Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Total Divas- ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   25
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Powiem tyle na temat ostatniego odcinka pierwszej serii Total Divas, że bd mi tego show brakować przez te kilka tygodni. Szczerze to już za TD tęsknie.

Oglądając moment zaręczyn Brie i Daniela się wzruszyłam i uleciało mi kilka łezek szczęścia, gdyż przypomniały mi się moje zaręczyny z waglik5. Cudownie być zaręczoną kobietą.

Natie i jej telefon po pijaku do Stephanie bezcenny jak dla mnie, bo jak tak można dzwonić do szefowej w stanie upojenia alkoholowego i użalać się nad tym, ze nie jest się Divas Champion a powinno się nią być oraz opowiadać inne bardzo intymne szczegóły.

Eve popełniła wg błąd, że wcześniej nie poinformował rodziny o tym iż się zaręczyła. Gdyby zrobiła to wcześniej to zapewne reakcja Jej taty i rodzeństwa byłaby inna. Mimo to kibicuje Jej by ta sprawa się ułożyła i by rodzina Eve byłą przychylana podjętej przez Nią decyzji.

Och Jasiu i Jego popieprzone zasady. Kurcze gościu albo zmienisz swoje nastawienie albo stracisz tak wspaniałą kobietę jaką niewątpliwie jest Nikki. Ileż można znosić takie coś? Nawet jak się kogoś kocha a ta druga osoba zachowuje się jak Jaś to czym prędzej czy później ta druga strona nie wytrzyma dłużej. Rozumiem oczywiście Jasia, że ma złe doświadczenia z poprzedniego małżeństwa, ale chyba czas zmienić sposób myślenia za nim bd za późno.

Czekam z niecierpliwością do marca na powrót Total Divas.

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/11/#findComment-338020

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 437
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Pavlos

107

• Kowal

48

• aRo

34

• Jack Doomsday

32

Top użytkownicy w tym temacie

Ostatnio wyczytałam na jednym z zagranicznych portali o wrestlingu, że obsada Total Divas w drugim sezonie ulegnie zmianie. JOJO będzie zastąpiona przez tancerkę Fandango oraz członkinię głównego rosteru WWE Summer Rae. Jak Wam się podoba taka zmiana?

Poniżej pierwsze promo nowego sezonu:

http://www.youtube.com/watch?v=Lrqphm8TZ1s

Edytowane przez MissApril
https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/11/#findComment-342088

• Reputacja:   0

Liczyłem że w nowym sezonie pojawi się Alicia Fox, ale Summer też może być, bo fajna z niej dupa. No może poza nosem, bo ten stanowczo powinna sobie poprawić, bo jak na razie dzięki takiej kichawie wygląda trochę jak czarownica z kotwicą zamiast nosa. Jak jej szkoda kasy to niech idzie do tvn-u do programu "życie bez wstydu" to jej za darmo zrobią.

JoJo w ostatnim czasie była rzadko pokazywana, więc nie będę za bardzo odczuwał jej braku, a skoro wyleciała stąd to z WWE też raczej szybko poleci. Szkoda że Eva nie leci razem z nią.

Summer będzie odgrywała złą babkę? Przynajmniej tak można wywnioskować z tego filmiku. Ciekawe jak tym razem skompromituje się Natalya :D

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/11/#findComment-342094

JoJo w ostatnim czasie była rzadko pokazywana, więc nie będę za bardzo odczuwał jej braku, a skoro wyleciała stąd to z WWE też raczej szybko poleci. Szkoda że Eva nie leci razem z nią.

Eva Marie nie poleci z prostych przyczyn: ma na ta chwile marne mic skille i marne ring skille ale ma cos czego nie ma w zasadzie zadna diva z rosteru WWE - mowi sie o Niej. W WWE to wystarczy. Jesli nie nauczy sie dobrze walczyc - bedzie pelnila role menadzera, bedzie nawijac z kartki/pamieci czy cokolwiek. Ale jest sliczna, nie bez kozery Maxim dal jej sesje. Stacy Keilber tez wirtuozem w ringu nie byla ale za to miala mega szyny :P EM jest JAKAS a to juz od razu odroznia ja od wiekszosci div. W niej i w Paige widze przyszlosc kobiet w WWE, Brytyjka to przyszlosc ringowa, Eva Marie - telewizyjna.

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/11/#findComment-342118

ma na ta chwile marne mic skille i marne ring skille

Grubo przesadziłeś w tej wypowiedzi. Ona nie ma żadnych umiejętności, zarówno mikrofonowych, jak i ringowych, które są dla niej tak samo realne do osiągnięcia jak dokopanie się do jądra ziemi. Jak ktoś kto myśli że jest najlepszy na świecie może chcieć się poprawić?

ale ma cos czego nie ma w zasadzie zadna diva z rosteru WWE - mowi sie o Niej.

Tylko o niej? Przecież np. Cameron też miała ostatnio jakąś sesję, Neomi też, wiele div jest zapraszanych na sesje, a to że Eva jest taka że nie odpuści to musieli ją gdzieś wziąć. Zresztą skąd wiesz że Maxim tak bardzo ją chciało? Brzydka nie jest, ale to było jednak kręcone do TD, więc to WWE mogło zabiegać o tą sesję.

EM jest JAKAS a to juz od razu odroznia ja od wiekszosci div. W niej i w Paige widze przyszlosc kobiet w WWE, Brytyjka to przyszlosc ringowa, Eva Marie - telewizyjna.

Co do Paige to się zgadzam, ale Evka w tv nie będzie próbowała promować federacji tylko siebie, bo to jest jedyne co kocha. A jakaś to jest tylko dlatego, że ma tak podlatarniano rude kudły, a mi się jej pierwotna fryzura o wiele bardziej podobała.

Stacy Keilber tez wirtuozem w ringu nie byla ale za to miala mega szyny

Wtedy były inne czasy, bo teraz nikt ci w stringach wrestlerki na ring nie wypuści. Zresztą kurde, to jest wrestling i niech one sobie będą już wyglądowo w kategoriach Neomi, ale niech umieją coś zrobić w ringu. Bo dupami mogą świecić w sesjach do np. Maxime, a ja jednak trochę zwracam uwagę na ring skill. Jak chcę sobie pooglądać fajne babki w ringu bez umiejętności to chwytam za NWWL. Jedyne podobieństwo jest takie, że w żadną z widzianych na ringu babek mój pociąg raczej nigdy nie wjedzie :P

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/11/#findComment-342138

Hola, hola, Kowal - Summer ma najlepsze mic skille z kobiet w NXT - jej feud z Paige, mikrofonowo ona kleiłą (a Brytyjka w ringu, bo w tej materii ... no cóż ... Summer jest tam najgorsza zdecydowanie)
https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/11/#findComment-342140

Zresztą kurde, to jest wrestling

Nie. To jest entertainment. To juz dawno nie jest wrestling, szczegolnie w dywizji kobiet.

Skoro WWE targalo Ewcie az do Afganistanu, to znaczy ze naprawde widza w Niej marketingowy potencjal. A inny potencjal ich nie interesuje :P

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/11/#findComment-342143

Hola, hola, Kowal - Summer ma najlepsze mic skille z kobiet w NXT

Jak coś mi odpisujesz to proszę cię, cytuj, chociaż dwa słowa z moje wypowiedzi, bo ja teraz nie wiem czy pijesz do ogólnie div, czy do div z NXT. Nie widzę żebym gdzieś odnosił się do umiejętności Summer, a akurat to o czym napisałeś wiem, ale odnośnie Summer w ringu to się nie zgadzam. Ani w NXT nie jest najgorsza, ani w TD tym bardziej, bo w przeciwieństwie do jednej z pań opanowała sztukę upadania na ring i odbijania się od lin. A Summer przy micu rzeczywiście jest bardzo dobra, bo przecież inaczej to nie ona w większości wypowiadałaby się za całe BFF.

[quote name="kamiloos"Skoro WWE targalo Ewcie az do Afganistanu, to znaczy ze naprawde widza w Niej marketingowy potencjal. A inny potencjal ich nie interesuje :P

O i przypomniałeś mi o jednym fakcie. Skupmy się na jej twarzy i zapomnijmy o reszcie ciała. Kogo wam przypomina i czy jest to pani ze zdjęcia nr 2? ( na ulokowany produkt proszę nie zwracać uwagi :D )

zdj. 1 - Summer

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f3/Danielle_Moinet_2013.jpg

zdj. 2

http://i1.ryjbuk.pl/78b7ca16ed6a33fbc416a510357c8c210daef774/nutella1-jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/11/#findComment-342145

• 1 miesiąc temu...

