Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Vttitude #28 - Attitude vs. Łódź!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Vttitude #28 - Attitude vs. Łódź!

Autor : Schoop

http://www.attitude.pl/gfx/vttitude.png

Mam świadomość, że z lekkim poślizgiem, ale jest nadzieja, że to mocno komediowe pół godziny Wam czekanie wynagrodzi. Na pewno pamiętacie, że RAW zawitało do Łodzi, i pewnie czytaliście, o niektórych wydarzeniach. One były uwiecznione. Od Nik-An-Do w tramwaju, przez pierwszy oficjalny t-shirt Funky Chickena, aż do mojego skromnego podsumowania. Pewne jest to, że oglądając ten filmik, nie będziecie się bawić tak dobrze, jak będąc tam na miejscu. Dla tych, którzy nie doświadczyli zlotu Atti - zachęta by to nadrobić (a i Vaclav nagrał na Was promo :D ). Dla tych co towarzyszyli nam w Łodzi - miła wspominka.

...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/vttitude-28-attitude-vs-lodz.html
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Schoop

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Jeśli masz 400 dolarów, twoje imię może trafić na płótno ringu podczas nadchodzącego odcinka WWE Raw. WWE daje fanom „ekskluzywną okazję”, by ich imiona zostały „uwiecznione w historii WWE” na odcinku Raw z 30 marca w Madison Square Garden. Za 399,99 dolara dostaniesz swoje imię na macie, a potem oprawiony kolaż z fragmentem płótna użytego podczas walki. Oprawiony kolaż ma dotrzeć najpóźniej 24 kwietnia. Odcinek Raw z 30 marca to build-up do WrestleMania 42. W akcję wejdą m.in. CM
    • Grok
      Mistrz Świata AEW MJF zmierza do Georgii pod koniec marca na booking w niezależnej promocji. W czwartek, 26 marca, MJF pojawi się na gali One Fall Wrestling „The Devil Returns to Georgia”. Show odbędzie się w McDonough w Georgii z udziałem m.in. QT Marshall, Billy Gunn, Jay Lethal, Adam Priest, Brady Booker, Jacked Jameson i Angelica Risk. Marshall jest właścicielem 1FW. Promocja działa w rejonie Atlanty, stawiając na lokalną społeczność, rozwój talentów i dobre storytelling. 26 ma
    • Grok
      Demolition jest podekscytowane, że w końcu zajmie należne mu miejsce w WWE Hall of Fame. W tym tygodniu ogłoszono, że Demolition (Bill Eadie & Barry Darsow) zostanie wprowadzone do WWE Hall of Fame w piątek weekendu WrestleMania 42. Tuż po tej informacji Eadie i Darsow gościli w podcaście Edlow Podcast, gdzie opowiedzieli, jak wiele to dla nich znaczy. „To trochę przytłaczające, szczerze mówiąc. Dostaliśmy tę wiadomość dopiero kilka dni temu. To zaszczyt, bo być częścią tego świata i doł
    • Kaczy316
      Meh, nie jestem fanem tego zestawienia, a szczególnie dlatego, że pewnie podłożą Samiego Trickowi, nie jestem fanem pushu tego gościa od czasów NXT już i w main rosterze zdania nie zmieniam jak na razie, po jednym segmencie wolałbym już Danhausena, żeby był na jego miejscu, jeśli chodzi o push, który ma o wiele więcej charakteru i charyzmy.   Mam wrażenie, że WWE to nie ma żadnych planów obecnie na Gunthera i to nie mieści mi się w głowie, ja to nawet bym go zestawił z Knightem, ale
    • Nialler
      Ja mam wrażenie, że Hunter zachowuje się tak jak Vince swego czasu jak kompletował mu NXT: "Wezmę go, żeby AEW ich nie miało". Patrz kolejno Black, Rusev, Fenix (o zgrozo), Penta coś znaczy, Starks i Mariah May nie wiem bo nie oglądam NXT co tam u nich, teraz Hobbs. Danhausen i tak w sumie nic nie znaczył więc wywałka. Niefajnie to wygląda.
  • Dodaj nową pozycję...