Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

przypadkowe teksty z forum wrzucane do jednego tematu

Złotouści czerwca  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Złotouści czerwca

• Morison - Szanse Swaggera na sukces w WWE....
      15
    • Dawidek Otunga - RR 2014...
      1
    • Abramo - Recenzja pasa DDW
      5
    • Sir Vade Ancelot - Chris Benoit i ZuS...
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Będąc użytkownikiem innych for oraz Attitude, zauważyłem, że właśnie tutaj nie ma tak zwanego tematu "Złotouści" w którym umieszcza się pomyłki, lapsusy językowe, riposty czy najnormalniej głupoty napisane przez użytkowników (kładziemy nacisk na głupoty napisane przez userów), gdzie potem głosuję się na cytat miesiąca (będzie to polegało na zebraniu przeze mnie najlepszych cytatów wrzuconych tu w ciągu miesiąca i zrobienie ankiety)- nie wiem czy temat się przyjmie ale przeglądając to forum, jest z czego wybierać :) :

Ważne, żeby było: śmieszne, inteligetnie...lub nie :lol:

Zwycięzcy :

Sir Vade Ancelot - Czerwiec

Czaq - Lipiec

Vercyn - Sierpień

Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Odpowiedzi 247
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

38

• Ghostwriter

22

• Giero

20

• Bastian

16

Top użytkownicy w tym temacie

Na Armagedon będziemy świadkami narodzin historii…epoki…nowej ery i z pewnością nie będzie to era PG, tylko era Mistico!

Szpicu

211437251853627083cc668.jpg

Ja bym z chęcią zacytował jednego z użytkowników. Problem polega na tym, że ten cytat ma kilka lat i nie pamiętam go dokładnie, jednak obstawiam, że jego autorem jest Raven:

"Bryan rozpierdala Miza technicznie, nawet jeśli miałby związane ręce i nogi, hemoroidy i Vickie Guerrero na plecach".

1047920915357ecfbacc6b.jpg

Cytaty powinny być z danego miesiąca (ostatniego czasu) :)

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Zaraz, zaraz... To mają być cytaty jak ktoś walnął głupotę, czy również te które się nam podobały, ew. były zabawne? Bo tymi drugimi to Raven sypie jak z rękawa. Mój ulubiony (cytuję z pamięci więc nie wiem czy dokładnie tak to szło): "Poskłada go szybciej niż Wietnamczyk składa swój kramik podczas nalotu straży miejskiej na stadionie dziesięciolecia". Przyznam się, że używam tego tekstu w realu często. ;)

14453752125651e0a536c69.jpg

Takie, gdzie ktoś walnął głupotę, lub były zabawne, czy nam się podobały - choć nacisk największy jest na tą pierwszą kategorie. :) (wiadomo, że nie warto umieszczać takiego Kornika bo on to robi celowo, ale gdy ktoś pisze na poważnie, że HHH ma za mały push np to trzeba go tu umieścić)

Dawidek Otunga:

"Mam nadzieje że CM Punk nie wygra RR bo chciałbym żeby zwyciężył ktoś czyjego zwycięstwa byśmy się niespodziewali: Bourne, Sandow, Rhodes, czy nawet Riley lub Fandango"

House of Pain - Moja federacja wrestlingu.

Sprawdź!

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40964

1685272683500c2e74203e9.jpg

"(ten akurat przez najbliższe 100 lat może pooglądać główny tytuł jedynie w google grafika)"

Morison o szansach Swaggera na wygranie walizki na MitB :D

Dobra jutro zrobię ankiete za czerwiec - na razie jest marnie, ale jakoś to trzeba rozruszać tym bardziej, że kilka propozycji jest :grin: ...(mam nadzieje, że zagłosują więcej niż 2 osoby)

Bundy nie kupiłby biletu, nie miałby kasy.

PiTeRoNGW

To nie są tag-teamy, kolego. Popraw się. No popraw się.

Schoop

Geniusze też niekiedy się mylą.

N!KO

116218737055c51bc30a173.jpg

Dobra to propozycje za ten miesiąc : tak jak mówię na razie jest bez szaleństw a temat dopiero trwa kilka dni, ale ankietę już można zrobić. Tymczasem wrzucajcie dalej do tematu "ciekawe wypowiedzi"

ten akurat przez najbliższe 100 lat może pooglądać główny tytuł jedynie w google grafika

Morison

"Mam nadzieje że CM Punk nie wygra RR bo chciałbym żeby zwyciężył ktoś czyjego zwycięstwa byśmy się niespodziewali: Bourne, Sandow, Rhodes, czy nawet Riley lub Fandango

Dawidek Otunga

pas to chyba kupili na odpuście

Abramo

Odgadł Chrisa Benoita! Na stronie PZU jest więcej o Chrisie niż na stronie WWE

Sir Vade Ancelot

Głosujemy 2 dni.

• Reputacja:   288
  • Urządzenie:  Windows

Trzeba coś tu by było jednak sprecyzować (w kwestii, czy podajemy tu typowe knoty, czy zabawne perełki), bo nadal nie mam pojęcia, czy wygrana w takim głosowaniu, to powód do wstydu, czy wręcz przeciwnie? :D

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Jak dla mnie wygraną w takiej sondzie można się chwalić, gdyż rozbawiło się najwięcej osób swoją wypowiedzią (niezależnie od tego czy była pisana na serio czy dla jaj :P ). Mnie osobiście rozbroił Morison swoim postem o Swaggerze, śmiałem się z niego przez kilka minut, czym zasłużył sobie na mój głos :)
Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

Trzeba coś tu by było jednak sprecyzować (w kwestii, czy podajemy tu typowe knoty, czy zabawne perełki), bo nadal nie mam pojęcia, czy wygrana w takim głosowaniu, to powód do wstydu, czy wręcz przeciwnie? :D

Sądząc po nominowanych cytatach, to chyba plebiscyt pokroju Telekamer.

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Myśle, że nie warto zamykać się w jedną stronę czyli lapsusy (głupoty) lub tylko zabawne perełki i riposty - po prostu uwzględnijmy coś co przykuło naszą uwagę negatywnie lub pozytywnie. A czy to będzie powód do dumy lub wstydu ? Różnie - dana osoba po prostu będzie "złotoustym" :grin: ...a my sami ocenimy czy może się cieszyć czy już szukać drugiego forum :twisted:

Najwyżej zwycięzców będę znaczył na czerwono i zielono.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Caribbean Cool
      Jezu jakie to raw bylo kijowe
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek WWE Monday Night Raw – pierwszy po Backlash 2025. Na sam początek wypowiedział się CM Punk, wyrażając swoje emocje i nazywając Paula Heymana „grubym wężem” za zdradę podczas WrestleManii 41. Konfrontacja z Heymanem przerodziła się w atak Setha Rollinsa i Brona Breakkera na Punku, jednak na pomoc mu ruszyli Sami Zayn i Jey Uso. To z kolei doprowadziło do ogłoszenia tag team matchu na nadchodzącej gali Saturday Night’s Main Event: Punk i Zayn vs. Rollins i Breakker. Penta odniósł zwycięstwo nad Chadem Gable’em. Na zapleczu Jey Uso został zaatakowany przez Brona Breakkera na polecenie Setha Rollinsa. Brutus i Julius Creed pokonali The War Raiders, korzystając z ingerencji The New Day. AJ Styles pokonał Finna Balora, dzięki interwencji Penty w odwecie za ataki The Judgment Day. Becky Lynch odniosła się do wydarzeń z Backlash i do zachowania fanów. W main evencie Rhea Ripley i IYO SKY pokonały Giulię i Roxanne Perez. Zachowanie Rhei sugerowało, że ponownie chce się skupić na odzyskaniu pasa mistrzowskiego. Skrót Raw:
    • MattDevitto
      Też nie sądzę, że jakoś ich to dotknie na dłuższą metę. Chociaż jakiekolwiek oświadczenie na pewno by nie zaszkodziło...Fighful podaje coś takiego:
    • Mr_Hardy
      Niestety, ale zapewne GCW nic się nie stanie choć mam nadzieję, że przynajmniej trochę po dupie dostaną. Za całokształt co się z nimi stało w ostatnich latach i kogo buty liżą.   
    • KyRenLo
      AEW Dynamite Beach Break: Wow. Fajniutko się zapowiada. Będę musiał zerknąć. Inne walki:
  • Dodaj nową pozycję...