Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Syria przeciwko Vaclav'owi! Narodziny "Dżuzif Slam&quot

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   41
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

<<< Polska, Warszawa, Biuro Senatora Szakala, Przygotowania do wyjazdu na Wrestlepalooze w Syrii >>>

Jesteśmy w biurze, które już wszyscy kojarzą, więc nie ma sensu go opisywać. Szakal kręci się po nim niespokojnie i rozmawia z Doktorem VooDoo. Po Senatorze widać trudy ostatniego pojedynku... tu plaster.. tam bandaż... ogólnie nie wygląda zbyt zdrowo.

Szakal - Zobacz jak ja kurwa wyglądam. W taki stanie mam odwiedzać Syryjskich dygnitarzy? To zagraża mojej mini-kurwa-misji dyplomatycznej. W tym EWF nie da się teraz żyć! To miała być spokojna hobbystyczna odskocznia od polityki. Kurwa! A tutaj walczyłem o biuro przez długie tygodnie, ten pojeb wpierdolił mi mini-świnię, wyciągają na mnie jakieś teczki i jeszcze zajebali mi pas FTW!!

Doktor VooDoo - Pierniczka z melisą?

Szakal - Ech... Dawaj, kurwa...

Szakal wpierdziela kilka pierniczków z Torunia i kontynuuje.

Szakal - Już wiem! Wcisnę im, że to rany wojenne. Tam jest wojna domowa, to zrobi to na nich wrażenie. U nas też jest swego rodzaju wojna w EWF, będą się za mną solidaryzować. Powstanie nić sympatii i wizyty będą udane. W dodatku nie walczę na najbliższej Paloozie, to będę mógł zregenerować siły i skupić się głównie na dyplomacji.

Doktor VooDoo - Senatorze, chyba widziałem Pana w karcie. (Podaje Szakalowi jakąś kartkę) Proszę spojrzeć.

Szakal - Bane... bla bla... Bubba... bla.. Vaclav... no nie ma mnie.

Doktor VooDoo - Niżej.

Szakal - Jak to kurwa niżej?

Doktor VooDoo - No niżej, przed walką Vaclava.

Szakal - Jak to przed Vaclavem? Przed tym żulem z podlasia, lubelskiego czy innego podkarpackiego? Gdzie?

Doktor VooDoo - O tu... druga walka wieczoru.

Szakal - W dole karty? Czy oni ochujeli? Z kim? Kto to jest? Prinse? MN Rater? i kim jest do chuja Z01?

Doktor VooDoo - To albo Franz albo The Chickasaw.

Szakal siada z wrażenia.

Szakal - Kto to kurwa jest?

Doktor VooDoo - Nadzieje polskiego wrestlingu. Kwiat młodzieży w EWF!

Szakal - Nadzieja matką głupich. Nikt chyba nie myśli sensownie o tym, że taka banda młodzierzy zrobi mi jakąś krzywdę? Kto to wymyślił taką walkę? (Drapie się po łysinie w miejscach bez plastrów i bandaży) To powiedz mi jeszcze co tutaj robi ten świniożerca.

Doktor VooDoo - Vaclav jest sędzią specjalnym.

Szakal bierze pierniczka.

Szakal - Nie mogę się kurwa denerwować, zabierz już to ode mnie.

<<< Damaszek, Syria, Dzień przed EWF Wrestlepalooza CXVI >>>

Kolejny dzień Senatora Szakala, w którym łysy przedstawiciel naszego kraju odwiedza polityków Syryjskich i inne znane osobistości. Za Szakalem już prestiżowe wizyty u Baszara al-Asada i Wa'il Nadir al-Halkiego. U tego ostatniego łysy miał ogromne problemy z wymówieniem jego imienia i nazwiska. Wyszedł jednak jakoś z tych opresji. Dziś nieco łatwiejsze zadanie, gdyż Szakal spotyka się z Dżuzif Etiheh. Jest to emerytowany syryjski zapaśnik, olimpijczyk, który reprezentował Syrię na olimpiadzie w Seulu i zdobył medal w zapasach w stylu wolnym w wadze ciężkiej. Dżuzif Etiheh będzie oglądał galę EWF z loży dla VIP'ów i był bardzo zainteresowany spotkaniem z jednym z wrestlerów. Spotkanie odbywa się w bliżej nieokreślonej rezydencji, prawdopodobnie wynajętej przez EWF na czas przyjazdu do Syrii. Dyskusja jest bardzo ożywiona i schodzi głównie na tematy zapasów klasycznych i zawodowych.

Dżuzif Etiheh - A kim jest ten Vaclav?

Szakal - Widzisz, Dżuzif... to jest wychowanek EWF. Takie dziecko, które urwało się z smyczy i dokazuje. Niepokorne dziecko, które trzeba skarcić.

Dżuzif Etiheh - Nie lubisz go? to twój wychowanek?

Szakal - Mojego drogiego przyjaciela Tonego. Nie lubię go, zjadł mi świnię!

Dżuzif Etiheh (poderwał się na równe nogi) - Świnie? Zakazane wam jest: padlina, krew i mięso świni!

Szakal - Innowierca, taki w pewnym sensie. Mam nadzieję, że będzie odpowiednio przyjęty tutaj w Syrii.

Dżuzif Etiheh (siadając) - Już my się oto postaramy. Syria przeciwko Vaclav'owi!

Szakal - Przeciwko Vaclav'owi!

Dżuzif Etiheh - Czy Pan walczy na jutrzejszej gali?

Szakal - Tak, walczę z nowymi wrestlerami w EWF. Naszymi wychowankami. Pokażę im kilka nowych akcji i ciosów. To będzie taki trening, nauczą się kilku nowych rzutów.

Dżuzif Etiheh - Ja kiedyś byłem mistrzem rzutów. Pamiętam mój słynny w Syrii olimpijski rzut. Na olimpiadzie zachodni dziennikarze nazwali go "Dżuzif Slam"!

Szakal - Chciałbym to zobaczyć...

Dżuzif Etiheh (wstając) - To już nie te lata... ale łapiesz tu (Dżuzif łapie łysego i pokazuje mu gdzie)... podcinasz lekko nogę i... wynosisz (Dżuzif markuje wynoszenie)... i bum!

Szakal - Pomysłowe i ciężko się obronić. Postaram się z tego skorzystać. Ja za to robię taki rzut...

Dżuzif Etiheh i Szakal pokazują sobie różne techniki, a atmosfera jest bardzo luźna jak na takie spotkanie. Dalsza jego część nie jest już dla nas interesująca.

<<< Damaszek, Syria, Promo emitowane w EWF TV przed EWF Wrestlepalooza CXVI >>>

Jesteśmy w lokalnym fan-clubie Szakala w Damaszku. W pomieszczeniu jest mnóstwo plakatów łysego wraz oryginalnymi podpisami, są też repliki pasów jakie posiadał lysy. Senator RP stoi na środku pokoju, a za nim spora grupka (ok. 20-30 osób) ściśniętych fanów.

Szakal - Vaclav!

Po tym zawołaniu w pomieszczeniu robi się ogromne zamieszanie. Cała grupa fanów zaczyna krzyczeć gwałtownie po arabsku. Część fanów skanduje też po angielsku i stąd możemy się zorientować, że nie są to zbyt przychylne okrzyki... raczej niewybredne i wulgarne. Fani ledwo trzymają linię i chcą wyskoczyć przed Szakala, jednak ten stara się ich powstrzymać. Dwóch urywa się z boku i wymachują jakimiś kijami przed kamerą. Po chwili wracają do grupy, aby nadal głośno skandować.

Szakal ucisza wszystkich...

Szakal - Vaclav! Syria jest przeciwko tobie! I nie wyjedziesz z tego kraju cały! Uważaj na siebie, dobrzę Ci radzę. Nie znasz ani godziny, ani miejsca w którym Cię dopadnę. Czy to będzie na korytarzu hali, czy to będzie w twojej szatni czy to będzie w trakcie mojego lub twojego pojedynku... tego nie wiesz! Pewne jest tylko to, że to zrobię. Wtedy zaznasz Syryjskiego smakołyku o nazwie "Dżuzif Olimpic Slam"!!

Fani - Dżuzif! Dżuzif! Dżuzif! Dżuzif!

Szakal - Jeśli The Chickasaw, Prinse lub MN Rater będą zbyt podskakiwać to też ich poczęstuje. Jednak liczę na ich kooperację i to, że w tych młodych głowach jest odrobina rozsądku. Trzymajcie się swojej ligi i nie wkraczajcie na poziom, który aktualnie nie jest dla was osiągalny. Ta walka może wam wiele dać. To doskonałe doświadczenie i wielka przygoda. Każdy mój cios to będzie jak pamiątka na lata, a każdy siniak będzie jak trofeum którym będziecie się mogli chwalić. Przeżyjcie te chwile godnie i nie próbujcie zgrywać main-eventerów. Inaczej pożałujecie swojej zuchwałości i podzielicie los Vaclava.

Ja za każdym razem fani reagują bardzo ostro, co spotyka się aprobatą łysego senatora.

Szakal - Tak jest pachołku Felipe! Pożałujesz swoich czynów, tak jak Felipie pożałuje swoich bezpodstawnych oskarżeń. Cała Syria jest przeciwko Tobie, świniożerco!!!

Fani wpadają w jeszcze większą furię niż kilka minut temu, a Szakal nie jest już wstanie ich utrzymać w ryzach. Zaczyna się istne pandemonium, a kamera już tylko robi zbliżenie na uśmiechniętego Szakala.

<<< The End! >>>

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie