Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

przypadkowe teksty z forum wrzucane do jednego tematu

Złotouści czerwca  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Złotouści czerwca

• Morison - Szanse Swaggera na sukces w WWE....
      15
    • Dawidek Otunga - RR 2014...
      1
    • Abramo - Recenzja pasa DDW
      5
    • Sir Vade Ancelot - Chris Benoit i ZuS...
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Myśle, że nie warto zamykać się w jedną stronę czyli lapsusy (głupoty) lub tylko zabawne perełki i riposty - po prostu uwzględnijmy coś co przykuło naszą uwagę negatywnie lub pozytywnie. A czy to będzie powód do dumy lub wstydu ? Różnie - dana osoba po prostu będzie "złotoustym" :grin: ...a my sami ocenimy czy może się cieszyć czy już szukać drugiego forum :twisted:

Bez sensu PH. Albo przyznajesz komuś Złotą Malinę albo Oscara. Lepiej po prostu sprecyzuj, czy chodzi o jakiś fajny tekst, czy o wypisywanie głupot. Bo inaczej fajny tekst ogarniętego usera będzie konkurował z czyimiś wypocinami. Jak dla mnie to wystarczający powód, żeby nie brać udziału w czymś tak naciąganym.

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

38

• Ghostwriter

22

• Giero

20

• Bastian

16

Top użytkownicy w tym temacie

Tak jak piszę, Ghost - nie chce zamykać się w konkretnych ramach. Może to być zarówno jakaś śmieszna dyskusja dwóch użytkowników jak i pojedynczy lapsus danego usera - mam nadzieję, że będziesz jedną z nielicznych osób które nie będą brały udziału :)

w czymś tak naciąganym

Dla przykładu, złotoustym jest zarówno Piotr Żyła który gada głupoty (swoją drogą kogo to śmieszy :roll: ) jak i jakiś typowy Andrzej który gasi swoimi tekstami każdego albo ma niesamowite porównania, więc czemu mam stawiać jakieś ramy wykluczające jedną z tych osób. :roll:

• Reputacja:   228
  • Urządzenie:  Windows

Tak jak piszę, Ghost - nie chce zamykać się w konkretnych ramach. Może to być zarówno jakaś śmieszna dyskusja dwóch użytkowników jak i pojedynczy lapsus danego usera - mam nadzieję, że będziesz jedną z nielicznych osób które nie będą brały udziału :)

A więc można by było zrobić dwa głosowania np. na złotousty hit i shit miesiąca. Obstawiam, że zarówno jednego jak i drugiego u nas na Forum by nie zabrakło :wink:

Bo inaczej fajny tekst ogarniętego usera będzie konkurował z czyimiś wypocinami.

Dokładnie o to mi chodzi.

Upierasz się na siłę zamiast sprecyzować o co w tym głosowaniu chodzi i rozwiązać problem. Ramy? Zestawianie czyichś głupot z fajnymi tekstami po prostu nie ma sensu. A na koniec zadecydować jeszcze mamy, czy to był właściwie Oscar czy Złota Malina. :roll:

mam nadzieję, że będziesz jedną z nielicznych osób które nie będą brały udziału :)

Wolałbym, żebyś po prostu doprecyzował, a nie wrzucał do jednego worka rzeczy głupie i mądre, obciachowe i fajne... Absurdalna sprawa z założenia - na co najlepszym dowodem jest te doprecyzowanie o co chodziło w postaci zielonych i czerwonych kolorów już po głosowaniu. Ustal po prostu, że głosujemy na głupoty lub na najfajniejsze teksty. Albo rozdziel to na dwa głosowania.

A więc można by było zrobić dwa głosowania np. na złotousty hit i shit miesiąca. Obstawiam, że zarówno jednego jak i drugiego u nas na Forum by nie zabrakło

Myślę, że w sumie jest to pomysł dobry, skoro taka formuła wywołała oburzenie (na innym forum nie było z tym problemu :) ). Także od nastepnego miesiąca zrobimy hit i shit. :-)

Siła charyzmy Ravena. Ja coś piszę, to dostaję odpowiedź, którą można w skrócie ująć następująco: "Przestań chrzanić i wyp..aj Ghost". Raven coś pisze, to dostaje odpowiedź: "No dobra... W sumie dobry pomysł". :D

Bo widzisz - liczy się podejście :D, -Raven- pisze, że "można by" itd a ty Ghost z grubej rury, że "bez sensu" i się "nie bawisz" :twisted: ... charyzma jest przeceniania :D

Po za tym, co najważniejsze ten pomysł godzi nie zamykanie się w określonych ramach jak i nie integrowanie się debilizmów z trafnymi i zabawnymi wpisami.

Nie kumam o co ci chodzi. Przecież o to mi też właśnie chodziło - żeby rozdzielić, a nie olać całą inicjatywę. :roll:

Tak, ale nie zaproponowałeś pomysłu, żeby razem zrobić dwie kategorie tylko chciałeś sprecyzować albo to albo to.

Przecież to się rozumie samo przez się! Można to było rozwiązać tak i tak - na pewno nie w jednym worku. Poza tym...

Albo rozdziel to na dwa głosowania

Zresztą nieważne. Ważne, że po namowach mądrych ludzi sam poszedłeś PH po rozum do głowy. :)

Faktycznie napisałeś o tym...oddaje ci to :) , widocznie musisz pisać bardziej wyrażnie - tak jak -Raven-. :twisted:

W takim razie możemy zakończyć ten dyskus, o ile nie mamy ciekawych cytatów, bo wyjdzie, że założyłem ten temat by sobie posty nabić. :twisted:

Przecież to się rozumie samo przez się! Można to było rozwiązać tak i tak - na pewno nie w jednym worku. Poza tym...

Albo rozdziel to na dwa głosowania

Zresztą nieważne. Ważne, że po namowach mądrych ludzi sam poszedłeś PH po rozum do głowy. :)

Ghost, spokojnie xd jeszcze pare lat, gwiazdki zamienisz na baloniki, albo inne lampeczki i każdy będzie Cię słuchał 8)

Z 20 głosami pierwszym złotoustym jak i wygranym czerwca został - Sir Vade Ancelot!

Rola announcera Alberto del Rio jest wzmagająca, wymaga wielu poświęceń i wysiłku, dlatego w pełni rozumiem Ricardo. Jego ciało w końcu nie wytrzymało, a on chcąc pozostać na szczycie, sięgnął po narkotyki, smutne ale prawdziwe...

xYoohas

Jako stosunkowo nowy user przeglądam nieznane mi jeszcze zakątki forum i wpadam na ten oto temat - pomysł bardzo dobry, aczkolwiek popieram Ghostwritera i Ravena - lepiej jest oddzielić cytaty, na które reagujey śmiechem, od tych, które kwitujemy dosadnym "ja pierdole", czy skłaniamy autora do samozachwytu, lub też do refleksji nad swoim zachowaniem :D (sam do końca nie wiem którą z tych grup reprezentuję biorąc udział w powyższym konkursie :twisted:)

lepiej jest oddzielić cytaty, na które reagujey śmiechem, od tych, które kwitujemy dosadnym "ja pierdole", czy skłaniamy autora do samozachwytu, lub też do refleksji nad swoim zachowaniem

Wydaje mi się, że bardzo często te dwie rzeczy idą niestety w parze. W tej sondzie kilka postów jednocześnie sprawiło, że na mojej twarzy zagościł wielki banan, ale zatanawiałem się przy tym czy jest to post pisany na serio czy dla jaj przez trolli.

(sam do końca nie wiem którą z tych grup reprezentuję biorąc udział w powyższym konkursie)

Morison, twój wpis był chyba pisany celem rozbawienia odbiorców, co chyba ci się udało bo mnie akurat rozwaliłeś :lol:. Kwalifikujesz się chyba do tej grupy co rozśmiesza ludzi, a nie żenuje

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
    • RomanRZYMEK
      - Drew przechodzi na stałe na SmackDown i w sumie spoko, bo co miałby robić na RAW? Od razu dostaje segment z Blondasem, który doprowadza do kolejnego brawlu Owensa z Cody’m. Spoko, tylko dla mnie trochę za dużo tych brawli ostatnio w rywalizacji Cody’ego z Kevinen. Mogliby trochę z tym przystopować, bo szybko się ludziom znudzi i cały feud na tym traci. Co jeszcze warte odnotowania w tym segmencie - czyżbyśmy dostali zalążek stajni Owensa, Drew i ewentualnie Rollinsa? Każdy z nich działa z podobnych motywów, więc ma to jakiś sens.     - Solo bardzo rozwinął się na MICu od czasu jego solowego runu jako Tribal Chef. To kolejna osoba po Jey’u, Samim i Jimmy’m która zostaje jednym z głównych beneficjentów story z Bloodline. Ciekaw jestem co się z nim stanie po programie z Romanem. Raczej czeka go los Romka i program z podopiecznym Jacobem Fatu.    - IT’s Tiffy Time! Wow - co za pop. Fajnie rozegrany Cash-In, bardzo logiczny. Tiffy dostaje swój moment, nawet fajerwerki, ciekawe jaki będzie jej run. Potencjał na Micu, jak i w ringu ma nieograniczony. Czuję że na WM’ce dostaniemy jej walkę z powracającą Charlotte Flair.   - LA Knight dalej Over, ale w sumie ta strata pasa nic mu nie dała. Program z Nakamura na razie miałkły. Liczyłem że może Knight pójdzie wyżej, dostanie znowu szansę na Title Shota na WWE Championship, ale niestety na to się nie zanosi. Jedyna droga w tym roku, to walizka, ale raczej Knight jej nie wygra.    Ogolnie, to nie wiem czy zmiana decyzji na 3h wyjdzie na plus długofalowo. Co prawda roster SmackDown ma potencjał jeśli dodamy osoby, których obecnie nie ma - Orton, Styles i mocniej postawią np na Carmelo, Theory itp. Boję się jednak że przez przejście na 3h poziom tygodniówki spadnie i będą się musieli ratować zapychaczami, jak na tym show dostaliśmy kolejne starcie Michin vs Piper, które było tylko zapychaczem. Obym się mylił, ale jestem sceptyczny. 
  • Dodaj nową pozycję...