Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

przypadkowe teksty z forum wrzucane do jednego tematu

Złotouści czerwca  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Złotouści czerwca

• Morison - Szanse Swaggera na sukces w WWE....
      15
    • Dawidek Otunga - RR 2014...
      1
    • Abramo - Recenzja pasa DDW
      5
    • Sir Vade Ancelot - Chris Benoit i ZuS...
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie kumam za to bońków z siłowni, którzy maja dupę bardziej skutą niż sędziwy fakir, tylko dlatego, by złapać sylwetkę budząca postrach na dzielni

Znowu daję do hitów cytat Ravena, ale zabił mnie tym tekstem. Zwłaszcza o sędziwym fakirze. :D :D :D

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

38

• Ghostwriter

22

• Giero

20

• Qba5000

16

Top użytkownicy w tym temacie

No to mamy Dzihad... Dziś maczety, jutro kebaby - wybuchowe pułapki.

Vaclav

Skoro to Radom, to pewnie N!KO rozkręcił zadymę. Tam się nic nie dzieje bez jego udziału :D

-Raven-

To tak jakby zrobić napad na bank, a finalnie okazało się, że to tylko bank spermy :D

-Raven-

Edytowane przez Qba5000

Ja głosuję w tym miesiącu na Ravena :D Teksty ma przekozackie i do tego często się pojawiają :D

• Reputacja:   228
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows

CzaQ w dziale z dupami:

Patrząc na Lucy jaram się bardziej niż pedofil w Disneylandzie ;) Feed me more.

Piękne porównanie. Ubawiło mnie to setnie :D

Dwa hity

Dobrze tak pieprzonemu rudzielcowi :D

Rozbawił mnie kontekst tego hejtu. Ludzie w temacie o kontuzji Sheamusa zachowują poprawność polityczną ("Rudy jest co prawda chujowy, ale nikomu źle życzyć nie można", "Niech wraca do zdrowia" itd. itp.), a tu Qba5000 wali na przekór wszystkim ten tekst. Mnie to rozbawiło w każdym razie.

I kolejny kwiatek z kategorii Była Czaqa, tym razem z SB:

LASTRIDER: zmieńmy tematykę forum :D

Raven: z "Byłej Czaqa" na jaką? :D

a co do:

CzaQ w dziale z dupami:

Patrząc na Lucy jaram się bardziej niż pedofil w Disneylandzie ;) Feed me more.

Piękne porównanie. Ubawiło mnie to setnie :D

to też chciałem to dawać, ale nauczony poprzednim doświadczeniem wygooglowałem, że takie porównanie krąży już po sieci (aczkolwiek w nieco zmodyfikowanej wersji) zatem odpuściłem. Ale tak czy siak to dobry tekst. ;)

nauczony poprzednim doświadczeniem wygooglowałem, że takie porównanie krąży już po sieci (aczkolwiek w nieco zmodyfikowanej wersji) zatem odpuściłem.

Ghost - mnie to wali czy coś krąży po sieci czy nie. Jeżeli tekst jest dobry i potrafił mnie rozbawić (a więc nie słyszałem go wcześniej), to mój głos co do kandydatury ma jak w banku (MITB) :wink:

Ghost - mnie to wali czy coś krąży po sieci czy nie. Jeżeli tekst jest dobry i potrafił mnie rozbawić (a więc nie słyszałem go wcześniej), to mój głos co do kandydatury ma jak w banku (MITB) :wink:

Jasna sprawa. Natomiast sam już zacząłem sprawdzać, żeby nie wychodzić na wapniaka, który to nie zna nowych, młodzieżowych tekstów. ;)

Niech wpuści tego Teodorczyka, którego to aż do kadry powołali, bo 2x mu drybling wyszedł w polskiej lidze...

N!KO

... podobnie jak laski w dziale celebrities. Generalnie to jedyną osoba godną, żeby prać gacie N!KO jest sam N!KO! :D

Ghostwriter

I jak zawsze komentator Blaze9 :D

Akurat w tym czasie, w którym obchodziłem 20 urodziny... Z czego jestem naprawdę bardzo zadowolony, bo nawet nie spodziewałem się, że coś jeszcze polepszy mi humor po 6-stym sierpnia, które było dniem, w którym doszedłem do wniosku, że kompletnie nie pasujemy do siebie z dziewczyną, z którą spotykałem się od tygodnia (brak jakichkolwiek tematów do ciekawej rozmowy). Teraz tylko powiedzieć jej, że nie mam zamiaru się z nią spotykać... Byłem wkurwiony, aż do chwili, w której... Wbiłem poczytać Wasze rozmowy, zobaczyć co się dzieje na forum i... Tu proszę, jaka niespodzianka, pieprzony rudzielec kontuzjowany :twisted: Mój humor się polepszył. Thanks God!

CzaQ - Była w Avku to conajmniej +100 do ogólnej zajebistości i star powera. Fejm wzrośnie Ci automatycznie. Będziesz niczym Wałęsa z Matką Boską w klapie marynarynarki :D

-Raven-

'

I shit miesiąca:

powinniście PODZIWIAĆ Darrena, że się przyznał, ale widać Polska to kraj dla chamskich chuliganów, którzy zgrywają cwaniaków przed komputerem, albo gdy są w swojej drupie

backayrdowania

Edytowane przez Qba5000

Ghostwriter:

Oczywiście te tłumaczenie jest dla mnie naciągane jak skóra na twarzy Moniki Olejnik.

Właśnie sobie ją wyobraziłem i faktycznie tak można ją w skrócie opisać. :lol: Nic dodać nic ująć

Blalight, czyli nasz forumowy Profesor Miodek :D (Nominacja do shitu, of course)

[Dzisiaj 23:16] -Raven-: Blalight - nie jestem godzien. Działem o Byłej CzaQ'a może zarzadzać wyłącznie Była CzaQ'a. W innym przypadku byłaby to jawna profanacja.

[Dzisiaj 23:20] Blalight: Za duzo tego slowa :D . Raven co to jest profanacja? :D

[Dzisiaj 23:24] -Raven-: Blalight - wygoogle'uj sobie :D (...)

[Dzisiaj 23:25] Blalight: Jest taki problem :D jestem na telefonie i nie mam jak wygooglowac. (...)

[Dzisiaj 23:31] Blalight: Bo juz dostalem upomnienie od pewnej osoby, teraz staram sie byc grzeczniejszy. Jakbym wiedziedzial co to profanacja to bym poszerzyl moja wiedze :D

[Dzisiaj 23:31] K-Pel: profanacja to jak sama nazwa wskazuje bycie pro fanem kogoś

[Dzisiaj 23:32] K-Pel: jak profanujesz nie wiem... np. byłą CzaQa to znaczy, że normalnie na calutkim świecie nie ma większego jej fana niż Ty

[Dzisiaj 23:35] Blalight: Pro Fan Acja? To chyba lepiej jak tak bedzie sie pisac. Wtedy przynajmniej wiadomo o co chodzi. A jak nie wiadomo o co chodzi no to chodzi o ... Byla CzaQa.

:lol:

Jak dla mnie Backyardowna rozbił bank. Nie wiem ile on ma lat, ale tak ciężko się domyślić, że wszyscy którzy "jadą po Youngu" tak na prawdę mają w dupie kto jaki jest (, tylko sobie żartują i ironizują - do czego jak widać trzeba dorosnąć. Wkurwia mnie niemiłosiernie takie zachowania "na pokaz".

Moim shitem zostaje z miażdżąca przewagą Blalight, bo zniszczył mi mózg, tylko wciąż nie wiem, czy było to pisane na serio, czy też był to zwykły trolling :shock: . Mam nadzieję, że robił sobie jaja, ale tak czy siak wygrał on internet.

Do hitu również bezkonkurencyjnie daję Czaqa, którego porównanie było zwyczajnie zajebiste :P

Dziękuję dziękuję :D Na tym forum nawet Shit jest wyróżnieniem. Miało wyjść troszkę inaczej ale i tak nie mogę narzekać :D

• Reputacja:   1

O ile do tej pory heelowy Ryback spływał po mnie jak nasienie po twarzy Sashy Grey

Morison :D

• Reputacja:   1

Poza tym Ryback dalej "bawi się" na backu, ale co wazniejsze YOSHI TATSU pojawił sie na ppv!!! :shock: To może być highlight jego kariery. Nauka języka od razu przynosi porządane efekty.

Może nie za wysokich lotów, ale początkowo mnie rozbawiło. O ile pamiętam to się przyczepiali do Japończyka o słaby angielski. :P

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...