Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE - Age of Wrestling

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Roster:

AJ Lee

Aksana

Alicia Fox

Antonio Cesaro

Big E Langston

Bo Dallas

Brock Lesnar

Brodus Clay

Chris Jericho

Christian

CM Punk

Curt Hawkins

Curtis Axel

Damien Sandow

Daniel Bryan

Darren Young

David Otunga

Dean Ambrose

Dolph Ziggler

Drew McIntyre

Epico

Evan Bourne

Ezekiel Jackson

Fandango

Heath Slater

Hunico

Jack Swagger

Jey Uso

Jimmy Uso

Jinder Mahal

John Cena

JTG

Justin Gabriel

Kaitlyn

Kane

Layla El

Mark Henry

Mason Ryan

Primo

Randy Orton

Rey Mysterio

Roman Reigns

R-Truth

Ryback

Seth Rollins

Sheamus

Sin Cara

Ted DiBiase

Tensai

The Great Khali

The Miz

Tyson Kidd

Yoshi Tatsu

Zack Ryder

Smackdown #1

Po tradycyjnym przywitaniu na Smackdown! w Nowym Yorku przenosimy się na zaplecze, gdzie Kane szykuje się do wyjścia na ring, buchają płomienie i wielka czerwona maszyna pojawia się na rampie. Nagle zza jego pleców atakują go Tons of Funk! Brodus Clay i Tensai podnoszą Kane’a i ciskają nim w mini-tron. Tensai ustawia sobie Kane’a i Double Hand Chokeslam na stalową rampę, to jeszcze nie koniec. Clay podnosi Big Red Monstera i potężny Powerbomb z rampy! OMG! To musi być koniec kariery Kane’a!

Clay – To co widzieliście, to koniec Tons of Funk i kariery tego clowna, od dzisiaj nazywajcie nas Bad News, Sheow!

------------------------------------------------

*reklamy*

Big E Langston/ with AJ Lee vs Yoshi Tatsu vs Curt Hawkins vs Curtis Axel/ with Paul Heyman

Po gongu cała trójka rzuca się na Langstona, seria chopów od całej trójki w narożniku, Hawkins wskakuje jeszcze na drugą linę i wykonuje potężny Clothesline trzymanemu Langstonowi. Próba pinu, 1..2.. Axel zrzuca Hawkinsa i zaczyna się z nim kłócić, w tym czasie Big E wyłapuje Yoshiego i Millitary Press Slam na Axela i Hawkinsa! Langston podnosi Axela i potężnym łokciem wrzuca go do narożnika, Axel zosatje wyrzucony w stronę środka ringu i trafia na Running Knee Lift od Hawkinsa i zaraz sam otrzymuje Clothesline, Yoshi wbiega do ringu, ale otrzymuje Powerbomb od Langstona, 1..2.. Axel ratuje sytuacje, ale nie dla siebie. Big E łapie go i wtaje na równe nogi z rywalem na ramionach. Hawkins wykonuje Dropkick Lanstonowi, a Axel zeskakuje z jego ramion. Langston jednak szybko odpycha Curta i wrzuca Axela do narożnika. Body Avalanche w drodze, ale Curtis kontruje to wyprostowaną nogą w twarz, jeszcze jedna próba i jeszcze jedno kopnięcie. Heyman szybko krzyczy coś do Axela, a ten wykonuje Bulldog z drugiej liny, Big E na kolanach i jeszcze DDT od Tatsu! Yoshi odwraca się, ale otrzymuje serię ciosów od Hawkinsa, Irish Whip na kolano i Powerslam! Hawkins na fali, Yoshi wpada w jego sidła i Laught Riot! Big E obraca Hawkinsa i Big Ending! Sędzia pochyla się nad Curtem, żeby sprawdzić jego stan, a wtedy Axel wykonuje Low Blow i Roll Up! 1..2..3.. Curtis Axel zdobywa pas Interkontynentalny!

Axel świętuje na rampie wraz z Paulem Heymanem, a Langston załamany siedzi w środku ringu pocieszany przez AJ Lee.

*Promo Money in the Bank*

Daniel Bryan vs Fandango/ with Summer Rae

Submission Match

Już po samym gongu Bryan łapie Fandango i mamy Belly to Belly, zaskoczony tancerz podnosi się i mamy Butterfly Suplex. Fandango klęczy, a to oznacza serie kopnięć w klatkę piersiową i Roundhouse Kick, którego jednak partner Summer Rae zdołał uniknąć ciosu i Reverse STO! Fandango wchodzi na narożnik, po swój Leg Drop, ale Bryan łapie go i mamy Super Frankensteiner! Summer Rae wchodzi na narożnik i zaczyna kokietować Bryana, który podchodzi do krawędzi ringu, Fandango czai się za jego plecami, podczas gdy Summer chce uderzyć Bryana z liścia, Daniel uchyla się i trafiony zostaje Fandango, Bryan zapina No! Lock, Fandango klepie!

Bryan – Widzicie! Nie jestem najsłabszym ogniwem, jestem najlepszy! YES! YES! YES! YES! YES!

Nagle na titantronie wyświetla się napis „Najlepszy? Zabawne.”

Bryan – Hej! Kim jesteś! Wyjdź tu i walcz! Udowodnie ci, że nie jestem najgorszy.

„Nie teraz, Money in the Bank”

Bryan – Wiesz co? YES! YES! YES!

Bryan krzycząc swoje Yes wychodzi na zaplecze, ale my zostajemy jeszcze w ringu, gdzie Summer Rae próbuje pomóc wstać Fandango, ten jednak odtrąca ją i trzymając się za rękę wychodzi bez słowa na zaplecze.

----------------------------------------------

Na zapleczu jest Sylvester LeFort.

LeFort – Dobry wieczór panie i panowie, nazywam się Sylvester LeFort. Jestem Kanadyjskim biznesmanem, a jako biznesman znam się na inwestycjach. Moja inwestycja tu w WWE jest przemyślana, oczywiście, że tak. Panie i panowie, powitajcie mojego powracjącego klienta, Tyson Kidd.

Tyson Kidd powraca? Tak, to on! Kidd śmiejąc się podaje rękę LeFortowi, a my przenosimy się do szatni 3MB.

----------------------------------------------

Slater – Nie idzie nam panowie, nie idzie nam. Nie mamy koncertów, nikt nie chce nagrać z nami płyty.

Jinder – Dlaczego tak jest Heath?

Slater – Ponieważ w naszej ekipie jest ktoś kto się nie przykłada, Drew wylatujesz!

Jinder i Heath atakuja McIntyre’a! Drew jednak łapie krzesło i uderza nim Heatha, a Jindera rzuca w ścianę.

Drew – Wiecie co? To ja was nie potrzebuje.

Rozpad w 3MB? Drew chyba wraca na dobrą droge kariery.

