Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RP- Prinse "Ja tak rzekłem"

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Początek transmisji Video

Na rozjaśniającym się ekranie widzimy port w Gdynii oraz postać wychodzącą z popularnego na polskim wybrzeżu statku Dragon.Jest to Prinse młody zawodnik znanej i cenionej na całym świecie a zwłaszcza w Polsce federacji EWF.

http://www.noclegi-ustka.com.pl/images/stories/DRAGON/dragon.jpg

Prinse:-Witam was wszystkich! Muszę się wam pochwalić że moja pensja pozwoliła mi odpoczywać przez cały tydzień na polskim wybrzeżu zresztą przy okazji tu w Gdynii gdzie odbędzie się następna gala na której oczywiście wystąpię. Wiem jaka byłaby szkoda gdyby mnie zabrakło. Wracając jednak do tematu czas który można by pomyśleć spędzałem na kurowaniu ran po ostatniej walce i na popuszczaniu pasa jak za Sasa wcale nie był zmarnotrawiony.Gdy przechodziłem przez promenadę w pięknym polskim mieście zwanym Ustka.Zobaczyłem występ paru Indian, grali oni swoje tradycyjnie pieśni oraz handlowali płytami z ich nagraniami.

Wtedy też przypomniałem sobie o jednym z zawodników rosteru naszej wspaniałej polskiej federacji!Oczywiście o Chickasawie. Wiem co możecie sobie pomyśleć ja polski szlachcic sprzymierzający się z obcokrajowcem co gorsze o innym kolorze skóry?!Otóż tak już tłumaczę dlaczego ma to ręce i nogi a nawet pióropusz!Po pierwsze potrafi walczyć, oczywiście nie tak dobrze jak ja ale jednak umie co nieco pokazać w ringu i sądzę że byłby dobrym zapleczem dla moich umiejętności.O i na pewno nie wbiłby mi noża w plecy, tak tak MnRater piję do ciebie! Wracając jednak do meritum Chicksaw jest indianinem. A jak wiemy historia nie była miła dla polujących na bizony!Zostali zaatakowani przez zmasowane siły wielu obcych państw.Wiecie co mi to przypomina ?Historię najwspanialszego państwa na świecie oczywiście naszego Polski.My Polacy byliśmy mordowani,okradani i zdradzani.Tak jak i oni.Powoduje to że czuję dużą sympatię do tego zawodnika mimo tego że nie jest polakiem.Na dodatek......

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pojawiają się zakłócenia i dziwne szumy. Tracimy na chwilę obraz jednak już po chwili znowu widzimy co się dzieje oczywiście via satellite.Na ekranie widnieje odwócony do kamery plecami Prins ubrany w tradycyjny strój Indian z przypięta u boku szabelką.Oczywiście na głowie ma indiański pióropusz którego nie mogło zabraknąć.Naciska przycisk play w stojącym obok radiu i już po chwili ciszy zaczyna tańczyć tradycyjny indiański taniec wplatając do niego co jakiś czas elementy krakowiaka.Szybko zaczynają zbierać się wokół niego żądni rozrywki turyści przebywający akurat w pobliżu.

Turysta#1:Hahaha co to ma być?

Turysta#2:No wygląda na występ tych Indian którzy tu od czasu do czasu dają występ.

Turysta#3:No ale przecież nie wygląda na Indianina za wysoki i kolor skóry też taki nasz.

Turysta#4:Wariat jak nic!Tacy to nie mają poszanowania do Polski i dla naszej kultury.

Po chwili harce dobiegły końca i lekko zziajany Prinse zakończył swój godny pożałowania występ po którym podszedł do niego szybkim krokiem ojciec z synem.

Ojciec:Psze pana chcę kupić kasete dla syna.

Prinse:Jaką kasetę?

Ojciec:No wie pan z występami.

Prinse:Ogląda pan wrestling?

Ojciec:O czym pan pieprzy od rzeczy? Chcę kupić płytę z waszą indiańską muzyką!

Prinse:Co? Naszą indiańską muzyką?! Nie jestem Indianinem! Jestem polakiem czy chce mnie pan obrazić ? Jeśli tak to proszę wiedzieć że jestem zapaśnikiem! I nie zawaham się użyć mojej szabelki!

