Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

co to jest , biaue , śmierdzące zielskiem i rozpierdala ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

kamera pokazuje jeden z wielu oszklonych biurowców gdzieś w samym centrum łodzi , piotrkowska xxx bo w sumie to ch*j Cie obchjodzi numer . wiadomo , jak to na najbardziej reprezentacyjnej ulicy europy tego dnia ..

8) pełno luuuudzi , wszyscy uśmiechnięci , spacerują , oglądają wystawy i generalnie jak to już dźwięcznie ujouem w jednym z poprzednich mistrzowskich rpozków : sielanka . :D oczywiście gdzieniegdzie zdarzają sie jakieś psy spacerujące bez kagańców , sku*wysyny .. :D straż miejska , gdzieniegdzie jacyś hardkorowi gracze szukający bani + sztuki noszące skinny jeans i różowe koszulki - suońce świeci no to lans peuną [ ale ej , tapety ? :/ ] mordą . :D anywayz : wracamy do naszego pierwszoplanowego budynku . oszklonego biurowca white corpz , kamera typu fpp powoli wchodzi po schodach , moja dwa jakieś zielone krzewy po czym wjeżdża przez szklane drzwi , omija recepcje , przy której siedzi jakaś blondynka na widok której jesteś jak ' cholera , dlaczego ona nie może być moja ? :/ ' , dojeżdża do windy , drzwi zgrabnie rozsuwają się i przed oczami pojawia nam sie uśmiechnięta vanessa candice czyli nasuodsze ciastko z kremem w awf plus na świecie 4 sure , na widok której jesteś jak ' o kurwa , mam przejebane , spojrzauem na to cudo !! :D ' w białych szpilkach i białej , jednoczęściowej , letniej sukience od versace'a , ze złotym , damskim rolexem na ręce , jakimiś złotymi popierdółkami w uszach [ które notabene kosztowauy pewnie tyle , ile dostaje cauy low card w awf za pół roku pracy :D ] , ultraniebieskimi oczami i szczerym uśmiechem zwraca się do kogoś stojącego gdzieś jakby za kamerzystą swoim suodkim jak toffi choco guosem :

candi - cześć , ania . miło , że jesteś punktualnie , prosze . [ zapraszającym gestem do windy ]

kamerzysta przestaje wczuwać sie w unreal'a i ukazuje nam postać , do której mówiua szefowa tego cauego interesu : annę koper . :) która oczywiście ma na sobie swoje najlepsze ciuszki , jakąś czerwoną , jednoczęściową garsonkę plus szpileczki , na których ledwo chodzi ale trening czyni mistrza , co jupek ? :D

ania - cześć , van . starałam się nie spóźnić . :)

drzwi zasuwają sie za obiema paniami tak , że jeszcze widzimy duży , wysadzany brylantami znak white corporation , kamera zalicza szybki teleport do miejsca poouożonego znacznie wyyyżej , gdzieś na * este piętro biurowca . drzwi windy powoli rozsuwają się , widać rozmawiające anie koper i vanesse , ktróa rusza dostojnym krokiem tak , że wszystkim leci śliiina , przodem prowadząc anie gdzieś przed wielkie szklane drzwi , które wiadomo dlaczego otwierają się . panie mijają sie z nastukanym wariacko tee rexem , który jedząc jedną ze smacznych bułęk za 2 plny , w swoich czarnych jeansach i czarnej , skórkowej kurtce i czarnych okularach na oczach uśmiecha sie mojając vanesse i patrzy z lpolitowaniem na anne , która szybko odwraca wzrok .. :) za drzwiami widać przestronny i wcale , ku*wa , nie skromny gabinet biauego mistrza, jednego z głównych bochaterów tego wieczoru . 8) a na samym środku z kijem do golfa , na końcu dużego mini kortu , przy ustawionej piłeczce psycho one . biauy chwytając whatz crackin + suysząc śmiech obu pań odwraca się prezentując swojąnie zwykle elektryzującą postać plus jak zwykle nastawioną w stuprocentach na lansowanie swojej osoby od stóp do głów plus . :) na nogach jak zwykle ultrawygodne buty dchouse , wyżej jakieś idealnie na niego skrojone jeansy od sean johna , jakaś nonszalansko rozpięta na co drugi guzik koszula od versac'a , oczywiście biała , specjalnie skrojona na zamówienie biauego mistrza , z dużym , stojącym aktualnie kołnieżem, wyżej widzimy białą maske z dużymi , czarnymi rogami aka lekki tuning maski psychosisa ale tu już wiesz plus czarne włosy , które wychodzą z tyłu , do tego , na jak zwykle czerwonych oczach , białe okularki alpina magic , duży joint w ustach , do tego złoty rolex na ręce i dwa łańcuchy na szyki , jeden zakończony złotym p#1 , drugi złotym liściem sensi , są generalnie tyle warte , że nie zarobisz tyle w dwa życia , a mówią , że komercja to syf ? biauy przesuya mega soczyście szczrery uśmiech w strone wjeżdżających do pokoju kobiet i widząc anne idącą obok candi mówi suodkim guosem ..

great one - dzięki , kotku .

candi uśmiecha się do biauego po czym wysyua mu buziaka , którego psycho zgrabnie łapie w powietrzu również uśmiechając sie po czym spogląda na stojącą gdzieś obok , troszke zawstydzoną anie koper ...

psycho ( manifestując swoje zdziwienie :D:D ) - ooo , ania .. ( jakby sie nie spodziwając ) cieszsze sie , że wpaduaś z rewizytą do mojego biura , doprawdy , nie musiauaś sie fatygować .... :D < dopala jointa >

ania ( lekko zdezorientowana ) : przecież wysuaueś zaproszenie ? :/

biauy ( śmiejąc sie ) : jasssne . :D ( wskazując na ogromnej wielkości sofe ) usiądź sobie i generalnie czuj sie jak u siebie , w końcu jesteś u mnie . 8) może coś do picia ? whisky ? ( nie czekając na odpowiedź ) a chcesz lodu do tego ? :)

biauy wstaje z sofy po czym zgrabnie sie zataczając i o mauo co nie przewracając sie 3 razy o rozmaite przedmioty typu dywan dochodzi do barku .. spogląda przez ramie na zachwyconą swoją sytuacją anne po czym nalewa do dwóch szklanek jakąś ciemną whsiky .. chwile myśli po czym wypija na raz zawartość jednej szklanki ... charakterystycznie chwyta oddech po czym wyciąga zza ucha jointa i go odpala . chwyta za szklanke z wódką i za prawie pełną jej butelke po czym podchodzi do anny

biauy - prosze Cie bardzo , madamme , jeśli chcesz lód ... to sobie przynieś , będąc obok kogoś takiego jak ja każdy lód sie rozpuszcza . ( uśmiecha sie ) jeśli wiesz , o czym mówie . 8)

biauy rozsiada sie wygodnie na sofie po czym przypala jointa i pociąga troche z butli .

white one - a co , myślisz , że tylko prezes może sie tak afiszować ? :) gówno prawda plus piona brat i mam nadzieje , że nie pierdolnie Ci ta wuadza do guowy i nie zaczniesz mnie wkurwiać , generalnie dobrze wiesz , kto jest lepszy z naszej dwójki , nie ? 8) ( pokazując palcem na anne ) ona . 8) :lol: ( chwila przerwy ) anywayz , ania : dobrze wiesz , po co Cie tu ściągnouem bo jak Cie lubie tak sam Ci powiem , nie bubba ? ( uśmiecha sie ) otóż tak mocno i bezpardonowo kuade chuj na ten biznes i tą frajernie - dzieciarnie na arenie , że najchętniej to wogle bym tam nie wychodziu i nie dawau im tego zaszczytu , ku*wa ale okej , może sie pojawie , wkrótce więc przygotujcie pieprzone torebki bo jak tam wjade to będziecie walić pawie w torbe z wrażenia chociaż ta caua szopka nie robi na mnie prawie wogle wrażenia . :)

ania - bądź co bądź , w swojej walce na outbrake'u jesteś faworytem . 8) i nawet Twój przeciwnik dobrze wie , że ją wygrasz , jak Ty to robisz ?

biauy - kotku , popatrz . kto siedzi przed Tobą ? ( pociąga jointa ) ku*wa , każdy frajer w tej jobberlandii , w której teraz chcąc nie chcąc siedze i na moje konto wpuywają za to zielone banknoty .. 8) każdy pieprzony , pojedynczy pi*doryjec dobrze wie , że nie ma żadnych szans w konfrontacji z biauą śmiercią , czy to jest wrestler z dolnej szuflady , z dywanu , tak jak mój pieprzony przeciwnik , abraham weeman , co chciau zabrać nam splifa .. czy z wyżej półki coś jak the russian pro egzekutor , mistrz rosyjskiej kontrabandy i mój zacny prijaciel . ( uśmiecha sie szyderczo ) ale ania , spójrz prawdzie w oczy : na sam wiiiiiidok , ku*wa mojego pyska dali mi jakiś tandetny pas mistrza europy i powiedz za nic i z kim ja mam go bronić , z jakimś bubbą ? nie , biauy , przyzwyczaj sie , że będziesz po kolei rozpieprzać graczy z dywanu jak super crazy bo jesteś super amazing i chcąc Cie cmoknąć w dupe gwiazdy . ku*wa , najbardziej efektownie efektywny sku*wysyn w awf powie Wam tylko tyle : bring it on fellaz , możecie robić pieprzone zespouy downa , możecie robić stajnie ale i tak utoniesz we wuasnym łajnie bo Ci rozpie*dole pysk i będzie fajnie , nie tylko dla mnie . 8) w końcu i tak zabraknie tych pieprzonych frajerów , którzy nie wierzą mi na suowo , że jestem najlepszy i po kolei spale każdego z grubszych jointów w awf , nie bójcie sie chuopaki . nadejdzie Wasz czas w canabvalley . :D

ania - fakt , Twój przeciwnik jest coś jakby , jak to zgrabnie określiłeś : z dywanu . :D mimo to może okazać sie jakimś < parodiując psycho styl > pieprzonym czarnym koniem tej gry i skopać Ci siedzącą część garderoby , co Ty na to ?

great one - maua , nawet gdyby ten frajer okazau sie odkryciem roku , pieprzoną ostatnią nadzieją czarnych , ostatnim sprawiedliwym , ostatnim pieprzonym < akcentuje > mochikaniiiiiinem , god damn , nie ma najmniejszych szans w konfrontacji z biauą śmiercią bo jestem jedną częścią , a Ty najwyżej nawet niepeuną ćwiercią ! spójrz prawdzie w oczy , to może troche zaboli ale lepiej teraz niż za chwile , kiedy pojedziesz do canabvalley i zrobie Ci tam takie pranie mózgu , że nie będziesz mógu oderwać sie od kreskówek twierdząc , że to Twoi jedyni przyjaciele na cartoon network i nie rozstajesz sie z nimi coś jak psycho z bletką .

ania - widze , że mocno zainspirowany jesteś popisem abrahama w jego przezaje*iiiiistym sspechu : pojechał Ci koncertowo swoim suodkim wierszykiem ..

biauy - < akcentuje przypalając jointa > koooncertowo , faktycznie bo to coś jak koncert życzeń . jakieś pieprzone dreamz come true dla tego real-deal-wit-no-skill ale szybko Cie obudze , szczylu bo z Twoim doświadczeniem to conajwyżej mógubyś poooodejść do mnie po jakimś pieprzonym show i powiedzieć ' paaanie biauy , móóógubym pro , pro , jąkając sie ze strachu , ku*wo , pro , pro , żeeeeebrać o paaański podpis na pieprzonej koszulce !? i wiesz , może Twój idol Cie zawiedzie ale życie jest ciężkie , frajerze : nie dostaubyś autografu ale i tak możesz być dumny : biauy kopnie Cie w pysk , chwilke zrobi Ci sajgoin w ringu , będziesz fruwać jak pieprzona luft hansa , w tą i spowrotem , zrobie z Tobą co zechce i sam wiesz przecież , że nie jest to gadka w stylu prosto do gwiazdy tylko bardziej w stylu prosto od gwiazdy , prosto do mauej glizdy , którą psycho one we wuasnej pieprzonej osobie sprowadzi na ziemie depcząc ją gdzieś po prostu swoim biauym butem po drodze do sklepu po pieprzoną whisky ! po drodze po zwycięstwo z tym raczej gruuuubszym typem podrzędnego wrestlera , który kiedyśtam gdzieśtam coś osiągnou i myśli , że jest wielki bo walczy z gwiazdą : uspokój sie , fatty , poświęce Ci tylko pięć minut bo więcej czasu nie mam , a pozatym ta muoda dama musi iść do dooomu , wieeszzsz . :D

ania - dokuadnie : kilka słów o Twoim , jak mniemam na tą chwile , przeciwniku na ppv - the rise of the championz - na prawde uważasz , że to był przypadek , że bubba rządził w ewf ?

psycho - ależ jasne , kotku , nie oszukujmy sie , jak zwykle , biauy zawieszony sku*wysyn stau gdzieś i kopau wku*wiającego go frajera , dla którego byu to zaszczyt życia i wiem , że on ciągle jest tym je*anym ewf world champem mimo , że ja byuem tam nawet niedaleko to powiem Ci coś : wtedy jakoś bardziej Cie lubiuem , b-love , wtedy jakoś bardziej chciaem Ci skleić pione niż jebnąć deską w pysk ale powiem Ci : Ty zrobiueś pierwszy krok i to raczej byu krok w przepaść , na której dnie rozbijesz sie i będziesz wyglądau jak pieprzona pizza z ketchupem , ku*wa ! bo to JA jestem jak pieprzony , ciągle gazowany sprite , a Ty jestes jak pragnienie jakiegoś pieprzonego weemana krążącego po pustyni w poszukiwaniu fanów :D , jesteś z góry przegrany w konfrontacji ze swoim biauym idolem ale nie wstydź sie : przegrasz z lepszym . bo moge Cie zjeść jask dobry obiad po ciężkich 2 godzinach w pracy , spaleniu 18 jointów i wypiciu 2 litrów whisky . a Twojego pseudo kumpla z tych niższych szuflad rozpieprze na śniadanie , to będzie takie before party przed daniem głównym , tak zwany opener zanim skopie Ci to Twoje tłuste chociaż wcale nie grube dupsko , b-love i sentymenty zostaw na bok , to , że Cie lubie nie ma teraz znaczenia . bo przez Ciebie musze wysłuchiwać jakichś nędznych rymowanek od dzieciaków z przedszkola , które weeman dostau w pracy dla otuchy po przegranej , damn it , to nie do pomyślenia . a jeśli jesteś taki bajkopisarz jak szakal to pozwól , że przypie*dole Ci coś .. po swojemu .. :)

biauy klaska w dłonie . w tle zaczyna dudnić jakiś delikatny , niekoniecznie agresywny bit , psycho pociąga jointa po czym caukiem zgrabnie wchodzi w podkuad ..

biauy - .. więc kopnijmy tego frajera teraz lub go strzelmy bo to jest pierdolnięty gość coś jak ślub kościelny . lepiej mów do delmy i bądź abrahamem , a ja będe sie zastanawiać po chuj zawracauem i tego dauna zlauem , to jest mauy trening bo mój styl to wielki kutas , a Twój to mauy penis . bo jesteś przy mnie jak przy heinekenie harnaś i pierdoli mnie to jak możesz na scenie zagrać , pozatym jak tak patrze na Ciebie to wogle wpadam w doua bo jesteś mistrzem , owszem ale kalafiora . pomyśle o mauych forach , może kilka ciosów , a ode mnie dostaniesz tyle , ile kilka osób bo mam skill i sposób , żeby urwać Twój brzuch więc sie przygotuj bo teraz , ku*wa , mój ruch . dobra spokój ale wyczuj gdzieś z boku sarkazm bo wyglądasz jak pedau w tych swoich okularkach , < akcenuje > boże ! to napędzający mi stracha himen czy jakiś pier*olony łachman , abraham weeman ? < znowu akcentuje > boże ! masz ksywke szef , chyba szef przedszkola bo ja przejde Twoich obrońców i Ci wpieprze gola ! bo jesteś dzieckiem , które myśli , że ma dziś tupet to Cie ukróce , a swój kaloryfer na brzuchu możesz se wsadzić w dupe , bo jesteś jak jupek ale powiem z chwilką pas , nie będe przy Tobie stać , wpierdole Ci tylko raz ! haha , wiem , że do mnie sie zawsze wąty znajdą ale Twoja wędrówka Węgorza to coś jak ponty python , on jest mądry ? daj go , chętnie sie skonfrontuje i będzie już wiedziau , że jest dla mnie odtąd chu*em , co , dyskomfort czujesz ? mówi sajmon : zaraz , przecież to ja tu jestem diament coś jak diamond dallas , sie jakiś frajer znalazu , co kocha nba [ czytaj ' enbiej ' :D ] więc co ta suka tu robi , lepiej przerwij jej . jej zwycięzką serię , biauy , bo jesteś mauy coś jak mrówka przy suoniu i wyglądasz przy mnie śmiesznie coś jak lufka przy doniu , nie myśl , że poniósu Cie wiatr gdzieś wyżej w góry to tylko ja zauatwiam gdzieś tam jakieś niżej bzdury , robie rzeczy , za które miaubyś zgrzyty z ojcem zrobisz 10 pąpek ? ja zrobie trzy tysiące , jesteś zwykuym gońcem to poza wszelki gust nawet tej Twojej princess , co ma wielki biust , przyznam , wielku luz ma ta panna w klubie bogiń bo jest uroczą blondynką i ma długie nogi no ale co mnie boli to robi z niej szmate , że robi laske komuś , kto jest jej bratem . :D [ sorry , to samo weszuo , uwierz . :D ] pozatym : ku*wa , kocham Cie coś jak grill zime ( domyśl sie , czemu . :> to jest podtext ) i już sie boje bo jest tutaj The Reeeeal WeeMan . :D haha , widzisz ? :]

w tej chwili drzwi do biura otwierają się i pojawia się w nich lord demarco odwrócony raczej plecami krzyczący do sekretarki

lord demarco - nie będe , ku*wa , czekał ! jestem królem królów , nie wiesz o tym !? to zajebiście wysoko postawiona poprzeczka jak dla Ciebie , maua i żadnego ale , nie obchodzi mnie , że ma gościa ! ( odwracając sie ) siemasz biały .

lord demarco totalnie ignorując anne podchodzi do biauej śmierci , wita sie sklejając piątke po czym podskakuje do barku . ubrany jest jak zwykle oficjalnie jak przystauo na lorda , białe lakierki plus jakić pieporzony garniak , karniak typu drogi jak ośmioletnia pensja Twojego ojca , idealnie skrojony , biauy frak dla tego pana plus białe , twarzowe okularki na oczach .. ciągle awf world champion chociaż zawieszony nalewa sobie whisky do czystej szklanki po czym ignorując ciagle anne zwraca się do psycho ..

lord demarco - Twój gość , jak mniemam , już skończył . przybyuem bowiem w ważnej sprawie plus pośmiać sie troche z Ciebie z powodu tej walki , jaką dostałeś . :lol: to coś jak dzień dobroci dla kalafiorków , bro ? :lol:

psycho - jasne , co , ania ? :D dzięki za przybycie i te sprawy ale nie mam już czasu bo czas to ... < dopala splifa > sama wiesz , ania . czas to pieniądz . więc do rzeczy , lordzie ?

transmisja urywa sie pozoistawiając po sobie tylko znaki zapytania i jednego przestraszonego frajera . chyba tego postu mi nie usuniecie , co ? god damn it . :D to tylko gra . :D

awf 2oo6 : nie rób tego w domu bo umrzesz .

z serii : nie kopiuj bo nie umiesz .

i tak na marginesie : wyjdź , dziwko i poddaj sie , zgiń lub sssspie*dol pędem ! bo jestem psycho one , najlepszy pod każdym względem . 8)

Edytowane przez mu
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Big Bubbowski

3

• SixKiller

2

• mu

2

• Wee Man

1

Top użytkownicy w tym temacie

Taaaa, podobno żadna praca nie hańbi ;) :spoko:
HardCore I.C.O.N.

877480213449ffc22ab4dc.jpg

No to po ptokach :)

Dzięki za mecz :P

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

No to cześć Wee :lol: .

1005187806541accfacb3d6.jpg

Tam tam tadam, tam tam tam tam tam tam tam. :kill:
HardCore I.C.O.N.

"kamera pokazuje jeden z wielu oszklonych biurowców gdzieś w samym centrum łodzi , piotrkowska xxx bo w sumie to ch*j Cie obchjodzi numer . wiadomo , jak to na najbardziej reprezentacyjnej ulicy europy tego dnia .."

Ta, te oszklone biurowce ... Sa po prostu wszechobecne :]

• Urządzenie:  Windows

No to po ptokach :)

Dzięki za mecz :P

spodziewaeś sie może jakiegoikolwiek innego rezultatu ? :)

no sorry ale aż takim optymistą to strach być . :lol:

[ Dodano: 2006-04-16, 13:21 ]

pozatym : trzeba mieć fantazje , krave . :D

[ Dodano: 2006-04-16, 13:28 ]

Tam tam tadam, tam tam tam tam tam tam tam. :kill:

to jakiś tajny szyfr aka ' jesteś mistrzem , psycho , kurewsko dobry rpoz ' czy coś ? :D

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Urządzenie:  Android

Na moje ucho to zabrzmiało jak melodia poloneza. Tylko ten agresywny emot zepsuł efekt :???: .

1005187806541accfacb3d6.jpg

Na moje ucho to zabrzmiało jak melodia poloneza. Tylko ten agresywny emot zepsuł efekt :???: .

To była melodia marszu pogrzebowego :)

to jakiś tajny szyfr aka ' jesteś mistrzem , psycho , kurewsko dobry rpoz ' czy coś ?

Coś w tym stylu :spoko:

HardCore I.C.O.N.

Komentarz?? Hmm, chyba zbędny :D
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg