Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RP-Prinse

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

-------------------------------------------Video------------------------------------

Widzimy typową syryjską szkołę.Obskurna, niepomalowana buda do której wchodzi młody zawodnik EWF Prinse. Prowadzi go dwóch syryjskich żołnierzy prosto do sali w której zebrało się już kilku uczniów.Ich mała liczba nie jest spowodowana niechęcią do wrestlingu, nie po prostu trwa wojna dzieci są potrzebne i bezpieczniejsze w domu.

-Witam was!-Przemówił Prinse pompatycznym głosem.W całej klasie rozległo się szemranie.

-Znają mnie!-Pomyślał arogancko młody zapaśnik.

-أنا آسف هل لك أن تتكلم لغتنا؟-

-Y że co proszę?

-هل لك أن تتكلم اللغة العربية؟

-Aren't there any translator?-zawodnik zapytał żołnierza łamanym angielskim,zawsze uważał że języki obce są mu nie potrzebne teraz powoli zaczął zmieniać zdanie.

-I'm sory we can speak England.We speak only arabic.

-Czy oni czasami nie mówią z błędami?-Mruknął,zamiast mówić na głos obawiając się czy na pewno go nie rozumieją.

-Wiecie co to nie ma znaczenia czy mnie rozumiecie!Ktoś wam to później przetłumaczy a teraz mnie słuchajcie!-Wykrzyczał zawodnik lekko zirytowany,żołnierz do niego podszedł z odbezpieczoną bronią jednak zauważył że wrestler nie ma złych zamiarów.

-Jak wiecie gala EWF odbędzie się w waszym mieście ba nawet w stolicy.Ja sam będę miał to nieszczęście walczyć właśnie tu w tej zabitej deskami dziurze.-I tu Prinse miał szczęście że nie jest rozumiany przez ochroniarzy którzy całe życie spędzili właśnie tu.

-Co gorsze spisek socjalistów sprawił że muszę walczyć z Szakalem wspaniałym polakiem który obalił komunizm. I sam później został obalony przez socjalistów,okazał słabość a oni to wykorzystali.Tak bywa niestety.Nadal jest niebezpieczny owszem ale sądzę że zwycięzca pierwszego starcia mi pomoże. A co do MN Ratera jeśli mnie słuchasz to wiedz że nie jest żadną zagadką że lepiej będzie dla ciebie jeśli tym razem nie pokażesz jakim antypolskim zdrajcą jesteś.Za to mam nadzieję że pokażesz trochę swoich umiejętności, które musisz posiadać skoro udało ci się mnie pokonać mimo wcześniejszego ataku.-Część uczniów już dawno wyszła a reszta wolała zostać mimo tego że nic nie rozumieją niż iść na przystosowanie obronne.

-Oraz ostatnie i najważniejsze sędzia specjalny Vaclav.Człowiek nie różniący się bardzo od swojego wroga Szakala.To od niego będzie zależało kto opuści tą strefę wojny z podniesionymi rękami w geście zwycięstwa.Na szczęście czuć od niego że jest dobrym chłopem,z nim mógłbym się napić i posłuchać starego dobrego Metalu.Mam pewność że będzie wiedział po której stronie stanąć.Zobaczycie wygram! Jak powstańcy !-Powiedział po czym dał chwilę ciszy by go widownia "zrozumiała".

-لديك أكثر بالفعل؟-Zapytał znudzony żołnierz. Prinse chciał dalej kontynuować swoją przemowę niestety dla niego nie koniecznie dla nas został wyprowadzony przez dużo większych ochroniarzy.

-Zostawcie mnie, jeszcze nie skończyłem!

-لا تقاوم!-Powiedział żołnierz po czym włożył zawodnikowi kartkę do ręki.A potem wyrzucił go kolokwialnie mówiąc na zbity ryj.

-Jeszcze mnie po pamiętacie wy wy terroryści!No pięknie nie wiem nawet gdzie mam zakwaterowanie, może to tutaj na kartce jest napisane.- I owszem miał rację jednak nie przewidział że informacja ta nie będzie napisana po polsku.Widniało na niej kilka słów w języku proroka mianowicie"فندق عذراء الظلام العينين"

-Boże jak ja mam to zrozumieć ?-Zapytał się Prinse sam siebie po czym ruszył do znajdującego się nie opodal targu.Na targu tym mimo że nie największym w Damaszku znajdowało się wszystko. Od amerykańskich Adidasów przez znane na całym świecie piwo Perła aż do karabinów automatycznych Kałasznikowa.

-I'm sory where is it?-Zapytał wrestler przypominając sobie co nieco z nielubianych przez niego lekcji języka obcego.

-Welcome! Visitor do you want buy something?Maybe persian carpet ?

-Sorry but...

-Not carpet ok. Maybe dactyls? No maybe gun? It's truly dangerously here!

-Broń? Mogłaby się przydać ale jak potem zabrać do ojczyzny te wszystkie blokady na lotniskach.- Mruczał do siebie Prinse.

-A co tam. I want buy some gun and i want buy some information!

-Ok I have many weapons. Guns,knifes,spears...

-Spear?You watching wrestling?

-Wrestling what is it?

-Wrestling it's fighting and we EWF are here come to see me fighting!Wait i have idea i will give you ticket and you will give me information where this place is.-Pokazał kartkę z tajemniczym napisem po arabsku.

-Oh i know where it is! I will show you this place!-Po czym obaj ruszyli do hotelu "Ciemnooka Dziewica".

---------------------------------------Koniec Video------------------------------------

1239281010554942849e893.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Prinse

2

• Big Bubbowski

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie rób z Syryjczyków dzikusów, oni są bardzo cywilizowani i większość z nich zna angielski lub rosyjski :P wystarczy poczytać :P
HardCore I.C.O.N.

877480213449ffc22ab4dc.jpg

Oj tam zaraz dzikusów :grin: Prości ludzie

1239281010554942849e893.jpg