Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Undertaker powróci dopiero na WM XXX? Potencjalna karta na S

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Oficjele WWE spodziewają się, że fani w Filadelfii przyjmą Roba Van Dama w taki sam sposób, w jaki robią to fani w Chicago z CM Punkiem za każdym razem. RVD ma powrócić do WWE na Money in the Bank, które odbędzie się już w najbliższą niedzielę. Rob powiedział także, że odnośnie powrotu kontaktował się z Triple H...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-undertaker-powroci-dopiero-na-wm-xxx.html
https://forum.wrestling.pl/topic/33361-undertaker-powr%C3%B3ci-dopiero-na-wm-xxx-potencjalna-karta-na-s/

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

1

• Napoleoni

1

• HudsonMaverick

1

• DeathScreaming

1

Top użytkownicy w tym temacie

Antonio Cesaro na wh ? Raczej nie zasługuje na taki push. Predzej bym sie spodziewał baretta a co do walizki raw to po chuja ją dawać RVD? Skoro cashingi są ekscytujące a RVD pasa by nie dostał a walizka stracona ... Napewno publika lepiej zareaguje na cashing bryana.który musi być udany . Cashing bryana =skoczą rantingi o 0,50
Ja nie chcę krakać,ale jeżeli Christian ma mieć feud o US Title,a Bryan jest budowany tak,aby być wiarygodnym przeciwnikiem Ceny nawet bez walizki,to z trójki faworytów pozostaje nam RVD.A przekazanie walizki w ręce tego pana będzie chyba najbardziej chuj***** decyzją od lat.To już wole żeby Wyatt wbił zamiast Kane'a i zdobył kontrakt,przynajmniej kogoś promują wtedy.

Czyli SummerSlam oprócz jednej walki będzie się słabo prezentować. A szkoda..

Szkoda też, że nie będzie Takera, bo on swoim występem na pewno uświetnił by całą galę.

Widać, że kontuzja Kane'a to storyline, dlatego też jestem pewien, że Bray Wyatt zastąpi go na MitB.

Po pierwsze, Ryback w micu jak dla mnie prezentuje się znacznie ciekawiej niż Vickie, więc uważam ewentualny taki ruch za bezsens. Ziggler miał walczyć o pas, ma poparcie fanów i wielu osób z wrestlingowego środowiska, a znowu ma zniżać się do walk w mid-undercardzie? Co do Takera to spodziewałem się że to może tak się skończyć, nie chodzi tutaj o żadną kontuzje, bo po samym wydarzeniu nie było głosów, cały czas twierdzono że jego pojawienie na SS jest możliwe, teraz nagle się dowiedzieli że ma kontuzje? Szkoda Y2Ja, praktycznie każdemu się go podkłada, mogliby chociaż raz dać mu coś wygrać. Swagger&Cesaro jako TAG Team mi się osobiście podobają, może to być coś ciekawego. Kane&Orton&Sheamus? Czyli Wyatt Familly idzie dokładnie drogą naznaczoną przez Shield, kopiujemy te same sprawdzone pomysły.
Berker, w jaki sposób Twoim zdaniem Wade zasługuje na walizkę? Ilekroć dostaje pas to bardzo zawodzi, jest cholernie nudny, nic się nie dzieje w związku z pasem podczas jego posiadania. Boję się myśleć, co by było gdyby dostał jeden z głównych pasów federacji.

Cesaro zasługuję na tą walizkę jak najbardziej. Zauważcie jeżeli Barrett ją zgarnie to będzie to kolejny nudny najpewniej mistrz, kto z was pamiętał że ten pan trzymał pas Interkontynentalny ? Chyba nikt nie chce za mistrza gościa w gaciach z wielkiej brytani.

Cesaro był ciekawym mistrzem US i jako postać jest ciekawy a po stracie jednego tytułu i ogólnemu joobowaniu powinien zgarnąć niebieską walizkę i polecieć po was wagi ciężkiej

Nie sądzę by Bray zastąpił Kane'a w tej walce. Czuje, że dostaniemy po prostu sześcioosobowy Money in the Bank Match. W końcu i tak to jest "All Stars".

Wyatt Family vs Kane, Orton & Sheamus. Powiem tak.. czuję, ze Orton będzie posiadaczem czerwonej walizki w tym roku. Sam nie wiem czemu.. mam takie przeczucie. Wydaje mi się, że w tym wypadku nawet mu by walizka nie przeszkadzała by odbyć to starcie, może nawet by wreszcie przeszedł długo oczekiwany Hell Turn... dając rodzince wygraną. Jednak szansa jest jak jeden na milion... chciałbym go zobaczyć z walizką, Christiana albo Bryan'a. Walizka jednak na pas WWE dla Christiana to chyba za duży push był by w tym momencie. Chciałbym... ale jakoś tego nie widzę. Daniel jest promowany tak, że prędzej będzie nie długo ofiarą walizki niż jej posiadaczem, a RVD? To by była najgłupsza decyzja WWE, a poza tym mało wiarygodna. W końcu z tego co wiem RVD ma nie mieć występów co tydzień.

Vicky managerką dla Rybacka? Jak ma być szczery... to by kompletnie zabiło tą postać. Nie twierdzę, że Guerrero może być złą managerką bo w sumie przy Zigglerze do czasu wyglądało to okej, ale Ryback? Mam rozumieć, że to ma być ruch z strony WWE by Ryback był WIARYGODNIEJSZYM heel'em, ale to i tak słaby pomysł... ona nie pasuje do niego. Wyobrażacie sobie teraz taką powtórkę z rozrywki, w której zamiast Dolph'a jest Ryback? Beznadzieja. Cieszę się jednak, że Y2J jest w stanie się podłożyć mu. Przyda to się tej postaci.

Moim zdaniem Henry może przejąc pas. Czemu nie?! Należy mu się, ale moim zdaniem to wszystko zależy od tego kto przejmie walizkę. Jeżeli ktoś słabo wypromowany.. jak notabene Christian - Orton to niech Henry nawet przejmie pas i potrzyma go chociażby miesiąc, dwa.. tak by posiadacze walizki nie rzucały się na pożarcie jednak jeżeli walizkę zdobędzie taki Bryan albo Punk to wolę by Cena utrzymał pas, a na Summerslam dostać naprawdę jakieś szybsze, ciekawsze starcie niż triple threat z kimś dodatkowym albo rewanż.

Walizkę Smackdown i Wade Barrett! Mam być szczery? Wcześniej miałem takie przeczucie, że to właśnie może okazać się Wade. Ten zawodnik już dawno miał być przpechnięty z tego co mi wiadomo.. a ostatnio dostaje taki beat up, że wydaje się wiarygodne to zwycięstwo. W końcu przeważnie dostajemy takich zawodników do walizki co jest oczywiscie dobrym krokiem. Cesaro..? Teraz jak jest w Tag Teame z Swagger'em to jest to dla mnie nie możliwe i bez sensu. To wydaje mi się, że na starcie go skreśla, a wielka szkoda. Chociaż w sumie.. tą walkę może wygrać każdy! Jak patrząc na fakt kto dostaje mocny beat up to Cody Rhodes jest chyba jeszcze gorszej pozycji niż Wade, a już o takim czymś sie mówiło chociaż prędzej uwierzę w wygraną Ambrose'a... z pomocą The Shield. To by było kontrowersyjne! The Shield oczyszczające ring z osłabionych zawodników i dające możliwość Ambrose'owi przejąć walizkę.

Berker ogarnij dupe.Bryan nie zdobędzie walizki,tym bardziej po tym,co zrobił na Raw(czyt.ściągnał kontrakt). Walizka trafi do Ortona albo Christiana, poza tym w moim mniemaniu Bryan jest robiony za bardzo na bohatera. Gośc tak małych rozmiarów rozkładając kolejno Rhodesa,Ortona i Sheamusa bez żadnej porażki ..

Święci sie zwycięstwo Ortona,cashing i Heel Turn.

@radcus

Moim zdaniem zasługuje na walizke a tym bardziej pas chyba nie jego wina że dostaje tak mało czasu na antenie . Z jednej strony też masz racje słabo sie prezentował jako IC ale weśmy też pod uwagę jak długo pracuje w fedce i daje z siebie wszystko. Ale już nie długo dowiemy sie czy zgarnie walizke czy ją zrealizuje i jak sie bedzie prezentował jego title run.

@WeThePeople

To jest tylko mój typ i moja opinia że bryan zgarnie walizke . A co do randalla moi

m zdaniem nie zasługiwał na żadny pas w fedce. Za mikrofonem słabo sie prezentuje (według mnie) w ringu cholernie zawodzi. Jego cała walka składa sie praktycznie z punchy ,1-3 closhline ,suplexa i RKO nawet ci nie wykona akcji z narożnika .Jedynym jego atutem jest przychylność publiczności . Na dodatek moge śmiało powiedzieć że lepszy w ringu jest drew mc intyre, cody rhodes czy damien sandow

Pragne przypomnieć że w tamtym roku John Cena, wygrał z Lesnarem, wygrał z Big Showem, w sumie też Tensai'em (to "wtedy" mialo byc wazne) by automatycznie potem ściągnąć walizkę. Daniel wcale nie musi jobbować, by ją zgarnąć.

Widać, że karta SummerSlam zmienia się z dnia na dzień, a o jakichkolwiek realnych pojedynkach będziemy mogli mówić dopiero po Money in the Bank. Zastanawia mnie sprawa Ortona - na największą galę lata ma zaplanowane 3 ewentualne programy, co teoretycznie wyklucza go z grona faworytów do wygrania walizki - z drugiej strony, na każdy z tych story bookerzy mają zastępstwo. W moich oczach notabene wyrasta on na głownego kandydata do zgarnięcia czerwonego kontraktu :D