Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - lipiec 2013

Wrestlerem lipca zostać powinien:  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lipca zostać powinien:

• Chris Sabin
      19
    • Manik
      1
    • Daniel Bryan
      54
    • Christian
      12
    • Damien Sandow
      8
    • Cody Rhodes
      31

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Impact Wrestling:

Chris Sabin - Nowy mistrz wagi ciężkiej w TNA udanie wykorzystał "opcję C" i zdetronizował Bully'ego Ray'a, z którym federacja nie radziła sobie od dłuższego czasu.

Manik - Zamaskowane alter ego TJ'a Perkinsa zgarnęło złoto w dywyzji X, po tym jak Chris Sabin postanowił wybrać możliwość o pas wagi ciężkiej.

WWE:

Daniel Bryan - Daniel nadal rządzi w WWE. Mimo, iż nie wygrał walizki na MiTB, to został pretendentem do pasa WWE na SummerSlam. W tym miesiącu znów był wyróżniającą postacią w federacji.

Christian - Kapitan Charyzma znów jest na fali. Federacja stawia na niego ostanio, a samemu zawodnikowi udało się zdobyć "One more match" o pas WHC.

Damien Sandow - Mimo, iż najmniej widoczny podczas walki o niebieską walizkę, to właśnie on zdobył to trofeum.

Cody Rhodes - Bezapelacyjne Cody wyszedł zwycięsko z MiTB. Może nie zgarnął walizki, ale federacja postanowiła postawić na niego odświeżając jego postać i Cody stał się w tej chwili jedną z kluczowych postaci.

Głosowanie na podstawie Attitude Mówi Live - #August4Warning (

)

Głosowanie trwa do 11 sierpnia.

Edytowane przez Schoop
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

2

• Kowal

2

• 8693

2

• Napoleoni

2

Top użytkownicy w tym temacie

Zagłosowałem na Rhodes'a, bo jakby nie patrzeć to on najwięcej zyskał w tamtym miesiącu. Bryan oczywiście imponował, ale czy aż tak bardzo poprawił swoją pozycję względem poprzedniego miesiąca? Cody'iego ten program wyciągnął z czarnej dupy i stał się drugim pod względem ważności feudem (pomijam utarczki HHH z Vinncem)

Czy ktoś wierzy w to, że Daniel Bryan tym razem jednak nie wygra? :twisted: Gość został budowany na tytanowego underdoga, który potrafił uwalić na jednej gali 3-kę zawodników, a do tego jest najważniejszym ogniwem w najlepiej prowadzonym obecnie feudzie w federacji. Na SSlam wygra prawdopodobnie pas, jeszcze czas w końcu nadszedł.

Głos na Daniela Bryana.

Mój głos zdecydowanie na Cody'ego Rhodes'a. Bardzo ciekawie prowadzony program z Damienem, mam nadzieję, że WWE w końcu postawi i podpushuje trochę Cody'ego.
And that's the bottom line, 'cause Stone Cold said so!

4263941014eb13bffce0e5.jpg

• Reputacja:   1

Głos na Sandowa, bo nie na Bryana, który cieszył się już multum razy pod rząd tym mianem.

Głos na Sandowa, bo nie na Bryana, który cieszył się już multum razy pod rząd tym mianem.

To żałosne. Mimo że Bryan kolejny miesiąc z rzędu pokazał się z najlepszej strony, to i tak nie zagłosujesz na niego tylko dlatego bo dostał już miano wrestlera miesiąca 2x z rzędu? genius.. :neutral:

Lie, Cheat & Steal

2574236514d9f06efcb0b7.jpg

Manik - wygrał pas iksów ale tak naprawdę nic więcej w tym miesiącu nie zrobił

Sabin - niby pokonał "dominującego" mistrza ale co więcej, co prawda było to zaskoczenie jednakże bardziej bym się cieszył gdyby ten pas wygrał Aries albo Styles. Sabin jest świetny ringowo i nic więcej bo jego umiejętności na mikrofonie są słabe, poza tym i tak przegra na Hardcore Justice więc who cares

Sandow - Wielkie zaskoczenie że to właśnie on i to w taki sposób wygrał walizkę ale tak naprawdę nic więcej w feudzie zdecydowanie dominuje Rhodes a Sandałek tylko płacze i nie mówię że jest to złe bo moment gdy Cody wrzucił walizkę do wody a ten krzyczał że nie potrafi pływać zniszczył mnie totalnie ale i tak to Cody pokazuje więcej.

