Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sinner - Outbreak nr 10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

14.02.2006 AWF Haust Show in Olsztyn

Podczas kolejnego wspaniałego haust show jakie funduje nam AWF kamery witaja zaplecze i zaglądają do pokoju Sinnera który właśnie siedzi i bandażuje sobie rękę która najwyraźniej trochę ucierpiała po ostatnim starciu z TuanX. Gdy nagle słychać pukanie do drzwi

Sinner – Kto!!??

Anna Koper – Tu Anna Koper chciałabym przeprowadzić z panem wywiad.

Sinner - Wejdz.

Anna Koper - Przepraszam ze zawracam głowę ale chciałam zapytać pana o pare rzeczy. Mogę?

Sinner nie patrząc nawet na Anne wiąże sobie dalej rękę bandażem

Sinner – No jak już wpuściłem to nawijaj.

Anna Koper – Na początek chciałam się spytać jak się pan czuje i czy nie przeszkadza panu to że nie będzie pan występował na kolejnym Outbreak?

Sinner - Czuć się czuje dobrze. A kto powiedział że nie będę występował? To że nie mam zabukowanej walki nie oznacza że mnie tam nie będzie. Z resztą ma parę rzeczy do załatwienia.

W tym momencie Sinner skończył bandażowanie i zacisnął mocno pięści uderzając nimi o siebie

Anna Koper – Co ma pan na myśli?

Sinner – Oglądaj kolejny Outbreak a się do wiesz. Od razu powiem że warto.

Anna Koper – Wyczuwam w tym jakiś podtekst. Chociaż w pana sytuacji to chyba dobrze że ma pan wolny termin. Będzie mógł pan wyleczyć rany po tym jak TuanX pana uszkodził.

Sinner w tym momencie zrobił grozną minę i wyrwał Annie mikrofon po czym zaczął do niej wykrzykiwać

Sinner – USZKODZIŁ MNIE !! ( uderzył zabandażowaną ręką w metalową szafkę ) USZKODZIŁ!! ?? Jakoś nie widzę żebym był uszkodzony !! Póki stoję na nogach!! Póki mogę uderzać chwytać i gnieść !! Póki nie jestem połamany i przykuty do łóżka w szpitalu nikt nie ma prawa mówić że jestem uszkodzony czy niesprawny do walki !! Nikt rozumiesz!!??

Anna wystraszona zaczęła się odsuwać i zakrywać rękami

Sinner – Nie bój się… Nie krzywdzę kobiet… ( Oddał Annie mikrofon) Co do Tuan’a niech żałuje… niech żałuje że mnie tak zostawił i nie złamał mi tej ręki bo ja na jego miejscu nie zmarnował bym takiej okazji. A teraz musi się oglądać każdego dnia za siebie czy nikt za nim nie idzie czy nikt na niego nie czeka za zakrętem z krzesłem w ręku gotowym by rozbić je na jego głowie. Tak Tuan!! Mówię do Ciebie…możesz być pewny że to jeszcze nie koniec. To się tak na pewno nie skonczy. O nie !! To się skończy dopiero wtedy gdy jeden z nas powie że się poddaje, że ma dość!! Póki któryś z nas nie będzie błagał o litość, możesz być pewien tylko jednego!! Że nie spocznę…i nie odpuszczę. Więc zamiast się cieszyć że udało Ci się mnie chwilowo…. „ O-KA_le-CzyĆ „ Jak to powiedziała słodka Anna ( W tym momencie Sinner puszcza jej oczko ) Powinieneś ostro trenowac, przeglądać taśmy z walkami i ćwiczyć. Bo ja to zrobię na pewno!! I kolejnym razem jak się spotkamy nie będzie już tak gładko i słodko. Będzie BRUTALNIE!! I BOLEŚNIE!!

May GOOOOD HAVE MARCY ON YOUR SOOOOUL!! Quote the Sinner....never more...

Po czym Sinner wychodzi z szatni zostawiając w niej przerażoną Annę i zmierza na ring by stoczyć walkę z lokalnym jobberem.

Kamera przenosi się na stół komentatorski.

Marek Mazur – To było straszne….

Czoło – A tam straszne. Po prostu uniósł się chłopak. Młoda krew zawsze jest burzliwa.

Marek Mazur – Burzliwa czy nie, nie powinien tak traktować Anny.

Czoło – Sama go sprowokowała… kobiety zawsze miały długi język!! Może tym razem pomyśli dwa razy zanim palnie coś głupiego.

Marek Mazur – Widzę że Ty masz na wszystko wytłumaczenie.

Czoło – Mylisz się. Nie mam wytłumaczenia na wszystko.

Marek Mazur – Poważnie?? Zaskocz mnie. Na co nie masz wytłumaczenia??

Czoło – Na przykład na Twoją głupotę. Wiele razy się zastanawiałem skąd się biorą takie tępaki. Ale do tej pory nie mam pojęcia hahaha.

Marek Mazur – Załamujesz mnie….

BREEEAAAAAAK!! – Na hali rozległa się muzyka BROWNING POOL – „Tear Awal” i z za kurtyny wychodzi Sinner jak zwykle z pewną siebie miną i rozglądający się kogo by tu podrażnić. Po czym staje w połowie drogi i namierza swojego przeciwnika zwrokiem. Uśmiecha się tylko i zaczyna biec w stronę ringu. Po czym kamera się oddala coraz bardziej i bardziej i bardziej aż znajduje się za budynkiem i widzimy logo AWF.

Comercial BREAKE!!

------------------------------

To by było na tyle bo nie wiem czy w swoim RP mogę opisywać jakiekolwiek walki. Wiec wolałem na tym poprzestać ;)

Wiem że może nie jest to najlepsze co napisałem. Ale w sumie chyba wiecej nie było co pisać jak nie mam walki na kolejnym Outbreak =) Komentarze poprawki i wskazówki zawsze mile widziane ;)

Ps. Sorry za błedy... juz chyba wszystkie poprawiłem... mam nowa klawiature i jest troszke inna. Cieżko mi jest sie przestawic ;)

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sinner

2

• Scythe

1

• Big Bubbowski

1

Top użytkownicy w tym temacie

'Kamera przenosi się na stół komentatorski.' ------ kamera została położona na stole komentatorskim? :) ale lubię się czepiać szczegółów, wiem.

Layout także przejrzysty, RP, jeśli mogę ocenić, na 3+\4----- (tak, to duży minus)

I myślę, że możesz opisywać walki, jeśli to dotyczy Twojej postaci i jakiegoś nieznanego wrestlera. A ja mam nauczkę, sprzed paru lat w EWF, żeby nie atakować kamerzystów :) Dzięki, Stinger, za oduczenie mnie tego :D

Tako rzecze Bubba :spoko: . Pozdrawiam.

HardCore I.C.O.N.

877480213449ffc22ab4dc.jpg

• Reputacja:   1

Dobry RP, nawet bardzo dobry jak na kogoś kto bawi się w to tak krótko, a w dodatku pisze RP na gale, na której nawet nie ma zabookowanej walki. Na CR spodziewam się czegoś duzo lepszego oczywiście :]

Jesli chodzi o walkę, to możesz opisywac swoje walki z jakimiś tam nienznanymi wrestlerami.

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Hehe zobaczymy jak bedzie sprawa wygladac po Outbreak ;) Ale postaram sie przyszykowac cos specjalnego :D

kurcze to jednak mogłem opisac kawałek walki... miałem fajny pomysł :P No coz moze innym razem. Pewnie bede miał nie jedną okazje by cos napisac :P

Dziekuje obu pana za krytyke... bo bez tego ani rusz dalej do przodu :)

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg