Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

przypadkowe teksty z forum wrzucane do jednego tematu

Złotouści czerwca  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Złotouści czerwca

• Morison - Szanse Swaggera na sukces w WWE....
      15
    • Dawidek Otunga - RR 2014...
      1
    • Abramo - Recenzja pasa DDW
      5
    • Sir Vade Ancelot - Chris Benoit i ZuS...
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

To może tekstom o Byłej Czaqa przyznajmy jakąś honorową nagrodę, takiego forumowego Oscara za całokształt twórczości. :D

Ja to bym w ogóle dodał do tego tematu specjalny dział pt. "Była CzaQa". Oprócz hitu i shitu :D

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

38

• Ghostwriter

22

• Giero

20

• Bastian

16

Top użytkownicy w tym temacie

Cytat: To może tekstom o Byłej Czaqa przyznajmy jakąś honorową nagrodę, takiego forumowego Oscara za całokształt twórczości.

Ja to bym w ogóle dodał do tego tematu specjalny dział pt. "Była CzaQa". Oprócz hitu i shitu

A ja proponuję stworzyć coś na wzór Hall of Fame, gdzie trafią byty niematerialne jak "teksty o byłej CzaQ'a" oraz osoby zasłużone dla forum: gdy czytamy ich posty przychodzi nam na myśl -"ooo, to się nadaje do Złotoustych :D "... jakieś 15 razy. Nie sposób wybrac najlepsze kąski. :twisted:

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Ja to bym w ogóle dodał do tego tematu specjalny dział pt. "Była CzaQa". Oprócz hitu i shitu :D

Nie da rady. N!KO strzeliłby focha, że nie ma też indywidualnego działu dotyczącego żartów odnośnie jego obnażania się na Zlotach i bokserek jakie aktualnie promuje :D

• Reputacja:   499

Gorzej jak po PPV okaże się, że Była CzaQ'a faktycznie jest niepokalana, a ten cały jej czarny PR, to wina jej Byłego ze złamanym sercem

Uwierz mi, że nie jest ;) W końcu sam syfem bym się nie zarażał :lol:

Syfem? To już wiemy dlaczego byłeś taki mało rozrywkowy na zlocie! :D

Nie da rady. N!KO strzeliłby focha, że nie ma też indywidualnego działu dotyczącego żartów odnośnie jego obnażania się na Zlotach i bokserek jakie aktualnie promuje :D

N!KO i tak już jest nieźle wpieniony, że zamiast pisać komentarze pod najnowszym AM ("Attitude is N!KO" itp.), to rozwodzimy się znowu nad Byłą Czaqa. Ta małolata pewnie więcej krwi napsuła N!KO niż samemu Czaqowi! :D

• Reputacja:   499

Syfem? To już wiemy dlaczego byłeś taki mało rozrywkowy na zlocie!

Mało rozrywkowy przez wydarzenia z dnia poprzedzający zlot, o których nie chce mi się pisać, ale na następnym zlocie odbijemy sobie podwójnie i dostaniecie normalnego czaqa :D

-Raven- napisał/a:

Gorzej jak po PPV okaże się, że Była CzaQ'a faktycznie jest niepokalana, a ten cały jej czarny PR, to wina jej Byłego ze złamanym sercem

No nie wiem CzaQ... A prawicę myłeś? :D

Mało rozrywkowy przez wydarzenia z dnia poprzedzający zlot, o których nie chce mi się pisać, ale na następnym zlocie odbijemy sobie podwójnie i dostaniecie normalnego czaqa :D

Pewnie to te Twoje ustawki Cię tak wymęczyły (N!KO swojego czasu tłumaczył się okresem... wróć... zmęczeniem podróżą :D ).

Pamiętaj, że w naszej opinii "normalny CzaQ" to a) oksymoron :twisted: b) występuje wyłącznie w doublepacku z Byłą CzaQ'a :D

• 2 tygodnie później...

"Jaram się jak Rzym za czasów Nerona!" autorstwa Ravena. Do hitów rzecz jasna. ;)

Taki widok nie spodobał się mi i od razu miałem odruch, aby to wyłączyć, ale jednak wytrzymałem i oglądałem do 4 rano. Z tej walki cieszy mnie przynajmniej rezultat, bo znowu głupi Rudzielec przejebał :twisted: ... Miz TV? I na chuj to gówno, które zabrało czas Rodzince Wariatów, kurwa potrzebne było? Zirytowałem się i poszedłem spać wkurwiony...

Blaze9

K-Pel (jako hit):

N!KO: Sam widzisz ile żarówek się świeci pod nickiem - swoją drogą.. kto wpadł na pomysł żarówek!

K-Pel: N!KO, nikt inny jak Thomas Edison (Cavani).

Swoją drogą, świetna riposta :lol:

K-Pel (jako hit):

N!KO: Sam widzisz ile żarówek się świeci pod nickiem - swoją drogą.. kto wpadł na pomysł żarówek!

K-Pel: N!KO, nikt inny jak Thomas Edison (Cavani).

Swoją drogą, świetna riposta :lol:

Możemy już głosować. Chyba nikt tego nie przebije :D

Dyskusja na temat youtube ( do hitów, szczególnie teksty Ravena :D )

LASTRIDER: czy tylko mi pierniczy się YT? wywala mi jakiś error 502, znajomi tego nie mają bo pytałem :P

-Raven-: RedTube działa jak należy... :D

Guillotine: Raven, w takim wieku takie sprośności?

-Raven-: W moim wieku to już tylko takie sprośności zostały... :D

K-Pel: Aż strach wyobrażać sobie Ciebie za choćby dwadzieścia lat

Mnie to bardzo rozśmieszyło :D

Oglądałem ten atak na Ortona i powiem tak .... Wajper w ogóle nie sprzedał low-blowa :twisted: . Tak na serio to trzeba mieć nieźle nawalone w bani żeby coś takiego zrobić (i jeszcze przy tym myśleć że Orton, "ulubieniec takich interakcji z fanami" nic z tym nie zrobi :roll: ; gościu niech się cieszy że dostał ledwo kopniaczka i gest przyjaźni i pokoju, czyli fuck'a).

Jack Doomsday

Ghostwriter napisał/a:

Każdy, wszędzie i zawsze może dać dupy.

Divy coś o tym wiedzą :)

Vercyn

Okręt TNA tonie w najlepsze...Kurt Angle odpłynął jako pierwszy.

Bastian

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
  • Dodaj nową pozycję...