Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dwa pasy TNA zawieszone, Joey Ryan o swoim zwolnieniu z fede

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Z TNA pożegnała się Manager of Live Events – Lindsey Bynum. Przejęła ona wcześniej obowiązki zwolnionych ostatnio z federacji Chrisa Thomasa i Jules Wortman.

Taz pozostaje w TNA. W ostatnim tygodniu odnowił wygasający kontrakt z federacją.

Sam Shaw pozostał jeszcze w TNA i nie był ofiarą ostatnich cięć wyda...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-dwa-pasy-tna-zawieszone-joey-ryan-o-swoim.html
https://forum.wrestling.pl/topic/33345-dwa-pasy-tna-zawieszone-joey-ryan-o-swoim-zwolnieniu-z-fede/

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• MattDevitto

3

• Icon

2

• E_9

1

• B-Side

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Powiedział także o sposobie wypłacanie pensji przez federację. TNA wypłaca normalną miesięczną stałą kwotę plus dodatkowe pieniądze za wszystkie występy ringowe.

Nie kłam Joey! I tak wszyscy wiemy, że TNA płaci w miskach ryżu.

https://forum.wrestling.pl/topic/33345-dwa-pasy-tna-zawieszone-joey-ryan-o-swoim-zwolnieniu-z-fede/#findComment-323840

• Urządzenie:  Windows

w sumie ciężko się temu dziwić. midcardu w TNA nie ma, to i pas poszedł się prokreować.
https://forum.wrestling.pl/topic/33345-dwa-pasy-tna-zawieszone-joey-ryan-o-swoim-zwolnieniu-z-fede/#findComment-323843

Słuszne decyzje co do tych dwóch pasów. Szkoda mi Taeler bo jak dla mnie mogłaby coś ugrać w TNA a w WWE mają dużo zawodniczek w NXT i trudno jej tam będzie jeżeli w ogóle by ją zechcieli.
https://forum.wrestling.pl/topic/33345-dwa-pasy-tna-zawieszone-joey-ryan-o-swoim-zwolnieniu-z-fede/#findComment-323849

• Reputacja:   613

Drużynowe pasy pań były głupotą już od samego początku, bo taki pomysł nie miał prawa się udać. Z jednym programem i tak okrojoną dywizją nie ma miejsca na dwa pasy. W zasadzie od dłuższego czasu nikt na nie i tak nie zwracał uwagi, ale nie ukrywam, że czasem ostro trzeba było myśleć, żeby zgadnąć kto obecnie jest posiadaczem owych pasów. TV Title to temat rzeka. Co jakiś czas nowa idea tego tytułu, pas Legend, global, tv itd. Nic nie znaczący i non stop zmieniany, a ostatnio służył jako zabawka dla Devona. Tak jak już wcześniej napisałem w TNA nie ma miejsca na takie pasy, gdy jest ciągle jedna tygodniówka. Szkoda na nie czasu, choć na promocję gal ppv mają dłuuuuuugie tygodnie. :twisted:
https://forum.wrestling.pl/topic/33345-dwa-pasy-tna-zawieszone-joey-ryan-o-swoim-zwolnieniu-z-fede/#findComment-323850

Jedna, wielka głupota... rozumiem drużynowe pasy kobiet, ale sytuacja z pasem TV?!

Głupota! Wybaczcie szczerość i bezpośredniość, ale po jaki ch*j było silić się na utratę pasa przez Devona i segmenty z Parkiem i Abyssem? :roll: Jak to tym razem wytłumaczymy? Pojawiła się nowa mafia i zabiła potwora, który przy okazji zjadł pas, a ten za pół roku wróci i stwierdzi, że w szpitalu wojewódzkim w Białymstoku dostąpił zaszczytu czyszczenia żołądka i go przywrócił do rzeczywistości? Bądźmy poważni...

Rozumiałem w wrestlingu wiele rzeczy, obecnie w TNA nie rozumiem większości... świetne pomysły, debilne rozwiązania... walczymy o ratingi?! :roll:

https://forum.wrestling.pl/topic/33345-dwa-pasy-tna-zawieszone-joey-ryan-o-swoim-zwolnieniu-z-fede/#findComment-323855

Zaczynam się bać, że pozbędą się też pasa X-Div... W końcu ciągle nie ma na niego pomysłu... Oddanie go przez Sabina na Destination X to idealny moment... Nie chcę tego i zdziwi mnie taka sytuacja, ale nie powiecie mi że to niemożliwe.
https://forum.wrestling.pl/topic/33345-dwa-pasy-tna-zawieszone-joey-ryan-o-swoim-zwolnieniu-z-fede/#findComment-323858

Drużynowe pasy pań były głupotą już od samego początku,

A jakieś argumenty ? Bo ja pamiętam czasy jak liczba pań była z 3 może 4 krotnie większa jak dziś. Nie wiem czy wiesz ale niegdyś zawodnicy mogli mieć kontrakt z TNA i występować również w innych fedkach ( RoH, NJP).

btw. TNA powinno wrócić do tego pomysłu ( oczywiście nie chodzi o Main Eventerów ) aby osoby z mid cardu mogły również występować na scenie niezależnej bo póki co ich rozwojówka nie stoi na wysokości zadania.

Co do pasa TV to przewidziałem jego zniknięcie w temacie o IW o to bynajmniej nie dlatego, że mam wujka w TNA :twisted:

Głupota! Wybaczcie szczerość i bezpośredniość, ale po jaki ch*j było silić się na utratę pasa przez Devona i segmenty z Parkiem i Abyssem?

A jakby pas zniknął "ot tak", to był byś zadowolony ? Po co szukać na siłę dziury w całym skoro to jest dobry krok ?

Zaczynam się bać, że pozbędą się też pasa X-Div...

To chyba taki czarny żarcik, bo nie wyobrażam sobie zniknięcia pasa X dywizji zważywszy na to że to obecnie droga do ME ( Aries ) w przeciwieństwie do tag 'ów - które od rozpadu BM nie dały żadnych dobrych świeżych postaci do ME.

https://forum.wrestling.pl/topic/33345-dwa-pasy-tna-zawieszone-joey-ryan-o-swoim-zwolnieniu-z-fede/#findComment-323874

A jakieś argumenty ? Bo ja pamiętam czasy jak liczba pań była z 3 może 4 krotnie większa jak dziś. Nie wiem czy wiesz ale niegdyś zawodnicy mogli mieć kontrakt z TNA i występować również w innych fedkach ( RoH, NJP).

btw. TNA powinno wrócić do tego pomysłu ( oczywiście nie chodzi o Main Eventerów ) aby osoby z mid cardu mogły również występować na scenie niezależnej bo póki co ich rozwojówka nie stoi na wysokości zadania.

Wiesz dla mnie tutaj nie ważna była liczba zawodniczek, choć przyznaje, że kilka lat temu ta dywizja była znacznie większa i pasy tag teamowe mogły mieć nawet miejsce, ale były po prostu niepotrzebne. TNA ma jeden program i siłą rzeczy na knockouts przeznacza zaledwie kilka/kilkanaście minut. Czasem ledwo straczy czasu do wypromowania głównego pasa pań. Ciężko mi sobie wyobraźić by TNA dało jeszcze więcej czasu na promocje swoich zawodniczek. Mało ważna jest dla mnie ilość, bo to mogło wypalić, ale było niewykonalne, żeby promować dwa tytuły w tak małej dywizji. Nawet WWE ma jeden pas dla div, choć programów ma kilka. Oczywiście tu sytuacja jest jasna, bo dywizja jest w tej chwili bardzo mała, ale gdyby to był pomysł dochodowy to Vince na pewno by takie pasy utworzył. Z tego co pamiętam to początkowo te pasy były tylko po to, żeby zdobyło je TBP, a potem coraz bardziej były odsuwane od programu. Rozwiązaniem mógł być ten program osobny dla knockouts, który TNA kiedyś bodajże chciało wprowadzić, ale to byłby jeszcze większy faux pas z ich strony. Pasy były niepotrzebne, bo więcej już federacja nie może zainwestować w panie. Po prostu nie mają na to czasu i nigdy nie mieli z jednym impactem w tygodniu. Bo chyba Xplosion to nikt nie traktuje poważnie.

https://forum.wrestling.pl/topic/33345-dwa-pasy-tna-zawieszone-joey-ryan-o-swoim-zwolnieniu-z-fede/#findComment-323881

po prostu niepotrzebne. TNA ma jeden program i siłą rzeczy na knockouts przeznacza zaledwie kilka/kilkanaście minut. Czasem ledwo straczy czasu do wypromowania głównego pasa pań. .

Pasy są obecnie niepotrzebne to fakt, jednak

tutaj dochodzimy do podstawowego problemu, a mianowicie to sposobu prowadzenia tygodniówek. Niegdyś gdy TNA nie było tak poukładane, a feudy nie ciągnęły się po kilka(naście) miechów, tylko 3-4 ( i z przerwami ) panie miały znacznie więcej czasu dla siebie. Mniej więcej to wyglądało tak, że dziś mistrzyni KO, za tydzień TTKO, następnie jakiś kilku osobowy mecz eliminacyjny i tak w koło Macieju ( zawieszanie/ wznawianie nagle programów to taka mała wizytówka Russo ). Dziś w miesiąc dostajemy mniej ( zarówno pod względem historii jak i walk i ich rodzajów ) niż niegdyś. Można powiedzieć, że TNA samo się zapędziło w kozi róg. Przydała by się jakaś wypadkowa pomiędzy bookingiem Russo a Prichard.

https://forum.wrestling.pl/topic/33345-dwa-pasy-tna-zawieszone-joey-ryan-o-swoim-zwolnieniu-z-fede/#findComment-323883

Można powiedzieć, że TNA samo się zapędziło w kozi róg.

To jest chyba główny problem całej sprawy. Wystarczy spojrzeć na to jak wyglądają obecne impakty i nie ma opcji by coś tam jeszcze upchnąć, szczególnie, że nie ma teraz ppv, gdzie można by rozegrać np. BFG Series. Właśnie takie pomysły jak BFG Series, GutChecki czy Open Fight Night powodują brak czasu na inne rzeczy. TNA skupia się na tym by wszystko było na jednym impakcie, a do tego dochodzą jeszcze Asy i Ósemki oraz obecnie MEM. Jak na ponad godzinę programu to jest o wiele za dużo. TNA powinno zrezygnować z GutChecków na pewno, bo jak widzimy po ostatnich zwolnieniach, niewiele wprowadzają do federacji. Ten czas można lepiej wykorzystać. Kiedyś miałem nadzieję na drugą tygodniówkę od federacji Carter, ale gdy TNA ma problemy finansowe nie ma ona prawa powstać. TNA stało się niewolnikiem własnych pomysłów przez co też impakty zaczynają cierpieć na tym. Nie jest to bynajmniej kwestia ostatnich tygodni, ale już rok temu męczyły mnie impakty w czasie BFG Series, gdzie przecież trzeba rozegrać te kilka walk. Sami wiemy, że cierpią na tym segmenty i inne programy.

https://forum.wrestling.pl/topic/33345-dwa-pasy-tna-zawieszone-joey-ryan-o-swoim-zwolnieniu-z-fede/#findComment-323887

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Dla mnie tam pasa tv, czy wczesniej tna legends champ to nie powinien być nigdy wprowadzony ,wziął się tak z nikąd i nigdy bardziej go niepromowano.Zrobiono go tylko po to by móc zrezygnować z jakiegoś motywu walki.Wcześniej tna radziło sobie o wiele bardziej i nie było widać braku jakiegoś pasa, a roster był wtedy obszerny.Pas tag teamowy knockouts mi sie podobał ,fajne walki jak na panie,była to też nowość.
https://forum.wrestling.pl/topic/33345-dwa-pasy-tna-zawieszone-joey-ryan-o-swoim-zwolnieniu-z-fede/#findComment-323931