Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

DDW #8 - Gala, Zlot, Nocleg - Wątek organizacyjny

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   228
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Problem w tym, że Roidowi na chwilę obecna nie pomógłby już chyba nawet wagon Snickersów. Facet zatracił się w tym co robi (szacun za samą inicjatywę, ale trochę obiektywizmu warto by jednak było zachować. Nikt nie atakuje w końcu jego dzieci, żeby tak reagować :roll ) i stracił zupełnie dystans do tematu, co powinno cechować biznesmena (A DDW to firma taka jak każda inna). Prawda jest taka, że Atti zawsze i tak się obchodziła z DDW jak z jajkiem. Nie było żadnych złośliwych pocisków po fedce (a podstawy były jak cholera), a typowo merytoryczna krytyka i sugestie co można poprawić, usprawnić, zmienić - by było lepiej, na czym chyba nam wszystkim zależy, co nie Don? Sorry, ale wypuszczając taki produkt jak Roid, nie można się spodziewać samych pochwał. Ba, same pochwały byłyby strzałem w stopę, ponieważ utwierdzałyby tylko Roida, że wszystko idzie w dobrym kierunku. A nie szło. I to jak cholera. Nie chcę tutaj wywlekać starych spraw, ale zawsze miałem wrażenie, że Don uważa, że DDW jest za dobre dla Attitude i to on robi nam łachę, a nie odwrotnie. Prawda jest jednak brutalna - kto tu bardziej potrzebuje reklamy i rozpropagowania? Największa strona o wrestlingu w Polsce o ustalonej renomie i Forum skupiające największa liczbę wrestle-maniaków w kraju, czy raczkująca Fedka, o której istnieniu wiedza tylko najbardziej zapaleni ultrasi i ewentualnie mieszkańcy miast, gdzie organizowane są gale? Wyskoki Sądzie, nie mam więcej pytań.

Stare powiedzenie mówi, że jeżeli ktoś Ci mówi, że jesteś koniem - masz prawo czuć wkurwienie i złość. Jeżeli druga osoba Ci to mówi - masz prawo być zdezorientowany i czuć irytację. Jeżeli Ci to mówi trzecia osoba - zapierdalaj kupić siodło! Podobnie jest z DDW. Zbyt wiele było głosów punktujących niedoróbki i błędy popełniane przy realizacji gal, żeby były to tylko złośliwości ze strony Attitude. tym bardziej, że zawsze, poza wytknięciem, leciały od razu sugestie co można by było z tym fantem zrobić (jest nawet dział na Forum "wylęgarnia bookerskich pomysłów", gdzie ludzie mogą wpisywać pomysły na angle i storyline'y, a Roid może się tym posiłkować). Mądry człowiek by się ucieszył, że ma wsparcie od kumatych ludzi, którzy w tym siedzą od lat i chcą pomóc w poprawie produktu (a nie go zgnoić). Głupiec - strzeli focha i się obrazi, że ktoś śmiał nie docenić wielkości jego dzieła. Jeżeli Roid postanowił powiedzieć nam szczerze, co o nas sądzi, to ja tez powiem szczerze. Prawda jest taka, że ekipa Atti przyjeżdżała na gale DDW nie dlatego, że prezentowały one poziom wart tego, by zapierdalać przez pół kraju (sorry, tylko zobaczenie na żywo El Generico i poznanie osobiście Kanadyjczyka - było tego warte), ale dlatego że można się tam było bawić na całego poprzez chanty, śmiechy i interakcje, które rozkręcaliśmy MY, bo bez tego byłaby martwica niczym przy odmrożeniu. To my robiliśmy tam klimat wart tego, by tam być, a nie Roid którego sam produkt (ringowo, organizacyjnie, pod kątem rozrywki serwowanej przez zawodników), tak na serio (skoro już pozwalamy sobie na szczerość), nie zmotywowałby mnie nawet do tego żeby ruszyć dupę choćby ze Szczecina do Świnoujścia. I teraz Roid zarzuca nam, że niszczymy mu produkt??? :shock: Dla mnie - bezczelność pierwszej wody.

