Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - lipiec 2013

Wrestlerem lipca zostać powinien:  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lipca zostać powinien:

• Chris Sabin
      19
    • Manik
      1
    • Daniel Bryan
      54
    • Christian
      12
    • Damien Sandow
      8
    • Cody Rhodes
      31

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pokaże jakim jestem smartem i nie zagłosuje na Bryana. Takie myślenie można zauważyć u użytkowników tego forum. Wrestler miesiąca to wg. mnie osoba która w znaczący sposób zaistniała w poprzednim miesiącu. Bryan został tam gdzie był, natomiast Cody Rhodes z mid cardu, czy nawet low cardu być może zdobędzie Title shota na pas WHC. Niby Sandow zgarnął walizkę, ale to Cody błyszczał w pojedynku MiTB, i on był blisko zwycięstwa. Dlatego mój głos idzie na Cody Rhodes'a.
  • Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

2

• Kowal

2

• 8693

2

• Napoleoni

2

Top użytkownicy w tym temacie

Swój głos oddaję na Cody'ego Rhodesa.Mimo że nie wywalczył walizki Money in the Bank to ostatnio Smackdown kręci się wokół niego.Faceturn jaki przeszedł wyraźnie mu posłużył i sprawił że Rhodes nabrał kolorków.Segmenty z Sandowem naprawdę mi się podobały i już wystarczająco podbudowały ich walkę na Summerslam.Dla mnie to on jest zwyciezcą tego miesiąca.

165537016952a258451c0fc.jpg

Manik - zdobył X title, został zeszmacony przez zarząd i na tym kończy się jego rola w tym miesiącu, trochę za mało, bym oddał na niego swój głos.

Christian - wygrał walkę o pretendenta, wygrał z mistrzem oraz kilkoma jobberami, poza tym nie zanotowal żadnych spektakuralnych sukcesów.

Sandow - zgarnął niebieską walizkę, ale w story ze swoim bylym kolegą teamowym jest gnębiony po całości. Przegrywa bezpośredni pojedynek z rhodesem, więc nie może być moim typem za lipiec.

Po wstępnej selekcji pozostaal mi trójka:

Sabin - tak jak u w/w Suicide'a i Damiena był to człowiek jednego wydarzenia, zdobył World title (w sumie to również odzyskal pas X'ów, ktory tydzień wcześniej luzersko stracił, mój błąd), jednak jego postać jest obecnie ohydnie prowadzona, bez żadnych wzlotów, stąd na niego również nie zagłosuję.

Pozostała finałowa dwójka - current reigning defending Champion Daniel Bryan i pnący się na szczyt rankingu Cody Rhodes, jednak czy świetna postawa przez cały miesiąc i wielki progres formy jaki zanotował Wąsik może równać się z 40-minutowymi pojedynkami, segmentami otwierającymi i zamykającymi najważniejsze gale oraz człowiekiem, który dźwiga na swoich barkach niemal całą federację? Stojąc przed tą decyzją doszedlem do wniosku, że jest to głosowanie na Wrestlera Miesiąca a nie na Progres miesiąca, więc z czystym sumieniem wybieram Daniela Bryana. W ubiegłym miesiącu wygrał, choć byli lepsi, duża część userów zagłosuje na kogoś innego by uniknąć monotonii, nie zdziwię się, jeśli moj typ znowu przegra, ale moim zdaniem tym razem to Daniel był największą gwiazdą.

Edytowane przez Morison
Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Czuję że znów wygra Bryan, więc tym razem głos ma Sabin. Zdobył 2 tytuły mistrzowskie, w tym ten najważniejszy w TNA.

Rhodes chyba sobie jeszcze zasłuży na Wrestlera Miesiąca w przyszłości. Ale teraz nie mogę go postawić nad Chrisem.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Oddałem głos na Sabina. Zdobył zasłużenie najważniejszy tytuł w TNA i jak na razie radzi sobie bardzo dobrze jako mistrz.

28054889252fa02dfba372.jpg

• Styl:  Ciemny

Głoś poleciał na Cody'ego Rhodesa. W tym miesiącu podskoczył najwięcej a jego feud z Sandowem pociągnęła smackdown od MITB.

30168447450d761c1b5419.jpg

Chyba wyjątkowo rozpiszę wszystkich, którzy kandydują. Domyślam się, że ten post nie trafi na facebook'a, ale zamiast fame'u, wole mieć czyste sumienie ;)

Manic - jak dla mnie, zdobycie X-Division to za mały kaliber przy tym, co mieliśmy w tym miesiącu.

Sabin - dałbym mu głos tylko wtedy, gdyby zdobycie tytułu nie było głupim pomysłem TNA, a wszystko na to wskazuje, że będzie to jednorazowy wyskok. Albo strzał w płot, bo nie chce mi się wierzyć, że Krzyś będzie superhipermega mistrzem, który sprzeda BFG, a kibice zapamiętają go na długo.

Chirstian - daje dobre walki, ale zdobycie miana o pretendenta odbyło się nieco z dupy... Wątpie też, aby dwa tygodnie budowania feudu wystarczyło, aby nawet - jeśli zdobędzie pas - był murowanym kandydatem na zdobycie WM za sierpień.

Sandow - niby zdobył walizkę i prowadzi dobry feud z Cody'm, nad którym ma przewagę na mikrofonie. Z drugiej strony, jego booking i ciągłe przegrane nie pozwalają mi zapomnieć o tym, że ta walizka to jedyny obecnie pozytyw jego postaci.

Daniel Bryan - złośliwości na temat tego pana nie oszczędzałem ;) Uważam, że nagrodę za maj zdobył tylko za przebłysk na SD, gdzie wyczyścił sam The Shield, zaś czerwiec... "poddał Ortona, chociaż ch*j z tym, że del Rio zrobił to samo jako heel rok temu". Co w lipcu? Był w centrum uwagi, przegrał walkę o walizkę, ale został wywindowany do miana pretendenta o tytuł. Druga strona medalu jest taka, że on nie awansował zbytnio w hierarchii - dalej niszczy kilku rywali i daje najlepszy entertainment, co widzimy już od pewnego czasu. Głosujcie na niego, pozwalam wam! Ja jednak decyduje się na ...

Cody Rhodes To ten pan zyskał swoim faceturnem najwięcej. Prowadzi feud z Sandow'em, którego beszta i ośmiesza na każdym kroku (prócz jednego wyjątku na RAW i mikrofonie). Zaczął wygrywać walki, a jego wygrana na sierpniowym PPV jest wciąż sprawą otwartą. Życzę mu jak najlepiej, bo jest na pewno gościem, który zyskuje na większy push niż kilku innych face'ów.

• Reputacja:   1

To żałosne. Mimo że Bryan kolejny miesiąc z rzędu pokazał się z najlepszej strony, to i tak nie zagłosujesz na niego tylko dlatego bo dostał już miano wrestlera miesiąca 2x z rzędu? genius.. :neutral:

Może tak, może nie ;)

• Reputacja:   375
  • Styl:  Jasny

Głos na Sabina, który w dość szokujący sposób z buta wszedł do main eventów, pojechał z pasa HW Bully Ray'a i zaskoczył chyba wszystkich. Pomijam, że jest to zaskoczenie negatywne (temat rzeka. Bully nie powinien w taki sposób i na rzecz takiego zawodnika stracić Złota. Pomimo całej mojej sympatii dla Chrisa), ale jednak pierwsze zdobycie Złota i nieprawdopodobieństwo takiego (głupiego) posunięcia ze strony TNA, powoduje że z czystym sumieniem mogę w końcu, w tym miesiącu, nie zagłosować na Daniela Bryana (który i tak pewnie tu wygra) :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Głos na Cody'ego Rhoeds'a. Pokazał się bardziej niż pozytywnie w MitB ladder match'u, feud z Sandow'em wychodzi mu świetnie, znakomicie wczuł się w ten "nowy" image. Bezsprzecznie to on najwięcej osiągnął w lipcu, chociaż można by kłócić się w tej kwestii, czy Bryan lub Christian nie zasłużyli na to miano bardziej niż "Mustache". Pierwszy z wymienionych trzyma się twardo na szczycie i nie zamierza spadać, a przeciwnie - wejść jeszcze wyżej. Drugi natomiast, cóż, dostał shot'a na SummerSlam, na którym na 99% wygra, tylko po to, aby Cody lub Sandow mógł 2 minuty później zainkasować na nim walizkę(a potem wiadomo co "one more match", jestem fanem kapitana charyzmy, ale jego postać jest teraz book'owana tak, aby mogła dać jak najwięcej spotlight'u innym, którzy często niekoniecznie tego potrzebują...). Po stracie pasa rewanż na bodaj Survivor Series przeciwko Alberto i jednemu z dwójki Cody/Sandow. Tyle z mojej strony :)

