Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Czy Dixie Carter oszukała Sorensena?, Co dalej z Alem Snowem

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Obecne nastroje na zapleczu TNA są mieszane: mimo tego, iż zawodnicy ciężko trenują i należycie wykonują swoją pracę, w każdej chwili mogą zostać zwolnieni lub ich rola bardzo ograniczona. Oprócz tego niektórzy zawodnicy mają narzekać na pogarszające się kontakty na linii wrestlerzy - zarząd.

Kolejny dzień przynosi ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-czy-dixie-carter-oszukala-sorensena-co-dalej.html
https://forum.wrestling.pl/topic/33472-czy-dixie-carter-oszuka%C5%82a-sorensena-co-dalej-z-alem-snowem/

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tupak

2

• demku

2

• Kowal

1

• Szon

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeżeli według Spike TNA zawyża ratingi, to ja dziękuję za takich specjalistów. Przecież raporty jasno przedstawiają wyniki oglądalności i wynoszą one nie wiele więcej niż przed przyjściem Hogana. Dodatkowo jeżeli te same osoby są pod wrażeniem walki Ray'a tylko dlatego, że dobrze odgrywał rolę heela, to ja dziękuję za takie komplementy. To tak samo jakby powiedzieć, że modelka dobrze spełnia swoją rolę na wybiegu, bo potrafi po nim chodzić, nie zwracając uwagi na jej ubiór.

Wiesz, tu chyba nie chodzi stricte o poziom walki, tylko spojrzeli na to ogólnie, jak na wydarzenie - walka Dawida z Goliatem, wygrywa ten, któremu nie dawało się żadnych szans, bo był mniejszy, słabszy itp. Słabe, patetyczne, acz wciąż przechodzi w TV i może tym się kierowali w tej ocenie.

Można psioczyć na TNA ale dokonali czegoś o czym zawsze marzyli - to o federacji z Orlando mówi się najwięcej w lecie, jest najwięcej kontrowersji i zamieszania wokół właśnie niej. Spójrzmy chociaż na zwolnienia - co roku po WM tradycją było zwalnianie przez McMahona połowy jobberów (w tym roku mega spokojnie), ale teraz te wzorce przejęła Dixie i to jeszcze z większym rozmachem bo zwolniła Midcarderów.

Mimo, że TNA tonie to słyszy się o nim więcej i wszyscy na forach zaczynają częściej mówić o TNA - szczęście w nieszczęściu.

PiTeRoNGW napisał(a):
Jeżeli według Spike TNA zawyża ratingi, to ja dziękuję za takich specjalistów. Przecież raporty jasno przedstawiają wyniki oglądalności i wynoszą one nie wiele więcej niż przed przyjściem Hogana.

Źle to zrozumiałeś. Chodzi o to, że TNA zawyża ogólną średnią jakie programy na Spike TV osiągają. Impacty mają największą oglądalność na Spike i to chodzi głównie o to, a nie, że same Impacty mają większy rating.

Cała ta sytuacja z Sorensenem jest dla mnie strasznie pokręcona. Najpierw Jesse doznaje kontuzji i federacja na wizji pokazuje wiele segmentów odnośnie jego zdrowia, aż w pewnym momencie sprawa cichnie. Zatrudnili go na zapleczu żeby miał się za co leczyć, a to też jest dziwne. Przecież federacja powinna zapłacić mu za leczenie skoro dla niej walczył, a nie dawać mu pracę, co według mnie pokazuje skąpstwo Dixie. Z tym show kulturystycznym to też jest jakaś lipa. Przecież 600 dolarów to nie jest jakaś wygórowana kwota i pewnie dałby radę zebrać to w jeden dzień, chociaż jaki prestiż miały mieć te zawody, skoro były warte tylko tyle? I to pewnie razem z nagrodami dla zawodników :D

Mądrze prawisz Panie Kowal. Śledziłem TNA od czasu upadku WCW, ich początki i niestety ale z roku na rok jest coraz gorzej... przynajmniej dla mnie. Wszystko zaczęło się zmieniać w gorszym kierunku wraz ze zmianą ringu na czworokątny. Tak jak na samym początku sześciokąt był dla mnie zmorą tak z czasem stał się ich świetnym symbolem. Potem dziwna rezygnacja z cruiserweight, który mieli wręcz genialny i bardzo przypominał mi czasy WCW, bądź co bądź nie było tam zbyt wielu latynosów, ale jednak. Później kolejna katastrofa wywalenie nazwy TNA... Tak jak storyline'y Russo były dziwne, tak gdy go zabrakło jest jeszcze dziwniej. Kurczę nie tak to widziałem, liczyłem na drugie WCW szczerze mówiąc.

Tak jak ktoś kiedyś pięknie ocenił jeden z PPV TNA: "całe 4500 osób, a wszyscy przyszli po to aby zobaczyć Brooke Hogan".

Gwoli ścisłości TNA, a nie Impact Wrestling jest najbliższy mojemu sercu jeśli chodzi o współczesne "zapasy".

• Urządzenie:  Windows

Tupak napisał(a):
TNA zawyża ogólną średnią jakie programy na Spike TV osiągają

Właśnie to. Jak tu oczekiwać wyższych ratingów czy konkurowania z SD! skoro IW już teraz osiąga jedne z najlepszych ratingów na Spike? Nie wiem, czy byłaby wielka różnica po przejściu do innej stacji[załóżmy że tej samej gdzie leci RAW, wiem że to niemożliwe], ale argument, że IW nie dobija ratingiem nawet do SD dlatego jest słabe, można włożyć między bajki. (tak, są ludzie co tylko patrzą na ratingi :P)

aRo napisał(a):
  Tupak napisał(a):
TNA zawyża ogólną średnią jakie programy na Spike TV osiągają

Właśnie to. Jak tu oczekiwać wyższych ratingów czy konkurowania z SD! skoro IW już teraz osiąga jedne z najlepszych ratingów na Spike? Nie wiem, czy byłaby wielka różnica po przejściu do innej stacji[załóżmy że tej samej gdzie leci RAW, wiem że to niemożliwe], ale argument, że IW nie dobija ratingiem nawet do SD dlatego jest słabe, można włożyć między bajki. (tak, są ludzie co tylko patrzą na ratingi :P)

Dlatego ja wiele razy pisałem, że jeśli TNA zmieniłoby stacje na lepszą to ratingi poszły by w górę. Ale z drugiej strony Spike również daje kasę TNA co inne kanały mogłyby nie robić ( nie wiem jak ta sprawa wygląda z innymi kanałami ). Ale dla mnie jako fana nie liczą się ratingi, a sam poziom.