Poza tym - jakim prawem ktoś będzie mi narzucał jak się mam zachowywać na gali, skoro bulę za bilet? (notabene, niezłe ma Roid podejście do swoich partnerów, skoro muszą oni bulić za wjazd jak cała reszta. Takie to średnio... biznesowe podejście i dobrze pokazuje jak bardzo Don poważnie traktuje Attitude i jego wkład w promowanie Fedki). Jeżeli nie przeszkadzam w przeprowadzaniu show (a nigdy nie robiliśmy show off'u), to mogę chantować, popować, czy buczeć na kogo chcę i nikt mi nie będzie pitolił, czy robię dobrze, czy źle - skoro za to płacę i sprawia to, że się dobrze bawię. Jeżeli Don chce z tego zrobić sit-com z podkładanymi reakcjami z taśmy - to proszę bardzo, ale ja sobie nie pozwolę oskryptować własnych reakcji podczas gali.

Reasumując - Roid podcina gałąź na której siedzi, bo każdy rozsądnie myślący promotor wie, że najważniejsze jest wywołć JAKĄKOLWIEK reakcję u widzów, byle tylko nie było martwej ciszy i nie było widać znudzenia na twarzach oglądających. To nie Koncert Życzeń i nie da się oskryptować smartowych reakcji. Ważne jednak, że są i robą to co Roid ma (miał?) obecnie najlepszego u siebie na galach - świetny klimat i ekipę potrafiącą dymać na jego średnich lotów show, choćby i przez pół kraju, Skoro jest mu to zbędne i gryzie rękę, która go karmi, to życzę powodzenia, bo z takim podejściem to on wrestlingu w Polsce nie rozpropaguje.

https://forum.wrestling.pl/topic/33144-ddw-8-gala-zlot-nocleg-w%C4%85tek-organizacyjny/page/13/#findComment-328142

• Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kr3cik-bmc

25

• Kowal

23

• Przemk0

21

• filomatrix

16

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

To są fotki koleżanki Ganzesa. Miejmy nadzieję, że fotkę z N!KO na tle WeeMana zobaczymy też tak szybko.

Skontaktowałem się z Marzeną wczoraj. Dużo naszych zdjęć nie ma, ale te kilka możecie tu wyhaczyć

Foto

Dodatkowo jeszcze ktoś zrobił osobny temat ze zdjęciami, ale tam są praktycznie tylko zmagania ringowe. Jedno się zdjęcie przewija - dość wymowne - kiedy kamerzysta kręci nas, a nie show - stoi plecami do ringu (44 strona w tamtejszej galerii).

https://forum.wrestling.pl/topic/33144-ddw-8-gala-zlot-nocleg-w%C4%85tek-organizacyjny/page/13/#findComment-328147

Jest jakaś szansa, żebym poznał oficjalne stanowisko Dona, czy raczej jest ono tylko do władz Atti? Mimo wszystko chciałbym wiedzieć co zrobiłem źle w moim debiucie, bo jak wpadnę (może) w październiku to chcę wiedzieć dlaczego mam uciszać innych :P
https://forum.wrestling.pl/topic/33144-ddw-8-gala-zlot-nocleg-w%C4%85tek-organizacyjny/page/13/#findComment-328150

Ganzes odgrażał się chyba najbardziej, ile to nie wysiedzi, a podczas rozmowy zaczął nagle chrapać :D

Patrzcie - kolejny chce zając mój spotlight ze zlotów i pokonać mnie w siedzeniu całą noc. Póki co zostałem chyba nie pokonany w nie spaniu na zlotach :D

Vercyn nic z tych rzeczy :wink: poprostu liczba wypitych browarów okazała się za duża :D

Użytkownik o nicku na "G", nie wiem, czy tożsamość mogę zdradzać, wpadł na pomysł poczęstowania parówkami, Pana P., co wymownie uczynił.
Rok temu hot dog, teraz tylko parówki? Ganzes coś kiepsko Ci się chyba ostatnio wiedzie ;)

