Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Psajko... WTF is that??

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

[Widzimy arenę, która znajduje się w wewnątrz Olsztyńskiej hali. Jest ona wypełniona po brzegi, gdyż jest to dziesiąty, jubileuszowy Outbreak, a do tego karta jest naprawdę znakomita. Kamera ukazuje nam podekscytowanych fanów, którzy solidnie cheerują, a nawet przynieśli rozmaite transparenty. Kamerzysta nie omieszkał nam kilku pokazać: „Scyther należy do Anonimowych Alkoholików” „Biorę więcej na klatę niż Panter” „Facet za mną nie widzi!” „Big Bad Bear > Yogi!” „Jestem Psycho 2” „Bubba is back! Bubba is back!” „Chris Attitude ku pokrzepieniu serc” „Abraham WeeMan - The Real People's Champ” „Itchy – dab- ju” Zaraz potem kamera pada na stanowisko komentatorskie. A tam, jak zwykle dzielnie trwają na swych posterunkach, Marek Mazur i Stanisław Czółkowski.]

[Cheer]

Mazur: Witamy Państwa na poprzedzającym galę Outbreak house show. Komentować dla Państwa będą Marek Mazur...

Czoło: ...oraz The Ayatollah Of Komentatorrach - Stanisław Czółkowski.

Mazur: No, widzę Stasiu, że humor dopisuje.

Czoło: Nie jestem Stasiu, dla Ciebie, ani dla nikogo innego... Ile razy mam ci powtarzać...

Mazur: Sytuacja robi się coraz bardziej napięta. Scyther rządzi zupełnie po swojemu, kompletna rewolucja! Bardzo mi się to podoba...

Czoło: A mnie nie, do jasnej cholery! No, prócz jednej decyzji... Danie pasa Tag Team Methodowi to bardzo dobry pomysł... chłopak ma potencjał, talent...

Mazur: Być może, ale niewiele pokazał w swoich dwóch pierwszych meczach... Według mnie są tacy, którzy bardziej zasłużyli na ten pas... Choćby Abe WeeMan...

Czoło: Wypluj to imię, Mazur! Ten człowiek to jawna pogarda dla wrestlingu... Toż to pseudo - zapaśnik, który jest pantoflarzem i wazeliniarzem, robi wszystko, żeby ci ludzie go kochali... A oni mają go głęboko w dupie, jak ja zresztą.

[Heel Heat]

[Nagle światła gasną... fajerwerki uderzają i naszym oczom ukazuje się sam Abraham WeeMan! Ubrany jest w swoje stylowe niebieskie ciuchy, ma też swoje obowiązkowe matrixy na nosie. Towarzyszy mu jak zwykle seksowna Stacy Michelle.]

Mazur: No, Stasiu, masz okazję powiedzieć Abrahamowi to wszystko w oczy!

Czoło: Ja przecież nic nie mówiłem...

Mazur: Tchórz...

[Abe zmierza w stronę ringu, nie zapomina jednak rozdać obowiązkowych autografów, ba, robi sobie nawet zdjęcie z małym człopczykiem... Po czym wskakuje na ring, wykonuje śrubę z narożnika, zdejmuje swoje okulary i ciepłym uśmiechem pozdrawia publiczność.]

[Abraham szepta coś Stacy, ta schodzi z ringu i po chwili przynosi swojemu narzeczonemu mikrofon]

Mazur: Jak widać WeeMan ma coś do powiedzenia!

Czoło: On tylko by gadał i gadał...A robić w tym kraju nie ma kto...

Mazur: Och, zrób nam wszystkim przyjemność i zamilcz!

[Abe chce zacząć mówić, ale cheer jest tak oszałamiający, że musi chwilkę poczekać...]

Mazur: Publika kocha WeeMana, nie ma wątpliwości!

Czoło: Phi...

[W końcu publika daje przemówić WeeManowi]

WeeMan: Heloł Olsztyn !

[Mega Cheer]

WeeMan: WeeMan is here... And he's here for good ! Już dwóch zawodników poległo pod moim mocarnym The WeeMan Slam... Jednak, nie owijajmy w bawełnę, byli to przeciwnicy z niższej półki... Teraz za to mam okazję się wykazać... i zrobić to, czego ode mnie oczekujecie - poczęstować Biauego Diabua The WeeMan Slamem... Tak, tak.. moim przeciwnikiem będzie De Grejt Łan - Psycho !

[Cheer zamienia się w mocny heel heat]

WeeMan: Silny przeciwnik, nie powiem... ale silny w gębie ! Nie pokazał nic, co mogłoby mnie zaskoczyć ! Jest jedynie nic nie znaczącym ćpunem, który nie jest w stanie sprostać Abrahamowi WeeManowi... To, że jesteś doświadczony i silny nie robi na mnie wrażenia... Twoje wybryki powinny Cię zaprowadzić tam, gdzie Twoje miejsce - do paki...

Palisz, pijesz - nie żyjesz ! Sportowy tryb życia is the name of the game... Stacy, pozwól na chwilkę...

[stacy podnosi koszulkę WeeMana, ukazuje się nam świetny kaloryferek. Zaraz potem WeeMan pada i wykonuje 10 pompek na jednej piąstce.]

[Kilka kobiet z publiczności mdleje]

WeeMan: Czegoś takiego nie osiągniesz przez picie i palenie... Masz szansę mi udowodnić, że jest inaczej, że jesteś w dobrej formie... ale nie czekajmy do Outbreak... zróbmy to tu i teraz !

[Publiczność cheeruje]

WeeMan: Pokaż się, Psycho!

[Przez chwilę nikt nie odpowiada]

WeeMan: Poczęstuję Cię marihuaną, koleżko! No wyjdź...

[Na titantronie ukazuje się nam... KTOŚ! Ubrany jest w łachmany, w ręce trzyma jakiś alkohol, a w drugiej jointa...]

WeeMan: No proszę! To sam Psycho!

[Publika cheeruje]

Mazur: Ten WeeMan to ma pomysły! Świetna parodia...

Czoło: Zatrzymać to ! Tak nie można! Lord Psycho się za to zemści!!

WeeMan: Psycho, jak się zapatrujesz na to, że zostaniesz kolejną ofiarą The WeeMan Slam?

"Psajko": Pozwolisz, że odpowiem piosenką?

[Dziwny menel wyjmuje gitarę, ubiera sombrero i w rytm muzyki La Bamba zaczyna fałszować]

"Psajko": Ja jeeeeeestem Psajko!

Mam jeeeeeeeeeedno jajko!

Mieeeeeeeeeeeeszkam w oborze!

Nieeeeeeeeeeeeeeee wiem co to morze!

Dżooooooooooooooooojnty palę!

I głuuuuuuuuuuuupa walę!

Naaaaaaaaaa Autbrejk cię pokonam!

Aaaaaaaaaaaaa jak nie to skooooooooonam!

[Publika robi stojącą owację dla "artysty"]

WeeMan: Myślę, że już wszystko wiemny... Psycho, jesteś bez szans... Nie pomoże Ci Twoje doświadczenie... Nie pomoże Ci Twój cięty język... Nie pomoże Ci także Vanessa Candice, która przy Stacy wygląda jak idź-stąd-i-nie-wracaj...Nie pomogą Ci nawet Twoje brudne sztuczki... Mam zaplecze...

Powitajcie mojego przyjaciela... Big Bubbowski!!

[Publika szaleje, wszyscy podnoszą się raz jeszcze z miejsc i witają Bubbę, który szybko wbiega na ring. Ma swoje ulubione podarte dżinsy i firmową deskę owiniętą w drut kolczasty (Edi). ]

WeeMan: Nie pokonasz mnie... nie pokonasz nas... Nie pokonasz WeeMana, Bubby i milionów naszych fanów !!

[Wielki cheer]

[WeeMan przybija piątkę z Bubbą, uderza Toby Mac - Yours, a zawodnicy i Stacy Michelle schodzą z ringu.]

Mazur: Teraz to pozamiatane ! Sam WeeMan to mocny przeciwnik, gdyż jest niesiony dopingiem swoich fanów, a teraz jeszcze Bubba ? Wygląda na to, że Psycho będzie miał bardzo ciężką przeprawę na dziesiątym Outbreaku!

Czoło: Psycho jest silniejszy niż myślisz... niż inni myślą... za tą zniewagę WeeMan zapłaci swoją krwią i łzami!!

Mazur: To wszystko na dzisiaj. Zapraszamy na 10. jubileuszowy Outbreak! Komentowali dla państwa: Marek Mazur...

Czoło: ...oraz Czoło The Greatest.

Miałem pozwolenie na użycie postaci Bubby. Czekam na komentarze,rady i krytykę, jak zwykle :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

3

• mu

2

• Big Bubbowski

2

• Sinner

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Aż przeczytałem Twojego RPa Wee. Rzadko to robię, bo nie mam czasu, ale ten przeczytałem, bo wydawało mi się, że na walkę z mó napiszesz coś lepszego niż zwykle (wiadomo dlaczego). Pamiętam RPy Majkela Kopniaka, nie zmieniłeś się bardzo.

Nie sądze aby to co napisałeś wystaczyło na mó (stawiam, że napisze lepszego RPa), ale to nie ja decyduję o wynikach. Do rzeczy. Moim zdaniem Twoj wrestler jest za miękki. Wiem, że jesteś facem, ale Abraham pomijając to, że jest dziecinny chyba ani razu nie dowalił Psycho ;)... a powinien. Dziwny menel śpiewający piosenkę był moim zdaniem zupełnie niepotrzebny. Przypomina mi niemniej infantylne wierszyki z Okiem Maniaka ;). No i trochę to krótkie. Poczekajmy na RP Psycho, ale pamiętaj, że na bardziej wymagających przeciwników takie coś nie wystarczy.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Dzięki za komentarz... Psycho to wyższa półka, wiem o tym... i daleko mi do niego, czy do innych RPerów... no ale nie będę siedział z założonymi rękami, muszę się po prostu starać... łatwo nie jest, ale tylko poprzez ćwiczenie mogę coś osiągnąć :)

Wiem, że moimi dwoma największymi maknamentami jest brak pomysłów, oraz słabe speeche... ale mam nadzieję, że z czasem się wyrobię.

A nuż uda się wygrać ten mecz, bo Psycho się spóźni, lub w ogóle nie napisze... To pierwsze to raczej na bank...

Czekam na więcej komentarzy :)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

• Urządzenie:  Windows

myślaueś , że przestrasze sie bubby ? :D [ btw. najlepszy ' element ' ' rpozka ' :D ]

okej , czekaj na jointa ode mnie . chociaż pewnie i tak przeczytasz go jutro , grzeczne dzieci chodzą lulu wczeeeśnieee . :D

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Nie jestem 'elementem', P1 :P
HardCore I.C.O.N.

877480213449ffc22ab4dc.jpg

• Urządzenie:  Windows

dlatego dauem w cudzysłów , to byua jedyna rzecz [ okej , postać :D ] tego rpoza , która byua dobra . :) i bierz to za komplement , b-love . :)
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

Cały RP nie jest taki zły :D Podobał mi sie bardziej od poprzedniego :) i zgodze sie z Six'em że ta piosenka jest tutaj całkowicie zbedna ;)
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

A nie mówiłem? :kill:
HardCore I.C.O.N.

877480213449ffc22ab4dc.jpg

• Reputacja:   1

Piosenkę bym wyjebał, a mó dojechał w troche bardziej inteligentny sposób. Szczerze mówiąc troche mnie to nudzi, że punktem wyjścia każdego, kto walczy z Psycho jest tylko to "ćpanie". Wydaję mi się, ze o takim przeciwniku można powiedzieć znacznie więcej i w ciekawszy sposób...Nie żebym Cię szufladkował, ale mimo wszystko, jak na midcard AWF to jest nieźle. Fakt, że do tej walki zostałeś wrzucony "losowo", ale teraz przynajmniej na Twoim przykładzie Wee każdy początkujący może zobaczyć, że chcieć to jedno, a potrafic to drugie :) Pracuj nad stylem i dalej wkładaj w to 100%, bo to też się liczy. Pozdro.
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Dzięki :) Coś czuję, że przegram z honorem :)