Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Siedmiu heelowych zawodników w walce o walizkę SD, Bracia Br

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Tu zapewne nie chodzi o rozpad, tylko o brak jakiejkolwiek logiki.

Wiesz... Może to być tak, że jednemu z nich (Ambrose'owi) już odechce się przebywania w grupie razem z kolegami i postanowi odwrócić się od nich, bo już nadszedłby czas, aby zasmakował solowej kariery. Te porażki mogłyby stać za jego sprawą tak naprawdę... I najlepszym kandydatem na to posunięcie byłby Ambrose, który jako jedyny z Shield wystąpi w walce MITB SD!... Zawsze jakieś rozwiązanie jest. Coś na wzór rozpadnięcia się Hart Dynasty, gdzie to Tyson niby specjalnie atakował Harta, przez co ten drugi pokłócił się z nim... Lub też Ambrose obwiniłby za te wszystkie porażki Setha, który i tak zostanie facem.

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

2

• demku

2

• TakeR

1

• Arkao

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Ale to czyste gdybanie, bo nie wiemy w jaką stronę to pójdzie. Ja ubolewam nad tym, że Shield nigdy nie miało swojego momentu. Dawno nie widziałem tak anemicznie budowanej stajni, która - przy takich wynikach - powinna trząść fedką, a WWE tego zupełnie nie ogarnęło i ta porażka, o której rozmawiamy, jest tego najlepszym dowodem. Jasne, że są i plusy takiego rozpadu (dostrzeżenie, że największy "prospekt", Reigns, jest najgorszym ogniwem Shield i trzeba go cofnąć do rozwojówki), ale wydaje mi się, że zmarnowali bardzo potencjał tej stajni.
Dlatego Christian//Usosi wygrali,ponieważ chcą z nich zrobić WIARYGODNYCH rywali Tarczy.Usosi już na 100 % są pretendentami do pasów TT,a bardzo prawdopodobne że Christian w przyszłości będzie walczył o pas US.Wiem,że to się trochę nie trzyma kupy,ale tak się po prostu buduje pretendentów.

otóż to, wszyscy chcieli wiarygodnych Usos jako rywali Shield to ich wkoncu dostali bo tak sie wlasnie buduje tą wiarygodnosc.

i tak na PPV Shield bedzie znow górą bo to stajnia która zawsze umie sobie "odbic" jakas przegraną. narzekacie że Shield skladali main eventerow a teraz przegrali z midcarderami, wedlug mnie narzekanie niepotrzebne bo niedlugo wroci Undertaker by zmierzyc sie z nimi na SummerSlam a BoD to z pewnoscią juz niebyle team.

na MITB Ambrose zapewne zgarnie walizke i dzieki temu stajnia wskoczy na jeszcze wyzszy poziom, i zadnego rozpadu niebedzie, Shield moze smialo dominowac nawet kilka lat jak takie Evolution gdzie Hunter byl WHChampionem to teraz Ambrose zdobywając ten sam tytuł moze wprowadzic całą stajnie na stałe do Main eventu.

Walkę Jericho z Rybackiem można by wypierdolić. Rybacka wsadzic do Raw MitB a Chrisa do SmackDown MitB. Obydwie walki miałyby po 8 uczestników którzy wniosą coś dobrego do starcia i WWE pozbyłoby się jednego zapychacza.
To nie jest zapychacz.To jest próba odbudowania pozycji Rybacka po porażce z Ceną.On ma być wiarygodnym potworem i jeżeli ma nim być,to po takiej porażce potrzebuje odbudowy.Teraz Jericho,potem ktoś większy gabarytowo (Sheamus,Orton) i znowu(przynajmniej teoretycznie) będzie wiarygodnym nawet pretendentem do któregoś pasa.

• Reputacja:   0

Walkę Jericho z Rybackiem można by wypierdolić. Rybacka wsadzic do Raw MitB a Chrisa do SmackDown MitB. Obydwie walki miałyby po 8 uczestników którzy wniosą coś dobrego do starcia i WWE pozbyłoby się jednego zapychacza.

Mam podobne odczucia, gdyby nie nazwiska, panowie przy takiej podbudowie mogliby iść co najwyżej na pre-show.

To nie jest zapychacz.To jest próba odbudowania pozycji Rybacka po porażce z Ceną.On ma być wiarygodnym potworem i jeżeli ma nim być,to po takiej porażce potrzebuje odbudowy.Teraz Jericho,potem ktoś większy gabarytowo (Sheamus,Orton) i znowu(przynajmniej teoretycznie) będzie wiarygodnym nawet pretendentem do któregoś pasa.

Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłoby upchnąć Rybacka do WWE title Mitb matchu, gdzie zrobiłby zapewne niemały impact, porażka nie odbiera mu w obecnej chwili praktycznie nic, a na SummerSlam zaserwowałbym mu na przykład face'owego Big Showa, zwycięstwo nad nim dałoby mu więcej, niż zbesztanie klepanego ostatnio przez wszystkich Jericho.