Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

przypadkowe teksty z forum wrzucane do jednego tematu

Złotouści czerwca  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Złotouści czerwca

• Morison - Szanse Swaggera na sukces w WWE....
      15
    • Dawidek Otunga - RR 2014...
      1
    • Abramo - Recenzja pasa DDW
      5
    • Sir Vade Ancelot - Chris Benoit i ZuS...
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

To może tekstom o Byłej Czaqa przyznajmy jakąś honorową nagrodę, takiego forumowego Oscara za całokształt twórczości. :D

Ja to bym w ogóle dodał do tego tematu specjalny dział pt. "Była CzaQa". Oprócz hitu i shitu :D

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

38

• Ghostwriter

22

• Giero

20

• Bastian

16

Top użytkownicy w tym temacie

Cytat: To może tekstom o Byłej Czaqa przyznajmy jakąś honorową nagrodę, takiego forumowego Oscara za całokształt twórczości.

Ja to bym w ogóle dodał do tego tematu specjalny dział pt. "Była CzaQa". Oprócz hitu i shitu

A ja proponuję stworzyć coś na wzór Hall of Fame, gdzie trafią byty niematerialne jak "teksty o byłej CzaQ'a" oraz osoby zasłużone dla forum: gdy czytamy ich posty przychodzi nam na myśl -"ooo, to się nadaje do Złotoustych :D "... jakieś 15 razy. Nie sposób wybrac najlepsze kąski. :twisted:

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Reputacja:   288
  • Urządzenie:  Windows

Ja to bym w ogóle dodał do tego tematu specjalny dział pt. "Była CzaQa". Oprócz hitu i shitu :D

Nie da rady. N!KO strzeliłby focha, że nie ma też indywidualnego działu dotyczącego żartów odnośnie jego obnażania się na Zlotach i bokserek jakie aktualnie promuje :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   625

Gorzej jak po PPV okaże się, że Była CzaQ'a faktycznie jest niepokalana, a ten cały jej czarny PR, to wina jej Byłego ze złamanym sercem

Uwierz mi, że nie jest ;) W końcu sam syfem bym się nie zarażał :lol:

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

Syfem? To już wiemy dlaczego byłeś taki mało rozrywkowy na zlocie! :D

Nie da rady. N!KO strzeliłby focha, że nie ma też indywidualnego działu dotyczącego żartów odnośnie jego obnażania się na Zlotach i bokserek jakie aktualnie promuje :D

N!KO i tak już jest nieźle wpieniony, że zamiast pisać komentarze pod najnowszym AM ("Attitude is N!KO" itp.), to rozwodzimy się znowu nad Byłą Czaqa. Ta małolata pewnie więcej krwi napsuła N!KO niż samemu Czaqowi! :D

14453752125651e0a536c69.jpg

• Reputacja:   625

Syfem? To już wiemy dlaczego byłeś taki mało rozrywkowy na zlocie!

Mało rozrywkowy przez wydarzenia z dnia poprzedzający zlot, o których nie chce mi się pisać, ale na następnym zlocie odbijemy sobie podwójnie i dostaniecie normalnego czaqa :D

"Życie jest za krótkie by oglądać walki z tygodniówek" ~Konfucjusz, 1867, kolorowane.

15595422535fc185b8ede06.png

-Raven- napisał/a:

Gorzej jak po PPV okaże się, że Była CzaQ'a faktycznie jest niepokalana, a ten cały jej czarny PR, to wina jej Byłego ze złamanym sercem

No nie wiem CzaQ... A prawicę myłeś? :D

Mało rozrywkowy przez wydarzenia z dnia poprzedzający zlot, o których nie chce mi się pisać, ale na następnym zlocie odbijemy sobie podwójnie i dostaniecie normalnego czaqa :D

Pewnie to te Twoje ustawki Cię tak wymęczyły (N!KO swojego czasu tłumaczył się okresem... wróć... zmęczeniem podróżą :D ).

Pamiętaj, że w naszej opinii "normalny CzaQ" to a) oksymoron :twisted: b) występuje wyłącznie w doublepacku z Byłą CzaQ'a :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

• 2 tygodnie później...

"Jaram się jak Rzym za czasów Nerona!" autorstwa Ravena. Do hitów rzecz jasna. ;)

14453752125651e0a536c69.jpg

Taki widok nie spodobał się mi i od razu miałem odruch, aby to wyłączyć, ale jednak wytrzymałem i oglądałem do 4 rano. Z tej walki cieszy mnie przynajmniej rezultat, bo znowu głupi Rudzielec przejebał :twisted: ... Miz TV? I na chuj to gówno, które zabrało czas Rodzince Wariatów, kurwa potrzebne było? Zirytowałem się i poszedłem spać wkurwiony...

Blaze9

116218737055c51bc30a173.jpg

K-Pel (jako hit):

N!KO: Sam widzisz ile żarówek się świeci pod nickiem - swoją drogą.. kto wpadł na pomysł żarówek!

K-Pel: N!KO, nikt inny jak Thomas Edison (Cavani).

Swoją drogą, świetna riposta :lol:

K-Pel (jako hit):

N!KO: Sam widzisz ile żarówek się świeci pod nickiem - swoją drogą.. kto wpadł na pomysł żarówek!

K-Pel: N!KO, nikt inny jak Thomas Edison (Cavani).

Swoją drogą, świetna riposta :lol:

Możemy już głosować. Chyba nikt tego nie przebije :D

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Dyskusja na temat youtube ( do hitów, szczególnie teksty Ravena :D )

LASTRIDER: czy tylko mi pierniczy się YT? wywala mi jakiś error 502, znajomi tego nie mają bo pytałem :P

-Raven-: RedTube działa jak należy... :D

Guillotine: Raven, w takim wieku takie sprośności?

-Raven-: W moim wieku to już tylko takie sprośności zostały... :D

K-Pel: Aż strach wyobrażać sobie Ciebie za choćby dwadzieścia lat

Mnie to bardzo rozśmieszyło :D

28054889252fa02dfba372.jpg

Oglądałem ten atak na Ortona i powiem tak .... Wajper w ogóle nie sprzedał low-blowa :twisted: . Tak na serio to trzeba mieć nieźle nawalone w bani żeby coś takiego zrobić (i jeszcze przy tym myśleć że Orton, "ulubieniec takich interakcji z fanami" nic z tym nie zrobi :roll: ; gościu niech się cieszy że dostał ledwo kopniaczka i gest przyjaźni i pokoju, czyli fuck'a).

Jack Doomsday

116218737055c51bc30a173.jpg

Ghostwriter napisał/a:

Każdy, wszędzie i zawsze może dać dupy.

Divy coś o tym wiedzą :)

Vercyn

30168447450d761c1b5419.jpg

Okręt TNA tonie w najlepsze...Kurt Angle odpłynął jako pierwszy.

Bastian

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 042 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Caribbean Cool
      Jezu jakie to raw bylo kijowe
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek WWE Monday Night Raw – pierwszy po Backlash 2025. Na sam początek wypowiedział się CM Punk, wyrażając swoje emocje i nazywając Paula Heymana „grubym wężem” za zdradę podczas WrestleManii 41. Konfrontacja z Heymanem przerodziła się w atak Setha Rollinsa i Brona Breakkera na Punku, jednak na pomoc mu ruszyli Sami Zayn i Jey Uso. To z kolei doprowadziło do ogłoszenia tag team matchu na nadchodzącej gali Saturday Night’s Main Event: Punk i Zayn vs. Rollins i Breakker. Penta odniósł zwycięstwo nad Chadem Gable’em. Na zapleczu Jey Uso został zaatakowany przez Brona Breakkera na polecenie Setha Rollinsa. Brutus i Julius Creed pokonali The War Raiders, korzystając z ingerencji The New Day. AJ Styles pokonał Finna Balora, dzięki interwencji Penty w odwecie za ataki The Judgment Day. Becky Lynch odniosła się do wydarzeń z Backlash i do zachowania fanów. W main evencie Rhea Ripley i IYO SKY pokonały Giulię i Roxanne Perez. Zachowanie Rhei sugerowało, że ponownie chce się skupić na odzyskaniu pasa mistrzowskiego. Skrót Raw:
    • MattDevitto
      Też nie sądzę, że jakoś ich to dotknie na dłuższą metę. Chociaż jakiekolwiek oświadczenie na pewno by nie zaszkodziło...Fighful podaje coś takiego:
    • Mr_Hardy
      Niestety, ale zapewne GCW nic się nie stanie choć mam nadzieję, że przynajmniej trochę po dupie dostaną. Za całokształt co się z nimi stało w ostatnich latach i kogo buty liżą.   
    • KyRenLo
      AEW Dynamite Beach Break: Wow. Fajniutko się zapowiada. Będę musiał zerknąć. Inne walki:
  • Dodaj nową pozycję...