Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Total Divas- ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Premiera nowego sezonu będzie 7.09.

Najważniejszymi aspektami będą:

- kontuzja Bryana

- rozpad Funkadactyls

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/15/#findComment-359933

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 437
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pavlos

107

• Kowal

48

• aRo

34

• Jack Doomsday

32

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   25

OK, honestly... Nudzę się i zastanawia mnie bardzo, czy to się da oglądać? Ale tak serio, jak bardzo bliskie jest to głupawym reality shows, którymi codziennie nas karmią?
https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/15/#findComment-361359

Pierwszy odcinek nowego sezonu w dużej mierze poświęcony był Rosie Mendes i jej powrotowi do ringu. Ewidentnie było widać że trochę pomyliła kierunki, bo zamiast skupić się na budowaniu umiejętności ringowych, bo odpowiednią urodę już posiada, to ona wolała powiększyć sobie cycki i myślała że to jej pomoże. Niestety na zapowiedziach nowego sezonu wydawało się że Rosa i jej nagość były trochę mniej zamazane. Tymczasem była zamazana praktycznie od stóp do szyi. Wiadomo że Rosa kiepsko się spisuje w ringu, w dodatku w jednym z kolejnych odcinków pewnie pokażą jak traci majty na wizji, ale Eva Marie i Cameron gadające za jej plecami, gdzie same prezentują podobnie kiepski poziom, to nie jest fajne.

Nikki mrożąca swoje jajeczka w tajemnicy przed Johnem- cóż za ciekawa historia, nie umieli już nić bardziej prywatnego wymyślić? W którymś sezonie pewnie wejdą komuś z kamerami do łóżka. Właściwie co to miałoby mu przeszkadzać. Jak z nich nie skorzystają to nic się nie staje, a skoro on jej nie daje pewności że jej dziecko kiedyś machnie to tym bardziej nie powinien się sprzeciwiać.

Eva Marie jak zawsze ściąga na siebie kłopoty. Tym razem chory jest jej ojciec i pewnie motyw ten będzie się ciągnął przez kilka odcinków. Jednak ta sesja z początku odcinka- do takiego czegoś Evka nadaje się idealnie. Wygląda świetnie, a w takim stroju powinna występować w ringu, może wtedy bym ją polubił.

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/15/#findComment-362921

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Macintosh

nie umieli już nić bardziej prywatnego wymyślić?

Wszyscy dobrze wiemy, że Total Divas jest w dużym/ogromnym stopniu skryptowane, więc pewnie Nikki nie miała nic przeciwko temu. Zresztą taka jest rola reality shows, żeby wchodzić w każdy aspekt "gwiazd".

w dodatku w jednym z kolejnych odcinków pewnie pokażą jak traci majty na wizji

Było to tydzień temu, a z tego co wiem to zaczęli to nagrywać kilka tygodni po WrestleManii XXX, więc jeśli już to na koniec sezonu bym się tego spodziewał.

Czwarty odcinek TD, który oglądałem (wcześniej obejrzałem tylko pierwsze trzy odcinki pierwszego sezonu) był ok. Jak już pisałem głównie się za to zabrałem ze względu na nagość Rosy, ale okazało się, że nie było to tak mocarne jak się spodziewałem. Będę oglądał dalej tylko po to, aby zobaczyć jak rozegrają konflikt Bellasek i tancereczek.

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/15/#findComment-362942

Eve po raz kolejny dostaje kopa od życia kiedy wszystko się układa. Choroba ojca ją martwi i psuje humor na każdym kroku. Zapewne wszystko skończy się dobrze i czerwonowłosa będzie miała kolejny problem.

Rosa uwielbia latać nago, bo czuje się świetnie bez ubrań zwłaszcza kiedy ma teraz nowe cycki. Cóż... co kto lubi, ale żeby witać przyjaciółkę nawet bez majtek to lekka przesada. Zapewne nikt nie lubi jak się go obgaduje za plecami dodatkowo kiedy nie jest się wirtuozem tego w czym się robi. Natalya po raz kolejny jest przy koleżance, która potrzebuje pomocy. Oglądając to show mam wrażenie, że gdyby nie ona to połowa dywizji odeszłaby przez załamanie nerwowe.

"Wchodzenie do łóżka" w przypadku Nikki będzie często, gdyż jest to główny związek fedki. Nie ma seksu, alkoholu i wrestlingu - nie ma Nikki Bella. Jak dla mnie ostrożne zagranie z jej strony. Patrząc na karierę w WWE to wydawałoby się nawet najlepsze.

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/15/#findComment-362981

Szkoda troche Evy jak juz się Jej zaczeało układac to znowu kolejny cios. Mam nadzieję, że wszytsko skończy sie dobrze.

Rozumiem powrót Rosy i to, ze sporo przeszła, ale żeby tak parodiować nago przed kumpelą, która ma być dla niej podporą to przesada. Ciekawe jak dalej będzie sie zachowywać Rosa moze być niezly rollecoaster z Nia w roli głównej.

Szczerze nie pojmuje Nikki przeciez takie decyzje podejmuje sie wspólnie jak sie jest z kimś w związku. Rozumiem Jej obawy o posiadanie dziecka w przyszłości, ale partner ma prawo wiedzieć o takiej decyzji swojej partnerki. Coś mi się zdaje, że w sumie i tak czy siak Nikki i Jasiu się pobiorą i będą mieć w późniejszym czasie dziecko.

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/15/#findComment-363010

W drugim odcinku zaczęli już się koncentrować na kontuzji Daniela Bryana i poświecili na to dość dużo czasu. W sumie to dobrze bo mogliśmy trochę od zaplecza zobaczyć jak to z tą jego kontuzją karku było i jak przebiegało leczenie. Oczywiście Brie jako żona pracująca nie mogła mu towarzyszyć przy okazji zabiegu i musiała się o tym stosownie dużo najęczeć w tym odcinku. W ogóle w tamtym sezonie nie pamiętam żeby tak często mówiły jakie to są dla siebie ważne i jak dobrze mieć siostrę bliźniaczkę. Jak widać i tutaj muszą się odpowiednio przygotować do ich rozpadu.

Jasiu dość spokojnie przyjął informację o planach Nikki i nie miał pretensji że ta chce się zabezpieczyć na przyszłość. Zabawnie wyglądało jak próbował ją namówić żeby się napiła wina choć nie może. Z nim to jednak nie ma nigdy łatwo :D

Cameron nie podoba się rola towarzyszki Naomi? Niech się cieszy że w ogóle ma pracę. Niestety wiemy że niedługo rozpoczną feud w TD i pewnie ciągle będą się kłócić. Szkoda że jej nie dali na treningi do NXT, bo z jej talentem to na żadnej gali by się już nie pojawiła. Losu Tysona Kidda by pewnie nie podzieliła, bo szkoda by było na nią czasu na galach.

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/15/#findComment-363440

W końcu Bryan. Za dużo go nie widzieliśmy, za to zaserwowali nam kochającą męża żonkę, która tak bardzo chciałaby być przy nim, ale nie może. Stan jest trochę gorszy i mimo zabiegów Daniel wciąż potrzebuje dużo przerwy. Mam nadzieję, że rozwiną motyw z kontuzją w przyszłych epizodach skoro Brie obawia się, że to może nawet zakończyć karierę wrestlingową męża, a co za tym idzie jej samej. Na pieniążki niech już nie narzeka, bo bezdomność im na pewno nie grozi. :roll:

Rozpad Funkadactyls przekłada się na "prawdziwe" relacje. Wygląda to na poważniejszy temat, ale zapewne wszystko skończy się pomyślnie. Widziałbym tutaj motyw z tym, że Cameron fochnie się na wrestling, a zajmie śpiewem, ale z czasem wróci do walki, ale prawdopodobnie WWE widzi inny scenariusz. :P

I na koniec nasza główna parka. Jasiek zawsze spokojny podchodzi do sprawy Nikki z wyrozumieniem. Kochający mąż rozumie obawy żony i postara się ją wspierać. Nie wyobrażam sobie żeby w tym programie chociaż raz się poważniej pokłócili. Ależ oni są zgodni. :D

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/15/#findComment-363451

Oglądałem nowy odcinek po południu i szczerze powiedziawszy mało pamiętam. Bo tragedii rodzinnej Evy Marie po raz enty nie chce mi się oglądać i jak to strasznie ma bo jej facet nie chce ślubu kościelnego a jej stary tak. Jakby ona chociaż jakąś gwiazdą była i coś umiała, a tak to słuchamy o problemach kobiety, która w sumie dla nas jest jednym wielkim problemem że musieliśmy ją kiedykolwiek poznać. Właściwie nie powinno mnie to dziwić, bo Evka nic w WWE nie osiągnęła, więc nie ma innych punktów zaczepnych niż jej problemy, a bardziej z jej ojcem.

Załamana psychicznie i psychiatrycznie Rosa nieświadomie wsadziła Nattie jej największego wroga do auta i to się musiało skończyć awanturą. Tyle że jedna z nich powinna nie wracać później do auta, zresztą jazda samochodem, którym kieruje skrajnie zdenerwowana Rosa nie było zbyt mądre. Lepsze szykuje się za tydzień, bo latynoska będzie próbowała przelizać Nattie. Ciekawe jak się to skończy. Będzie sex czy nie będzie? :D

Brie się wystraszyła że hajs nie będzie się zgadzał i przestała wierzyć w wyzdrowienie Daniela i wolała nakłonić go do pomyślenia o własnym biznesie. Tyle że jak się niby nie ma kasy na wszystko co chce się kupić to się nie kupuje a nie uderza do Jasia, który nie wygląda na gościa chcącego inwestować w wymyślone w pięć minut biznesy.

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/15/#findComment-364109

Eve ma kolejny problem, gdyż jej chłop nie chce kościelnego. Cóż w tym, co mówi Kowal jest trochę prawdy, bo skoro w do występów w ringu się nie nadaje i wykorzystują jedynie jej ładną buzię to nie ma za bardzo pomysłów na inne problemy niż związane z rodziną. Jak dla mnie to czyni ją tragiczną postacią. Niedługo WWE będzie miało własnego Edypa płci żeńskiej. Z tym, że on został królem. Eve może się nacieszyć jedynie tą przepaską na głowie ala Kleopatra. :D

Konflikt między Nattie, a Rae właśnie osiągnął kulminacyjny moment, co prowadzi do psychiatryka dla Rosy. Biedna przeżywa starcie przyjaciółek. Jedyne, co mnie zaskoczyło to zapowiedź następnego odcinka. Nie pomyślałbym, że Mendes jest lesbijką.

Już w poprzednim epizodzie dowiedzieliśmy się, że Brie zaczęła się martwić o pieniądze i czy mąż na pewno będzie w stanie kontynuować karierę zapaśniczą. Teraz mamy już rozwinięcie wątku. Nigdy nie myślała o życiu szarego człowieka bez showbiznesu. Błąd, bo wydaje mi się, że każda gwiazda powinna się zabezpieczyć na konieczność zniknięcia ze sceny, chociaż wcale to nie oznacza, że każda to robi. Gdybym był aktorem i piosenkarzem to można jeszcze być pewnym sukcesu, bo kasa uderza do łba, ale uprawiając coś związanego ze sportem to już powinno się mieć na uwadze kontuzje. Wspominałem, że na pieniądze raczej nie mają, co narzekać i Brie przesadza, jak przystało na bogacza, który raptem jest "zagrożony życiem z niższych sfer". :roll:

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/15/#findComment-364355

W końcu skończy się to irytujące narzekanie Brie na to że nie mają kasy bo oboje nie występują w TV. A obiadki w restauracji przecież nie są dla biednych ludzi. W dodatku przecież w ciągłej sprzedaży są gadżety Bryana i z głodu z pewnością by nie umarli. Prawdopodobnie zaczyna się również konflikt sióstr Bella, bo już się wyzywają i nie jestem pewny czy będą w stanie się pogodzić i przez najbliższe odcinki w dalszym ciągu będą się obrzucać błotem.

Nie rozumiem tego Usosa. Jego czarna muza chce przed nim tańczyć na rurze, a ten jej robi wyrzuty. A przecież po to ona ma taki wielki zadek żeby go stosować w tak seksowny sposób :P

Zaczął się trudny okres w związku TJ-a i Nattie. Wprawdzie Nattie ma kto pocieszyć, bo Rosa najchętniej by ją przeleciała, ale może nie być wesoło, bo TJ zachowuje się jak dziecko, a ten prezent na urodziny mógł jej zasugerować że jej mąż myśli że jest gruba...

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/15/#findComment-364601

Brie już lepiej, bo znowu znajdzie się na wizji. Obawy o koniec gotówki się kończą. Teraz już można być spokojnym i jeszcze raz pójść do sklepu wybrać odpowiednią pralkę. :twisted: Sprzeczka z siostrą była raczej chwilowa. Jak sama wspomniała to tylko pod wpływem nerwów i złych emocji. W związku z ich wrestlingowym konfliktem pewnie coś się pojawi, ale nie traktowałem bym akurat tego spięcia jako początku.

TJ kupując ten bajer zapewne chce żeby Nattie schudła. Z jednej strony skoro oświadczył się i tak dalej to nie powinien teraz dawać do zrozumienia, że chciałby poprawy wyglądu swojej partnerki. Przed prezentem lepiej byłoby chyba po prostu pogadać.

Skoro Rosę pociąga Nattie to mamy problem. Nie wiem czy Mendes jest bi czy może woli panie, a może po prostu uwalnia jej się pociąg do Kanadyjki pod wpływem jej atrakcyjności. Podobno nawet lasce hetero może się podobać inna laska. W każdym razie końcówka wskazuje, że to były niewinne żarty. Wiele przyjaciółek dawało sobie całusy nawet w usta, więc póki, co mogę uwierzyć w wersję Rosy.

Naomi chce coś zrobić, aby podjarać chłopa i postanawia zaserwować taniec na rurce. Ja tam rozumiem Usosa. Może wyszedł z założenia, że nie chce widzieć jego kobiety zachowującej się jak striptizerka i nie uznaje takich rozwiązań mimo, że robi to tylko dla niego. Nie wiem może zarówno ja jak i Jimmy jesteśmy staroświeccy.

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/15/#findComment-364884

Dalszy ciąg sagi o chorobach Bryana. Szkoda że wiemy o tym od dawna, ale to trochę dziwne że niby nie chciał on iść do lekarza żeby dowiedzieć się dlaczego coś tam go tak bardzo boli. No a przecież od jego zdrowia zależy jego dalsza kariera i kasa na utrzymanie wiecznie bojącej się o przyszłość żonki. W sumie ciekawe kiedy Daniel powróci do ringu, choć jeśli nie podkolorowywali tego jak bardzo sypie się on na zdrowiu to może lepiej żeby szukał innego zajęcia...

Cameron martwi się o swojego brata i organizuje mu spotkanie z byłym członkiem gangu, który straszy samym wyglądem. No i podziałało, choć równie dobrze ich gościu mógł ich wszystkich pozabijać. Zresztą ja nie wiem czy Cameron to jest odpowiednia osoba do pouczania kogokolwiek jak powinien żyć, w końcu sama jest trochę wykolejona na umyśle.

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/15/#findComment-365148