Ojciec:Czy ty mi młokosie grozisz tym zardzewiałym kawałkiem blachy?Widzę że nie rozpoznajesz prawdziwej gwiazdy! Grałem w trzeciej części Psów jako statysta! A ty czym możesz się pochwalić ?!

Prinse:No ja w sumie też jestem gwiazdą, no w sumie będę jak wygram pasy z takim jednym Indianinem.

Ojciec:Czyli jednak sprzedajesz płyty z tą indiańską muzyką?

Syn:Niech pan nam sprzeda tą płytę proszę.

Prinse wyciąga płytę z radia i daje chłopakowi.

Prinse:Bierzcie tę płytkę i idźcie w cholerę.

Patriota znowu patrzy w obiektyw i zaczyna kolejny swój monolog.

Prinse:Na dodatek ich naród ma wspaniałą sztukę co wam pokazałem.Moi współplemieńcy to znaczy Słowianie zabijają się o możliwość zakupu ich płyty.Świadczy to o tym że Indianie to naród nastawiony na kapitalizm potrafiący na siebie zarobić.A ja jako biedny ale jednak kapitalista popieram te działania.Mam również nadzieję że współpraca moja z tym czerwonoskórym wojownikiem będzie krwawa i równie miażdżąca jak bitwa nad Little Bighorn.Howg!

To tyle jeśli chodzi o następną galę oraz mój wybór kto ma mi asystować.Teraz przechodzimy do spełniana obowiązków. Moich obowiązków wobec naszego pięknego państwa.Postanowiłem pokazywać wam najpiękniejsze miejsca w Polsce.Dzisiaj z racji lokalizacji następnej gali padło na Gdynię.Najpierw parę słów o samym mieście. Gdynia to nadmorskie miasto położone w województwie pomorskim.Wraz z miastami Sopotem i Gdańskiem tworzy aglomerację Trójmiasto, która liczy sobie około 750 tysięcy osób. Miasto Gdynia liczy sobie około 250 tysięcy i jest jednym z dynamiczniej rozwijających się ośrodków miejskich w Polsce. Wyraz temu dają mieszkańcy, którzy w 41% są zadowoleni z tego, że mieszkają w tym mieście - to najwyższy wskaźnik w Polsce.A więc i sama gala musi być zadowalająca dla naszych fanów zważywszy na fakt gdzie się odbywa.Jednak wystarczy tych suchych faktów przejdźmy do atrakcji

Obraz znowu jest przyciemniony i po chwili na ekranie widzimy Prinsa a za nim statek o dumnej nazwie "Szlachcic".

http://www.mygdynia.com.pl/images/gdynia-seatowers.jpg

Prinse:O to i on duma pomorza i jeden z najpiękniejszych statków na całym morzu Bałtyckim a może i na całym świecie?Warto się w nim zatrzymać i skosztować wybitnych dań Rogera Makluwicza.Statek wyrusza również w rejsy, w ich czasie będziecie traktowani prawie po królewsku to znaczy po szlachecku.

I po raz kolejny obraz zostaje przyciemniony czy to problemy techniczne EWF które odpuszczą nam wątpliwą przyjemność oglądania kolejnych lokowań produktów? Nie bo oto po raz kolejny pojawia się patriota tym razem za nim znajduje się imponujący Klif Orłowski.

http://www.mygdynia.com.pl/images/klif-w-orlowie.jpg

Prinse:Klif Orłowski to pomnik natury i zarazem chluba Gdyni i całej Polski.Stanowiąca jedno z najważniejszych miejsc przyrodniczych w okolicy.Oraz prawdopodobnie przyszłe miejsce zgonu MnRatera.Zapraszam również do znajdującej się nieopodal knajpki serwującej najlepsze jedzenie bo nasze Polskie.Niestety czas mnie nagli i muszę już kończyć wiem że będziecie za mną tęsknić jednak nie łamcie się i pamiętajcie nawet jeśli nie wygram to powstanę znowu jak powstańcy i będę walczył o wolność rynku i dla chluby naszego kraju.Howg yyy to znaczy żegnam.

Koniec transmisji Video

1239281010554942849e893.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Prinse

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie