Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Goldberg gotowy na powrót do ringu? Corporate Makeover Danie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Tyson Kidd poinformował na Twitterze, że Michael Blais (wrestler ze sceny niezależnej) zaimponował oficjelom WWE, w tym Geraldowi Brisco, podczas live evetu NWA w Charlotte. Blais trenował wspólnie z Kiddem i taką informację podał również w swoim biogramie na Twitterze. Występ Blaisa podobał się również Tomowi Prichard...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-goldberg-gotowy-na-powrot-do-ringu-corporate.html
https://forum.wrestling.pl/topic/33567-goldberg-gotowy-na-powr%C3%B3t-do-ringu-corporate-makeover-danie/

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• legopower

3

• Arkao

3

• Vercyn

2

• Ghostwriter

2

Top użytkownicy w tym temacie

Summer Rae

Bo zakryła uciekające jej oczko (cwaniara!) i bez tego mankamentu wygląda perfekcyjnie.

Summer Rae - bo zakryła pół twarzy :twisted:

Cesaro włączył się w akcję, ale jak widać życzenia spełniała też Aksana. Przypominają się czasy jego debiutu w WWE gdy chodził z Aksaną.

Chciałbym zobaczyć Goldberga ponownie w ringu bo byłby kolejnym zawodnikiem w Lesnarze i Rocku, których stare walki oglądałem kiedyś w internecie, a teraz powrócili i mogę oglądać :D ich w obecnych czasach w ringu

Myślę że to nie Bryan powinien się przygotowywać pod względem wytrzymałościowym do walki z Ceną, tylko cena powinien to robić. Bo jak było widać ostatnio na RAW, Daniel mógłby spokojnie toczyć Iron Man Matche i nie sprawiłoby mu to większych problemów.

• Urządzenie:  Android

Wygląda na to, że Daniel liczy, że walka potrwa dłużej niż 18 sekund :D

Goldberg jest jedynym ratunkiem dla Dixie'landu. Wypierdolić z niego hoganów < wraz córką > wyjebać praktycznie cały skład asów i ósemek < oprócz devona i bully ray'a > pożegnać się z pajacami typu eric young i joseph park < powrót starego abbysa > pożegnać się z mma < prócz rampage jacksona bo na nim można coś jeszcze ugrać > wzmocnić dywizje x < amazing red , morrison, super dragon i wielu wielu innych > przywrócić hardcore i troszkę skopiować schemat Attitude Era albo skopiować go całkiem . było by to przeciwieńśtwo tego syfu które podaje nam obecnie wwe i przycięgneło by mase fanów < kto nie lubi lasek skąpo ubranych, dużych brutalnych gości i hardcoru ? > i w ten sposób tna mogło by walczyć z wwe. Trudne? nie sądze. wystarczy chcieć ...

• Reputacja:   1

Goldberg jest jedynym ratunkiem dla Dixie'landu. Wypierdolić z niego hoganów < wraz córką > wyjebać praktycznie cały skład asów i ósemek < oprócz devona i bully ray'a > pożegnać się z pajacami typu eric young i joseph park < powrót starego abbysa > pożegnać się z mma < prócz rampage jacksona bo na nim można coś jeszcze ugrać > wzmocnić dywizje x < amazing red , morrison, super dragon i wielu wielu innych > przywrócić hardcore i troszkę skopiować schemat Attitude Era albo skopiować go całkiem . było by to przeciwieńśtwo tego syfu które podaje nam obecnie wwe i przycięgneło by mase fanów < kto nie lubi lasek skąpo ubranych, dużych brutalnych gości i hardcoru ? > i w ten sposób tna mogło by walczyć z wwe. Trudne? nie sądze. wystarczy chcieć ...

Goldberg nie jest ratunkiem dla TNA, dla worka ziemniaków to on nie zawalczy, a poziom ringowy na pewno dobry nie będzie, ratingi w cale o wiele nie podskoczą, a nawet jeśli to będzie krótki boom. Wyjebanie całych Asów oprócz Bullego i Devona, popieram ale mogą wyjebać Devona ale nie zostanie Anderson. Co do X Division, to zatrudnienie Amazing Reda, Morrisona, Super Dragona byłoby by strzałem w stopę, dlaczego ? Bo to są spore nazwiska za które trzeba sporo zapłacić, jeśli nie stać ich by utrzymać kkilku zawodników to po co zatrudniać nowych ? Wyjebanie Hoganów to będzie spadek ratigów, Hulk to wciąż największa wrestlingowa gwiazda na świecie i to że nas nie grzeje to nie znaczy że marki z Ameryki myślą tak samo. Mówisz że WWE prezentuje aktualnie syf, serio ? Z porównaniem z TNA to federacje Vinca da się oglądać. TNA raz walczyło z WWE, był to początek 2010 roku i Impacty w poniedziałki. Jednak Vince sprowadził wtedy Breta Harta i wojna zakończyła się po jednej gali. TNA prędzej upadnie niż będzie walczyło z WWE.

prezentuje syf ale nie mówię że tna jest lepsze. bo tna jest dużo słabsze niz wwe. ale gdby tylko skopiowali attitude erę ratingi by zaraz podskoczyły. uwierzm mi na słowo. zbuntowanych fanów na pg jest tyle, i znudzonych nią, że z chęcią by zobaczyli coś co naprwadę przykuwa uwagę .

zbuntowanych fanów na pg jest tyle, i znudzonych nią, że z chęcią by zobaczyli coś co naprwadę przykuwa uwagę .

