Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money In The Bank 2013 PPV (zapowiedź,spoilery,dyskusja)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Tylko że mielibyśmy kolejną porażkę na PPV Rybacka. Na zeszłorocznym MItB pokonał Reksa i Hawkinsa, i potem same porażki z jednym remisem.
  • Odpowiedzi 266
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheVillain

17

• TakerFanKrk

12

• Qba5000

12

• Croos

12

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Tylko że mielibyśmy kolejną porażkę na PPV Rybacka. Na zeszłorocznym MItB pokonał Reksa i Hawkinsa, i potem same porażki z jednym remisem.

Skoro przegrywa na PPV od roku to jeszcze lepiej! Wyjdzie potem na RAW, walnie promo, że przegrał tylko z powdu braku pewności siebie, a na SS dostanie za rywala jakiegoś solidnego mid-cartera (Sin Carę, Rey'a czy kogoś) i poskłada go, no i kolejne promo, że odzyskał pewność siebie. Co prawda takie rozwiązanie jest średnie, ale znając Vince'a....

• Reputacja:   1

jakiegoś solidnego mid-cartera (Sin Carę,

Świetny przykład! :twisted:

Co do takiego rozwiązania, to ja jestem temu przeciwny. Ryback ma podnosić, rzucać, miażdżyć, a nie być składanym przez kogoś, kto w ostatnim czasie był składany dosłownie przez wszystkich... Ale w sumie takim rozwiązaniem będą mogli zabić czas, przez który nic innego nie wymyślą dla Rybacka i miałoby to jakiś sens.

Podawanie Kofiego jako idealnego midcardera jest już zbyt mainstreamowe :D

Co do takiego rozwiązania, to ja jestem temu przeciwny. Ryback ma podnosić, rzucać, miażdżyć, a nie być składanym przez kogoś, kto w ostatnim czasie był składany dosłownie przez wszystkich... Ale w sumie takim rozwiązaniem będą mogli zabić czas, przez który nic innego nie wymyślą dla Rybacka i miałoby to jakiś sens.

Albo Ty nie zrozumiałeś mnie, albo ja ciebie. Wyjasnie raz jeszcze. RyBack po przegranej z Jericho wygłasza promo, potem mini-feud z jakimś mid-carterem, którego RyBack niszczy (RyBack def. xxx) i dzięki temu zajmą mu czas, a potem może wrócić Jericho i mamy dalszy ich feud lub też poprostu dostaje kogoś innego, a Chris zapomina o jego ataku po porażce na MitB.

Po przeczytaniu twojego postu wydaje mi się, że Ty myślałeś, że to Cara/inny mid-carter ma pojechać RyBacka, bo jak już wspomniałem Y2J wygrywa, ale potem RyBack go niszczy, więc kto tu kogo jedzie? W dodadtku Jerich może wygrać wykonując finisher z zaskoczenia.... coś a'la Randy Orton i RKO z nikąd :D

• Reputacja:   1

Paul_Heyman, to Ty mnie źle zrozumiałeś :wink: Przeczytaj jeszcze raz to samo, co napisałem i znajdź mi gdzieś różnicę pomiędzy tym co napisałem, a tym co Ty napisałeś tutaj:

Albo Ty nie zrozumiałeś mnie, albo ja ciebie. Wyjasnie raz jeszcze. RyBack po przegranej z Jericho wygłasza promo, potem mini-feud z jakimś mid-carterem, którego RyBack niszczy (RyBack def. xxx) i dzięki temu zajmą mu czas, a potem może wrócić Jericho i mamy dalszy ich feud lub też poprostu dostaje kogoś innego, a Chris zapomina o jego ataku po porażce na MitB.

To jest to samo... I nie ''mid-carter'' tylko mid-carder. Jesteś moderatorem BZ, a przy takich podstawowych rzeczach się mylisz :twisted:

WWE.com poinformowało, że albo (niestety) Big Show albo Khali zajmą miejsce Kane'a na MITB. Piszą, że jest też opcja z jakąś legendą albo z nikim i skład walki będzie sześciu osobowy. Chciałem Mysteria, i nadal na niego liczę, ale raczej miejsce Kane'a zajmie Show.

106454733352d6a8573c2d7.jpg

WWE.com poinformowało, że albo (niestety) Big Show albo Khali zajmą miejsce Kane'a na MITB. Piszą, że jest też opcja z jakąś legendą albo z nikim i skład walki będzie sześciu osobowy. Chciałem Mysteria, i nadal na niego liczę, ale raczej miejsce Kane'a zajmie Show.

Ja bym nie był taki pewny co do Showa/Khali'ego/ 6. osobowej walki - skoro WWE potrafi zmienić plany na RAW w trakcie trwania gali, to czemu mieliby jednak nie dać szansy komuś innemu... co prawda wyboru zbyt dużego nie mają... ja jednak liczę na powrót UnderTakera :D nie no teraz to fantazja poniosła mnie.

Jeśli do walki ma dołączyć Khali/Show to już wolę starcie z udziałem sześciu zawodników. Niestety ale walki z drabinami, a szczególnie MitB Ladder to nie starcia dla olbrzymów

Ja bym nie był taki pewny co do Showa/Khali'ego/ 6. osobowej walki - skoro WWE potrafi zmienić plany na RAW w trakcie trwania gali, to czemu mieliby jednak nie dać szansy komuś innemu... co prawda wyboru zbyt dużego nie mają... ja jednak liczę na powrót UnderTakera :D nie no teraz to fantazja poniosła mnie.

Jeśli do walki ma dołączyć Khali/Show to już wolę starcie z udziałem sześciu zawodników. Niestety ale walki z drabinami, a szczególnie MitB Ladder to nie starcia dla olbrzymów

W sumie Khali mógłby zająć miejsce Kane'a i nawet by mi to nie przeszkadzało, pod warunkiem że wystąpił by w roli drabiny :twisted:, a tak na poważnie to jeśli nie mają dobrego kandydata na to miejsce to lepiej żeby z niego zrezygnowali. Brak jednego zawodnika nie powinien się w żaden sposób odbić na jakości starcia.

• Reputacja:   9
  • Styl:  Jasny

Po prostu musieli napisać jakiś artykuł i żadnego z wymienionych przez nich nie będzie. Albo zostaną przy obecnym okrojonym składzie albo wrzucą Reya.

Z dwójki Big Show i Khali to pierwszy pan jest o wiele bardziej prawdopodobny choćby ze względu na to że Khali ledwo chodzi, a obecność na drabinie jest nieunikniona.

Jednak skoro gala w Philadelphii to wcale mnie nie zdziwi jak wrzucą Dreamera.

Jednorazowy powrót marzyciela bardziej ucieszyłby fanów niż RVD :P

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

Jednak skoro gala w Philadelphii to wcale mnie nie zdziwi jak wrzucą Dreamera.

Jednorazowy powrót marzyciela bardziej ucieszyłby fanów niż RVD :P

Ja bym bardziej się cieszył widząc Ravena lub Rhino, bo to jednak postacie dosyć dawno widziane w WWE, a taki Dreamer to przecież ostatnio się pojawił.

48798430952f294e69c1e4.jpg

WWE faktycznie udało się w tym roku zrobić nam mętlik w głowię, bo 2 dni przed PPV dalej nie mam faworytów do walizki.

Jeśli chodzi o All Star - to stawiam jednak na Ortona mimo ściągnięcia walizki na SD! (swoją drogą on walczy o czerwoną, więc to go nie wyklucza) choć podskórnię wyczuwam Sheamusa lub, że wygra ktoś kto powróci do WWE w miejsce Kane'a (pozostają tylko domysły kto może wrócić i od razu mieć tak solidny push). Jestem też pewny, że w tej walce D - Bryan przegra przez jakieś powiązanie z jego tzw "weak link" - może zabraknie mu wzrostu w trakcie sięgania po walizkę. :D

W WHC sprawa prezentuję się tak, że Cesaro wydaję się najbardziej prawidłowym wyborem, ale przez Swaggera trzeba go skreślić i jak dla mnie to zostaję Wade Barrett - z czego nawet się ciesze, bo ciągle widzę w nim potencjał a to nie jego wina, że WWE zepsuło mu powrót - być może teraz to naprawią. Facet ma jak na WWE znośne ring skille, za mikrofonem może nie wywołuję jakiś reakcji, ale potrafi przekazać to co mówi i wzbudzić szacunek - głównie przez akcent...no właśnie akcent, na jego korzyść przemawia też to, że jest Brytolem, a kiedy ostatni raz ktoś z wysp trzymał głowny pas? (Sheamus to jednak coś innego) no i też Anglik ma budowę prawdziwego WHC. Jeśli nie Cesaro to tylko Barrett.

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   396
  • Styl:  Jasny

Maxiu napisał/a:

Skoro przegrywa na PPV od roku to jeszcze lepiej! Wyjdzie potem na RAW, walnie promo, że przegrał tylko z powdu braku pewności siebie, a na SS dostanie za rywala jakiegoś solidnego mid-cartera (Sin Carę, Rey'a czy kogoś) i poskłada go, no i kolejne promo, że odzyskał pewność siebie. Co prawda takie rozwiązanie jest średnie, ale znając Vince'a....

Wy tak serio z tym jobnięciem Wędkarza? Przecież Skip dostał Jericho na odbudowanie, żeby zatrzeć kiepskie wrażenie po tych wszystkich jego porażkach na PPV's, a dodatkowo te jego "problemy z nogami" maja tylko sprawić, żeby marki myślały, że Y2J ma jakieś szanse. Wg mnie Moczykij rozniesie Jericho na strzępy i inny wynik zaskoczyłby mnie bardziej niż skrojenie Ceny z pasa przez Heńka.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Wy tak serio z tym jobnięciem Wędkarza? Przecież Skip dostał Jericho na odbudowanie, żeby zatrzeć kiepskie wrażenie po tych wszystkich jego porażkach na PPV's, a dodatkowo te jego "problemy z nogami" maja tylko sprawić, żeby marki myślały, że Y2J ma jakieś szanse. Wg mnie Moczykij rozniesie Jericho na strzępy i inny wynik zaskoczyłby mnie bardziej niż skrojenie Ceny z pasa przez Heńka.

Ja się tylko zastanawiam. W typerze sam po namyśle głosowałem na RyBacka, ale powiem szczerze, że szansę jak dla mnie to 60 % dla Backa, 40 dla Jericho.