Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Moj pierwszy RP :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Olsztyn przed Outbreak'iem 10 !!

Do ciemnej szatni wchodzi Leon Zebro, zeby przeprowadzic wywiad.

- To szatnia BBB!! - ciekawe czy jest(mowi pod nosem)

- Heeej jest tutaj BBB ?? - krzyczy lekko zdenerwowany dziennikarz.

Nagle slyszy dziwne odglosy ktore dochodza z kata. Przed jego glowa przelatuje butelka.

LZ: Czy to to BBB ?

BBB(z bardzo glosliwa chrypa):TAK!! Oto ja ucieklem z wiezienia zeby go dopasc!!

LZ: Milo mi!

BBB(wtracil sie): Mi nie za bardzo!!

LZ: Czy boisz sie Biga Bubbowskiego?

BBB: Jasne ze nie, niby dlaczego?

LZ(lekko przestraszony): To ja zadaje pytania!

BBB: Dlaczego mialbym sie bac? Moje zycie bylo straszniejsze WRRRRRR! Nie boje sie niczego a napewno nikogo!! Big Bubbuwski I'm gonna beat your ass!!

LZ: Widze ze jestes pewny siebie

nagle stalo sie cos bardzo dziwnego Niedzwiedz usmiechnal sie, po kilku chwilach zaczal sie glosno smiac.

LZ: Co sie stalo?

w tej samej chwili usmiech zamienil sie w prawdziwa zlosc! Zapasnik wzial glowe komentatora i wlozyl ja miedzy nogi. Podniosl go zrobil mu powerbomba. Z krzykiem uciekl z szatni. Gdy biedny Leon podniosl sie i wyszedl z szatni BBB wrocil do niej. Usiadl do kata. Zaczal myslec o czekajacej go walce.

Biore go i niszcze jak jakosc bezbronna pluszowa zabawke. Weemantak robil z zabawka ja tak zrobie z Bigiem Bubbowskim. Myslal jak to bedzie. Uslyszal pukanie do drzwi.

- Prosze !! Wlazic !!

A kto to? Nikt inny niz Pawel Macheta. Lekko usieszony ze moze porozmawiac z takim zawodnikiem. Macheta podchodzi do Niedziwedzia spokojnie jakby chodzil po polu minoym. Wystawia mikrofon i czeka az wrestler cos powie.

Po jakis 40 sekundach slyszy

BBB: Czego ??

PM: Powiedz co sadzisz o Big Bubowskim!

BBB: Ja sie go nie boje. Jego znak STOP to nic w porownaniu do mojego kijka z drutem kolczastym. Napewno wygram. Pozatym on jest o wiele lzejszy i nizszy. To tak jakby dac Strongmenowi do podnoszenia ciezarow za przeciwnika jakiegos 11latka. Nie moge sie doczykac zrobienia mu chokeslama. Poprostu powinien zalatwic sobie lozko w szpitalu. Najlepiej intensywnej terapii. Niech poprosi kogac zeby zbieral jego czesci z ringu. A wiec nie boje sie go i obiecuje kazdemu w AWFie ze moje przewidywania spelnia sie w 121procentach. Musze konczyc bo zapomnialem kupic drut kolczasty.

PM: Dziekuje

BBB spokojnie jakby wyszedl z konfesionalu poszedl do metalniczego i kupil drut kolczasty.

KONIEC

przepraszam ze takie slabe ale moj debiut i jeszcze nie wyrobilem stylu

Edytowane przez Lil Abyss

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

1

• Scythe

1

• Lil Abyss

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Lil Abyss, popraw to szybko, bo nie zostało wiele czasu do deadline'u a chyba źle wkleiłeś...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   1

w tej samej chwili usmiech zamienil sie w prawdziwa zlosc! Zapasnik wzial glowe komentatora i wlozyl ja miedzy nogi. Podniosl go zrobil mu powerbomba. Z krzykiem uciekl z szatni. Gdy biedny Leon podniosl sie i wyszedl z szatni BBB wrocil do niej. Usiadl do kata. Zaczal myslec o czekajacej go walce.

poczytaj regulamin :/ W sumie walczysz z Bubbą, więc to akurat tu znaczenia nie ma, ale jakbyś walczył z kimś słabszym od siebie, to jobb leci odrazu. Nie wolno tykac żadnego pracownika AWF!

RP jakiś taki, niezbyt. Robisz praktycznie indentyczne błędy co każdy debiutant w AWF. Sądzę, ze nie musze Ci udzielać rad. Po prostu poczytaj RP doświadczonych i lepszych zawodników, wyciągnij jakieś wnioski i sam się zastanów, czego tutaj brakuje ok? Pozdro.

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg