Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Siłownia i inne formy treningu

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Tak - więcej jeść, jeśli masz predyspozycje do zalewania smalcem (jak np. ja) to ograniczaj węgle (pieczywa, kasze, ryże, makarony) a kalorie czerp z tłuszczy, jeśli ciężko Ci zdobyć jakąkolwiek mase to wal węgle na potęgę.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

Popieram zdanie Euza. Jak ktoś jest ektomorfikiem tak jak ja niestety, to powinien faszerować się wszelkiego rodzaju źródłami węglowodanów, czyli wszelkie makarony, ryż itd powinny na stałe zagościć w menu. Kalorie z białek powinny być czerpane w jakichś 20% jedynie. A jeśli masz problemy z apetytem, lub po prostu chcesz zwiększyć łaknienie jeszcze bardziej to możesz zainwestować w jakiś apetizer. Gorąco polecam tutaj Dibencozide Magnum od Megabola. Tak, wiem, że na forach ta firma jest jechana niemiłosiernie, ale ten produkt jest rewelacyjny. Jeden kaps dziennie i lodówka się nie zamyka. Brałem to bez żadnych innych odżywek i przytyłem 7 kilo w 2 miesiące, co było dla mnie samego wiecznego chuderlaka niewiarygodne.
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do dyskusji!

Nie ma problemu u mnie z apetytem - właśnie po matce odziedziczyłem to, że moge jeść co chce i obojętnie w jakich ilościach a trzymam linie...kaloryfer jest. :D

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Urządzenie:  Windows

właśnie po matce odziedziczyłem to, że moge jeść co chce i obojętnie w jakich ilościach a trzymam linie...kaloryfer jest.

Kaloryfer u chudych gości, jest jak duże cycki u grubych bab - tak naprawdę się nie liczy :wink:

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   2

Z resztą za kilka lat może ci się trochę spowolnić przemiana materii i już nie będzie jedzenia cokolwiek i nieważne ile. :P

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Kaloryfer u chudych gości, jest jak duże cycki u grubych bab - tak naprawdę się nie liczy

Tak, tak znam to...przeważnie mówią to ci którzy go nie mają i muszą uważać na to co jedzą czyt. by im brzuch nie urósł jeszcze bardziej. :twisted:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Kaloryfer u chudych gości, jest jak duże cycki u grubych bab - tak naprawdę się nie liczy

Tak, tak znam to...przeważnie mówią to ci którzy go nie mają i muszą uważać na to co jedzą czyt. by im brzuch nie urósł jeszcze bardziej. :twisted:

A to dziwne, ja przeważnie to słyszę u ogarnietych typów, tudzież nawet kulturystów. No wiesz, tych którzy mają masę, której szukasz :wink:

No bo ty tylko się w takim towarzystwie obracasz zapewne. :-) A swoja drogą wychodziło by na to, że każda chudsza osoba musi mieć 6-pak...aaaa no wiesz, tak nie jest.

A swoją droga - prawdopodobnie zostanę wygwizdany, zwyzywany i zostanie podpisana petycja na forum, żeby mnie wywalili, ale wrzucę zdjęcie Justina Biebera - który jest chudzielcem a jakoś kaloryfer prezentuję się na nim nie najgorzej? i chyba to nie powstało tak samo z siebie bo no wiesz, jest chudy?

na własne ryzyko, żeby nie było.

http://bi.gazeta.pl/im/18/c8/cd/z13486104Q,Justin-Bieber.jpg

Jasne, że samo z siebie się nie bierze, zresztą tekst na to w ogóle nie wskazuje. Tylko o kratę będąc totalnie wychudzonym, jest jakieś 10x łatwiej. Zobaczysz jak zaczniesz nabierać tej masy, a krata zacznie znikać. Później będziesz chciał schudnąć (wyeksponować brzuch) - a chudnie się wszędzie, nie na okreslonych partiach - więc i masa będzie się zmniejszać. To ludzie, którzy przez to przechodzą, rzucają później takie teksty. Krata na suchoklatesie na nikim wrażenia nie robi - a jak robi, to nie powinna.

Wszystko OK, tylko porównania z taką grubą babą są cholernie niesprawiedliwe, bo ona nic nie robi po za wpierdalaniem. :-)

Wszystko OK, tylko porównania z taką grubą babą są cholernie niesprawiedliwe, bo ona nic nie robi po za wpierdalaniem. :-)

No widzisz! baba nic nie robi a wrażenie takie same :twisted:

IMHO też uważam, że łatwiej mieć kaloryfer wyglądając jak dziecko w afryce a nie jak dojrzały mężczyzna. Miałem kratkę przy wadze 50kg (z 16-17 lat miałem), po masowaniu (20-21 lat) miałem 85kg i nie mogłem wyrobić kratki. Być może zabrakło trochę więcej zaangażowania, ale ze dwa miechy ostro katowałem brzuch.

• Reputacja:   288

Gorąco polecam tutaj Dibencozide Magnum od Megabola. Tak, wiem, że na forach ta firma jest jechana niemiłosiernie, ale ten produkt jest rewelacyjny.

Ja tam brałem taniutki monohydrat kreatyny Megabola i jest to najlepsza kreatyna jaką w życiu miałem (a próbowałem z wielu firm). Efekty zajebiste i pompa konkretna. Czasami nie trzeba przepłacać, aby mieć suplement o konkretnym efekcie.

IMHO też uważam, że łatwiej mieć kaloryfer wyglądając jak dziecko w afryce a nie jak dojrzały mężczyzna. Miałem kratkę przy wadze 50kg (z 16-17 lat miałem), po masowaniu (20-21 lat) miałem 85kg i nie mogłem wyrobić kratki. Być może zabrakło trochę więcej zaangażowania, ale ze dwa miechy ostro katowałem brzuch.

Dokładnie. Często kumple się wkurwiali widząc na basenie dzieciaki (może z 10-12 lat) z konkretna kratą na brzuchach, bo były po prostu takie chude. Prawda jest taka, że kratę ma KAŻDY. Tylko, że większość ma ją zalaną smalcem. Zrzucisz smalec i krata wyjdzie sama, bez żadnych ćwiczeń konkretnie na brzuch. Może nie jakaś w kosmos wywalona (bo tu już ćwiczenia na brzuch są potrzebne), ale wyjdzie. Gwarancja Poxipolu :wink:

PH - porównanie N!KO z gruba babą nie jest bezpodstawne (choć chujowo brzmi). Jeżeli ktoś ma genetykę "suchara", to i kaloryfer powinien mieć naturalny. Znałem ludzi, którzy się w życiu "brzuszkami" nie pokalali, a tarę na bebechach mieli dwa razy lepszą ode mnie. Skutkiem ubocznym było to, że kolo np. ważył 70kg przy wzroście 192cm i za chujeczka nie mógł przytyć (a stawał na uszach by przybrać). To było w liceum. Teraz kumpel ma 36 lat, metabolizm siadł mu z wiekiem i waży koło stówy bez większego pałowania. A kaloryfer to ma wyłącznie w domu, na ścianie :D Zawsze jest coś za coś.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• 2 tygodnie później...

Też tak miałem.

Za nastolatka mogłem żreć za 5-ciu, i przy wzroście 182 nie mogłem przkroczyć 70 kg. Kaloryfer był jak ta lala. Żebra też się dało policzyć;)

A potem po 21'roku życia zmienił się metabolizm. A przyzwyczajenia w odżywianiu pozostały. Na początku się jarałem, że wreszcie tyję. Teraz jednak w wieku 29 lat jak dobiłem do 90 kg to stwierdziłem, że starczy. A kaloryfer zamieniłem na mały bojlerek.

Zacząłem się trochę ruszać i zbiłem do 84kg, ale póki co kaloryfera jeszcze nie ma.

Smalec raz zdobyty tak łatwo się nie odkleja ;)

Kaloryfer na chudym nastolatku to może nie wielkie cycki u grubej baby, ale sterczące cycki u nastolatki. Fajnie wyglądają, ale nie oszukujmy się, wysiłek żaden. Sztuka to mieć kaloryfer/sterczące cycki w wieku 30 lat.

213559901458cecbdd39123.jpg

Pozwólcie, że podzielę się paroma interesującymi ciekawostkami z życia wrestlerów znanych z ostrego koksowania :)

Na początek Billy Graham.

Nie od dziś wiadomo, że "Superstar" Billy Graham to wrestler-legenda, wzorowali się na nim praktycznie wszyscy wielcy światowego wrestlingu z późniejszych lat. Czy to Rick Flair, Hulk Hogan, Rick Rude, Triple H czy Scott Steiner, każdego z nich inspirował głównie dzięki niebotycznej sile i wspaniałej jak na tamte lata budowie ciała. Graham był dobrym ziomeczkiem Arnola Schwarzeneggera z siłowni, a jak duży był wrestler ówczesnego WWWF pokazują fotki z właśnie Arnoldem poniżej:

http://vvoice.vo.llnwd.net/e14//superstar-billy-graham-in-photos.6164399.87.jpg

http://media.liveauctiongroup.net/i/13492/13704776_1.jpg?v=8CF44B76A25DEE0

http://s.ecrater.com/stores/238025/4f0863a9f03d2_238025b.jpg

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS4Rtz1QIcCN-dRrIaV8OpB6dGuFh3kBuKeANAm3tb0KcSkYW6Q

http://images.wikia.com/prowrestling/images/archive/f/f7/20110303162243!Superstar_Billy_Graham_16.jpg

http://www.pwhf.org/halloffamers/bios/biopics/graham.jpg

Jak doszedł do takiej sylwetki w tamtych latach? z mojego researchu wynika, że wtedy dianabol (meta) kosztował jakieś 5-10$ za opakowanie 100 tabsów (10mg/1tab) więc był to istny raj. Niektórzy kulturyści po latach przyznawali, że wygrywali zawody jadąc na cyklach nawet z samej mety od 5-20 mg dziennie, co dziś wydaje się być śmieszną dawką nawet dla "piwniczanych dresów". Billy jednak nie był jednym z tych, którzy brali zalecane 2 tabletki. W swojej książce pisał, że był taki okres w którym brał 30 (!) tabletek dziennie a sterydy domięśniowe (nie jest napisane jakie ale zapewne Deca, bo Arnold lubił łączyć Dece z Metą) brał w potrójnych dawkach. Jako, że wtedy kalorii nikt nie liczył, a żeby rosnąć po prostu się więcej jadło, tak więc Graham wpierdalał tyle ile mógł. Co więcej, Graham był tak napalony na koksowanie, że przygotowując się do udziału w zawodach strongman sprzedał wszystkie swoje meble, a zarobione pieniądze przeznaczył na koksy :) Dziś Graham ma 70 lat i cierpi na HCV (zapalenie wątroby typu C), mimo tego, że wcześniej miał ją przeszczepioną. Ponadto cierpiał także z powodu chorób nerek i serca, ma poważne kłopoty z pamięcią, a ćwiczenie bez wiedzy o PCT w tamtych czasach sprawiło, że z czasem stracił płodność. Graham zawsze otwarcie mówił o sterydach, które obwinia za wszystkie swoje choroby. Podczas słynnego procesu związanego ze skandalem ze sterydami w WWF i obwinianym za ich dystrybucje dr. Zahorianem , Hogan przyznał się do tego, że sterydy brał tylko 3 krotnie (haha) z powodu kontuzji. Graham słuchając tego co mówi Hogan parsknął śmiechem i powiedział, że sam wstrzykiwał młodemu, nieobeznanemu w tych tematach Hoganowi koks. Jedną z najdziwniejszych road-stories, która dość często przewija się w historiach o Grahamie jest ta w której "Superstar" miałby zapodawać domięśniowo płyn na trądzik :D

Mam nadzieje, że fajnie się czytało :)

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

• Reputacja:   288

Dobry tekst, Euz :wink: Ciekawe więc na czym musiał jechać taki Ultimate Warrior, który sylwetkę miał wręcz kulturystyczną, ze świetną rzeźbą? (pamiętam, że oglądając w tamtych czasach Warriora, zawsze chciałem wyglądać tak jak on :D Obecnie – wolałbym, jeżeli chodzi o tamte czasy, sylwetkę Ricka Rude’a).

Swoją drogą, w tamtych czasach to wrestlerzy kłuli dupę jak wkurwiony rój pszczół. Jak sobie przypomnę jak kiedyś wyglądał np. taki Britisch Bulldog (kiedy jeszcze dymał w długich piórach, zaplecionych w warkoczyki), a jak wyglądał później, kiedy wrócił do WWF (w krótkich już włosach), to różnica była taka, jakby Husqvarną wycieli 1/3 typa :D

He, he – „Niekoksujący Hogan” to taki sam oksymoron jak „Niepuszczająca się prostytutka” :twisted: Ale Hulkster zawsze miał „poczucie humoru w tej kwestii” (Bolea to urodzony hipokryta, co potwierdzał na każdym kroku), a że był wówczas dla małolactwa tym, kim obecnie jest Cena (wzór do naśladowania) – nie mógł się przecież przyznać do czegoś tak wstrętnego, niezdrowego i nieetycznego jak koksowanie :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Nialler
      @GGGGG9707 A to ja tych zakulisowych rzeczy z YT i innych twitterów nie oglądam, no ale faktycznie kozak. Ja tam zawsze mu kibicowałem, a w grach trzymał u mnie nieraz mistrzostwo świata, mimo że poznałem go dopiero w NXT i zrobił konkret wrażenie aż do dzisiaj. Dzięki chłopaki. Wiedziałem, że tu można na każdego liczyć
    • MattDevitto
      Tak to już działa, że idealnie wbił się w moment i zażarło. A że ludzie nie lubią w wrs Loganopodobnych gości zabierających czas innym to już inna kwestia
    • GGGGG9707
      Pipe Bomb ludzie uznali, że powiedział na głos to co wszyscy myślą i zyskał szacunek wszystkich. Potem też wypuścił "dokument" o swoim weekendzie Wrestlemanii po którym ludzie stwierdzili, że w sumie on jest spoko   Ja ogólnie lubię Kross'a choć głównie wersję z NXT ale uważam że jedno promo nie powinno dać mu takiej popularności. Teraz trzeba śledzić jak WWE zareaguje, czy przemilczą temat i poczekają aż jego popularność wróci na swoje miejsce czy stwierdzą, że dadzą mu szansę skoro ludzie tak za nim są. Biorąc pod uwagę że zbliża się Money In The Bank a paru faworytów do walizki nie potrzebuje jej aktualnie (Dom, Breakker) to myślę, że Kross nie mógł na lepszy moment trafić bo nie zdziwię się (choć nie rozumiem tego) jak dostanie zaraz mega push i nam zaraz walizkę ściągnie   
    • Nialler
      Może mi ktoś wytłumaczyć skąd się wzięła nagła popularność Kariona Krossa? Typ ledwo co dostaje czas antenowy, Final Testament to wielki niewypał. Wtapia niemalże wszystkie walki. Jego segmenty na backu są....dziwne i de facto nic nie wnoszące (przynajmniej dla mnie) a tu nagle #1 sell merchandise i każdy się nagle znikąd nim podnieca? Ja wiem, że w TNA (którego nie oglądam) był chyba topową gwiazdą (a przynajmniej miałem go zawsze w grze WWE) i lubię typa dzięki NXT, ale on obecnie jest w sumie nikim. Skąd nagle taki jego fenomen? Coś przeoczyłem?
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL WorldID Sponsored Show Data: 14.05.2025 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Event Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Publiczność: 500 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  • Dodaj nową pozycję...