Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

przypadkowe teksty z forum wrzucane do jednego tematu

Złotouści czerwca  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Złotouści czerwca

• Morison - Szanse Swaggera na sukces w WWE....
      15
    • Dawidek Otunga - RR 2014...
      1
    • Abramo - Recenzja pasa DDW
      5
    • Sir Vade Ancelot - Chris Benoit i ZuS...
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Raven: Kamil Aleksander w kwestiach nawijki jest niestety bardziej drewniany niż Osada Biskupin

Pierwsza rzecz w poniedziałek, która sprawiła, że uśmiech zagościł na mojej mordzie. Do hitów rzecz jasna. :)

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

38

• Ghostwriter

22

• Giero

20

• Qba5000

16

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Raven

poza Bellaską, która nadal jest sztywna niczym broda jej faceta i dla dobra Danielsona, mam nadzieję, że przynajmniej w wyrze akcje wychodzą jej bardziej składnie.

Hit oczywiście :lol:

Dzięki wszystkim którzy pomagają w prowadzeniu tematu za aktywność. ;)

aRo

Robbie E to nie jest zwykły jobber - to zupełnie inny poziom. Jobbuje innym jobberom. W parę sekund.

Mnie to strasznie rozbawiło i w dodatku jest to prawdą :D

Taki Daniel Bryam to w latach 90 to by co najwyżej wiązał buty takim gwiazdom jak Ausitn, Rock, Undertaker, Hitman, itd... i zdodbyłby co najwyzej cruseiwight title.

To pokazuje jaki jest teraz poziom wrestlingu.

Jak dla mnie shit. Chyba że była to jakaś ironia w stylu Kornika. O ile jeszcze można polemizować jak wyglądałaby sytuacja Bryana w latach 90, to malkontencki ton odnośnie tego zawodnika, który jest pierwszym naprawdę ciekawym pretendentem/mistrzem od czasów CM Punka z okresu MitB zakrawa na kpinę.

Na coś takiego nie porwali by się w fedkach ultraviolentowych, a co dopiero u pro-dziecięcego - niczym księża w Polsce - Wujka Vinniego.

Wiem, że to już kolejny cytat Ravena, który podaję, ale po prostu zasługuje na nominację do hitów. Nie dość, że zabawne, to jeszcze na czasie. :)

Hola hola, żeby nie było - Santino to jeden z moich ulubionych wrestlerów i też marzę o dniu w którym zdobędzie on pas WHC (na WWE nie liczę), należy mu się on za świetne odgrywanie gimmicku idioty

Nominuję jako shit. Ironii w tym nie wyczułem, a nawet jeśli koleś napisał to dla jaj, to i tak bym to wkleił, bo żart mu się nie udał.

N!KO[/b]"]
Mam taką samą koszulkę jak N!ko. Like a boss

Ziggler to samo mówił!

Narcyzm N!KO ma się dobrze. Ale nominację do hitów niech ma. ;)

i dlaczego na przykład nikt nie wspomni o Ortonie (...)

Chodzi o dyskusję na temat wrestlera miesiąca. Każdy może mieć swoje zdanie co do tego, czy nominacje były słuszne, czy nie. Ale jeżeli w co drugim poście pada nazwisko Ortona i jest on jednym z najczęściej wymienianych wrestlerów, którzy zostali skrzywdzeni przy nominacjach, to "błyskotliwemu" wejściu HudsonMavericka nie sposób nie przyznać innej nominacji - do shitów miesiąca.

Judas na temat gali Main Event. Ja osobiście oglądam tą tygodniówkę co tydzień i jakoś nie odczułem tego co kolega napisał, ale może ktoś dzięki temu tekstowi dowie się o swoich preferencjach seksualnych: :D

Jak widać wyżej gala nie była zbyt dobra. Polecam ją obejrzeć, jeśli:

a) jesteś masochistą i obejrzenie tej gali sprawi, że twoje doznania seksualne będą niesamowite,

Raven, MMA i babcia.

a jak już próbował sprowadzać, to robił to tak sygnalizowanie, że nie obaliłby w ten sposób nawet mojej babci i to nawet gdyby zabrał jej wcześniej chodzik

:twisted:

Kowal90, Raven i ideał kobiecości. :D

Wg mnie - idealna byłaby tu myszowata, wychudzona "pinglara", z mysimi ogonkami na głowie. Ubrana w sweterek w serek, bez majtek i z wystającym z pomiędzy rozłożonych ud tomikiem wierszy Szymborskiej :twisted: Najlepszy mariaż erotyki, inteligencji i głębi wszelako rozumianej :D

Zapomniałeś dodać że powinna mieć krzywe zęby, w tym jeden dłuższy, taki żeby nie umiała go zmieścić w ustach :D Wtedy będzie miała coś z królika, wiec i zoofile będą zadowoleni. To byłby ideał kobiety, która woli kształcić swoją duszę, a nie skupiała się na cielesności :D

• Reputacja:   228
  • Status:  Online

Randy Orton vs. The Miz

To Miz powinien wygrać bo on jest dużo lepszy. Bardziej go lubię.

2/10, bo Miz przegra, a ten Wyatt to dureń powinien zgolić te brody cała jego rodzina, bo kolejne Daniele Bryany się robią. Pewnie zrobią jakiś match broda vs broda.

Fandango vs. Santino Marella

Kibicowałem Santino, bo ten tancerz to jakiś kretyn. Ciągle tylko tańczy i jeszcze wygrywa. Santino to przynajmniej dobry komediant jest i go lubię. Ocena 2/10

Los Matadores vs. 3MB

Pierwszy dobry mecz na gali. Matadores pokazali tym kretynom co ciągle przegrywają gdzie ich miejsce. 3MB powinni zwolnić, bo oni nie umieją wygrać żadnej walki. Tylko ten arab coś potrafi w ringu. Ocena 8/10 za tą walkę.

Ryback vs. R-Truth

Takie sobie. 5/10

The Real Americans vs. Tons of Funk

Żadnych z nich nie lubię. 1/10. Najgorsza walka.

Divas nudne i nie oglądam. Przewinąłem.

CM Punk vs. Curtis Axel

CM Punk wiedziałem, że wygra. Wszyscy tak kochają CM Punka, a nie pamiętacie przez kogo zwolnili Jeffa Hardyego? Jeff Powinien wrócić i pokazać mu gdzie jego miejsce. Walka była bardzo średnia. 4/10

Alberto Del Rio vs. Daniel Bryan

Dwa pajace. 3/10

The Shield vs. Cody Rhodes & Goldust

Ochroniarze z biedronki vs. pedał i pomalowany gość. Walka słaba, nie powinni mieć pasów. USOs powinni walczyć o pasy, a nie jakieś głupki. Walkę oceniam na 2/10, bo Big Show przyszedł i wtedy zrobiło się dopiero ciekawie.

Nominacja oczywiście do shitu miesiąca, za kolejną reinkarnacja Kornika :twisted: Cytując Adasia Miauczyńskiego: "czy przyciągamy wariatów?" :lol:

No pewnie, pewnie - nagradzajcie trolla, pokażcie mu, że jego praca ma sens i że ktoś zwraca na jego posty uwagę :)

Ja myślę, że to bardziej forma wyśmiania publicznego przez forum niż jakaś forma "wygranej" :)
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...