Serio? Mówisz o buyracie WM 29, który był drugi najlepszy w historii zaraz za WM 28? Proszę nie wspominaj o ratingach, bo jeśli świat nie wkroczyłby w ten cały internet, to ratingi Raw były by takie same jak w 1999, albo i nawet wyższe. WWE przez TV-PG traci fanów, ale i także przyciąga nowych. TNA nie przyciągnie uwagi zwiększoną agresywnością słowną i fizyczną. Po pierwsze Dixieland musi się wypromować, i dać ludziom dobry produkt z dobrymi storyline'ami. Pamiętaj, że do dobrego wrestlingu nie jest potrzebny ten cały "hardkor".

Wypierdolić z niego hoganów < wraz córką > wyjebać praktycznie cały skład asów i ósemek < oprócz devona i bully ray'a >

Pomijając resztę Twojego posta, że Goldberg jest ratunkiem dla TNA (nie jest wg mnie, ale mniejsza z tym), to wyjebałbyś także Mr. Andersona w takim razie? Przepraszam, ale jak dla mnie to obok Bully'ego najlepsza postać śmiesznych obecnie A&E. Zaryzykowałbym nawet twierdzenie, że Kenneth to dzisiaj numer jeden tej stajni.

Zaryzykowałbym nawet twierdzenie, że Kenneth to dzisiaj numer jeden tej stajni.

Zaryzykował byś ? Kurwa, Bully Ray to aktualnie pizdeusz który przy pomocy młota nie może wygrać z Chrisem Sabinem, żeby wygrać ze Stingiem musiało mu ratować dupę sześć osób, za to Anderson jest tam najlepszy ringowo, według mnie mikrofonowo, i jako VP jest o 100 razy lepszy niz był D'lo. Do tego jedynym ratunkiem według mnie dla asów jest nowy szef, szef który wygrywa BFG i pas.

Poczytałem komentarze pod news'em i muszę się zgodzić, że Goldberg nic nie pomoże TNA, a swoją pensją jeszcze bardziej przyspieszy jego upadek. Kwestia jednak jest bardzo ciekawa, bo czy Goldberg, który do tej pory nie decydował się na powrót do WWE ze względu na politykę federacji, miałby teraz wracać by zadowolić syna? Nie widzę w tym nic złego, przeciwnie, w jego sytuacji sam zdecydowałbym się wrócić, ale coś mi mówi, że tu może być jakiś myk typu : "Wrócę jeśli to ja będę tym, który złamie streak Taker'a". No nic, jeśli te wieści o powrocie są prawdą to tylko cieszyć mordkę :D

Zaryzykował byś ? Kurwa

Ano zaryzykowałbym. Jakoś nie dostrzegłem, żeby na forum stawianie Andersona nad Bullym Rayem w kontekście A&E było jakąś normą toteż założyłem, że mogą być osoby mające odmienna opinię. Przedmówca, którego cytowałem w swoim poście był gotowy nawet wyrzucać Andersona z fedki, bo dla niego jedynymi wartościowymi członkami A&E są Bully i Devon... Jak dla mnie najlepszy w tej stajni jest Anderson (aczkolwiek Bully'ego strasznie uwalili sami Kreatywni fundując mu tragiczną końcówkę runu - a właściwie tragiczny run, bo Bully jako mistrz lśnił w pełnym blasku może przez dwa, góra trzy tygodnie od momentu wywalczenia pasa), ale chyba nic złego się nie stało, że nie wzmacniałem tego kurwami i kolejnym wpisem o tym jak fedka zrypała sprawę z Bullym (w końcu temat był już wałkowany).

Zaryzykował byś ? Kurwa

Ano zaryzykowałbym. Jakoś nie dostrzegłem, żeby na forum stawianie Andersona nad Bullym Rayem w kontekście A&E było jakąś normą toteż założyłem, że mogą być osoby mające odmienna opinię. Przedmówca, którego cytowałem w swoim poście był gotowy nawet wyrzucać Andersona z fedki, bo dla niego jedynymi wartościowymi członkami A&E są Bully i Devon... Jak dla mnie najlepszy w tej stajni jest Anderson (aczkolwiek Bully'ego strasznie uwalili sami Kreatywni fundując mu tragiczną końcówkę runu - a właściwie tragiczny run, bo Bully jako mistrz lśnił w pełnym blasku może przez dwa, góra trzy tygodnie od momentu wywalczenia pasa), ale chyba nic złego się nie stało, że nie wzmacniałem tego kurwami i kolejnym wpisem o tym jak fedka zrypała sprawę z Bullym (w końcu temat był już wałkowany).

Tak Anderson jest najlepszy z tej stajni, według mnie federacja to go właśnie aktualnie najbardziej promuje, wiem że może użyłem złego wyrażenia, mogło to brzmieć trochę dziwnie jednak według mnie i każdego chyba aktualnie najlepiej spisuje się tam Ken. Nie chodzi o to że tam jest szefem tylko że to jest jego czas w asach.