Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Heel turny na Payback - oficjele chcą odwrócić Jericho i Bry

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

We wtorek operację naderwanego tricepsa w lewej ręce przeszedł Booker T.

Oprócz RAW 17 czerwca, Vince McMahon i Triple H zapowiadani są na galę 24 czerwca.

Teddy Long nałożył karę 10 000 dolarów na Kailtyn, która uderzyła sędziego w trakcie wtorkowego tapingu piątkowego SmackDown! podczas walki z Aksaną.

Na pr...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-heel-turny-na-payback-oficjele-chca-odwrocic.html
https://forum.wrestling.pl/topic/33137-heel-turny-na-payback-oficjele-chc%C4%85-odwr%C3%B3ci%C4%87-jericho-i-bry/

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

1

• Ghostwriter

1

• B-Side

1

• Nook

1

Top użytkownicy w tym temacie

Akurat mam nadzieję że ani jeden z tych turnów nie dojdzie do skutku.Heel Turn to niech sobie przechodzi Orton.No chyba że Punk ma wrócić jako face,to wtedy niech Jericho niech sobie ten turn przejdzie,chociaż i tak bez sensu turnować osobę,która jako jedna z niewielu zbiera prawdziwy cheer.
Czy ci w WWE są jacyś po*ebani do reszty ?! Bryan i Jericho, którzy zbierają obecnie największy cheer mają przejść heel turn ? A Sheamus, na którego ciągle buczą zostaje Facem ? F*ck logic !

Sprawa jest prosta: zdecydowane TAK dla heelturnu Ortona (jego postać już od dawna prosi się o odświeżenie) i zdecydowane NIE dla heelturnu Danielsona (heel-pizdeusz w jego przypadku jest pewny i szkoda byłoby na siłę wciskać publiczności, że Bryan jest "be" - wszak już wcześniej takie zabiegi okazały się fiaskiem) jeżeli już mówimy o ich walce. Nie turnowałbym też Jericho, który bardziej mnie przekonuje jako face w porównaniu do tego, co mieliśmy przy zeszłorocznym jego powrocie. Jeżeli te przecieki są prawdziwe, to WWE od dupy strony kombinuje.

Pani się nazywa Taryn Terrell.

Bryan po pas? Próbował sił z Punkiem i nie udało mu się więc z Ceną raczej będzie podobnie. Jeżeli nie przejdzie turnu to raczej nie ma opcji by czysto pojechać Jasia. Jeżeli przystąpi do walki jako heel to szanse jakieś ma ale też nie będą one strasznie duże. W ogóle nie wiem po co WWE chce go turnować. Facet ŚWIETNIE się odnalazł w roli "najsłabszego ogniwa", w ringu zasuwa za trzech a fani od marków po smartów kupują go w całości. Po co to zmieniać? Może z czasem się to przeje i będzie potrzebne odświeżenie ale na pewno jest w jego postaci potencjał na kilka ładnych miesięcy.

• Urządzenie:  Windows

Jeśli WWE odwróci Bryana to strzeli sobie w stopę. I jeśli Bryan faktycznie ma gonić WWE Championship, to już lepiej dać pas Rybackowi na Payback tudzież Money In The Bank i zmontować między tymi dwoma potem klasyczną walkę Dawid vs Goliat na SummerSlam. Publika to kupi. Koziołek teraz jest w niesamowitym gazie i tylko idiota by tego momentum nie wykorzystał.
Nie bardzo rozumiem poruszenia na forum odnośnie majstrowania przy ewentualnym turnie Bryana. Bez znaczenia. Moim zdaniem będzie tak samo cheerowany jeśli mamy na to patrzeć pod tym kątem. Jak to napisał Nook, Bryan jest "na gazie", interakcja z publiką jest świetna i heelturn nie jest w stanie tego zastopować.

Bryan po pas? Próbował sił z Punkiem i nie udało mu się więc z Ceną raczej będzie podobnie. Jeżeli nie przejdzie turnu to raczej nie ma opcji by czysto pojechać Jasia. Jeżeli przystąpi do walki jako heel to szanse jakieś ma ale też nie będą one strasznie duże. W ogóle nie wiem po co WWE chce go turnować. Facet ŚWIETNIE się odnalazł w roli "najsłabszego ogniwa", w ringu zasuwa za trzech a fani od marków po smartów kupują go w całości. Po co to zmieniać? Może z czasem się to przeje i będzie potrzebne odświeżenie ale na pewno jest w jego postaci potencjał na kilka ładnych miesięcy.

Nie porównywałbym obu szans Bryana. Podczas programu z Punkiem był tylko jednym z przystanków w eksplodującej karierze CM'a, jako jeden z wielu, który dostał szansę na występ w Main Evencie PPV pod nieobecność większych gwiazd. Teraz jest jednym z topowych, o ile nie numerem jeden wśród przyszłych mistrzów, a za przeciwnika ma, i moim zdaniem to nie przeszkoda, a atut - Johna Cenę, którego nie cierpi cały internetowo-smartowy świat wrestlingu, gdyby doszło do ich starcia tego lata bardziej doszukiwałbym się porównania na linii Bryan/Cena i Punk/Cena, gdzie Wons pierwszy raz od wieków uległ zachciankom fanów i dał tytuł Brooksowi, moim zdaniem jeszcze nie na Money in the Bank, ale już na SummerSlam Daniel przejmie tytuł, w końcu nawet Janek musi kiedyś go oddać.

Co do heel turnu Bryana jak najbardziej się z Tobą zgadzam, jak face jest świeżym, interesującym i innowacyjnym pomysłem. Istnieje jeszcze jedna opcja, która łączy wszystko w logiczną całość - czerwona walizka dla Dragona, którą wykorzystuje między MitB a SS, Cena nic nie traci na porażce, Bryan pozostaje facem, i broni tytułu na Summerslam, z pomocą kogoś, kto godnie zakończyłby największą galę lata, jak to 2 lata temu było za sprawą Kevina OMG WTF tough he was dead LOL Nasha. :-)

wątpie by pojedynek Bryana z Cena o pas na SummerSlam byl main eventem gali, bo przeciez co bedzie w tym czasie z CM Punkiem ? znając jego ambicje, po powrocie chyba musza mu uszykowac największy program tego lata by byl to udany powrot a wciąz licze na walke Punk-Lesnar zamykającą SummerSlam.

Proszę was... Wy serio wierzycie że program na najważniejszej gali lata dostanie Bryan, Punk czy inny Ziggler? Znając obecną politykę WWE będziemy mieli program z Triple H, plus dorzucą coś z Ceną. Jedyna szansa dla Bryana to autentycznie walizka, inaczej nie wierzę, nie ma na to żadnych szans żeby to on stał się kluczową postacią federacji w czasie SS.

Proszę was... Wy serio wierzycie że program na najważniejszej gali lata dostanie Bryan, Punk czy inny Ziggler? Znając obecną politykę WWE będziemy mieli program z Triple H, plus dorzucą coś z Ceną. Jedyna szansa dla Bryana to autentycznie walizka, inaczej nie wierzę, nie ma na to żadnych szans żeby to on stał się kluczową postacią federacji w czasie SS.

No tak, Punk dostał dwa lata pod rząd takie programy, więc nie ma szans, zbyt słaba promocja, nie? A skoro on dwa lata temu przeprowadził "rewolucję", to Bryan nie masz, ponieważ... sam nie wiem czemu.

[ Dodano: 2013-06-14, 00:57 ]

No tak, Punk dostał dwa lata pod rząd takie programy, więc nie ma szans, zbyt słaba promocja, nie? A skoro on dwa lata temu przeprowadził "rewolucję", to Bryan nie masz, ponieważ... sam nie wiem czemu.