Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Total Divas- ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   499
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Arianne nie umie zrobić Rolla w ringu, w dodatku jest upośledzona, ale prowadzi auto i do tego z pasażerami? WTF? Plus za odwagę dla Usosa i Trinity.

Z Natalii standardowo robią nie wiadomo co i naśmiewanie się z jej problemów czy też gastrycznych czy też innych fizjologii nie jest zabawne.

Chciałbym żeby Eva Marie była moim małym palcem u stopy - stukałbym ją na każdym meblu.

Ogólnie odcinek dosyć ciekawie się oglądało. Trochę backstage'a i to jest główna zaleta.

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/9/#findComment-335819

• Odpowiedzi 437
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pavlos

107

• Kowal

48

• aRo

34

• Jack Doomsday

32

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Cena to wciąż przykładny facet. Dzielnie znosi operacje, stara się jak najlepiej, ale podchodzi z rozwagą do związku, pamiętając stary.

Uso chamsko gasi w aucie obie dziewczyny. Trzeba przyznać, że skradł odcinek. :lol: Dodatkowo łapie niefajną infekcję palca... .

Eve to typowa, piękna idiotka w tym programie. Mam nadzieję, że tylko gra taką głupią, bo jeśli jest naprawdę i do tego dochodzi to zadufanie w sobie (co akurat ponoć jest już prawdziwe) to aż szkoda na nią jej urody.

Zapowiedzi z poprzedniego odcinka jak widać nie dotyczyły tego, lecz ogólnie następnych. Ogląda mi się to fajnie, ale niech dadzą coś z tych zwiastunów to trochę się rozrusza atmosfera. ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/9/#findComment-335827

• Reputacja:   0

Chciałbym wierzyć, że sytuacja z Evą Marie była reżyserowana, gdyż w przeciwnym wypadku trzeba uznać ją za osobę o dość skromnym IQ. Rozumiem stres, ale żeby nie zapamiętać nazwisk 6 osób, mając czas na przygotowanie i znając ich już kawał czasu?

Naomi coraz bardziej mi się podoba - nie wiem czy to kwestia makijażu, ale na tle wytapetowanej reszty Div dziewczyna prezentuje się naturalnie. O tym, że w ringu rozkłada na łopatki talentem większość dywizji kobiet nie muszę chyba wspominać.

John sobie zaszkodził. Cwany lis - najpierw przyjął wizytę pielęgniarki, a dopiero później rzucił na stół dokumenty :P

To chyba tyle ważnych rzeczy z odcinka, który był dosyć przeciętny. Choć nie, warto zaznaczyć, że Daniel nie potrafi żyć bez dźwigni - niby wygłupia się z Brie, ale mimo wszystko ręka już tam działała 8)

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/9/#findComment-335966

Głupi ten odcinek był strasznie. W dalszym ciągu naciągane historie, które bardziej upokarzają niż dodają sławy zainteresowanym:

- Nattie zazdrosna o Evę idzie po Fandango, żeby TJ był zazdrosny. Normalnie jakbym oglądał modę na sukces. A i tak potem wystarczyło że Tyson coś powiedział i ta już mu z ręki jadła,

- Nikkie nie wie jak rozwiązać sytuację z Ceną. Jakby pokazali tylko końcówkę, a resztę scen z nią sobie odpuścili to nic byśmy nie stracili,

- Brie denerwuje zapracowany Daniel. Nosz kurde, związała się ze sławnym gościem to po co teraz narzeka?

- No i na koniec hit sezonu, czyli problemy intymne Cameron. Vincent za mocną ją pewnie obraca to ją boli, a ta po lekarzach chodzi :D I jeszcze narzeka że lekarka jej palec, a potem jakiś przyrząd wciska w wiadome miejsce. Ona jest chyba jakaś dziwna skoro w życiu wibratora nie używała :lol: Ona zawsze mi wyglądała na taką chętną na wszystko, a zrobili z niej kobietę cierpiącą.