Niby sześć parówek ale narobiły sporo zamieszania :lol:

https://forum.wrestling.pl/topic/33144-ddw-8-gala-zlot-nocleg-w%C4%85tek-organizacyjny/page/13/#findComment-328154

• Reputacja:   6

Dołączam do próśb o opublikowanie oficjalnego stanowiska DDW dotyczącego wydarzeń na gali i zerwania współpracy z Attitude. Myślę, że byłoby to bardzo pomocne w ogarnięciu całości przez wszystkich zainteresowanych. Na razie poznałem tylko argumenty forumowiczów i chętnie przeczytałbym zarzuty Dona - jak absurdalne by nie były.
https://forum.wrestling.pl/topic/33144-ddw-8-gala-zlot-nocleg-w%C4%85tek-organizacyjny/page/13/#findComment-328155

Mimo całej niechęci do jego produktu, to tylko Don może taką decyzję podjąć. Jak opublikuje u siebie na stronie, to opublikuje. Jak umieści je tutaj, też spoko. Obie wersje wątpliwe, a nasza raczej niemożliwa.
https://forum.wrestling.pl/topic/33144-ddw-8-gala-zlot-nocleg-w%C4%85tek-organizacyjny/page/13/#findComment-328161

Dodatkowo jeszcze ktoś zrobił osobny temat ze zdjęciami, ale tam są praktycznie tylko zmagania ringowe. Jedno się zdjęcie przewija - dość wymowne - kiedy kamerzysta kręci nas, a nie show - stoi plecami do ringu (44 strona w tamtejszej galerii).

Możesz podać jakiś link do tego tematu?

https://forum.wrestling.pl/topic/33144-ddw-8-gala-zlot-nocleg-w%C4%85tek-organizacyjny/page/13/#findComment-328185

Możesz podać jakiś link do tego tematu?

Zaraz pod tym tematem masz :D

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=41288

https://forum.wrestling.pl/topic/33144-ddw-8-gala-zlot-nocleg-w%C4%85tek-organizacyjny/page/13/#findComment-328187

• Reputacja:   15

Jest jakaś szansa, żebym poznał oficjalne stanowisko Dona, czy raczej jest ono tylko do władz Atti?

Tak jak napisałem, osoby które były na gali dostaną taką informację na PW. Don w liście do mnie zwracał bezpośrednio uwagę na nasze zachowanie, więc dotyczy to was bezpośrednio.

[ Dodano: 2013-08-20, 18:38 ]

Dołączam do próśb o opublikowanie oficjalnego stanowiska DDW dotyczącego wydarzeń na gali i zerwania współpracy z Attitude.

Oficjalne stanowisko będzie u nas jedynie z naszej strony. DDW opublikuje coś jeśli samo będzie chciało.

https://forum.wrestling.pl/topic/33144-ddw-8-gala-zlot-nocleg-w%C4%85tek-organizacyjny/page/13/#findComment-328233

Później napisze parę zdań o samej gali i zlocie, najpierw o sytuacji attitude i ddw. Jakby nie było trochę kilometrów narobilem dojezdzajac na gale, nie raz zdarlem gardło i okazuje sie, że mam bana na gale. Widocznie zbyt dobrze sie bawilismy. Ja nic złego nie widziałem w naszym zachowaniu. Parówki były na granicy dobrego smaku, ale nie ma co przesadzać. Troche dziwnie pokazuja na co mogą sobie pozwolić wrestlerzy a na co fani. Parówki poleciały w stronę ringu ale również z powrotem gdzieś w okolice 3 rzędu, a pozniej guma. Nie mówiąc już o akcjach Cage'a wobec Przemk0. Starałem sie być wyrozumiały, że nie ma pieniędzy na gale, promocje, na dalsze wyjazdy, że nie da sie jeździć na treningi co weekend przez całą Polskę. Bez sponsorów nie da sie zorganizować gali na samych zagranicznych wrestlerach o czym przekonało sie tbw. W szkolce pojawia sie co raz więcej adeptów tylko, że ci co uczeszczaja do niej od 4 lat wyglądają blado przy wrestrelach z węgier, którzy istnieją długo jak ddw i tez nie mają żadnych tradycji. Im sie udało stworzyć federację z ciekawych rosterem i regularnymi galami. Przysluchiwalem sie rozmowie Dona i N!KO i odniosłem wrażenie, że dla niego wszystko jest dobrze. Gimmicki, które wymyślił nie ma zamiaru krytykować i będzie sie nich trzymać i powtarzal, że są inni fani niż atti i im sie to podoba. Szkoda, że nie zapytaliśmy sie tych innych co im sie najbardziej na gali podobało, nie zdziwiłbym sie, ze atmosfera robiona przez nas. Jestem ciekaw co będzie sie działo na październikowej gali. Cisza to może być najlepsze co ich spotka. Jak na gale przyjdzie grupka studentów to mogą urządzić niezłą szydere, bezsensowne wybuchy smiechu i wtedy żadne chanty ich nie zaglusza. Rok temu w Rzeszowie znalazla sie taka i podczas main eventu biegała wokół ringu i przeszkadzała w oglądaniu walki. Ring adeptami był nieźle obstawiony i nie zdziwiłbym sie, że mieli nas pilnować i jak najczęściej interweniować. Rzut koszulka był świetny, chcieli by Węgrzy dostali heat a zgasili go w zalazku strasząc wyrzuceniem N!KO.
https://forum.wrestling.pl/topic/33144-ddw-8-gala-zlot-nocleg-w%C4%85tek-organizacyjny/page/13/#findComment-328272

• Reputacja:   1

Teraz mogą zaprosić Damiena Sandowa, gdy będzie zwolniony / WWE mu pozwoli.

https://www.youtube.com/watch?v=3GpBuAiVPJE

.

.

.

...przynajmniej "publiczność" posłucha jego polecenia :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/33144-ddw-8-gala-zlot-nocleg-w%C4%85tek-organizacyjny/page/13/#findComment-328470

Przeczytałem rewelacje Don Roida na fejsie. I wpisy jakiegoś kolesia, który zna jedyną słuszną wersję tego jak powinna wyglądać współpraca w ramach patronatu (szkoda, że nie zorientował się jak DDW wspaniale traktowało Atti w ramach tej współpracy)... Po poczynionym tam wpisie (swoją drogą - tylu komentarzy to Roid nigdy nie zebrał i już nigdy nie zbierze) dochodzę do wniosku, że należy już tę szopkę olać ciepłym moczem. Dział o DDW zbyt długo zajmuje miejsce tego, co naprawdę powinno się tu znajdować - czyli Kąciku Fanów Byłej Czaqa. :D Wnioskuję do adminów o usunięcie tego działu (przerzucenie tego DDW do działu dyskusji jeżeli da się wykonać taki myk) i o przyznanie userom, którzy przyczynili się do rozpętania Afery Parówkowej siedmiu paróweczek (zamiast żarówek)! :D

PS Będę szczerze zazdrościł tych paróweczek Panu G i reszcie. ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/33144-ddw-8-gala-zlot-nocleg-w%C4%85tek-organizacyjny/page/13/#findComment-328518

Razem z dch99 jako pierwssi pojawiliśmy w hotelu i witaliśmy kolejno przybyłych. Podczas zameldowania do pokojów zrobiło się małe zamieszanie i Street mówi do mnie daj pięc dych a masz stówe. OK. Prawie bym zrobił interes życia, ale zorientował się, że coś jest nie tak. Kilka osób zebrało się u nas w pokoju, było dużo śmiechu i żartów, zgodnie uznaliśmy, że dla tej pół godziny warto było jechać tyle kilometrów na zlot. Podobna atmosfera utrzymywała się w drodze do Galaktyki. Byłem trochę z tyłu i jak zobaczyłem, że ktoś wita się z pierwszą grupą pomyślałem, że to sam właściciel. Był to jednak krecik. Biforek był równie dobry jak grill w wolnej chacie. Głównie dla tego, że nie siedzieliśmy tylko i piliśmy piwo, ale również korzystaliśmy z wielu gier jakie oferowano. Ja porzucałem trochę w koszykówkę i zmusiłem N!KO do większej mobilizacji, który musiał pobić mój wynik. Jednak późniejszy wyczyn Schoopa to było mistrzostwo. Tak uderzył w boksera, że ledwo się ruszył, ale i tak uzyskał rezultat 21, czy zasłużył sobie na ksywkę oczko. Ja i Brejver to widząć dostaliśmy ataku śmiechu na dobre 5 minut. Musiałem sobie usiąść, bo nie mogłem przez ten śmiech wytrzymać na stojąco.

Afterek w Galaktyce skończył się szybko. Zrobiło się tam tłoczno i sprawy ekonomiczne wzięły górę, więc postanowiliśmy wrócić do hotelu po drodze zaopatrujac się w Tesco.

Wielkie dzięki za Przemk0, który powiedział, że nie idziemy do pokoju Rayne. Argument ten przemówił do wszystkich. Tym razem nie było żadnych rekordów bez spania i o 2 udaliśmy się do swoich pokoi. Nie dziwie się temu, bo główny temat DDW stawał się powoli irytujący i tylko nie potrzebnie nas nakręcał. Śniadanie okazało się bardzo dobrym pomysłem, można było spokojnie się dobrze najeść i jeszcze trochę pogadać. Ja o 10 ruszyłem w pierwszą część podróży do Warszawy polskim busem. Tam spotkałem się Brejverem i razem jechaliśmy do Gdańska, w którym byliśmy o 23 i wspólnie mogliśmy zamknąć zlot. W czasie podróży oglądaliśmy PWG i Steen znów miał mentalnego przeciwnika na widowni. Ciekawe czy kiedyś znajdzie się ktoś taki w DDW, kto będzie umiał odpowiedzieć na docinki widzów.

Jak już pisano wyżej zlot można uznać do jednych z najlepszych. Świetny, urozmaicony biforek, bardzo dobra zabawa na gali i mimo, że nie siedzieliśmy długo to afterek też można uznać za udany. Do tego dopisała pogoda i w słońcu spokojnie chodziliśmy między kolejnymi etapami zlotu. Po raz kolejny okazuje się, że lepiej jest jak mamy mniejszą grupę. Można z każdym spokojnie pogadać, nie ma podziału na grupki i nowym jest łatwiej dopasować się do reszty.

Roid vs Straceniec

Nie przedstawiono nam przeciwnika Roida, więć musieliśmy się wspomóc chantem Terry Shadow. Siedzące za mną dwie dziewczyny po pierwszych akcjach zaczęły się głośno śmiać i z każdą kolejną robiły to co raz głośniej. Dobrze, że po chwili zaczęliśmy chantować i je zagłuszyliśmy. To jest kolejny przykład, że może być gorzej niż kibicowanie heelą czy rzucone parówki. Patrząc ma clotheliny poczułem się jakbym oglądał gale 5 dollar wrestling co podsumowaliśmy odpowiednim chantem. Głośna wymiana chopsami uratowała tą walkę przed katastrofą . Duży hype towarzyszył debiutowi Shadowa i wszyscy byli zawiedzeni jego dyspozycją. To tylko debiut nie ma co się załamywać i bardziej przyłożyć się do treningów by kolejny występ był lepszy.

Dover i Corvus (HCW) vs. Nitro (HCW) i Robert Star

Zgodnie uznaliśmy, że to była najlepsza walka na gali. Od razu było widać, że mają większe obycie w ringu. Słyna koszulka została już skomentowana na wszystkie sposoby. Brawa dla Nitro, którymimo braku naszej przychylności starał się zdobyć różnymi gestami czy okrzykami. Mało było w tej walce Roberta, więc ciężko coś więcej o nim powiedzieć.

Battle Royal

Mimo, że znaliśmy tylko 3 osoby w tym pojedynku to miałem podczas niej najwięcej zabawy. Po raz kolejny w battle royalu nie przedstawiono uczestników (rok temu w Rzeszowie). Gala była krótka, mieli bardzo dużo czasu, można było poświęcić minute czy dwie na przestawienie kolejnych uczestników, nawet bez puszczania ich muzyki. Początek można podsumować nigdy nie przerywaj bójki lasek. Szybkie odpadniecie Straceńca mogło być karą za słabą walkę w openerze. Nawet w DDW istnieje heat na backu. Bianca została uraczona przez nas wieloma chantami, szkoda, że nie odwróciła się w naszą stronę. Trochę słów o Aurorze, która dla mnie była królową ringu przechadzają się co rusz i atakując kolejnych. Również miała dużo luzu i była skupiona nie tylko na akcjach. Usłyszała od nas bij Kaszuba, to podeszła do niego i go kopnęła. Po jednym z chantów do Bianci odwróciła się w niej stronę i uśmiechnęła się (choć nie powinna tego robić jak już nie zauważała się przez reszte walki). Też dziwne, że najpierw wręcz z Biancą zerwały ze siebie strój a później o niej całkowicie zapomina. Może tam było weneckie lustro i z ringu nie było widać Bianci. Po raz drugi Bianca wygrywa battle Royal. Nie ma się co dziwić, że na nią stawiają, bo jak ją umieszczą na plakacie to jest szansa, że chociaż jeden chłop więcej pojawi się na gali. To jest kolejny pstyczek w nos dla męskiej części rosteru.

Renegade vs. Klarys

Podobno zrujnowaliśmy walkę życie Klarysowi i daliśmy pop kariery Renegede’owi. Tylko czy to był aż tak ważna walka jak nic ją nie promowali? Zabawna sytuacja z szukaniem toalety i you suck na koniec było mocne.

Bianca vs. Mira

Kolejna osoba, która nie została nam przedstawiona. Wiadomo to było częścią segmentu tylko nie rozumiem roli Pawłowskiego. Manager ma za zadanie promować innych a nie tylko siebie. Czy Mira nie mogła mu w pewnym momencie wyrwać mikrofonu i się przedstawić? Zgarnęła by mega pop, a slap czy nastraszenie go jeszcze większy. A tak mamy walkę jakiejś dziewczyny z Biancą i co tu chantować jak nie brawo Bianca. Moja smartowa teoria czemu kontuzja Aurory to był work. Między battle royalem i tą walką było mało czasu. Jeszcze mogę uwierzyć, że Pawłowski zdołał sobie tak szybko przygotować speech, ale już w przygotowanie nowej walki na szybko dwóch mało doświadczonych wrestlerkom nie. Na ringu było widać, że dziewczyny wiedziały dokładnie co mają robić. Don podczas przerwy wyszedł do fanów i jakoś nie było widać jakby doszło do paniki na backu związku z tą kontuzją. Widocznie uznano, że taka walka będzie lepsza. Aurora w zamian za to dostała dużo czas podczas battle royalu, jakby miała walczyć to by nie ryzykowaliby właśnie kontuzji. Jeżeli to był work to Aurora zawaliła sprawę z jej sprzedawanie (chyba, że coś przegapiłem). Widocznie tak spodobały się jej nasze chanty, że zapomniała o tym. Bodajże to był debiut singlowy dla obu pań, więc trzeba go uznać bardzo pozytywnie. Walka płynna, bez większych błędów, nawet dodali motywy z włosami. Można coś zrobić ciekawego na linii tych trzech pań i na chwilę obecną dobrze się dzieje, że zabierają miejsce w karce chłopakom. Chciałem jeszcze napisać, że bez jakiś większych kombinacji z gimmickiem może być ciekawie, ale w raporcie na stronie DDW napisano, że Aurora zajmuję się Pacjentem.

Jeszcze taka mała opinia. W Europie za najlepszą lepszą federację uważa się wXw, za nimi są federacje w Anglii jak IPW. Kobiecy odpowiednik to Pro Wrestling Eve. To właśnie kobiety z DDW mają szanse dostać się na europejski szczyt i nie chodzi tylko o mniejszą konkurencję, ale o wygląd. Roster DDW przy takim Renegend wypada bardzo słabo. O tym już mówiono dawno, że brakuje im kogoś lepiej zbudowanego. Uroda to kwestia gustu, ale sportowej sylwetki brakuje niektórym w Eve, jak również na amerykańskiej scenie indy.

Piękny Kawaler vs. Mateusza Kowalski

Efektownie wyglądało wejście Kawalera, tylko czemu Kowalski musiał wyglądać jak jober, bez theme i jakoś bocznym wejście. Ani to nie promuje jego ani też nie sprawia, że Kawaler pokonuje kogoś istotnego. Dobrze, że jeszcze nie zrobili z tego 2-minutowej walki. Dzięki temu Kowalski zaprezentował się pozytywnie już prędzej on powinien odpowiedziec na wyzwanie Roid. Oby swoją postawą zasłużył na theme na następnej gali . Kawaler starał się robic coś więcej niż tylko walczyć (pewnie plucie gumą zostanie zbanowane jak parówki), ale jego śpiewy były strasznie dziwne i nie pasowały do niego.

Jędruś Bułecka vs. Kamila Aleksander

Coś słabo z tą twarzą federacji, bo przy wejściu nie było reakcji na niego. Dla nas od początku było oczywiste, że będziemy po stronie Kamila. Mimo dużych starań Aleksander nie wiele wyciągnął z Bułecki. Na koniec uświadomiłem sobie, że to była jedyna walka, w której zależało mi na wyniku. Wspominany botch z liczeniem dał mi nadzieje, że to nie koniec pojedynku, że będzie jakiś screw job.

Gala słaba, jak jeszcze na poprzednich chociaż jeden pojedynek był dobry, tym razem jednak było inaczej. Oczywiście robili je głównie zagraniczni wrestlerzy a ich tym razem było bardzo mało, ale i tak okazali się znów najlepsi na gali. Jednak razem z atti dobrze się bawiłem, jak się okazuje za dobrze.

https://forum.wrestling.pl/topic/33144-ddw-8-gala-zlot-nocleg-w%C4%85tek-organizacyjny/page/13/#findComment-328520

Zaiste to co wypisuje Don w swoim oświadczeniu można po krótce podsumować tak, że on chciałby mieć na widowni jedynie pięcioletnie dzieci i to z zawiązanymi ustami żeby nie mogły nic powiedzieć ani krzyknąć. Jak czytałem co on tam nawypisywał to poczułem się jak głupek, który całą galę pokazywał środkowy palec zawodnikom i wyzywał ich od najgorszych. Pojedziemy w maju na jego galę i będziemy cicho. Ciekawe jaka będzie wtedy atmosfera i jego zdanie o gali. Chyba że chodzi mu tylko o kasę z biletów a gala niech będzie taka jaka ma być, a fanom nic do tego, mają siedzieć i oglądać w skupieniu, podobnym do tego jakie zdarza się podczas spowiedzi. Swoja drogą ciekawe kto się zabawił w sprzedawczyka i powiedział Donowi co N!KO mówi na jego temat w AM. Czyżby nasz były zbanowany kolega ze zlotu? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć że Roid siada przy kompie i słucha AM co niedziela pijąc Gainera na masę.

Ghost dowaliłeś piękne zdjęcie pokazujące jak bardzo Ci żal że nie byłeś na zlocie :D

https://forum.wrestling.pl/topic/33144-ddw-8-gala-zlot-nocleg-w%C4%85tek-organizacyjny/page/13/#findComment-328523

Pojedziemy w maju na jego galę i będziemy cicho

Ja tam na żadną galę nie jadę. Nie orientują się za bardzo w tym kto jest kto w tym DDW i jeszcze by mnie uznano za najgorszego patafiana za cheerowanie nie tego zawodnika. To już wolę sobie redtube'a obejrzeć. :D

Ghost dowaliłeś piękne zdjęcie pokazujące jak bardzo Ci żal że nie byłeś na zlocie :D

Jasne, że żałuję! Też bym rzucił sobie taką parówkę na ring. Zawsze miałem zapędy chuligańskie i duszę rewolucjonisty. :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/33144-ddw-8-gala-zlot-nocleg-w%C4%85tek-organizacyjny/page/13/#findComment-328537