--------------------------------------------------

Dolph Ziggler vs The Miz vs WWE Champion, John Cena

World Heavyweight Championship

Po gongu cała trójka zaczyna krążyć w ringu, nagle Miz skacze na Dolpha, ale nadziewa się na potężny Knee Smash od Show Offa. Zaskoczony były mistrz US cofa się w stronę Johna, a ten wykonuje mu Atomic Drop, Miz jeszcze raz idzie w strone Dolpha, ale ten wykonuje mu punch, punch także od Ceny, od Zigglera, od Ceny, od Zigglera, od Ceny, w końcu Dolph przerywa męczarnie Miza potężnym Back Suplexem, po którym Most Must-See WWE Superstar wypada z ringu. Ziggler wstaje, ale otrzymuje Shoulder Block od Ceny, kolejny Shoulder Block! Ziggler nie trafia z punchem, ale trafia zaskoczonego Cenę Superkickiem! 1..2.. Miz przerywa, Ziggler na nogach i Body Slam, Miz odbija się od lin i Knee Drop, tymczasem Cena na nogach i potężny Big Boot od Miza. Cena jednak nie upada, a odbija się od lin, to okazja nie do przespania, Miz wykonuje Reverse DDT Backbreaker i Neckbreaker! 1..2.. Przerywa Dolph! Miz podnosi się i potężnym kolanem kładzie Dolpha na matę, szykuje się Kneeling DDT, co za siła! 1..2.. Kick Out! Miz podnosi Dolpha, ale Cena wykonuje Attitude Adjustment! Miz leży bez ruchu, ale Cena nie jest w stanie przypiąć, gdyż otrzymuje Name Dropper od Dolpha! 1..2.. Kick Out! Cena wstaje na nogi i wynosi Dolpha pod Attitude Adjustment, ale Miz wykonuje Double Axe Handle z drugiej liny, szykuje się Figure Four Leglock! Zig Zag! Dolph wyrósł jak z pod ziemi i wykonał Zig Zaga na Mizie! 1..2..3.. Ziggler broni swojego tytułu! Dolph zbyt zmęczony, by wstać pada na matę i odpoczywa.

*reklamy*

Drew McIntyre vs 2MB

Drew nie ma żadnych szans przeciwko swoim byłym kolegom, znają go na pamięć i mają przewagę liczebną. Mecz zaczyna się z resztą po myśli Slatera i Mahala, seria punchy i Drew znajduje się w narożniku, Double Suplex od 2MB, Mahal przypina 1..2.., Kick Out! Heath przytrzymuje Drew, a ten otrzymuje serię Headbuttów od Jindera, następnie zmiana i to Jinder przytrzymuje Drew, gdy serią punchy obija go Slater. Próba pinu, 1.. Kick Out. Mahal podnosi Drew i wynosi go na ramiona, Samoan Drop wykonany, Slater przypina, 1..2.. To było blisko! 2MB podnoszą Drew i tym razem to Mahal ustawia rywala w łapskach Slatera, Spinebuster! 1..2.. Kick Out! Drew ląduje w narożniku i Avalanche od Mahala, Avalanche od Slatera i Double Avalanche! Drew jeszcze na nogach, więc Jumping Knee od Mahala, 1..2.. Kick Out! W ostatniej chwili! To nie uszczęśliwia 2MB, Drew znowu podniesiony i trzymany przez Jindera, Big Boot od Drew dla nadbiegającego Heatha, Snapmare uwalnia go z uściesku Jindera, zaskoczony Mahal otrzymuje kopnięcie w brzuch, Future Shock DDT! 1..2..3.. Niesamowite, McIntyre pokonał dwóch zawodników, prawdziwy Underdog!

----------------------------------------------------

Main Event of the Night

Ryback vs Chris Jericho

Po gongu Ryback wchodzi w klincz, szybko zdobywa przewagę i wykonuje Body Slam, Jericho podnosi się i Jawbreaker dla Rybacka, błąd nowicjusza zostaje wykorzystany przez weterana, Lionsault na początku meczu, Ryback podnosi się i seria punchy od Jericho, odbicie od lin i Ryback zasłania się sędzią! Codebreaker od Jericho! Nie ma kto liczyć, Jericho próbuje cucić sędziego, ale otrzymuje Meathook w tył głowy! Jericho jednak także potrafi zagrać brzydko, Low Blow dla Rybacka i DDT! Pin, ale sędzia jeszcze nie wstał, Jericho znowu próbuje doprowadzić refa do używalnościa, ale Ryback wrzuca go do narożnika i seria wejść barkiem, sędzia już na nogach, ale Ryback o to nie dba i Oklahoma Slam do środka ringu, Meathook w drodze, trafiony! 1..2.. Kick Out! Jericho wstaje, ale trafia na Lariat i potężny Vertical Suplex, kolejny Meathook sygnalizowany, Codebreaker! Jericho wykonał Codebreaker! Ryback wypada z ringu, a za nim sędzia, który sprawdza czy nic mu się nie stało, chwila! W ringu pojawia się Randy Orton, RKO na Jericho! OMG! Ryback wraca do ringu i kładzie rękę na Chrisie, 1..2..3.. Niesamowite! Ale chwila, to jeszcze nie koniec. Orton ustawia się w narożniku, znam ten wyraz twarzy, błagam Randy, nie! PUNT KICK! Jericho pada na matę, a Orton staje nad nim i pozuje, co kierowało nim? Dowiemy się za tydzień, to koniec Smackdown!

-> Diary na podstawie EWR, 8 segmentów, 5 pojedynków, 3 angle.

"4/10"

13788233544f33ff4069453.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Viggo

3

• szpicu

1

• Blalight

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jeden, diary nie robi się po swojemu. Mało kto ma tylko pięć walk. Większość inwestuje w to. Gala jest trochę za krótka. Segmentów jak na taką długość za dużo. No co by tu więcej rozkminiać. Nie ma zdjęć, ale ja już odpuściłem narzekanie na fotosy bo czasem lepiej nie mieć grafiki. Walki są zbyt krótkie a w segmentach nie dajesz zbyt długich wypowiedzi zawodnikom. Polecam zajrzeć do Szpica on ma wszystko perfect. Podobnie jak Austin. U Blaze9 też znajdziesz to wszystko. Tak więc witam w Booking Zone i powodzenia w dalszym pisaniu.

196226315251bf7dfc3a762.png

Najbardziej debilny tekst jaki słyszałem, diary nie robi się po swojemu. Diary robi się po swojemu, bo to jest akurat po to, żebym miał frajdę z pisania czegoś co ktoś przeczyta.
"4/10"

Viggo, diary robi się po swojemu, tak jak się chcę. Nikt nie ma prawa narzucać komuś stylu lub tego, co ma pisać. Z tego co wstęnie wyczytałem na razie nie jest źle. Przydałoby się bardziej odgrodzić segmenty od walk, bo trochę się zlewa. Ja stosuję dziesięć razy znak eneter i wszystko jest ładne i przejrzyste. Na razie jest krótko, ale że to pierwszy odcinek i mam dobry humor - really? to życzę Ci powodzenia, a więcej wypowiem się jak wydasz więcej odcinków.
Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

RAW #1

Tradycyjne przywitanie przez Jima Rossa i Jerry'ego Lawlera otwiera Monday Night Raw w Buffalo! Na sam początek czeka ich zaskoczenie w postaci duetu Brodus Clay i Tensai, ci zawodnicy w piątek na Smackdown! zakończyli karierę Kane'a, a dzisiaj jak gdyby nigdy nic zmierzając do ringu, może wyjaśnią nam swoje akcje.

Clay: Brodus Clay i Tensai, dwóch potworów, którzy musieli się przeobrazić w tańczących debili, koniec! Naomi i Cameron to fajne dupy, ale z nimi także koniec. Jesteśmy poważnymi wrestlerami, potworami! Jesteśmy tu, żeby niszczyć, nie tańczyć!

Tensai: Nie mamy wywoływać na waszych twarzach uśmiechu tylko okrzyk strachu, najstraszniejszy wrestler Japonii, a także najstraszniejszy wrestler Ameryki są tutaj i zamierzają zaprowadzić nowy porządek w WWE, to nasz czas!

I hear Voices

Randy Orton? Co on ma to powiedzenia, od niego też pragniemy wydarzeń

Orton: Najstraszniejsi wrestlerzy na świecie, Brodus Clay i Tensai? Czy zapomnieliście już kto terroryzował WWE 4 lata temu? Kto ciągle jest na szczycie? To co widzieliście na Smackdown! to początek, nowy porządek i stary porządek, znowu wkraczamy w Erę Ortona, przypieczętuje ten początek zdobywając kolejny raz mistrzostwo świata wagi ciężkiej na Money in the Bank!

Break the Walls Down

Jericho! To jego zaatakował Orton na Smackdown!

Y2J: Widzę, że panie mają małą kłótnie, więc zanim wprowadzę trochę męskiej opinii, witajcie na RAW IS JERICHO! A teraz może powiem ci coś Randy, zadarłeś z niewłaściwym człowiekiem, przerywając mój pojedynek z Crybackiem!

Randy: Chris, nie zamierzałem cię urazić, wybrałem cel przypadkowo. Chciałem tylko pokazać, że teraz jest mój czas.

Brodus: Mylisz się Randy, to jest nasz czas! Dwa potwory zgniotą cię i zakończymy twoją karierę tak samo jak zakończyliśmy karierę Kane'a!

Y2J: A potem zatańczycie z radości?

Tensai: Jericho...

Y2J: Would you please shut the hell up! Natomiast ty Randy, z tobą jeszcze nie skończyłem. Randy chce z tobą walki, na Money in the Bank. O mistrzostwo będziesz mógł walczyć dopiero, gdy przejdziesz przeze mnie, a nawet jeśli ci się to uda to nigdy, niiiiiiiiiiigdy nie będziesz taki sam.

Jericho rzuca mikrofonem i przy swoim theme wychodzi z ringu, tymczasem Orton powoli obraca się będąc otaczanym przez Claya i Tensaia. Potwory chyba zamierzają dorwać Randalla, gdy nagle z rampy wybiegają John Cena i Rey Mysterio, Springoard Dropkick dla Brodusa, Rey wyrzucił Claya z ringu i uniknął uderzenia Tensaia, który wpada na ramiona Ceny, AA! Tymczasem Orton wyrzuca z ringu Mysterio, RKO dla Ceny! Orton znowu to zrobił!

--------------------------------

Antonio Cesaro vs Mason Ryan

Po samym gongu Ryana troszkę zdezorientowało to, że Cesaro nie unika klinczu, Szwajcar zapina Headlock i przerzuca Masona do parteru, Ryan podnosi się jednak z Cesaro na rękach. Fallaway Slam prosto w narożnik, Cesaro krzycząc podnosi się i otrzymuje Clothesline, Antonio próbuje wstać, ale Ryan łapie go za kark i wrzuca do narożnika. Szarżę Walijczyka zatrzymuje but Cesaro, a sam Szwajcar wykonuje Diving European Uppercut! Ryan pada na matę, a Cesaro łapiąc się za szyje staje w narożniku. Mason próbuje wstać, ale otrzymuje brutalne kopnięcie w żebra i Gutwrench Suplex! Jak on zdołał podnieść tego olbrzyma? Były członek Nexusa wstaje w narożniku, ale tam otrzymuje Running Big Boot i kolejny Uppercut, po którym aż odbija się od lin. Biegnącego Masona zatrzymuje jeszcze jeden, trzeci Uppercut, po którym Ryan upada na kolana, Cesaro wykonuje charakterystyczny ruch rękami, Neutralizer! 1..2..3..

Nieprawdopodobne zwycięstwo Antonio! Szwajcar pada na matę i podnosi rękę w swoim geście, gdy nagle z publiczności wybiega MVP! MVP witany ogromnym popem wbiega do ringu i wykonuje Shining Wizard! Ochrona wbiega na ring, ale Montel już ewakuował się przez publikę, gdzie tauntuje, podczas gdy Cesaro jest opatrywany przez medyków.

------------------------------

Jesteśmy na zapleczu gdzie Rey Mysterio i John Cena rozmawiają ze sobą.

Rey - Mówiłem ci, że Ortonowi nie można ufać. Kawał skurczybyka z niego i nie można się odwrócić tyłem, bo obrobi ci dupę zanim powiesz "Kurwa".

John - Rey masz rację, zawaliłem na całej linii. Bardzo mi przykro i przepraszam cię, ale mam dla ciebie niespodziankę.

Rey - Słucham

John - Załatwiłem nam dzisiaj starcie w Main Evencie, drużynowe. Zwycięzcy dostaną szansę walki z Shield o pasy tag team.

Rey - Świetnie! W końcu dobra wiadomość, z kim walczymy?

John - Clay i Tensai.

Rey - Ocipiałeś?!

Mysterio wściekle wypada z szatni zaszywa się gdzieś na backstage'u.

------------------------

Tyson Kidd/ with Sylvester LeFort vs Bo Dallas

Bo, którego nie widzieliśmy od czasu Royal Rumble wraca do ringu RAW i od razu rusza na nowego podopiecznego LeForta. Kidd jednak przeważając doświadczeniem unika ciosu i wpycha Dallasa do narożnika, tam najpierw pokazuje, że gra czysto tylko po to, by kopnąć Bo w brzuch i wykonać Snapmare. Tyson dokłada jeszcze Dropkick i zaczyna krzyczeć coś do publiki, wykorzystuje to Dallas wykonując Roll Up, 1..2.. Kick Out. Tyson pierwszy wstaje na nogi i wykonuje Calf Kick! Kidd dopada rywala i mamy liczenie, 1..2.. Kick Out, Bo dalej walczy. Kanadyjczyk wstaje i udaje się do narożnika, długo czeka na powstanie Dallasa, a gdy ten już ustawia się po drugiej stronie ringu bierze rozbieg i nadziewa się na łokieć, Bo korzysta z okazji i mamy Clothesline, Tyson na nogach i kolejny Clothesline, ale i tym razem nie powala Kidda na długo. Choć tym razem na wstającego Kidda czeka niespodzianka w postaci Spinebustera! Dallas zniszczył przeciwnika i teraz domaga się, żeby ten wstał. Tyson na nogach i Spear! Chwila, przechwycony! Dungeon Lock! Dallas klepie! Jak Kidd to zrobił?!

Tyson cały czas trzyma rywala, podczas gdy LeFort ma mikrofon.

LeFort - To co widzieliście, to początek legendy. Tyson Kidd powstanie ponad wszystkie legendy i będzie najjaśniejszą gwiazdą w historii RAW, w historii WWE i w historii Pro Wrestlingu!

Dopiero po tych słowach Tyson puszcza Dungeon Lock i staje obok swojego mentora.

--------------------------

Jesteśmy znowu na zapleczu, tym razem w szatni Dolpha Zigglera, sam DZ przygotowuje się do starcia drużynowego, które nastąpi już za chwilę. Do szatni wchodzą partnerzy drużynowi Zigglera, czyli Daniel Bryan i Drew McIntyre.

Drew: Dolph, właściwie to nawet nie wiemy jak zacząć.

Daniel: Wiemy, że jesteś mistrzem świata i w ogóle.

Drew: Boimy się, że możesz zlekceważyć 2MB i Swaggera.

Dolph: Spokojnie, to że jestem mistrzem świata nie znaczy, że będę sobie odpuszczał. Poza tym znamy ich na pamięć, Drew 2MB, a ja Swaggera. Daniel będzie naszą tajna bronią, tym którego ruchu nie będą mogli przewidzieć, a teraz zbieramy się. Czas na ring.

-------------------

Drew McIntyre, Daniel Bryan & Dolph Ziggler vs 2MB (Slater & Mahal) & Jack Swagger/ with Zeb Colter

Zaczynają Drew i Jack, już na samym początku umiejętności zapaśniczego Swaggera biorą górę nad angielskim stylem Drew, Belly to Back i sprowadzenie do parteru, Drew szybko wychodzi z Waist Locku i zasypuje wstającego Jacka gradem ciosów, Drew szykuje się do Future Shock, kontra i Double Chickenwing Suplex! Zeb zagrzewa swojego podopiecznego do boju, ale ten popełnia błąd chcąc złapać Drew na apronie, szkot wbija się w brzuch Jacka, ale zamiast dalej atakować Big Bootem powstrzymuje biegnącego w jego stronę Jindera, nie udaje mu się jednak zablokować Swaggera, który potężnym Clotheslinem zrzuca Drew, ale sam również spada. Ziggler ustawia się na narożniku i potężne Crossbody! Wszyscy leżą, a Slater odbija się od lin i jeszcze dokłada Corkscrew Planche! Wszyscy podnoszą się, ale kosi ich Daniel Bryan, Suicide Dive! Bryan podnosi Drew i każe mu wejść do ringu, sam podnosi Swaggera, ale ten wpycha go w krawędź ringu i przy 9 wślizguje się do środka, tam Drew próbuje go zaatakować, ale uderzenie kolanem i Swagger Bomb! Patriot Act prawie zapięte, Drew przerolowuje i wrzuca Swaggera do jego narożnika, widząc to obaj członkowie 2MB zeskakują z apronu i pokazują, że mają dość. Tymczasem McIntyre zdołał zrobić zmianę z Zigglerem, Dolph wpada do ringu i Superkick dla Swaggera, Irish Whip do narożnika swojej drużyny, zmiana z Danielem, Roundhouse Kick i Name Dropper! Bryan zapina No! Lock! Swagger klepie!

----------------

Do biura Stephanie McMahon wchodzą Naomi i Cameron.

Naomi: Wzywałaś nas Steph?

Stephanie: Tak, wiem, że to może być dla was trudne, ale długo przebywałyście z tą parszywą dwójką, Clay i Tensai. Macie na nich jakiś sposób?

Cameron: Nie, właściwie oprócz szybkości niczego im nie brakuje, ale z szybkimi zawodnikami łatwo sobie radzą.

Stephanie: Szybkimi powiadasz? Zobaczymy jak Mysterio poradzi sobie dzisiaj w Main Evencie, wtedy może kogoś im damy. Dziękuje dziewczyny, wracajcie do szatni.

-----------------------------------

Chris Jericho vs Dean Ambrose/ with The Shield

Jericho ciągle zerka na Rollinsa i Reignsa nie skupiając się na Ambrosie, który powala go szybkim Clotheslinem i serią stompów sprowadza do obrony, Chris próbuje wstać w narożniku, ale tutaj także otrzymuje serię ciosów. Irish Whip w przeciwległy narożnik, ale zamiast Clothesline'u mamy Crossbody od Jericho! Y2J ustawia się nad rywalem i teraz to on zasypuje go serią ciosów, Chris ma wyraźną przewagę, ale popełnia błąd odwracając się od Ambrose'a. Tiger Suplex! 1..2.. Kick Out. Jericho kompletnie ogłuszony próbuje wstać, ale otrzymuje Gutbuster! 1..2.. Kick Out po raz kolejny. Ambrose podnosi Jericho i uderza jego głową o narożnik, cały czas uderza i rozbija głowę Chrisa, sędzia uspokaja Deana, a wtedy na apron wpadają Rollins i Reigns, których Jericho powala dwoma uderzeniami, obrót w stronę Amrose'a i Codebreaker!

I Hear Voices

Jericho kompletnie zdezorientowany obraca się w stronę rampy, po której powinien schodzić Randy Orton! Mija chwila i Orton się nie pojawia. Za to Jericho wpada w łapska Deana! Headlock Driver! 1..2..3.. Ambrose odlicza Jericho .

Dopiero teraz pojawia się Randy, który powoli schodzi w stronę ringu. Jericho leży bez ruchu, a Shield ewakuuje się przez publiczność.

Orton: Zawsze byłeś gorszy ode mnie. Zawsze byłeś pieprzonym frajerem. Nigdy nie potrafiłeś sobie poradzić, ani w ECW, ani w WCW, ani w WWE. Jesteś za słaby Chris, dlatego odchodzisz i powracasz, nigdy nie jesteś w stanie zostać na dłużej. Dwa razy byłeś tu dłużej i zyskałeś Undistupid Title i World Heavyweight Championship. Jednak odchodziłeś, bo okazywałeś słabość i je traciłeś. Chris, jednym mi jednak zaimponowałeś. Ostatnio na Smackdown! zaaplikowałem ci Punt Kick, a ty stoisz tu jak stałeś miesiąc temu. Dlatego podjął decyzję i dam ci szansę pojedynku ze mną na Money in the Bank. Masz tylko mały problem, bo będzie to Hardcore Match!

-----------------------------------------

Znowu jesteśmy na zapleczu, gdzie tym razem widzimy Reya Mysterio, meksykanin właśnie wchodzi do szatni, w której do walki przygotowuje się John Cena.

Rey: John, przemyślałeś tą prośbę co do walki z Clayem i Tensaiem?

John: Tak jest, damy sobie radę, miliony ludzi na nas liczą.

Rey: Miliony pieprzonych dzieci, które nie pomoga nam w niczym. John oni nas zniszczą.

John: Zobaczymy, teraz chodź na ring.

-----------------------------------

John Cena & Rey Mysterio vs Clay & Tensai

Zaczynają John i Brodus, Clay spokojnie wygrywa klincz i wrzuca rywala do narożnika, tam wykonuje serię uderzeń na klatkę piersiową i dokłada krótki Clothesline. Cena próbuje w ciemno odpowiedzieć, ale nadziewa się tylko na Arm Drag i Big Boot. Brodus podnosi bezwładnego Johna i wrzuca go do narożnika swojej drużyny, tag i w ringu Tensai, który zaczyna od serii uderzeń na korpus Ceny. John cofa się, ale wpada na narożnik, Body Avalanche od Tensaia, po którym widzimy jeszcze Hip Toss i Senton. 1..2.. Kick Out. John błaga Mysterio o podanie ręki, ale jest za daleko. Tensai podnosi Cene i wykonuje mu Irish Whip. Cena odbija się od lin i Shoulder Block, kolejny. John unika punchu i Proto-Bomb! Szykuje się 5 Knuckle Shuffle! You Can’t See Me i trafia! Zmiana z Mysterio, Rey szybko wykonuje Dropkick i Tensai na linach. 619, ale zatrzymane przez Claya, który łapie Mysterio za twarz i podnosi go jak szmacianą lalkę, Rey wykonuje Hurricanrane i Brodus ląduje koło Tensaia. Double 619 trafione, obaj jednak ustają, Cena łapie Claya pod FU, Mysterio wykonuje Springboard Senton. Rey przypina, 1..2.. Kick Out! Nieprawdopodobne! Tymczasem Cena wykopuje Claya, Rey podnosi się i znowu wykonuje Dropkick Tensaiowi. Sędzia krzyczy do Ceny, by wracał na apron, a wtedy ktoś atakuje Mysterio zza pleców, Stunner! Rey pada nie żywy na ring, ale Tensai też się nie rusza. Zamaskowana postać spokojnie przygląda się ogłoszeniu Double KO!

Zaraz po gongu zamaskowana postać wskakuje na narożnik, Diving Guillotine Leg Drop! Fani już wiedzą kto to, zdjęcie maski, pod którą z resztą jest druga maska to tylko formalność. Psicosis powraca na salony! Jeden z najlepszych przyjaciół Mysterio pozbawił go wygranej i zaatakował! Widokiem Psicosisa stojącego nad Mysterio kończymy to RAW, do zobaczenia na Smackdown!

"4/10"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...