Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Total Divas- ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie zabrałem się za pierwszy odcinek jeszcze, ale powiem jedno - dziś wam się podoba, gdy przyjdzie odcinek ze związkami div, to będziecie besztać to show ;)

Swoje doznania opiszę po późnowieczornym seansie :)

Spokojnie, ja nie będę besztać, bo już w tym odcinku dostaliśmy próbkę odcinka ze związkami. A może to w ogóle był ten? :D Bo dostaliśmy w tym odcinku czterech partnerów div :D I nie było to takie złe.

28054889252fa02dfba372.jpg

• Odpowiedzi 437
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pavlos

107

• Kowal

48

• aRo

34

• Jack Doomsday

32

Top użytkownicy w tym temacie

Nie będę kłamał, czekałem na to show, z ciekawości przede wszystkim. Wyszło na prawdę bardzo fajnie. Tak jak ktoś przede mną wspomniał - To program dla kobiet, dla nastolatek. Kanał E! jest właśnie przeznaczony w głównej mierze dla płci żeńskiej, co pozwala regenerować dobre ratingi. I właśnie, bardzo ciekawa ciekawostka - Pierwszy odcinek Total Divas zdobył rating 1.1, co jest świetnym osiągnięciem. Czekam na dalsze odcinki tego show, na pewno oglądnę :)

106454733352d6a8573c2d7.jpg

I właśnie, bardzo ciekawa ciekawostka - Pierwszy odcinek Total Divas zdobył rating 1.1, co jest świetnym osiągnięciem. Czekam na dalsze odcinki tego show, na pewno oglądnę

Czyli krótko mówiąc- 7 div WWE zdobywa większe ratingi niż cały roster TNA :twisted:

Co do samego odcinka to po pierwszych zapowiedziach postanowiłem że obejrzę premierowy odcinek i zobaczę czy zaskoczy. Na plus jak dla mnie zasługuje pokazanie od kulis odwołania występu pań w tag team matchu, przyznam że chwyciło przez chwilę za serce chociaż nie mogę uwierzyć że owa walka była ustawiona przed samym ME czyli wyżej niż Taker/Punk i Brock/HHH :?

Ogólnie rzecz ujmując odcinek zachęcił mnie do dalszego oglądania show aczkolwiek przeraża mnie 45 minut poświęcone związkom Div a raczej to zobaczymy za tydzień, no cóż, może trafi się coś ciekawego :)

66487669857979e1f5d8b5.jpg

• Urządzenie:  Windows

Cameron(...)Jak ta osoba dostała się do Dabju?

Pewnie polecały ją Melina i Alicia Fox :twisted:

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Odcinek obejrzany.

Na pierwszy rzut oka wyróżnia się Natalya, która grała heel'owę i pozostaje tylko czekać, jak wybuchnie przy wszystkich i powie głośno, co myśli o swojej obecnej sytuacji.

Co do związków, moją uwagę poruszyły Bellaski z Bryanem i Ceną. Po Jasiu wyraźnie widać, że to facet doświadczony i po przejściach. Odnoszę wrażenie, że Bryan jest jeszcze małym chłopcem, który wcale nie myśli o założeniu rodziny. ;)

Samo rozegranie odwołania walki przed WM wyszło dobrze. Kolega wyżej pisze o pozycji w karcie... ta walka nie miała być niczym innym jak zapychaczem, który pozwoli na opadnięcie emocji po co-main evencie Triple H vs. Lesnar.

Gdybym miał się do czegoś przyczepić, to o scenę z przygotowaniem strojów (taa... na ostatnią chwilę :D) czy brak zmiany koloru włosów na blond u Eve Marie. No ale nie smartowe chłopaki są tu targetem, a zupełnie kto inny.

Pozostają jeszcze kontakty wzrokowe Brie i Eve Marie... widziałem w oczach coś, jakby chciały się zaraz schrupać :D

Całość naprawdę przyjemna. Kiedyś widziałem kilka epizodów "Króliczków Playboya", więc i "Total Divas" dam szansę.

A na Raw poniżania Nattie ciąg dalszy, kto wie, może faktycznie dzięki TD Natka się jakoś wybije i wróci do swojej postawy z czasów Divas of Doom, tylko pewnie jako face, bo dość mało mamy face'ów wśród div. Kaitlyn, Layla i to chyba wszystko, nie wiem jak wygląda sytuacja Alicii Fox, bo z nią może być tak, że na SD jest heelem, na Raw facem i później znów heelem. Za to heelowe divy mają jakieś tam gimmicki, Bella Twins, AJ, więc przyda się wzmocnienie po stronie face'ów.

• Reputacja:   2

Po namyśle skusiłem się również na obejrzenia nowej produkcji WWE.

Na początek widać Nikki szczęśliwa i wiąże ogromne nadzieje. Cena już ślub jeden miał, więc doświadczony jest nie tylko we wrestling'u. Nie pozostaje nic innego jak życzyć parze najlepszego. Jak Nikki podbiegła do drzewa myślałem przez moment, że serio zdejmie koszulę. :P

Natalya dzielnie powstrzymała płacz. Smutna wiadomość na pewno, widać, że chciała wystąpić na wielkiej WM'ce. Dojrzała, ładna kobieta i również weteranka ringowa. Za Hard Dynasty była jedną z dominujących Div, a teraz? Eh... . :/ Zaskoczyło mnie, ale pozytywnie chociaż przedstawienie jej osoby. Podpis Nattie świadczy, że chyba znienawidzona nie jest. :) Szkoda oczywiście również Funkadactyls.

W temacie nowych dziewczyn się nie wypowiem za bardzo na razie. Jojo sprawia wrażenie najsympatyczniejszej z pięknym uśmiechem i liczącej na wsparcie swojego chłopaka, natomiast Eve pachnie mi trochę arogancją. W każdym razie bardzo podoba mi się nowy kolorek. 8) Cameron częściowo znamy. Starcie z Brodus'em było prawdziwe. Czyżby Clay chciałby odbić partnerkę Vincent'owi? :P

Szkoda, że nie pokazali jeszcze Bryan'a i Brie, bo o ich związku też można, by posłuchać. Daniel małżeństwa za sobą nie ma i tutaj może być już różnie, ale Brie wygląda na szczęśliwą, więc myślę, że jest dobrze.

To chyba tyle ode mnie.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Reputacja:   38

Nareszcie jest Total Divas :) Nie ukrywam, ze jako kobieta bardzo czekałam na ten program. :) W końcu bd mogła oglądać więcej sióstr Bella, gdyż je lubię.

Odcinek uważam za dobry. Nawet sporo się działo co bardzo mnie cieszy. Fajny pomysł z pokazaniem WM od kuchni :) Muszę przyznać, ze ciekawie im to wyszło z tymi za kulisami najważniejszej gali WWE.

Dostaliśmy niemalże od razu pokazanie podziału w tym show na Natalyę, która bd tutaj zapewne zawsze tą poszkodowaną, i siostry Bella, które będą zapewne królować w Total Divas oraz dwie nowicjuszki, które będą chciały być tak wcześniej wymienione panie nowymi Divami WWE.

Odcinek pokazał Jasia i Daniela z nieznanej nam dotąd strony, jako partnerów swoich dziewczyn, z którymi robi się niemalże wszystko. Hmm tylko jeden facet jak widać nie pasuje do całej tej ekipy a mowa tu o chłopaku Cameron. Człowiek nie mający nic wspólnego po za swą panną z organizacją wdający się w stracie z Brodus'em co jak się okazało nie było elementem show zapisanym w skrypcie a sytuacją z prawdziwego życia równa się akcja bezcenna. Widać obaj panowie nie bd się lubić. Jakoś mało mnie zainteresował związek Naomi z jednym z braci Usos.

Odnośnie Eve to mini afera o jej włosy niezła. Dobrze, ze nie zrobiła się na blond bo w tych czerwonych wygląda bardzo dobrze. Jojo sprawia miłe wrażenie miłej i zabawnej dziewczyny :)

Ciekawe co bd dalej w TD. Na pewno nie przegapię żadnego odcinka :)

Jedno jest pewne show zapowiada się nieźle i jak wiadomo większość co w nim zobaczymy trzeba bd potraktować z przymrużeniem oka.

collage.png

Ten program mnie wciąga!

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Ten program mnie wciąga!

Zachęciłeś mnie właśnie do obejrzenia kolejnego odcinka! :lol:

Tekst Nikki "Mogę powiedzieć że mój chłopak jest Terminatorem " o Johnie rozwalił system :twisted:

66487669857979e1f5d8b5.jpg

• Reputacja:   745

Fandango mistrz. :D

---Titus O'Neil Royal Rumble Winner 2k26---

01607ef6c06a1219-1200x675.jpg.b026fb52986adbb44768d7c6b348d4f2.jpg

No jak dla mnie to właśnie mistrz by zaprosił Marie pod prysznic (bo widać, że by się zgodziła :D ) a nie tak jak Fandango sam ze sobą ;D - ale co zrobić taki gimmick.

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   745

Drugi odcinek to w zasadzie Eva Marie drama plus Bellaski ze swoimi "wielkimi" problemami. Wątek Evy i Fandango mi się podobał, lecz widać było w tym wszystkim, że WWE trzymało nad tym pieczę. Niemniej takie story to dla nastolatek będzie coś rozrywkowego. Rozwalił mnie moment gdy pokazali jak Fandango przy poznaniu Evy całował swoją rękę. :D Gościu nie wychodzi z gimmicku nawet na chwilę.

Dom Jasia vs. chata Bryana. Nikki leci na wszystko co ma Cena, a jemu to pasuje. Natomiast widać, że Daniel to spoko koleś i nawet nie szaleje z wydawaniem kasy. Całkiem dobrze ogląda się takie porówanie dwóch, różnych par. Swoją drogą jak już byli na chacie Danielsona, to Bryan powinien zrobić Jaśkowi seans ze swoich walk z ROH. Wtedy 5-star na Summerslam byłby gwarantowany. :-)

Poza tym wszystkim reszta była tłem, wątek Natalyii nie ruszył z miejsca, Jojo=nuda, a problemy ze strojem Funkadactyls jakoś mnie nie ruszają. :D Odcinek całkiem spoko, choć pierwszy zrobił na mnie lepsze wrażenie. Na pewno jednak sprawdzę kolejne epizody, bo to dobry program na chwilę relaksu. Taki niezobowiązujący do niczego.

---Titus O'Neil Royal Rumble Winner 2k26---

01607ef6c06a1219-1200x675.jpg.b026fb52986adbb44768d7c6b348d4f2.jpg

Przyjechał John do domu Bryana i narobił zamieszania! wokół Brie i Daniela.

#HeelCena

Drugi odcinek bardzo fajny jak dla mnie. Eva Marie chciała za wszelką cenę zabłysnąć i nie wyszło jej to na dobre. Dobrze, że Stephanie jej wytłumaczyła, że za taki kombinacje wyleci w 5 sekund bez możliwości powrotu. Fandango sie wczuł w swój gimmick tak bardzo, że już się z nim nie rozstaje. Ten moment jak pocałował swoją rękę i ta stylówa na spotkaniu z Evą :D

Dom Johna. DAMN. Ja pewnie będę charował ciężko całe życie a moje mieszkanie pewnie nie będzie większe niż jego garaż. O zawartości jego garażu też na razie mogę tylko pomarzyć. Jednak coś chyba Nikki się za bardzo podnieca jego dobytkiem. W sumie w pierwszym odcinku też chwaliło Johna za jego osobowość, ale ogólnie trąci materializmem. :twisted: Relacje Daniela z Brie wyglądają na bardziej bezinteresowne, bo Bryan widać, że prosty chłop i nie afiszuje się na pokaz.

Ogólnie cały program jak na razie jest dobry. Pokazuje dużo z życia prywatnego i zaplecza, co z pewnością interesuje dużą część fanów.