Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wiele pytań i mało odpowiedzi..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   41
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

[ Wydarzenia po Outbreak #9 ]

Znajdujemy się w okolicach wyjazdu z parkingu hali. Na pierwszym planie widzimy karetkę pogotowia która jak po chwili się orientujemy ma zabrać Jupitera do szpitala. Sanitariusze wkładają Jupitera na noszach do karetki, na zbliżeniu widzimy że wrestler ma założony usztywniacz na szyi. Obok niego do karetki wsiada Ania, a na jej twarzy rysuje się wiele emocji w tej chwili. Żona popularnego zapaśnika ma łzy w oczach i przede wszystkim chyba boi się o zdrowie swojego partnera. Po chwili drzwi od karetki zamykają się, a ta odjeżdża na sygnale z parkingu.

Dosłownie 5 może 10 sekund po tym zdarzeniu na parking wbiega Chris More Attitude, zawodnik widzi jeszcze w oddali jadącą karetkę i po chwili z wściekłością kopie stojący obok niego śmietnik. Metalowe pudło tylko odjeżdża na parę metrów więc wrestler pomaga sobie rękami i przewraca je powodując rozsypanie się śmieci po powierzchni parkingu...

Chris More Attitude : Nieee ! (krzyczy i łapie się za głowę)

Po chwili wrestler łapie się też za obolałe po walce ciało i dalej coś mamrocze. Do Chrisa podbiegają sanitariusze, którzy zostali w budynku hali, z zamiarem oparzenia zawodnika. Jednak Attitude nie im szansy aby nawet spróbowali mu przynieść jakąkolwiek pomoc. Wrestler idzie w przysłowiową "swoją stronę" kopiąc prawie wszystko co napotka na drodze.

Chris More Attitude : Znów ! zabrali mi wszystko co kocham, okradli nas !

Chris oddala się w zakamarkach hali, a w tle słychać tylko już ciche :

Chris More Attitude : Za morze, za fale... ja was ... (głos wycisza się zupełnie)

Obraz ściemnia się...

[ Wydarzenia przed Outbreak #9 (2 dni przed galą) - a dokładniej House Show ]

Jesteśmy w małej hali gdzieś na Lubelszczyźnie gdzie odbywa się jeden z mniejszych "House Show"'ów EWF. Na ekranach naszych telewizorów widzimy jednego z pomniejszych oficjeli AWF który nerwowo krąży po hali i coś mruczy do siebie trzymając w ręku komórkę.

Oficjel : Miał tu być miał tu być.. miał tu być.. miał tu być.. Nigdy przecież nie opuszcza takich spotkań.. jezu co ja teraz im powiem

Nagle dzwoni komórka oficjela (odzywa się znany theme z filmy South Park "Uncle Fucka"). Pan którego obserwujemy od tych kilku chwil niepewnie odbiera telefon..

Oficjel : Jak to nie będzie ? powtórz mi jeszcze raz bo chce wierzyć że śnię.. nie będzie ? Co ja teraz powiem na gali.. największa atrakcja nie przyjechała ? a co z spotkaniem z młodzieżą ? co z tym cholera wszystkim ?

Oficjel wygląda na załamanego..

Oficjel : Znaczy się choroba.. ok.. zdarza się.. Czy kontuzja ? mogę powiedzieć kontuzja ? to brzmi lepiej marketingowo.. Dobra kontuzja tak będzie..

Ekran ściemnia się, aby po chwili pokazać nam pełną dzieciaków sale w Szkole Podstawowej. Obok radosnych maluchów rozpoznajemy naszego Oficjela który z radosną miną opowiada coś przerażonym brzdącą..

Oficjel : I wtedy pan Attitude otrzymał bardzo mocny cios w ramie.. eee . eee to był .. eee..

Jeden z dzieciaków : Suuuuuperkick ?

Oficjel : Tak! Super bardzo super kick.. (w myślach : punkt dla ciebie gówniarzu) który mocno uszkodził mu ramię.. Dlatego pan Chris nie mógł do was przybyć choć bardzo chciał. (smutne miny dzieciaków) ale za to przywiózł wam prezenty z AWF Shopzone ! oraz masę słodyczy (wesołe miny dzieciaków).

Dzieciaki (chórem) : Słodycze !!

Oficjel : Tak tak.. ale pamiętajcie..

Oficjel bierze pilota od urządzania zwanego video i klika play, aby na sąsiadującym z nim telewizorze ukazała się mini animacja w którym animowany wrestler, o podobnej posturze do Chrisa, pokazał że nie należy jeść często słodyczy... (i ogólnie pij mleko będziesz wielki).

Cała akcja w szkole kończy się dla nas znanym już ściemnieniem obrazu...

[ Wydarzenia na dzień przed Outbreak #9 ]

Jesteśmy przed znanym już nam domem Chrisa More Attitude. Kamera troszkę po partyzancku prowadzi nas przez ogródek wrestlera, aż do okna z którego mamy dobry widok na salon w jego domu (ten sam salon w którym Chris siedział i zastanawiał się co zrobić, co zrobić). Widzimy jak Chris pakuje się bardzo intensywnie.. sprawdza bilety lotnicze.. to nie wygląda na przygotowanie do gali, a raczej na wyjazd gdzieś dalej. Chris jest wyraźnie roztrzepany, co chwile sprawdza bagaże.. co chwile coś miesza w papierach.. łapie się za głowę .. takiego Chrisa jeszcze nie widzieliśmy ale jest to wszak nagranie troszkę amatorskie gdzie podglądamy wrestlera w jego domu.

Po chwili obraz ściemnia się i wracamy do wydarzeń rano tego samego dnia.. w tle słyszymy głos listonosza.. taki przytłumiony.. gdzieś w oddali..

Listonosz : panie Attitude.. nie mam całego dnia.. panie Chris..

Chris wyraźnie zagubiony sięga po jedną z kopert które leżą przed nim (przypominam że na jednej z nich pisze "Outbreak" a na drugiej "King of the Carribean").. nie widzimy która to koperta ale możemy się tylko domyślać że nie była to korespondencja od AWF (po tym co zobaczyliśmy przed chwilą).. Chris zabiera ją.. wkłada do kieszeni.. i teraz wydarzenia dzieją się już bardzo szybko..

Chris podchodzi do drzwi..

Otwiera listonoszowi..

Zabiera mu paczkę i wciska szybko 100zł w kieszonkę od koszuli

Listonosz nawet nie ma czasu na reakcje gdyż widzi już zamknięte przed sobą drzwi.. a my widzimy ściemniający się obraz.

(ps: fani w internecie przeanalizowali która to była koperta i wyszło że była to ta z napisem Outbreak.. jednak dlaczego kilka chwil wcześniej zobaczyliśmy jak Chris pakuje się do wylotu gdzieś daleko? I jak zjawił się później na Outbreak? Dlaczego nie zjawił się na House Show'le ? Co z furią Chrisa po ostatnim main-evencie ? Jak Chris przygotuje się do Cage Revolution ? O tym wszystkim dowiedzie się wkrótce.)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

2

• Scythe

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

No i tyle starczy PO :) Dobrze, że nie olałes sprawy całkowicie, bo szczerze mówiąc zastanawiałem sie, czy tego nie zrobisz :P

Co z Twoimi strategiami? Wysłałeś mi to PM, ja wysłałem Ci wiadomośc na gg, ale nie odpisałeś. Może dałeś znać Grimowi, co i jak?

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

A tak.. sorka.. zapomnialem wysle wam dzis :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg