Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary Miesiąca Czerwca

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Koniec miesiąca to czas na kolejny konkurs na diary miesiąca!

Regulamin konkursu:

1. Autor każdego opowiadania, które trafiło do konkursu jest jurorem (jeżeli któryś z jurorów nie oceni kolegów, jego diary zostanie wycofane z konkursu).

2. Jurorzy oceniają i opisują (nie muszą to być długie opisy) wszystkie pozostałe diary (oczywiście poza swoim).

3. Diary należy ułożyć od "1", gdzie "1" oznacza najlepsze diary.

4. Nie można przyznawać miejsc ex aequo.

5. Dodatkowo głosuje 1. niezależny sędzia.

Diary, które zostały wstępnie wytypowane do konkursu:

1. Extreme Wrestling Federation (by szpicu) ©

2. Pro Wrestling Night (by Blalight)

3. Paul_Heyman Presents 2: PWF (by Paul_Heyman)

4. Da Pride Wrestling (by Blaze9)

5. WWE by Arkao (by Arkao)

6. Kelley Wrestling Federation (by Kelley)

Punktacja:

Punktacja:

1. 25 pkt

2. 20 pkt.

3. 16 pkt.

4. 12 pkt.

5. 8 pkt.

6. 6 pkt.

Głosowanie trwa do soboty, 06.07.2013r. godz. 20:30

UWAGA! SWOJE TYPY PRZESYŁAMY NA PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ DO MNIE!!!

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheVillain

3

• Blalight

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. Extreme Wrestling Federation (by szpicu) © 125/125 pkt - still Attitude Diary Miesiąca Champion

2. Pro Wrestling Night (by Blalight) 98 pkt

3. Kelley Wrestling Federation (by Kelley) 93 pkt

4. Paul_Heyman Presents 2: PWF (by Paul_Heyman) 84 pkt

5. WWE by Arkao (by Arkao) 58 pkt

Da Pride Wrestling (by Blaze9) - DSQ za brak głosów

Wypowiedzi uż. na temat poszczególnych diar:

Extreme Wrestling Federation:

-Drugie miejsce [tak naprawdę pierwsze, bo Blaze otrzymał DQ - przyp. red.], było bardzo blisko pierwszego jednak mimo wszystko czegoś mi brakło, dlatego w miejsce to według mnie sprawiedliwa ocena. (arkao)

-W tym głosowaniu naprawdę nie ma konkurencji dla szpica. Świetne gale i zasłużone pierwsze miejsce. (DestructionMachine)

-walki świetne, ale segmenty brzmią prawie tak samo... mimo to pierwsze miejsce za NXT (Kelley)

Pro Wrestling Night:

-Solidne diary z perspektywami. Zdarzają się wpadki (jak np. komentujący i przeprowadzający wywiady The Rock),ale "pamiętnik" trzyma stabilny, dobry poziom. (DestructionMachine)

-autor od czasu swojego pierwszego opowiadania rozwinął skrzydła. Piszesz ciekawe odcinki, walki masz fajnie opisane, segmenty również. (szpicu)

-Diary stoi na niezłym poziomie, jednak czytajac nowy odcinek nie pamiętam co wydarzyło się w ostatnim. Brakuje czegoś... hm... podniecającego :D (Paul_Heyman)

Kelley Wrestling Federaton:

-Nie jest źle jednak w tym miesiącu konkurencja była bardzo duza i dlatego ostatnie miejsce, jednak było ok. (arkao)

-Fajnie dairy ze storyline'm, który jest dosyć kontrowersyjny, ale że wrsetling kocha się najbardziej za kontrowersje patrz sytuacja z Montrealu, to dalej Kelley'woi pierwsze miejsce. (szpicu po promilach :D )

-Kelley zrobił naprawdę duży progres i jego diary zaczyna być bardzo dobre. Jeżeli tylko uporządkuje on "pamiętnik", to spokojnie może walczyć o jeszcze wyższe miejsce. (DestructionMachine)

Paul_Heyman Presents: PWF:

-Diary może nie najwyższych lotów, ale widać, że Paul_Heyman ma ciekawe pomysły. Plus należy się również za zmianę stylu w stosunku do poprzedniego diary i tylko czekać, aż autor wyeliminuje resztę błędów. (DestructionMachine)

-autor ruszył z nowym pomysłem. Na razie jest tylko średnio. Na pewno na plus że zrezygnowałeś z pisania w formie raportu i piszesz całe walk. (szpicu)

-Hmm, dobry poziom i jakaś nowość, fajnie się to czyta jednak mimo wszystko starczyło to na trzecie miejsce. (arkao)

WWE by arkao:

-liczyłem na dużo więcej po tym diary szczególnie, że Extreme Rules wypadło bardzo dobrze. Później było trochę gorzej, ale ciągle diary trzyma poziom, jednak w tym miesiącu pozostali bookerzy byli lepsi. (szpicu)

-tutaj poziom jest wyższy niż w diary moderatora, ale jednak umieściłem na ostatnim miejscu. Po prostu nie mogę się przekonać do kolejnego już projektu autora. Mam również trochę zastrzeżeń co do estetyki. (DestructionMachine)

-diary równie dobre jak twoje, [Paula_Heyman - przyp. red.] ale arkao zakłada nowe diary co pół miesiąca. Ląduje na ostatnim miejscu, bo oprawy graficznej nie ma, diary mało przejrzyste. (Kelley)

Gratulację dla zwycięzców!

PS Proszę o wypowiedznie się, czy chcecie znać opinię każdego o każdym diary czy tylko kilka najkonkretniejszych od 2-3 osób, tak jak dzisiaj

JESTEM DRUGI!!!!!!! :D Ale fajnie. Gratuluje Szpicowi wygrania 3 raz z rzędu :grin: i Kelleyowi miejsca na podium(zaraz za mną :twisted: ) I życzę sukcesu Paulowi oraz Arkao w następnym miesiącu. Szpicu - Watch Out! :D

196226315251bf7dfc3a762.png

Blalight, rywalizacja w wakacje zapwiada się niesamowicie. Odrazu mówię, że knkurs będzie jeden na całe wakacje, gdyż wyjeżdzam i nie będe miał dostępu do internetu (któryś z adminów został już dawno powiadomiony, nie pamiętam tylko który :D )
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
    • KyRenLo
      Dobrze. Skoro autor poprzedniego pytania zezwala, to mogę coś zadać. Saints Row: The Third Na samym początku gry dostajemy scenkę, w której Pierce reklamuje pewien napój w puszce. Proszę napisać jak się nazywa.
  • Dodaj nową pozycję...