Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czy to takie proste?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

-------------------------------------------------------------------

Kamera znajduje się w Nowosybirsku

-------------------------------------------------------------------

MN Rater: Drodzy widzowie, moi przyjaciele, witam was! Stoję w tej chwili w najpiękniejszym mieście w Rosji - Nowosybirsku. Zastanawiacie się dlaczego przybyłem na miejsce kolejnej Wrestlepaloozy tak wcześnie? Zakładam, że tak, a więc potrzymam was chwilę w niepewności. Teraz powiem wam o tym co mi się nie podoba. Nie podoba mi się polskość, nie podoba mi się litera P, nie podoba mi się Megadeth, nie podoba mi się Prinse. Ten człowiek jest tak ograniczony, że powinien ograniczyć też słowa które wypowiada. Jestem zniesmaczony tym, że musiałem męczyć się z nim w drużynie i w dodatku jeszcze przegrać. Nie będę wspominał jego przepięknej szczęki. Przykro mi z tego powodu. Nawiązując do tego, przyszedł moment w którym mogę wam powiedzieć co ja tutaj robię. Otóż przyszedłem popytać ludzi co sądzą o osobie Prinse'a. Na koniec może zadam jakieś ciekawe zagadki. No więc na co czekać, zaczynamy!

--------------------------------------------------------------------

MN Rater podchodzi do pierwszej napotkanej kobiety

--------------------------------------------------------------------

MN: Witam urokliwą Panią!

Kobieta: Zdrastwujcie zdrastwujcie! (fonetycznie)

MN: Zadam Pani zasadnicze pytanie. Czy wie Pani kim jest Prinse?

Kobieta: Prinse? Hmm... czy to nie jest ten błazen z telewizji?

MN: O! Zgadza się! Czyli jednak ma on jakąś popularność. Zaskoczyła mnie Pani znajomością tego zawodnika. A kojarzy Pani mnie?

Kobieta: Raczej nie.

MN: Co?!? Nie kojarzy Pani mnie?!? Najmądrzejszego członka EWF, Najszybciej i najlepiej myślącego człowieka na naszej planecie oraz mesjasza naszej populacji?!? Jestem zniesmaczony. Muszę opuścić jak najprędzej Pani towarzystwo. Żegnam (MN Rater pluje w twarz kobiecie)

---------------------------------------------------------------------

MN Rater podchodzi tym razem do mężczyzny

MN: Zdrastwujcie!

Mężczyzna: A guten tag, guten tag!

MN: Widzę, że mamy doczynienia z Niemcem! Wunderbar!

Mężczyzna: Ja, ja!

MN: Dobrze, zadam Panu pytanie. Czy wie Pan kim jest Prinse?

Mężczyzna: Ich weiss nicht. (Nie wie)

MN: Wytłumaczę Panu. Prinse to typowy przygłup, który sądzi, że jeśli urodził się w rodzinie szlacheckiej to wolno mu wszystko. Nienawidzę takich typów. Gdybym go dorwał, zniszczyłbym go, poniżyłbym go, wgniótłbym go w ring. To wszystko stanie się na gali EWF w Nowosybirsku. Wybiera się Pan?

Mężczyzna: Ja, ja, naturlich.

MN: Wspaniale! A więc do zobaczenia!

Mężczyzna: Ja, ja!

MN Rater przemawia do publiczności przed telewizorami

MN Rater: Tyle informacji mi starczy. Jestem w stanie stwierdzić, że ludzie znają Prinse'a. Jest on poniżany i niszczony. Prawidłowo, bardzo prawidłowo. Ja go teraz nie będę obrażał, zrobiłem to w obecności ankietowanego mężczyzny, a następnie zrobię to na gali EWF. Na zakończenie tego wszystkiego mam dla was zagadkę:

Pankracy, Serwacy i Bonifacy udali się w towarzystwie swych żon Pelagii, Kornelii i Leokadii (oczywiście kolejność imion żon nie odpowiada kolejności imion mężów) na jarmark do miasta. Bonifacy prowadził dwa razy więcej prosiąt niż żona Pankracego kaczek, kaczek zaś, które niosła żona Pankracego, było dwa razy więcej niż prosiąt prowadzonych przez męża Kornelii. Kornelia nie miała kaczek, natomiast niosła ze sobą dwa razy tyle gęsi co Leokadia. Leokadia miała dwa razy więcej gęsi niż Bonifacy prosiąt. Żona Bonifacego miała dwa razy mniej gęsi niż żona Pankracego kaczek. Pytanie brzmi: Czyją żoną była Pelagia, czyją Kornelia i czyją Leokadia?

Odpowiedzi proszę przesyłać na mój prywatny e-mail: ser122.33@onet.pl zwycięzca zostanie sowicie wynagrodzony!

-----------------------------------------------------------

Rater znika w ciemnej uliczce Nowosybirska

-----------------------------------------------------------

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CMPunker

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie