Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

DDW Unchained, Letni Kurs, Kamil Aleksander na DVD

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Macintosh

Jak już zapewne wiecie już wkrótce DDW ruszy ze swoim internetowym show, które będzie się pojawiało w sieci regularnie, aby fani mogli być na bieżąco z poczynaniami federacji Do or Die Wrestling. Będzie mogli dowiedzieć się o nadchodzących galach DDW, działaniach Szkoły Wrestlingu DDW, oglądać wywiady z wrestlerami DDW...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-ddw-unchained-letni-kurs-kamil-aleksander-na.html
https://forum.wrestling.pl/topic/33117-ddw-unchained-letni-kurs-kamil-aleksander-na-dvd/

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Koper

1

• SixKiller

1

• Icon

1

• Scorpio

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak tak czytam o tych planach DDW to jakoś z mej twarzy nie może zniknąć ironiczny uśmieszek, szczególnie mając w pamięci dotychczasowy "pełen profesjonalizm" fedki.

Mimo wszystko 3mam kciuki.

https://forum.wrestling.pl/topic/33117-ddw-unchained-letni-kurs-kamil-aleksander-na-dvd/#findComment-321168

Na fb Roid i Pawłowski napisali, że jutro można się spodziewać pierwszego odcinka ;-)
https://forum.wrestling.pl/topic/33117-ddw-unchained-letni-kurs-kamil-aleksander-na-dvd/#findComment-321235

DDW... naprawdę żal mi tego , że w polsce jeśli już coś już się zaczyna, to musi być to tak beznadziejne. powiedzmy sobie szczerze, są dużo lepsze europejskie federacje. nasza to kompletne dno i brak profesjonalizmu. odwołane gale, beznadziajna podróba vinca jako właściciela federacji , wrestlerzy ... pomińmy. naprwadę nie da się na to patrzeć, niby polski produkt i powinniśmy zachwalać ale tu nie ma co. naprwade... nawet nie chce komentować np jakości prom ... mogli by chociaż pobawić się w jakikolwiek montaż i zainwestować w dobry sprzęt ... żal dupe ściska jak się na to wszystko patrzy.
https://forum.wrestling.pl/topic/33117-ddw-unchained-letni-kurs-kamil-aleksander-na-dvd/#findComment-321266

Sam koncept, tzn. półgodzinny odcinek, w którym mamy dużo gadania i jedną walkę, jest całkiem okej. Boję się jednak, czy na kolejne odcinki nie zabraknie pomysłów. Bo tutaj tak naprawdę dostaliśmy sztampę: Don mówi o początkach DDW i odpowiada na pytanie, jak zostać wrestlerem, a Pawłowski wygłasza promo, które wygląda dokładnie tak, jak każde inne jego promo. To człowiek jednej kwestii... Ale wracając do odcinka - dostaliśmy sztampę i nawet mogę to zrozumieć, bo był to pierwszy odcinek i trzeba było odpowiedzieć na podstawowe pytania, gdyby ktoś jeszcze nie znał odpowiedzi. Ale co dalej? Drugi raz nie można mówić o początkach DDW.

Prowadzącej Aurorze radzę popracować nad gestykulacją. Nie piszę tego złośliwie - bardzo fajnie, że w tym miejscu jest kobieta i że DDW będzie miało kolejną twarz, a nie tylko Roida i Pawłowskiego. Co zaś się tyczy Pawłowskiego, to polecam go albo odsunąć, albo kazać powiedzieć coś ciekawego. To całe "Jestem Pan Pawłowski, jestem mesjaszem wrestlingu w Polsce, a tak w ogóle to oglądam wrestling odkąd zrobiłem pierwszą kupę" słyszeliśmy milion razy. Nuda i jeszcze raz nuda.

Podsumowując: koncept jest okej, wykonanie też (hej, to amatorska robota, więc nie bądźcie tacy ą-ę), ale musicie czymś nas zaskoczyć. Teraz większość z nas nie dowiedziała się niczego nowego. Ale był to pierwszy odcinek, więc okej. Poza tym liczę, że spośród tych pytań, które do was przychodzą, wybierzecie jakieś naprawdę trudne. Np. dlaczego skończyła się współpraca z WF i dlaczego, zanim do tego doszło, Attitude było traktowane z buta? (że zrobi się niemiło? kaman, to wrestling, jest tu miejsce na trash talk)

https://forum.wrestling.pl/topic/33117-ddw-unchained-letni-kurs-kamil-aleksander-na-dvd/#findComment-321285

• Urządzenie:  Windows

Pomysł i wykonanie ciekawe, ale nad wyrażeniem opinii poczekam do 2-3 odcinka. Niemniej zapowiada się dobrze.
https://forum.wrestling.pl/topic/33117-ddw-unchained-letni-kurs-kamil-aleksander-na-dvd/#findComment-321311

odnosząc się do postu osoby bonita i przyszłych niezbyt zadowolonych odbiorców - najpierw wypadałoby dać coś od siebie a później wymagać. Akurat na chwilę obecną dosyć bolesna jest różnica między przeciętną federacją niezależną na scenie chociażby europejskiej a naszym DDW. Jednak jak to się już przyjęło, ludzie skłonni są do krytyki produktu wyjściowego, nie interesując się jak ciężkim do ogarnięcia tematem jest wszystko skryte za kulisami. Jak SixKiller trafnie wspomniał, jest to amatorska produkcja i jak na obecne warunki DDW Unchained wyszło bardzo dobrze. Teraz pozostaje nam tylko odwdzięczyć się i postarać się ruszyć dupska na galę aby wesprzeć cały projekt. W końcu z czego ma czerpać DDW siłę jak nie z odbiorców...

Co do Pana Pawłowskiego... jego osobistość jako managera poniekąd kreuje ogólny obraz federacji, i tak widząc grubaska z mimiką bezstresowo wychowywanego dzieciaka w markecie, buszującego pośród półek ze słodyczami, od razu w oczach fanów DDW traci na "profesjonalizmie" (o ile można tak to nazwać). Chłopak się niby stara i w ogóle ale na twarz federacji wrestlingowej nijak się nadaje. Niech stroni od kamery a na jego miejsce konieczna jest osoba, która nie wywoła głupkowatego śmiechu widza przy jego rzadziutkich promach. Jeszcze ten niedojrzały głosik... kaman! może niech chociaż brodę zapuści :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/33117-ddw-unchained-letni-kurs-kamil-aleksander-na-dvd/#findComment-321314

odnosząc się do postu osoby bonita i przyszłych niezbyt zadowolonych odbiorców - najpierw wypadałoby dać coś od siebie a później wymagać.

Widzę że mamy do czynienia z groźnym markiem DDW. Co to znaczy "dać od siebie" ? Mam iść na trening dostać chopsa od Roida ? Czy zapierdzielać X km na galę. Raz byłem, było nawet ok, prócz kilku mankamentów. Będą bliżej nie omieszkam zainwestować kilka złotych w produkt, ale nie można oczekiwać że jeśli coś nie jest na extra poziomie ja będe leciał 400km aby to obejrzeć. (noo dobra niby WWE na którego nie jeżdżę ale to już inni frajerzy wydają mnóstwo kasy na tą wiochę xD)

W 100% zgadzam się z Sixem

Niestety - chcesz być wrestlerem a nie masz gadany ? IDŹ DO SZKOŁY AKTORSKIEJ. Pawłowski może fajnie wypada w tych swoich śmiesznych kabaretach ale jako "promotor" jest tragiczny, wiecie to że ktoś wywołuje "X-pac hate" (nie dlatego że jest dobrym heelem, tylko dlatego że jest dość do dupy i ludzie go nie chcą oglądać) nie oznacza że DDW ma go tak pushować. Wystarczyło by gdyby taki pan NiKO tam poszedł i by był over9000 lepszy. Koniec kropka. Już nie wspominając o sztywnych promach innych rodem z trudnych spraw ewentualnie te "gimmickowe" wywiady BEZ GIMMICKU.

https://forum.wrestling.pl/topic/33117-ddw-unchained-letni-kurs-kamil-aleksander-na-dvd/#findComment-321416

Nie mogę przeboleć tego, że DDW wypięło się na AM i tym samym na to forum - target, na którym szczególnie powinno im zależeć. Jakiś dawny konflikt między Arkiem a N!KO czy też krytyczne wypowiedzi tego drugiego na temat DDW (które i tak nie były jakieś naprawdę mocne wobec reakcji fanów po odwołaniu gali), to powód śmieszny i nie do zaakceptowania. N!KO jest obecnie na psw postacią bardziej rozpoznawalną niż zdecydowana większość rosteru DDW. Wrestlerzy tej fedki powinni być gośćmi u N!KO średnio raz na miesiąc lub dwa - z korzyścią dla siebie, swojej fedki, dla Atti i w ogóle wrestlingu w Polsce. Jest inaczej co jest smutne i hmmm bardzo polskie.
https://forum.wrestling.pl/topic/33117-ddw-unchained-letni-kurs-kamil-aleksander-na-dvd/#findComment-321587