Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

przypadkowe teksty z forum wrzucane do jednego tematu

Złotouści czerwca  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Złotouści czerwca

• Morison - Szanse Swaggera na sukces w WWE....
      15
    • Dawidek Otunga - RR 2014...
      1
    • Abramo - Recenzja pasa DDW
      5
    • Sir Vade Ancelot - Chris Benoit i ZuS...
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Niestety,ale jakis czas temu (w okolicach Royal Rumble) zadałem w Am pytanie czy Sting nie powinien walczyć w NXT i czy nie zmienią mu ring name'u... spóźniłeś się.

Paul_Heyman

WTF - to było na poważnie? Bo jeśli tak to nie wiem jak to skomentować nawet. Ktoś wrzuca obrazek który mu się podoba/śmieszy go a dostaje odpowiedż, ze po co to wrzuciłeś jak ja już o tym wspomniałem w Attitude Mówi...

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

38

• Ghostwriter

22

• Giero

20

• Qba5000

16

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

PH93, to nominacja do hitu czy do shitu?

Really ? :twisted: yyy sam nie wiem... niech będzie shit.

Really ? :twisted: yyy sam nie wiem... niech będzie shit.

Pytam poważnie, ponieważ zdarzyło mi się już nominować do shitu miesiąca tekst, który bił się również o miano hitu. Posługując się cytatem z Kabaretu Moralnego Niepokoju - ,,jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu buty śmierdzą"...

ponieważ zdarzyło mi się już nominować do shitu miesiąca tekst

Co było skrajnie nieuzasadnione!

Kowal nominując ten tekst do hitu miesiąca pisał, że to shoutbox Attitude, a nie rozmowa nastolatków na GG. Niech to posłuży za argument tamtej nominacji.

a nie rozmowa nastolatków na GG

Nie przesadzajmy, na GG byśmy pewnie wymieniali wzajemnie ciepłe "elo", "co tam skur***ynu?" albo inne takie slangi, ew. rejwenizmy. To była normalna, niemalże prawie na wpół oficjalna rozmowa dwóch userów w bardzo dostojnym i słynącym z powagi miejscu tego forum.

K-Pel napisał/a:

Bastian napisał/a:

Kowal nominując ten tekst do hitu miesiąca pisał, że to shoutbox Attitude, a nie rozmowa nastolatków na GG. Niech to posłuży za argument tamtej nominacji.

Znowu jak trzeba kogoś do czegoś porównać, przywołać, obciążyć winą to zawsze Kowal :cry:

A tamten tekst to wstawiałem już z pół roku temu i o ile się nie mylę to ktoś go potem do hitów osobno nominował.

niemalże prawie na wpół oficjalna rozmowa dwóch userów w bardzo dostojnym i słynącym z powagi miejscu tego forum.

Wyszedł na chwilę ze swojego IRC-owego świata i nie umie się dostosować do rzeczywistości :grin:

Streetovs: tak sie zastanawiam, dlaczego w dziale "Celebs" wrzucajacy posty tam, omijaja czarnoskore kobiety? Czyzby mieli uprzedzenia rasowe

NalepRKO: Może po prostu czarno to widzą

Hahaha xD

Cała rozmowa w shoutboxie bardzo ciekawa na temat prawdziwości finisherów, ale Czaq ze swoją ciętą ripostą jak zawsze na poziomie. Do hitów :D

[Dzisiaj 13:01] K-Pel: więc muszę Cię zmartwić aglet, to nieprawda, mój kolega, co wrestlingu zna tyle co zobaczył kiedyś na ESC, umie składać kobrę

[Dzisiaj 13:02] K-Pel: co więcej, atakował mnie nią wielokrotnie

[Dzisiaj 13:36] CzaQ: a zapiął potem rozporek po tej kobrze chociaż? ;D

Się dzisiaj rozpędziliście, nie ma co :D

[Dzisiaj 22:29] K-Pel: gdy aglet będzie nosić kibel na głowie, ciekawe kto pierwszy o tym się tu dowie?

[Dzisiaj 22:33] NalepRKO: Ghost, który przeprowadzi wywiad z Samoa Joe po tym, gdy ten z tego kibla skorzysta :D

[Dzisiaj 22:35] NalepRKO: Wtedy też aglet będzie mógł odpowiedzieć sobie na pytanie o rozmiar żądła Joe

Również do hitów :D

CzaQ: K-Pel w moim rozporku jest grzechotnik - niejeden był na niego już ochotnik

] xYoohas: @Czaqu Może jednak żmija, bo Była go omija

Dobra riposta, wiec do Hitow :wink:

Dla wszystkich zwolenników zabawy w ,,Złotouści Attitude" mam dwie propozycje, które nasunęły mi się po selekcji cytatów z kwietnia.

Po pierwsze - w tym miesiącu nie będzie sondy na ,,shit miesiąca". W ogóle optowałbym za rezygnacją z tej kategorii. Historia pokazuje, że o zwycięstwo biją się 2-3 teksty. Proponowałbym skupić się na nagradzaniu genialnych ripost i porównań. Głupota niech będzie tylko wyśmiana, a nie w jakikolwiek sposób nagradzana.

Po drugie - ostatnio coraz częściej o zwycięstwo w ,,hicie miesiąca" biją się nie tyle te same osoby, ale...te same osoby z kilkoma tekstami. To tak jakby rokrocznie w finale piłkarskiej Ligi Mistrzów dochodziło do derbów miasta. Doszedłem do wniosku, że jeśli dany użytkownik otrzyma kilka nominacji w jednym miesiącu, to ja wybiorę spośród nich jedną i to ona będzie ubiegać się o zwycięstwo.

Co Wy na to? :)

Oba pomysły dobre. Shit - wiadomo, po co nagardzać beznadziejne faile. Druga idea jeszcze lepsza - handicapy Ravena robią się nudne :P

Bastian: "Pierwsza połowa tego meczu była równie ciężkostrawna jak nadmierne zajadanie się grillowaną kiełbasą i karkówką w połączeniu z ketchupem i musztardą."

Za trafne nawiązanie do sezonu grillowego (w lutym bym tego nie nominował).

• Reputacja:   228

Odnośnie Alberto del Rio:

MSMic napisał/a:

za to WWE musi jakoś udobruchać Alberto żeby nie odszedł, bo jest jakimś nazwiskiem.

Już nie jest... Można by rzec, że to wszystko co zdobył w federacji zawdzięcza Ricardo, bo bez niego jest mało wartościowym zawodnikiem i ja osobiście czekam na jego odejście.

Klasyczny, soczysty, majowy shit :wink:

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...