Głos poszedł - jakżeby inaczej - na Danielsona. Może i program Rhodesa z Sandowem była bardzo dobrze poprowadzony, ale w gruncie rzeczy to tylko jedne Smackdown.... a to za mało by zagrozić czarnemu koniowi. Bryan natomiast wciąż kozaczy, wciąż zyskuje w oczach fanów, wciąż robi robotę w ringu jak i szał na widowni, i, cholibcia, wciąż jest najciekawszą postacią w obecnym wrestlingu. Usilnie chcielibyśmy by konkurencja była bardziej zacięta i byśmy mieli więcej opcji wyboru, ale póki co Bryan jest poza konkurencją.

a do tego jest najważniejszym ogniwem w najlepiej prowadzonym obecnie feudzie w federacji.

Daniel nadal rządzi w WWE. Mimo, iż nie wygrał walizki na MiTB, to został pretendentem do pasa WWE na SummerSlam

idąc tropem niektórych opinii możemy praktycznie zawiesić ten konkurs w tym roku, bo co miesiąc będzie wygrywał Bryan. Maj, Czerwiec- bo miał przebłyski, w sumie to nic nie wygrał ale są wobec niego plany. Lipiec? Bo wybrał go Cena? Ten storyline jest słabiutki, on ma dobry potencjał ale póki co jest przeciętny. Bryan nie zyskuje w oczach fanów, bo fani lubią go od dawien, dawna, po prostu dostał program z najważniejszym pasem w tle, ale póki co program ogranicza się do gadania. Jest over z fanami, ale był rok temu, był dwa lata temu, on robi to samo, dawanie mu tytułu miesiąc po miesiącu gdy w praktyce jest to nagroda za to co może dopiero się stać (walka z Ceną) czy za osobiste sympatie, z całym szacunkiem dla Daniela ale NO! NO! NO!

Głos leci na Codyego, który stał się kluczową postacią Smackdown, widać że jego pozycja się poprawia, ciekawi programem z Sandowem i to czy Cody wróci do main eventów.

Swój głos oddałem na Codyego. Jak dla mnie już teraz w feudzie z Sandowem zyskał więcej w tym momencie a samo story zaciekawia mnie bardziej od pozostałych.Chłopakowi należało się odświeżenie postaci a ich walka na SS z wiszącą walizką na górze na pewno była by jeszcze ciekawsza.
2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

Głos na Daniel Bryana.

Może i reszta poczyniła jakieś postępy jak Rhodes feudujący z Sandowem (ten feud obecnie zostawia daleko w tyle feud o pas na Smacku). Może i Sabin poświęceniem dla federacji i ciągłymi kontuzjami zasłużył na pas HW, ale to Daniel zostawia daleko w tyle pozostałych. Jest na gazie i kompletnie nie dbam o to, że może zgarnąć tytuł wrestlera miesiąca trzeci raz z rzędu.

Brakuje natomiast w zestawieniu Punka, którego feud z Paulem i Brock'iem nabiera rumieńców.

213559901458cecbdd39123.jpg

• Reputacja:   1 356
  • Styl:  Ciemny

Bryan to pewniak i banał, więc tym razem zagłosuję na Cody'ego, który ma za sobą bardzo udany miesiąc. Nareszcie dostał swoją szansę na jakiś ciekawy feud od dłuższego czasu i pokazuje się z dobrej strony. Wraz z Sandowem tworzą dobry program i zapewniają sporą ilość rozrywki. W ostatnim czasie młody Rhodes stał w miejscu, gdy już jakiś czas temu wydawało się, że będzie szedł w górę. Obecny feud może mu jednak otworzyć drzwi do main eventów Smacka, bo WWE ślepe nie jest, a Cody mógłby się sprawdzić choćby zastępując pozycje Sheamusa. :-) Sabina pominąłem głównie dlatego, że zdobył pas, ale to za mało by zostać wrestlerem miesiąca.

...