Rhodes - To on zapoczątkował ten feud i to dzięki niemu możemy oglądać chyba po raz pierwszy w historii takie zamieszanie wokół walizki ale i on i Sandow nic wielkiego nie robią, chodzi mi o to że mało walczą i dużo gadają dzięki czemu ich feud jest coraz ciekawszy. Może w następnym miesiącu będzie dane mi wybrać jednego z tej dwójki ale aktualnie są na takim samym poziomie, a o tym kto jest lepszy przekonamy się na SS

Bryan/Christian - Z nimi mam największy problem bo z jednej strony mamy Christiana który nareszcie zasłużył na walkę o złotą -które najpewniej wygra- z drugiej strony mamy Bryana którego w tym miesiącu jest najwięcej, wygrywa praktycznie wszystko, a i jego feud z Ceną/Vincem jest niczego sobie, cieszy pozostawienie brody i ciekawy myk z koszulką beard is here.

Ostatecznie oddaję głos na Daniela Bryana, chłopak naprawdę się stara dopasować do feudu i widać że mu to wychodzi

2 MIEJSCE - Typer WWE 2014

Chciałem zagłosować na Bryana (z wiadomych wszystkim forumowiczom powodów ;) ) ale w tym miesiącu grzechem byłoby nie oddać głosu na Rhodesa. Po face turnie i rozpoczęciu feudu z Sandowem stał się znowu wyrazistą postacią, a jego segmenty jako utrudniającego życie byłemu partnerowi ogląda się z dużą przyjemnością.

Głos na Cody'ego. Miło było zobaczyć odświeżenie jego postaci.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Sabin stał się ofiarą niefortunnego bookingu. Manik zgarnął taki pas, który - w dzisiejszych czasach - nie gwarantuje żadnego rozwoju postaci. D-Bryan został wybrany przez Jasia. Dalej kopie tyłki w ringu i na zapleczu w segmentach, ale to samo robił od kilku miesięcy (pozycja się nie zmieniła, tylko łatka "Contender" doszła).

W tej czołowej trójce, na najniższym stopniu podium stoi Christian. Zabrakło segmentów, prom, jakiegoś wyraźnego podkreślenia swojej pozycji. Seria zwycięstw na tygodniówkach i zaskakujący status pretendenta, to trochę za mało na finalny triumf w tym miesiącu.

Nad "wrestlerem miesiąca" sporo się zastanawiałem. Jeden zgarnął walizkę i czeka na zielone światło kreatywnych. Udowodnił swoją wartość w segmentach, niekoniecznie w ringu. Przeciwieństwem jest Cody. W ringu robi robotę - publika szaleje - ale w segmentach jest nijaki. Uzpełniają się idealnie - dobry program - ale jeśli mam oceniać największy skok w hierarchii danego miesiąca, to Rhodes nieznacznie wygrywa. Może byc midcardowym Danielsonem. Może wrócić w łaski zarzadu i znów być powoli budowanym na szczyt. Pewne jest to, ze przy takim bookingu, znów zacznie się spekulacja, czy ex-Dashing zasługuje na World Heavyweight Title. WWE Universe pewnie wyda swoją opinię na przestrzeni kilku miesięcy.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Mam wrażenie że Sabin niedługo straci pas, a federacja dała mu go w zamian za to że nie poddał się i walczył o marzenia konsekwentnie lecząc kontuzje tylko po to by raz jeszcze wrócić do ringu TNA. Mimo tego to dla mnie jest wrestlerem lipca i za determinację i fakt że pokonał Bully'ego Raya wtedy kiedy prawie nikt się tego nie spodziewał.

Oddałbym głos na Bryana lecz moim zdaniem w tamtym miesiącu najwięcej zyskał Cody Rhodes który najbardziej zasługuje na miano wrestlera miesiąca, nawet bardziej za segmenty niż jego walki podczas Raw czy SD! :)

66487669857979e1f5d8b5.jpg

• Styl:  Jasny

Hail Sabin! Można powątpiewać w słuszność przyznania mu tytułu, ale zasługuje na wyróżnienie za zdobycie najważniejszego pasa w TNA i osiągnięcie największego sukcesu w karierze. BTW możemy nazywać to nabijaniem statystyk, ale jakby nie było, Sabin zdobył w lipcu dwa tytuły.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Moim zdaniem zasłużył Christian udało mu się pierwszy raz od dwóch lat wywalczyć shota na main eventerowski pas. W dodatku to mój ulubiony czynny wrestler, prawdziwy geniusz

Wiem, że jestem trochę stronniczy, ale w tym miesiącu oddaje głos na Christiana. Od czasu gdy WWE tak go uyebało z dwoma runami z WHC ( "obroniłem pas tyle samo razy co Christian" :D ) Ciągle mu kibicuje. Niestety nic nie wskazuje na to, że CC ten pas zdobędzie - niemniej jednak fajnie znowu go zobaczyć w walce mistrzowskiej, na dodatek na SummerSlam. Mam nadzieję, że chociaż nie odklepie, jednak znając WWE Charyzma gładziutko odklepie, nie zdziwię się nawet jak czysto. Jedyną nadzieję podkładam w Ricardo. Może przeszkodzi jakoś swojemu byłemu mistrzowi w obronie pasa ;-) ?

1161423919541b3db89050d.jpg