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/9/#findComment-336304

No i na koniec hit sezonu, czyli problemy intymne Cameron. Vincent za mocną ją pewnie obraca to ją boli, a ta po lekarzach chodzi :D I jeszcze narzeka że lekarka jej palec, a potem jakiś przyrząd wciska w wiadome miejsce. Ona jest chyba jakaś dziwna skoro w życiu wibratora nie używała :lol: Ona zawsze mi wyglądała na taką chętną na wszystko, a zrobili z niej kobietę cierpiącą.

Fajniejszego tekstu nie wymyślę, to po prostu zacytuję. Reszta odcinka nie ma znaczenia :D

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/9/#findComment-336310

W drugim sezonie, jeśli się pojawi, to pewnie będę pisał w tym temacie sam, bo nikt nie będzie w stanie wygłosić innej, czy też lepszej opinii :D Bo post aRo mnie zaskoczył. Obejrzał chłopak całą galę, a jego opis gali to cytat z mojego postu. Przynajmniej dzięki mnie ten temat będzie trwał dopóki będzie TD, bo ja będę to oglądał bez względu na poziom, bo lubię takie głupoty :D
https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/9/#findComment-336344

W drugim sezonie, jeśli się pojawi, to pewnie będę pisał w tym temacie sam, bo nikt nie będzie w stanie wygłosić innej, czy też lepszej opinii Bo post aRo mnie zaskoczył. Obejrzał chłopak całą galę, a jego opis gali to cytat z mojego postu. Przynajmniej dzięki mnie ten temat będzie trwał dopóki będzie TD, bo ja będę to oglądał bez względu na poziom, bo lubię takie głupoty

Mam rozumieć, że w przypadku Total Divas Kowal wbija pierwszy? :)

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/9/#findComment-336348

W drugim sezonie, jeśli się pojawi, to pewnie będę pisał w tym temacie sam, bo nikt nie będzie w stanie wygłosić innej, czy też lepszej opinii Bo post aRo mnie zaskoczył. Obejrzał chłopak całą galę, a jego opis gali to cytat z mojego postu. Przynajmniej dzięki mnie ten temat będzie trwał dopóki będzie TD, bo ja będę to oglądał bez względu na poziom, bo lubię takie głupoty

Mam rozumieć, że w przypadku Total Divas Kowal wbija pierwszy? :)

Oczywiście :D Jakbyś potrzebował w AM recenzji tego programu to jestem najlepszym kandydatem :D A ostatnio faktycznie jak się pojawia nowy odcinek to mój komentarz jest pierwszy :D Jeden jest fanem RAW, a ja jestem fanem TD :D

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/9/#findComment-336353

Kowal zawsze wbija pierwszy w tym temacie, to już teraz jest tradycją :D

Jak za tydzień znów będzie tylko jeden post, to może skrobnę coś ciekawszego, żeby nikt nie marudził :P

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/9/#findComment-336355

Ależ ten Vincent jest niesamowity :twisted: Nie wiem skąd oni, a w zasadzie ona (Ariane) go wyciągnęła. Czlowiek wygląda jak stały bywalec serialu "Dlaczego ja", koleś nie musi nic robić, żebym miał ubaw przez caly czas, gdy widzę go na ekranie swojego komputera i gorąco dopinguję, by sprawdzil się jako wrestler. Prawdziwy facet z jajami (w dodatku ma atest jakości Cameron :twisted:)

Obie bliźniaczki mają problemy ze swoimi facetami - jeżeli spięcie z Total Divas zaowocowało mini feudem na linii Fandango - Kidd, to już zacieram rączki na tag team match Bella Twins vs Bryan/Cena :) Szkoda, że wszyscy pogodzili się pod koniec epizodu.

A Natalya znowu się wygłupia :roll:

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/9/#findComment-336447

'Say hello to my little friend' Vincenta wygrało cały odcinek :lol:
https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/9/#findComment-336458

• Reputacja:   1

Tym razem większość czasu poświęcona Vincent'owi i problemom jego partnerki.

"Say hello to my little friend". Gość jest geniuszem i również genialne zaakcentował tą kwestię :lol: ale Cameron również zabłysła:

"Like Daniel Bryan - YES! YES! YES!"

:lol:

Natalya zazdrosna o głupi trening, ale szybko się godzi. Zbyt krótki ten motyw, bo Nattie wyszła na zbyt chorobliwą.

Cena i Nikki poprawiają swoje stosunki, ale jak widać po zwiastunie następnego epizodu nie do końca.

Bryan przez liczne telefony troszkę zaniedbuje partnerkę, ale szybko się godzą.

Widać, że w przyszłości również Naomi będzie miała problem miłosny, ale czekam na treningi Vincent'a. Może być dobre. :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/9/#findComment-336463

Vinnie wymiękł po 5 minutach rozgrzewki, co mialo na celu pokazac jak wyczerpujacy i niedostepny dla smiertelnikow jest zawod wrestlera, tym bardziej, ze jego jedynym przygotowaniem fizycznym byly spacery z pieskiem i ogladanie plecow Cameron :)

Nie sądzilem, ze Janek moze byc takim pedantem, mozna powiedziec chorobliwym, ale przynajmniej ma gadające kosze na bielizne - kto bogatemu zabroni :roll:

Usos nie lubi tescia, Eva doczekala sie figurki, podczas gdy JoJo nie zaliczyla nawet debiutu w ringu i pominieto ją w odcinku, a za tydzien uczcimy pamiec zmarlego kota Nattie.

Pierwszy! Przerwałem streak Kowala :D

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/9/#findComment-336760

Morison, i zepsułeś tradycje, wstydź się, rozdziewiczyłeś streak :twisted: :twisted:

Dla jednych to wada, dla innych zaleta, ale Total Divas to idealny przykład tego kim dla Dabju jest John Cena - oglądam reality show o kobietach dla jednego faceta :lol: . Pedant-Cena mnie nieźle zszokował ale z drugiej strony jak tu nie lubić Jaśka kiedy jego pierwsza kwestia brzmiała - "son of a bitch" :twisted: (podczas gdy fucki wypikowali)

Mogę w tej chwili zaskoczyć tym stwierdzeniem ale chcę aby Ariane osiągnęła sukces jako piosenkarka - może to przyśpieszy jej odejście z fedki. Niezłą pipę zrobili z Vincenta, nie wątpie że facet może się nie nadawał, ale żeby po 4 minutach spuchł? - coś tu nie gra. Z drugiej strony zmuszać kogoś do czego nie chce - mimo antypatii do Vincenta, to bym po tym odcinku bym go bronił - nie każdego powołaniem jest bycie "supergwiazdą Whiskey Whiskey Echo"

W Dabju szybko chcą zarabiać na Evie Marie - figurka za nie robienie niczego? Też tak chcę :lol: .

Headline przyszłego tygodnia - śmierć kota ... ciekawe czy w Attitude Mówi Schoop też będzie przeżywał ewentualną śmierć swojego futrzaka

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/9/#findComment-336762

Nawet Vincent dziś nie śmieszył, nawet go szkoda było... Co się dzieje z tym show?

Co do tego kardio - jak @TableOfJapan wspomniał o tym, to odezwał się... Cheeseburger z ROH. "You'd be surprised how many people try to train with 0 cardio. Regular shape and wrestling shape are completely different."

Cena to pedant, wow. Przecież gdyby coś się stało z jego ukochanymi rzeczami, to... kupiłby sobie nowe :P

Eva Marie będzie miała figurkę? Ten kawałek plastiku będzie miał mniej ruchów niż Khali.

Ojciec Naomi jest bardziej entertaining od niej. Szkoda że tego nie odziedziczyła.

#kowalupadl

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/9/#findComment-336763