Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

przypadkowe teksty z forum wrzucane do jednego tematu

Złotouści czerwca  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Złotouści czerwca

• Morison - Szanse Swaggera na sukces w WWE....
      15
    • Dawidek Otunga - RR 2014...
      1
    • Abramo - Recenzja pasa DDW
      5
    • Sir Vade Ancelot - Chris Benoit i ZuS...
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Druga idea jeszcze lepsza - handicapy Ravena robią się nudne :P

Nazwijmy trofeum im. Papy Ravena, to może sam Papa będzie na tyle skromny, że zrobi pole do popisu innym :lol:

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

38

• Ghostwriter

22

• Giero

20

• Qba5000

16

Top użytkownicy w tym temacie

Nazwijmy trofeum im. Papy Ravena, to może sam Papa będzie na tyle skromny, że zrobi pole do popisu innym

Tego typu nagroda powinna wędrować do użytkownika za tekst roku, a nie miesiąca. Co by nie umniejszać godności imienia Papy Ravena :lol:

• Urządzenie:  Windows

Tego typu nagroda powinna wędrować do użytkownika za tekst roku, a nie miesiąca. Co by nie umniejszać godności imienia Papy Ravena :lol:

Złotousty Attitude roku 2014 również zostanie wyłoniony. W pierwszych dniach stycznia chcę opublikować sondę, w której o wygraną ubiegać się będzie dwunastu zwycięzców z poszczególnych miesięcy. :)

Edytowane przez Bastian

Złotousty Attitude roku 2013 również zostanie wyłoniony.

http://oi59.tinypic.com/34iprao.jpg

Najlepszy w tej całej sytuacji jest fakt, że -Raven- mimo dwunastu nominacji (licząc te kwietniowe)...nigdy nie wygrał głosowania na ,,hit miesiąca" :D . Nawet ja w kwestii kobiet jestem skuteczniejszy :P . -Raven- trochę jak Sting - tyle lat w ringu, tyle świetnych walk, tytułów, a nigdy nie pojawił się w WWE... :D

• Reputacja:   228
  • Status:  Online

Najlepszy w tej całej sytuacji jest fakt, że -Raven- mimo dwunastu nominacji (licząc te kwietniowe)...nigdy nie wygrał głosowania na ,,hit miesiąca" :D . Nawet ja w kwestii kobiet jestem skuteczniejszy :P . -Raven- trochę jak Sting - tyle lat w ringu, tyle świetnych walk, tytułów, a nigdy nie pojawił się w WWE... :D

...i dlatego właśnie mam zdrowy ubaw czytając te wszystkie wpisy jak to nudne już się robi gdy Papa Raven notorycznie, co miesiąc, squashuje konkurencję :lol:

Czy David Benoit będzie pierwszym w historii niepokalanie poczętym wrestlerem ? WWE mogłoby w ten sposób go promować :twisted: W końcu nikt nic nie wie o jego ojcu, prawdopodobnie nie istniał :twisted:

Arris o "drzewie genealogicznym" Benoita Jr.

• Reputacja:   76
  • Urządzenie:  Android

jaka moda na nagradzanie brodaczów sie zrobiła. Wpierw WWE daje pas swojemu brodaczowi, później TNA swojemu brodaczowi, a teraz Eurowizja pewnie da swojemu.

Streetovs o pakcie brodaczy.

SB tętni życiem.:D

CzaQ: "wrestlingowy suchar miesiąca : Rusev lubi grać w strzelanki, najchętniej na LANIE :D"

• 4 tygodnie później...

• Reputacja:   499

No to zaczynamy czerwiec :D

Mimo, że nie oglądam TNA, to walka Kenny King vs Austin Aries na papierze wygląda jak Natalia Siwiec na okładce Playboya.

Wiem, że porównań u nas najwięcej w tekstach zawsze, ale to mnie rozbawiło + sam bym pyknął Siwcową :D Szkoda, że zbłaźniła się operacjami, bo wcześniej naturalnie fajna duperka była ;/

• 2 tygodnie później...

Tak na marginesie, dochodzę do wniosku, że Willow to idealny gimmick dla Hardasa. Jakkolwiek by się nie naćpał i jakiejkolwiek maniany nie odpierdolił, to większość i tak to łyknie jako część jego gimmicku

Raven mnie rozbawił, wyjątkowo nie porównaniem, a trafnym spostrzeżeniem :)

• 2 tygodnie później...

Z cyklu "ciąg przyczynowo-skutkowy":

[Dzisiaj 21:47] MissApril: Nie sądziłąm, ze Diva WWE może zostać aresztowna. A jednak. Wczoraj Emma została zatrzymana za kradzież w sklepie Wal-Mart w mieście Hartford gdzie odbywało się wczorajsze RAW.

[Dzisiaj 21:51] CzaQ: pewnie kradła spotlight Santino :twisted:

[Dzisiaj 22:05] gierobak: Już wiadomo czemu Santoś był smutny...

[Dzisiaj 22:24] CzaQ: Wszystko się zgadza! Santoś był smutny, bo mu Kobra zwiędła, a Emma chciała mu pomóc i kradła wiagre ze sklepu :D

• Reputacja:   499

Serio Jacha trzeba podpromowywać przed jakimkolwiek wyzwaniem w WWE??? To tak jakby największej dziwce w szkole potrzebne było zaświadczenie od gineksa udowadniające, że nie jest już dziewicą

Ca-cink! ;-) Papcio znowu w akcji :-D

p.s. miało już nie być o byłej :lol:

• Reputacja:   1

K-Pel i nazwiska piłkarzy wg. polskich komentatorów. :grin:

A co jeżeli TVP nie wykupiło praw do nazwisk piłkarzy, więc muszą je przekręcać jak w PESach albo nieodżałowanej Erze Futbolu?

To już się nudne robi ale musiałem bo mnie ubawiło.

Troy nie wygląda na zachwyconego :D

Też byś nie był, gdyby Twoim "wish'em" było przelecieć Stefkę, a dostałbyś tylko Fotkę, na której na dodatek McMahonówna klei się do twojego starego :twisted:

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...