Nowy odcinek, a nikt jeszcze nic nie napisał? :D

Zabwne jest, jak perfidnie olali Jo-Jo. Bez słowa, po prostu zniknęła. Na jej miejsce wskoczyła Summer, która będzie taką samą zapchajdziurą. Przez moment będzie jej więcej przez "feud" z Natalyą i mizianie z Fandango, ale ogólnie to jakby "drugi plan".

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/11/#findComment-346665

Echh... Odcinek na straty bo w zasadzie skupił się na Eve Marie, jej "szpetnym" męzu oraz na "grze aktorskiej" jej rodziny. Na teraz chwilę najwięcej rozrywki dostarcza mi tak jak w poprzednich sezonach normalna/ludzka para Bryan-Brie.

PS: Kibicuje Nikki, żeby sobie znalazła faceta heteroseksualnego a nie ringo/wrestlingo -seksualnego.

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/11/#findComment-346671

Tyle miesięcy czekania na nowy sezon TD i co? Moim zdaniem spory zawód. Po pierwsze tak jak było zapowiadane JoJo została wymieniona na Summer Rae, której twarz wygląda na jeszcze brzydszą w tym programie niż w ringu. Nie dawajcie lepiej więcej zbliżeń tego nosa czarownicy, bo młodzież będzie uciekała sprzed telewizora. Zresztą jak na razie nie pokazała swoich umiejętności aktorskich, bo jak mówili o możliwej walce TT wraz z Evą to się cieszyła, a powinna się nieźle wkurzyć, bo debiutowanie w teamie z kobiecym Khalim to nie jest dobry prognostyk na przyszłość.

Nattie jest ukazywana ostatnimi czasy jako straszna pijaczka. Poprzednio niby wypisywała pierdoły do Stefci, a teraz próbowała wyruchać przez spodnie Vincenta, czyli chłopaka jej przyjaciółki. Finalnie nie zostało to kontynuowane przez resztę odcinka, w sumie to całe szczęście, bo już pół jednego odcinka na takie coś straciliśmy.

Biedna Nikkie w dalszym ciągu chce wziąć ślub z Ceną, który bardziej ceni pracę i nie chce na starość mieć dziecka, które będzie w WWE określane wrestlerem drugiej generacji. Właściwie wygląda to tak jakby Jasiu ruchał naiwnie zakochaną w nim Nikkie, a potem dalej jechał w trasę. Wcale mu się nie dziwię, bo panie w takich strojach jak ona na koniec odcinka to stoją przy drogach w celach zarobkowych, a nie chodzą wśród ludzi. Wydaje mi się że biedna Nikkie będzie miała nadzieję na ślub z gwiazdą, a później w końcu dojdzie do wniosku że lepiej wziąć przykład z programu Vivy pt. piękna i kujon i hajtnąć się z kochającym i oddanym brzydalem niż z chcącym tylko poruchać Jasiem.

Postawienie w pierwszym odcinku nowego sezonu na jakikolwiek główny motyw z Evą Marie nie jest dobrą decyzją. Szczególnie jeśli dołożymy do tego zaborczą rodzinkę i ślub po kryjomu. Jakby ona była jeszcze jakąś gwiazdą w federacji, a tymczasem to zwykła ruda jędza, której walki wycinają z tygodniówek albo wychodzi do ringu w jednoczęściowym stroju pływackim. A i ile ona chciała ukrywać ten ślub? Do emisji odcinka? Wtedy jej stary na pewno dostałby zawału.

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/11/#findComment-346672

• Reputacja:   1

Summer nowa w programie. Przedstawili ją, początkowa rozmowa, wszystko pięknie, ale jeśli Jojo tak zniknie bez wzmianki to będzie szczyt chamstwa w stosunku do niej. :/

Natalya czasem przesadza z alkoholem. Skończyło się na wymianie zdań z Cameron. Trwało to niespełna parę chwil i było raczej zapychaczem. Może w przyszłości Nattie jeszcze popije, ale raczej nic wielkiego z tego nie wyniknie.

Cena to typowy gość, który kocha swoją robotę bardziej od kobiety. Tak pochłonięty swoją pasją gość nie ma czasu na małżeństwo, ale ten wątek będzie się jeszcze ciągnął. Końcówka programu - Cena stojący w garniaku na molo i piękna kobieta w sukni zmierzająca w jego stronę. Normalnie jak film akcji. :lol:

Poświęcili Eve cały odcinek. :shock: Rodzina jest przeciwna związkowi jej córki z ukochanym, a Ci wzięli ślub po kryjomu. Brawo, k***a. To wam na pewno pomoże poprawić z nimi stosunki. :roll: W każdym razie nie pamiętam żeby pokazali ten ślub. Jedynie zaręczyny. Jakoś nie darzę jej sympatią, ale ciekaw jestem jak to się skończy. Pewnie dobrze. :P

Zapowiedź kolejnych odcinków na pewno zachęca do oglądania. Śluby, konflikty. Dużo będzie się działo z Summer. Widzę, że blondyna ostro namiesza. Być może nie było planów dla Jojo, a Rae im pasuje i będzie grała wredną czarownicę, prowadzącą intrygi.

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/11/#findComment-346675

Po długich trzy miesięcznych oczekiwaniach nareszcie jest nowy sezon Total Divas.

Summer wg mnie przedstawiona jest jak na razie nieźle choć mogłoby byś lepiej. Nie rozumiem wielu osób czepiających się Jej nosa. Jest Ona ładną kobietą i nie wygląda jak czarownica. Zobaczymy co dalej bd z Nią w TD.

Nie dziwi mnie reakcja Cameron na Natie przystawiającą się do Vince'a po pijaku też bym się wkurzyła na koleżankę , która zrobiłaby tak samo z moim narzeczonym.

Szczerze to współczuje Eve bo nie ma nic gorszego w związku niż brak akceptacji ze strony najbliższej rodziny jeśli chodzi o twojego narzeczonego czy jak w tym przypadku już męża. Moje przypuszczenia z przed paru tygodni się potwierdziły, ze Eve już jest mężatką. Osobiście życzę Jej i Jonathanowi szczęścia i w końcu by stosunki z rodzicami dobrze się układały tak jak to być powinno.

Miło patrzy się na zakochanych i pełnych szczęścia Brie i Daniela. Oboje stanowią idealną i wspaniałą parę.

Jeśli chodzi o Nikki to niech John się w końcu ogarnie ze swoimi lękami odnośnie ślubu z Nikki i ewentualnym potomkiem. Rozumiem, ze ma już za sobą jedno nieudane małżeństwo i boi się, ze historia się powtórzy, ale jeśli na prawdę kocha Nikki to powinien dać sobie jak i Niej szansę na normalny związek pełen szczęścia i miłości, w którym jest szansa na bycie małżonkami i rodzicami.

Zapowiedź kolejnych odcinków i tego co w nich zobaczymy zachęca mnie do oczekiwania na następny odcinek.

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/11/#findComment-346699

Odcinek lepszy od pierwszego w tej serii, ale dalej to jeszcze nie jest dobry poziom. Więcej uwagi zwrócili na nowe nabytki, czyli Summer i Eve, ale ta pierwsza w ogóle mi do tego programu nie pasuje.

Summer w swoich dialogach wydawała mi się być mało autentyczna Szczególnie podczas dialogu z Evą w samochodzie, gdzie gadała od rzeczy. Moim zdaniem zamiast powiększać sobie biust powinna była zmniejszyć sobie nos i byłoby git, bo oprócz tego jest całkiem fajna, a w TD jest przedstawiana jako ta dobra, choć na galach tak nie jest.

Jeśli naprawdę jest tak, że od razu po gali każdy wrestler, bez względu na zajmowaną w federacji pozycję biegnie żeby jak najszybciej iść się nachlać i pogadać od rzeczy, to wcale się nie dziwię Punkowi że jako jeden z niewielu niepijących stamtąd poszedł.

Dialogi w busie nie należały do najmądrzejszych. Przykład tego mamy w sytuacji z pokazywaniem starych fotek Cameron wszystkim. Głupie to jest, ale jedyna refleksja jaka mi się nasuwa to ta, że babka twierdzi że Eva ma o sobie zbyt duże mniemanie, a sama nic nie znaczy w federacji i gdyby nie znośny wygląd to już dawno znalazłaby się poza biznesem, bo na scenę indy się nie nadaje. Swoją drogą odpaść jako pierwsza z Tough Enough to jednak jest wyczyn. Co musiało ich skłonić żeby ją zatrudnić?

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/11/#findComment-347164

ale dalej to jeszcze nie jest dobry poziom

A który odcinek to był dobry poziom? :twisted:

...a mimo wszystko nadal te głupoty oglądam...

https://forum.wrestling.pl/topic/33511-total-divas-og%C3%B3lna-dyskusja/page/11/#findComment-347175