Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE 2014 ze mną jako głównym bookerem

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No więc skoro skomentowałeś mój epizod, to się zrewanżuję :) ... Szkoda, że nikogo, kogoś nowego lub kogoś, kto już nie walczy, nie wrzuciłeś, a wziąłeś taki sam roster jaki ma realne WWE, lecz z lekkimi zmianami jak np. Swagger facem, co mnie akurat cieszy. Teraz przejdźmy do omówienia najnowszej gali:

1.Pierwszy segment, który miał na celu domagania się jeszcze jednej walki o pas WHC przez Christiana wyszedł Ci średnio. Niektóre słowa, zdania nie pasowały mi tam oraz pojawiła się jedna albo dwie literówki, do których się nie przyczepiam, bo w moim ostatnim epizodzie również były, ale zaznaczam to, że były... A i wypowiedź DiBiasego była trochę sztuczna. Nie pasowała mi do takiej legendy jaką on jest.

2.

Wstaje, odwraca się i.. KO connected! A jednak nie!

Czepiałem się i będę się czepiał o taki coś, bo to strasznie wygląda. Trafił, a po chwili dowiaduję się, że w końcu nie trafił. Zastanów się :P Dużo lepiej wygląda to tak ''KO Conne... Jednak nic z tego!'', dzięki czemu wygląda to tak jak powinno i jest zrozumiałe. Co do samej walki, to mogę powiedzieć, że była całkiem okej, ale jej długość już nie, bo Ohno posłużył w niej jako mięso armatnie. Powinna potrwać ona około 10 minut.

3.

po czym odsuwa krzesełko i na nie siada*

RLY? Po co to zdanie w ogóle padło? Troszeczkę obniżyło poziom całego segmentu, z którego wywnioskowałem, że Wade będzie wynajęty jako najemnik dla Teda, co brzmi bardzo ciekawie i nawet się z tego cieszę... Cieszę się nie z tego, że masz pomysł na Anglika, którego nie kupuję, a z tego, że może być ciekawie.

4.Wywiad wyszedł bardzo ciekawie. Przyjemnie się mi go czytało, ale i tutaj również padły literówki. Jeszcze przed przeczytaniem walki, w której ci dwaj zawodnicy wezmą udział, powiem, że spodziewam się jakiegoś RKO dla Christiana.

5.Segment z udziałem Trutha i Ohno miał być zabawny i taki właśnie był :) Pośmiałem się trochę, co rzadko się zdarza przy czytaniu przeze mnie diary i chwała Ci za to, bo byłem w złym humorze. Do określenia Kassiusa mogłeś dobrać jeszcze jedno słowo, a mianowicie- myśliwy, kiedy Truth powiedział o wilku mowa. Wielki plusik za ten segment, który mnie rozbawił, ale i plusik za to, że potrafisz rozpisać postać Trutha. Też myślałem nad wrzuceniem go do siebie, ale bałem się oto, że u mnie to nie wypali.

*Henry u Ciebie robi za pojeba? I słusznie :twisted:

*Liczę na to, że rywalem Kassiusa będzie Henry, który zrobi z nim to samo, co z Paulem.

*Ciekawi mnie do czego ma prowadzić te story z Drew. Mam nadzieję, że do jakiegoś title shota.

*Zastanawiam się do czego potrzebny jest Colter Jackowi, skoro w ogóle się nie udzielał podczas rozmowy z Mizem.

Rio, Cesaro, Henry, Orton i Christian zakwalifikowali się do EC o WHC title? Niezbyt mnie to przekonowuje. Szkoda, że nie dałeś wygrać Damienowi... RKO na Christianie było dla mnie pewne jak to, że zdam maturę. Jednak liczyłem, że nastąpi ono w środku walki, co doprowadziłoby do ich osobnej walki na EC i z całą pewnością EC match, w którego skład wchodziliby praktycznie same świeżaki brzmiałby o wiele lepiej :)... I jak mówiłem Ty zostawiłeś u mnie świetny komentarz, który się mnie podobał, to ja u Ciebie chyba też taki po sobie zostawiam :P

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Jerichoholic93

8

• 8693

2

• JohnyBoy

2

• szpicu

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Cytat:

Wstaje, odwraca się i.. KO connected! A jednak nie!

Czepiałem się i będę się czepiał o taki coś, bo to strasznie wygląda. Trafił, a po chwili dowiaduję się, że w końcu nie trafił. Zastanów się :P Dużo lepiej wygląda to tak ''KO Conne... Jednak nic z tego!'', dzięki czemu wygląda to tak jak powinno i jest zrozumiałe.

Piszę właśnie tak, a nie, jak sugerujesz Ty, ponieważ uważam, iż w ten sposób można o wiele lepiej oddać emocje i sprawić, że widz choć przez chwilę uwierzy w zaaplikowanie danej akcji. Bo pisząc, jak Ty proponujesz, widz jest pewien, że jednak z akcji nici. Dosadnie to pokazuje również, że kontra/unik została wykonana dosłownie w ostatnim momencie. Ale to jest moje zdanie. Jak dla mnie o wiele lepiej się tak czyta, bo choć przez chwilę jest ta nutka niepewności bądź jest się też przez chwilę pewnym o powodzeniu danej akcji.

*Zastanawiam się do czego potrzebny jest Colter Jackowi, skoro w ogóle się nie udzielał podczas rozmowy z Mizem.

To był jeden z niewielu segmentów, który wyprowadziłem, a nie mówił nic/za wiele Colter. A stało się tak, bowiem była to typowa rozmowa Miza i Swaggera przed walką, Colter nie miał tu za wiele do gadania ;P.

W istocie, dobry komentarz. Dziękuję :)

• Reputacja:   1

Jeżeli chcesz wprowadzić tę nutkę niepewności, to może to wyglądać tak:

1.Jeśli ma trafić to____ np. Hawkins skacze z narożnika z Diving Elbow Dro... ...op!

2.Jeśli nie trafi to_____ np. Hawkins skacze z narożnika z Diving Elbow Dro... Nic z tego! Slater unika uderzenia.

Moim zdaniem tak jest o wiele lepiej, ale pisz jak chcesz :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Panowie jeśli dziś zawalą i zrobią jakiś paździerz, to mam nadzieje że na początku roku tam wbije The Rock na kopach do tej firmy i coś z tym zrobi, może i AEW nie jest na takiej pozycji jak WWE ale z pewnością The Rock też tam coś podejrzy od konkurencji jak u nich działa produkt, jeśli są już plotki że The Rock kręci nosem że chujowo produkt jest rozpisywany to prędzej czy później wybuchnie tam jakiś kwas na zapleczu, poza tym pisałem już wcześniej na początku roku było info że Hunter sam z du
    • MattDevitto
      World Tag League 2025 (VII) Dzisiaj na szybko: War Dragons (Drilla Moloney & Shingo Takagi) vs. House Of Torture (Chase Owens & Yujiro Takahashi) - nic ciekawego. Owens z Yujiro to nie jest czołówka moich ulubieńców, a w połączeniu z HoT ciężko się ich po prostu ogląda...Za to Moloney z tygodnia na tydzień robi na mnie coraz lepsze wrażenie, Satoshi Kojima & Taichi vs. House Of Torture (Don Fale & EVIL) - vintage House of Torture El Desperado & Shuji Ishik
    • VictorV2
      Nie zdziwiłbym się gdyby WWE też nie wiedziało co WWE ugotuje na koniec Myślę ze co do Jade, to niefortunny timing bo reszta kobiecej elity jest uwiązana w ten jakże arcyważny i pasjonujący War Games match. Tylko że nawet po nim...Charlotte i Alexa mam wrażenie będą dalej uwiązane z Kabuki Warriors i cokolwiek to jest co złożyli z Nai i Lash, wygląda na to że Rhea pomoże Priest'owi z jego problemami, AJ będzie pracować z Becky...i...uhmmm...hmmmm...w sumie to tak...Jade nie ma z kim pracow
    • Attitude
      Nazwa gali: HKPW Live At The Black Rabbit Data: 27.11.2025 Federacja: Hard Knox Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Limerick, Ireland Arena: The Black Rabbit Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Real World Tag League 2025 - Dzień 3 Data: 29.11.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Food Exchange Hall Publiczność: 378 Format: Live Data emisji: 28.11.2025 Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...