Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - czerwiec 2013

Wrestlerem czerwca zostać powinien/powinna:  

90 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem czerwca zostać powinien/powinna:

• Mickie James
      8
    • Magnus
      12
    • AJ Lee
      22
    • Alberto del Rio
      1
    • Curtis Axel
      12
    • Daniel Bryan
      35

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Impact Wrestling:

Mickie James - Po heelturnie mistrzyni kobiet nabrała koloru i aktualnie wiedzie prym w dywizji Knockouts.

Magnus - Brytyjczyk jest ostatnio solidnie promowany przez TNA i w tej chwili jest liderem Bound for Glory Series.

WWE:

AJ Lee - Nowa mistrzyni div jest wciąż jasnym punktem RAW. Tydzień w tydzień AJ udowadnia, że WWE dobrze zrobiło inwestując w nią.

Alberto del Rio - Ten miesiąc był kluczowy dla postaci Alberto. Latynos został nowym mistrzem wagi ciężkiej i przeszedł heel turn.

Curtis Axel - Podopieczny Heymana idzie jak burza. W dzień ojca zdobył pas IC i jest go dużo na obu tygodniówkach od WWE.

Daniel Bryan - Czerwiec był kolejnym miesiącem Bryana. Daniel jest wszędzie, publika go uwielbia, a ostatnio udało mu się poddać Randy;ego Ortona.

Głosowanie na podstawie Attitude Mówi Live - Best in the World (

)

Głosowanie trwa do 5 lipca.

Edytowane przez Schoop
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bullinho

2

• Croos

2

• 1 contender

1

• Dodfather

1

Top użytkownicy w tym temacie

Pierwszy zagłosowałam :P

Oczywiście na Bryana. Daniel jest dosłownie wszędzie. O ile w maju nie przekonywał mnie aż tak bardzo, tak teraz myślę, żę spokojnie mogę na niego głosować, pomimo porażki na PPV... Zresztą, na kogo innego mógłbym oddać głos... James? Bo pokonała kilka razy Velvet? Axel? Bo zdobył pas IC? Nie jeden zdobym to trofeum i nominowany nie był... AJ, Magnus i del Rio... niby jest wszystko ok, ale i tak Bryan jest od nich lepszy.

PS Zamiast Mickie ja bym dał Kurta Angle, a za Axela drewno-Cenę lub Ortona.

Głosu na Bryana nie ma co tłumaczyć.Danielson wykonuje świetną robotę, jest wszędzie i daje największy fun. Jego zmuszenie do odklepania Ortona jest lepsze niż pas Del Rio :D

Nie mam pojęcia na kogo zagłosować! Waham się między trójką: Magnus, AJ i Daniel (ta ostatnia dwójka dziwnie wygląda w jednym zdaniu, nie? :D). AJ błyszczy i cały tydzień czeka się na RAW, by ją zobaczyć. Daniel jest najbarwniejszą męską postacią w tym miesiącu. Daje z siebie wszystko, a nawet jak przegrywa, publika i tak go kocha. Co do Magnusa - odkąd oglądam TNA, kibicuję mu. Tak jakoś to mi się utrwaliło. Bardzo się cieszę, że został nominowany. W tym miesiącu pokazał na co go stać w BFG Series. Ma ogromną przewagę nad drugim zawodnikiem, mam nadzieję, że bookerzy nie zmarnują tego potencjału. Z czystego sentymentu - głos na Magnusa.

116218737055c51bc30a173.jpg

Mój głos wędruje na konto AJ Lee. Zdobyla tytuł Divas, segmenty z jej udziałem były świetne, a niektore zakrawały o geniusz, moim zdaniem twarz nr. 1 ubieglego miesiąca.

Wszyscy inni, których brałem pod uwagę ( poza Bryanem) zdobywali w ubiegłym miesiącu tytuły mistrzowskie, działo się dużo wokół Axela, Daniela (znowu) czy też Alberto, jednak nie były to na tyle wybitne wydarzenia, by mogły przebić bezkonkurencyjną w czerwcu Lee. Nie zdziwię się jednak, gdy najwięcej głosow zgarnie ktokolwiek inny z WWE, Mickie i Magnusa raczej z góry postawilbym na straconej pozycji, mimo iż James jest ostatnio równie dużo, co mojej wybranki.

Pierwszy zagłosowałam

:twisted: Czasami pośpiech jest niewskazany :lol:

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Głos na AJ LEE. W tym miesiącu było jej bardzo dużo, a każdy segment oglądało się z przyjemnością. wygrała pas div w pięknym stylu. Przyćmiewała segmenty innych zawodników. ona jak nikt inny zasługuje w tym miesiącu dostać to wyróżnienie.

30168447450d761c1b5419.jpg

"Mickie James - Po heelturnie mistrzyni kobiet nabrała koloru i aktualnie wiedzie prym w dywizji Knockouts. "

Nie ma co się zbytnio rozpisywać bo wszystko już zostało "napisane".

btw. Magnus póki co jest jeszcze zawodnikiem zbyt małego kalibru, ale wierzę, że po BfG to on sięgnie po tytuł "Wrestlera Miesiąca" w którymś miesiącu tego roku jeszcze.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Moim zdaniem w tym miesiącu na nominację najbardziej zasługuje Magnus , jednak co jak co ale dostał w tym miesiącu ostrą promocję , no i jest jak na razie na samym szczycie BFG. Chociaż nie jestem wielkim fanem impact'ów w tym miesiącu przekonali mi jako że jestem wiernym fanem postaci Magnusa.

Oczywiście każda z tych person jest godna tego tytułu i gdybym miał wybierać kogoś zamiast Magnusa byłby to na pewno D.Bryan.

10527031551d2f06e85bc1.jpg

• Reputacja:   1

W końcu Magnus dostaje to, na co oczywiście jak nikt inny z TNA zasługiwał. Bardzo mnie cieszy to, że składa w turnieju, BFG takich zawodników jak Kaz i mój leci na niego. Być może, gdybym śledził dywizję Knockouts, to swój głos oddałbym na Mickie, ale jej nie śledzę, więc mój głos leci na Magnusa.

• Reputacja:   70

Oczywiscie ze moj glos oddaje na AJ Lee. Jest rewelacyjna i w dodatku swietnie radzi sobie jako nowa mistrzyni Div.

2025collage.png

• Reputacja:   375
  • Styl:  Jasny

Curtis Axel. Jak na kolesia, który dopiero "zadebiutował" (w obecnym gimmicku), to facet poszedł jak burza - dostał Heymana jako Menago (kuźnia talentów), podłożyli mu kilku topowych main eventerów na galach (nie ważne że przez count out, bo mimo wszystko wygrywał) oraz dali IC Title'a na dzień dobry. Jak na rookie'go, to Młody Perfect miał kozacki ostatni miesiąc.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1 356

Daniel Bryan - ostatni czas zdecydowanie należy do niego. Publika świetnie odbiera jego postać, Daniel radzi sobie w segmentach, daje dobre walki, po prostu wrestler kompletny, taki, którego znamy ze sceny niezależnej. Kolejnym punktem do osiągnięcia wydaje się być pas WWE, kto wie czy Bryan nie jest tego już bliżej niż dalej. Jedna z głównych postaci dla których oglądam jeszcze produkt Vince'a. Ciężko było w tym miesiącu wyłonić bezwzględny nr. 1 dlatego doceniam jak zawsze kapitalną pracę Dragona.

...

Bryan był w czerwcu osobą ciągnącą zarówno RAW jak i SmackDown, więc nie mam wątpliwości i oddaje swój głos na niego. Mam nadzieję, że następny miesiąc będzie dla niego jeszcze lepszy :)

1161423919541b3db89050d.jpg

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

OK no to tak Del Rio nie zasluzyl Perfect junior jakos moim zdaniem nic ciekawego z pasem nie robi,nie przyciąga do siebie ,a na Magnusa to jescze za wczesnie jesli bedzie tak promowany w nastepnym miesiacu to wtedy na niego oddam glos.Wiec draga eliminacji zostaja dwie panie i Brayan,ktorego ciagle duzo a wygral w tamtym miesiacu wiec glos oddam na Mickie James ktora znakomicie odgrywa swoaja nowa role... :grin:

163870508457e2d890447a3.jpg

Bryan - Dostaje czas, jest go dużo, daje dobre segmenty z Kanem i bardzo dobre walki. Dodatkowo zmusił do odklepania Ortona a to duże osiągnięcie ;)
"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"