Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nabór do grupy Experts Squad

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh
  • Styl:  Jasny

Rozpoczynamy nabór do grupy Experts Squad, która zajmuje się udzielaniem odpowiedzi w dziale Question Zone.

Wymagamy szerokiej wiedzy z dziedziny wrestlingu. Zgłoszenia prosimy publikować w tym temacie wpisując zakres federacji i okresu z jakiego dana osoba czuje się najlepiej i jest w stanie odpowiadać na pytania.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

1

• Krzychu

1

• TakerFanKrk

1

• Pavlos

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Regularnie odwiedzam forum i muszę przyznać, że na większość pytań, które dotyczą federacji WWE odpowiedziałbym bez problemu. Przygodę z federacją rozpocząłem na początku 2008 roku więc od 5,5 roku jestem na bieżąco z wszystkim co dotyczy fedeki Vinca. Ponadto sięgam do historii i uzupełniam sobie różne fakty.

A w razie potrzeby (kiedy czegoś nie wiem), umiem również korzystać z Google (co u niektórych kuleje) ;)

Nie jestem osobą, która się jakoś szczególnie wypowiada, ale to ze względu na to, że jest grupa ludzi, która zazwyczaj totalnie wyczerpuje obecne tematy federacji WWE i TNA, więc powtarzanie tego samego, w troszkę uboższej formie nie ma sensu :)

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Reputacja:   1

Oglądam WWE już od 2005 roku (od 2007 regularnie) więc mógłbym spróbować, zawsze to jakaś pomoc dla forum :)

PS. od razu jednak zastrzegam że oglądam tylko dwie główne tygodniówki (RAW i SD), jeśli więc chodzi o NXT czy dawne ECW pod wodzą WWE to tutaj moja wiedza jest praktycznie zerowa.

PS. oczywiście chciałem dodać że także posiadam sporą wiedzę nt wrestlingu z wyżej wymienionego okresu i często odwiedzam forum, więc nie miałbym problemu z odpowiadaniem na pytania :)

Edytowane przez TakerFanKrk

• Reputacja:   2

Ja również mógłbym dorzucić coś od siebie. Wrestling oglądam sporo, na bieżąco to tak 2006 (nawet jak byłem młodszy to się oglądało pojedyncze walki z kolegą w podstawówce :) ), jednak głównie WWE. To tą fedką byłem kiedyś zafascynowany, a jako że dochodziła jeszcze szkoła i inne zajęcia to na śledzenia fedek niezależnych nie było zbytnio czasu. W każdym razie, jak zaczynałem to byłem zafascynowany tematem, więc zawsze się szukało ciekawostek zza kulis, których część została w głowie. Walk widziałem również wiele, więc myślę, że paru osobom mógłbym udzielić zadowalających odpowiedzi. Zawsze w chwili wolnej mogę również poszukać gdzieś informacji, których bym nie wiedział może nawet z innych organizacji.

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

• Reputacja:   1

Jestem zainteresowany do dołączenia tejże grupy i myślę, że sprawdziłbym się dobrze. Na forum jestem prawie od 3 lat (większość wolnego czasu spędzam na nim), w temacie od 5, a więc wiem co nieco o federacji Vince'a, a co więcej oglądam wszystkie jego tygodniówki od NXT przez Main Event do Smackdown czy RAW. Na większość pytań mógłbym odpowiedzieć bez problemu i w bardzo szybkim tempie, a w razie niepewności lub niewielkiej wiedzy na dany temat skorzystam z pomocy wujka google. Ciekawostki, newsy i wszystkie inne wiadomości lub artykuły zamieszczane przez moderatorów, do których tejże fatyga należy czytam z wielką ciekawością i większość zapamiętuje bez problemu... Myślę, że dałbym radę.

Pomimo małej liczby postów, jakie napisałem na forum myślę, że mogę zgłosić swoją kandydaturę. Posty piszę tylko wtedy kiedy mam coś do powiedzenia, a nie po to aby uzbierać ich jak największą ilość. Spędziłem na Atti bardzo wiele godzin od czasu kiedy mam tutaj konto. Oprócz newsów na naszym forum jestem na bieżąco również z newsami z dwóch innych Polskich stron wrestlingowych ( nie udzielam się tam, czytam jedynie newsy). Od stycznia 2008 nie przegapiłem praktycznie żadnej z głównych gal WWE (RAW, SD, PPV, wcześniej ECW i Tough Enough) i obejrzałem większość gal spod znaku TNA. Z wcześniejszych lat też posiadam pewną wiedzę, bo lubię się dowiedzieć co się kiedyś działo. W razie braków w wiedzy mogę poświęcić swój czas aby znaleźć odpowiedź na nurtujące użytkownika pytanie korzystając nie tylko z Polskich, ale i angielskich i niemieckich stron, bo znam te języki w stopniu pozwalającym zrozumieć, o czym się pisze. Bardzo cenie sobie ten portal i myślę że mam odpowiednią motywację do podjęcia się takiego zadania. Na koniec dodam, że jako inżynier i w dalszym ciągu student mam wprawę w poszukiwaniu różnego rodzaju informacji, ponieważ na moich studiach jest to codzienność. Także polecam się :grin:

28054889252fa02dfba372.jpg