Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zaczynamy wspinaczkę...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

19 kwietnia ’06, godziny wieczorne

Miejsce: lotnisko Balice

(Z lotu ptaka kamera ukazuje nam ładnie oswietlony główny budynek lotniska, z ogromnym parkingiem.. mimo późnych godzin wieczornych lotnisko wciąż zyje za sprawa ludzi krzatajacych się zarówno w srodku, jak i w okolicach budynku lotniska.. co chwila pod wejscie podjezdzaja taksówki.. Realizator robi zoom na jedna z nich, szybko przenosimy się do srodka wozu.. na tyle którego siedzi Aaron Say)

Aaron Say (do taryfiarza): Pokaz mi tu, ile kilometrow zdazyles narobic, zanim przywiozles mnie w to magiczne miejsce.. (taksowkarz pokazuje palcem na kase fiskalna) hm.. (Say pochyla się i patrzy w kase) Ile ku*wa? (wyjmuje portfel, wyciaga z niego kilka banknotów i rzuca na przednie siedzenie)... po co wam strajki, skoro pieniadze wysypuja wam się kieszeniami z nadmiaru...i wy nie macie pieniedzy, żeby kasy montowac...naciagacze cholerni.. (Aaron wychodzi z samochodu i umyslnie trzaska drzwiami.. przez chwile można zauwazyc taksowkarza, który probuje jeszcze krzyczec w strone Say’a, który spokojnym krokiem zmierza ku wejsciu do budynku)

(Nastepnie widzimy go rozgladajacego się po całej hali, jakby pierwszy raz widzial podobna konstrukcje.. podchodzi do kasy)

Kasjerka: Dzień Dobry. W czym mogę pomóc?

Aaron Say: Czy samolot do Warszawy odlatuje zgodnie z planem?

Kasjerka: Proszę chwilkę poczekac.. (przez chwile slychac jedynie mocny dźwięk uderzanych klawiszy.. kasjerka przez chwile patrzy w monitor..podnosi binokle i zbliza się do monitora)

Aaron Say: ..to ta nowa akcja..’pełnosprawni w pracy’.. (odwraca się za siebie)..a kolejki, jak za PRL-u..

Kasjerka: Tak, samolot do Warszawy odjezdza dokładnie za 15 minut.. proszę okazac swój bilet i dowód tozsamosci..

Aaron Say: o Boze.. *w myslach: jezeli to ma trwac tyle, co sprawdzenie, o ktorej wylatuje samolot, to ja dziekuje..*

(Aaron grzebie w torbie i wyciaga bilet i dowód..po chwili kasjerka wrecza mu karte pokładowa..następnie idzie do odprawy bagazowej, wrecza torbe jakiemus elegancikowi i udaje się do poczekalni...jednak za chwile zatrzymuje go owy elegancik..)

Facet: W pana torbie znajdowalo niebezpieczne narzędzie, które musimy skonfiskowac, ponieważ zgodnie z Obwiesczeniem Prezesa Urzędu Lotnictwa Cywilnego z dnia 20/01/2005 wszelkiego rodzaju pałki, w tym ta pańska, spręzynowa, sa traktowane jako broń i zabronione jest wnoszenie takowych na pokład samolotu..

Aaron Say: hehe..to z przyzwyczajenia..zawsze ja zabieram w dłuzsze podroze..nigdy nie wiadomo, jakie niespodzianki czekaja na ciebie w wielkim miescie..

(Say jeszcze przez chwile prowadzi kowersacje z pracownikiem lotniska, obraz oddala się..po chwili wszystko się sciemnia..)

Warszawa

20 kwietnia, godziny popoludniowe

Hala AWF, houseshow

(Kamera ‘przelatuje’ po całej hali, która zapelniona jest dzis po brzegi, w tle slychac AWF theme..po kilku minutach kamera skupia się na ringu, gdzie stoi Paweł Macheta)

Paweł Macheta: Witam państwa na gali wspaniałej, jedynej w swoim rodzaju, niepowtarzalnej, pełnej zaskakujących momentów, świetnych wypowiedzi oraz wspaniałego wrestlingu! Witam na gali federacji Attitude Wrestling Federation! (fani oczywiscie cheeruja, wymachuja rekami, wrzeszcza ile wlezie) Chciałbym dzis przeprowadzic wywiad z osobą, którą chyba najmniej znacie z ludzi bedacych w szeregach AWF..osobą, która przez jeden, kilkuminutowy ‘wystep’, jeżeli w ogole można to tak nazwac, dała powód do tego, by można ją było nazwac osobą kontrowersyjną, osobą...yy..osobą.. (Paweł patrzy w notatki) ...osobą tą jest, nowy nabytek AWF..

(Nagle swiatla przygasaja, po hali rozbrzmiewa Scissor Sisters – Elecrobix, błyskają niebieskie lasery..po chwili oczekiwania w wejściu pojawia się osoba, która zapowiedziec chciał Macheta – Aaron Say w kremowej, ortalionowej bluzie i ciemnych jeans’ach..zmierza on w kierunku ringu..kiedy wchodzi na ring, muzyka cichnie..)

Aaron Say: ..Aaron Say!! *patrzy na Pawłą Machete, ktory swoja mine daje do zrozumienia, ze nie jest zadowolony z tego, ze Say nie dał mu dokończyc jego występu* Paweł, co z toba? Troche poczucia humoru..spojrz, jestem tutaj pierwszy raz, wszystko dla mnie jest obce, więc może wybaczysz mi ten bład i zostaniemy dobrymi kumplami? (Publika prawie ze nie reaguje na słowa Aarona.. jedni rzucaja się nawzajem popcornem, inni pozasypiali na siedzeniach, w pierwszym rzedzie natomiast jeden ze starszych fanow wyciagnał z kurtki dzisiejszy numer Trybuny i zaczął czytac nie zwracajac uwagi na to, co dzieje się wokół) Jak już mowiłes jestem osobą mało znaną przez publike.. można powiedziec ‘nieznana’.. ale to się zmieni.. za trzy dni Outbreak numer..

Paweł Macheta: ..10..

Aaron Say: oo tak.. dokładnie..widzisz, Pawle, jak my sie doskonale uzupełniamy? Może jednak zastanowisz się i nie podejmiesz pochopnie zlej decyzji? Na poczatek moglbys być moim czlowiekiem od wywiadow, wiesz..jestes moim zaufanym czlowiekiem, jestem pewien, ze nasza wspolpraca przebiegałaby swietnie.. hm.. o czym ja tu mowilem.. ach tak.. za trzy dni Outbreak numer 10.. dostałem walkę z jakims Itchy..tude’em..słuchaj...Itchy..tude..chodza sluchy, ze jestes najwiekszym hardcore’owcem w federacji..hm..i co z tego? Myslisz w swojej małej główce, ze jestem amatorem w tej dziedzinie? He.. Pawle przejedz reka po mojej glowie...tylko delikatnie! *Macheta drżącą ręką przejezdza po glowie Say’a*.. i co czułes, Pawle? Czułes jak palce twojej reki co chwila zapadaja się? To efekt setek walk, tysiąców kamieni, butelek, pał, które robiły sobie postój na moim ciele..i myslisz, ze przestrasze się małego Itchy..tude’a i jego tajnej broni, Extreme Match’u? Przezylem już wszystko, co w zyciu najgorsze..teraz czas na same przyjemnosci..a Great King zacznie wspinaczke od Itchy..tude’a...tym samym rozpoczynając drogę po wielką sławę i pieniądze...od Outbreak #10 Aaron Say, Great King, nie będzie już nieznanym nabytkiem AWF..

(Say oddaje mikrofon Pawłowi Machecie i przy dzwiekach Scissor Sisters – Elecrobix udaje się do wyjscia..)

------------------------------------

Oczywiscie czekam na slowa krytyki :)

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luk

1

• Scythe

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

(Publika prawie ze nie reaguje na słowa Aarona.. jedni rzucaja się nawzajem popcornem, inni pozasypiali na siedzeniach, w pierwszym rzedzie natomiast jeden ze starszych fanow wyciagnał z kurtki dzisiejszy numer Trybuny i zaczął czytac nie zwracajac uwagi na to, co dzieje się wokół) Jak już mowiłes jestem osobą mało znaną przez publike.. można powiedziec ‘nieznana’

hehehe :) Dobre, kurwa dobre :)

Tutaj chyba nikt nie bedzie narzekać, że debiutant dostaje ogromny cheer czy tez heel heat :P

Jak na "debiut" to mi się nawet podoba Luk. Oczywiście mógłbym popierdolić troche, że za mało tego, za mało tamtego, ale w sumie po co, skoro akurat w tej sytuacji satysfakcjonuje mnie to, co przeczytałem? :D Pozdro.

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg