Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Siedmiu heelowych zawodników w walce o walizkę SD, Bracia Br

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Matt Striker w jednym z wywiadów wyjawił, że jego miejsce na stołku komentatorskim może wypełnić Alex Riley. Na poniedziałkowym nagraniu Superstars właśnie Alex trafił za stół tej tygodniówki.

Poniedziałkowe RAW osiągnęło rating 2.90, co jest spadkiem względem ostatniego tygodnia. Przede telewizorami zgromadziło się...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-siedmiu-heelowych-zawodnikow-w-walce-o-walizke.html
https://forum.wrestling.pl/topic/33243-siedmiu-heelowych-zawodnik%C3%B3w-w-walce-o-walizk%C4%99-sd-bracia-br/

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

2

• demku

2

• TakeR

1

• Arkao

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kurde mogli dac osme miejsce w sd mitb dla borna ,koles chyba juz nigdy nie wroci do lask vinca a przeciez jest znakomitym ringowo wresterem ale tak calkiem spoko wygladaja oba pojedynki raw mitb dla ortona albo brayana a sd dla cesaro ambrosa albo sandowa choc pewnie bedzie to brayan i cesaro ale kto wie moze jakas mila niespodzianka

Układ walk MITB pokazuje że w WWE brak obecnie topowych heelów. Więszość jest w Mid Cardzie. I konieczne są jakieś Turny. Na 7 Faców z walki o czerwoną walizkę mamy jeszcze Cenę, Jerycho i Dolpha. 10 Faców. A z Hellów Henry, Ryback, Del Rio, Big Show i Lesnar. Zaledwie 5. Shield tego nie dopełnia.

Wydaje się że 2 Faców powinno przejść Heel Turny, albo szybkon trzeba wypromować mocno 2 hellów.

Że co ???? Przecież nie dawno (serio nie dawno zaledwie chyba 2 ty.g temu) narzekaliście, że jest za mało Face'ów !!! Nawet ktoś tu wyliczał (nie pamiętam kto) i wyszło, że Heeli mamy 13, a face'ów tylko 7 czy 5 nawet....
W tym momencie układ jest bardzo dobry.Face'ami zostali Ziggler i Cm Punk,czyli generalnie ludzie których publika chciała jako tych dobrych.Heeli zgodzę się że jest za mało,ale tutaj nie ma sensu nikogo turnować,może po za Ortonem.Zresztą za chwilę wprowadzą najprawdopodobniej heelowe Wyatt Family,więc trochę miejsca wolnego oni zajmą.O ile będą należycie promowani,to powinna być stosunkowo równowaga.

w typerze będę miał ciężki orzech do zgryzienia, gdyż każdy jest potencjalnym zwycięzcą. Chyba tu najciężej będzie wytypować wygranego.Ale co by nie było, będę zadowolony z każdego.

ShowOff, cieżko wytypować zwyciezcę z bardzo prostego powodu - każdy z nich jest tak żałośnie bookowany że w każdym innym MitB, żaden z nich nie miałby sznas większych niż 10%

BTW. Nie chodzi o to ilu jest face'ów czy heel'ów, chodzi o to ilu z nich jest wypromowanych do takiego stopnia by mogli śmiało wskoczyć do walki o główny pas. Dabju przespało promocję niektóych zawodników, rzucając im standardowe "nie mamy dla was pomysłu więc róbta co chceta"

sory, że nie na temat, ale gdzie mogę oglądać gale CZW bez pobierania? Jeżeli się nie da to chociaż ktoś by podać gdzie z pobieraniem.

Z góry dziękuje

To jest po prostu śmieszne.. Czołowi Main Eventerzy federacji nie potrafili poskładać Shield, a tacy Usos i Christian dali radę ich pokonać.. Jak teraz przy tym wygląda Cena, Ryback czy Sheamus? Niby nikt już tego nie pamięta, ale mimo wszystko.. Shield składali wszystkich Main Eventerów a przegrywają z jobberami/low mid (Usos) i Christianem który ze swoją obecną pozycją jak dla mnie nie jest niczym więcej niż midcarderem.. No bo bez jaj, ale to, że Usos pokonali 3MB i Claya oraz Tensaia to nie robi z nich mega rozpierdalatorów..

• Reputacja:   1

Shield składali wszystkich Main Eventerów a przegrywają z jobberami/low mid (Usos) i Christianem

Może tymi porażkami zmierzają już ku rozpadowi Tarczy? W sumie to i tak długo się trzymają, a nie mają co robić, więc na pewno zmierza to do rozpadu.

Informacja o zawodnikach uczestniczących w SD MiTB Matchu jest SPOILEREM, więc wypadałoby chyba ją ukryć w spoilerze. Ja na przykład chciałem się tego dowiedzieć oglądając Smackdown, a nie czytając newsy. Ba, nie byłem nawet pewny czy ta walka się odbędzie, więc dzięki za zepsucie mi przyjemności z oglądania..

• Reputacja:   1

Ba, nie byłem nawet pewny czy ta walka się odbędzie, więc dzięki za zepsucie mi przyjemności z oglądania..

Spoko.

Może tymi porażkami zmierzają już ku rozpadowi Tarczy? W sumie to i tak długo się trzymają, a nie mają co robić, więc na pewno zmierza to do rozpadu.

Tu zapewne nie chodzi o rozpad, tylko o brak jakiejkolwiek logiki. Każde wielkie nazwisko zanotowało porażkę z Shield (nawet Cenie nie dali ich ograć, tylko Jasiu często wygrywał przez DQ czy coś takiego), a tutaj dream team Christian & Usos daje sobie radę. Na moje to w jakiś sposób oddaje, że powoli kończą im się pomysły na tę grupę - podłożyli im wszystkich "dużych", a teraz sami nie wiedzą co z tym zrobić. To trochę głupie, bo po takich porażkach Tarcza powinna przeć do przodu, a ci cały czas dryfują w jednym i tym samym miejscu.

Trochę śmieszne, że Nexus moczyło wszystkie walki, a i tak trzęśli Raw. Shield dla odmiany wygrywali z każdym, a i tak nigdy nie byli głównym punktem WWE, bo zawsze było coś od nich ważniejszego. Pokrętna logika.