Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi #133 - Ciąg przyczynowo-skutkowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

A kiedy i gdzie o tym pisałem? Bullinho napisał, że się pogubił i chciał harmonogram walk. To też mu odpowiedziałem, że również się w tym gubie, a wypada to traktować, jak obrony pasów na house showach w WWE. Czy ktoś w ogóle o nich rozmawia? Nie. W RoH też nie trzeba.

Przepraszam, źle zrozumiałem. Jeszcze chciałbym zaproponować temat, chyba najważniejszy w tym tygodniu, mianowicie koniec Chikary. Chętnie bym posłuchał waszych opini o tym.

Nie wierze, że końcówka ostatniej gali to koniec federacji, nie w taki sposób. Co prawda odwołali chyba wszystkie eventy od tego czasu ale znając ich umiejętności bookerskie to będzie element większego storyline'u.

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

9

• Cyclone Kill

4

• Bullinho

3

• Edgar

2

Top użytkownicy w tym temacie

Wrestlerzy Chikary szukają teraz bookingów na całe lato, więc fedka robi sobie długą przerwę albo to jej koniec.

• Urządzenie:  Windows

Napiszcie coś więcej. Jak do tego doszło, w jakich okolicznościach to ogłosili, jak to wygląda obecnie. Opcja ze sprytnym storylinem nie jest wykluczona, tylko jaki miałby on mieć cel? Ja wiem, że oni brną w komedie, ale są granice, których nie warto przekraczać.

Napiszcie coś więcej. Jak do tego doszło, w jakich okolicznościach to ogłosili, jak to wygląda obecnie. Opcja ze sprytnym storylinem nie jest wykluczona, tylko jaki miałby on mieć cel? Ja wiem, że oni brną w komedie, ale są granice, których nie warto przekraczać.

Sytuacja miała miejsce na ostatnim iPPV. Podczas main eventu Kingston vs Icarius nagle bez żadnych zapowiedzi na ring wbiegła grupka ochroniarzy usuwając z ringu samych zawodników, sędziego, komentatorów po czym zabrali się za rozbieranie dekoracji jak i samego ringu. Na tym kończy się gala.

Obecnie wygląda to tak jakby federacja rzeczywiście przestała istnieć, komentatorzy utrzymują, że zostali zwolnieni, odwołano wszystkie eventy, chociaż zagraniczne portale tu Observer czy PWInsider spekulują na temat rozwinięcia tej sytuacji. Nie dopuszczają do siebie, że może to być faktyczny koniec federacji.

Sytuacja miała miejsce na ostatnim iPPV. Podczas main eventu Kingston vs Icarius nagle bez żadnych zapowiedzi na ring wbiegła grupka ochroniarzy usuwając z ringu samych zawodników, sędziego, komentatorów po czym zabrali się za rozbieranie dekoracji jak i samego ringu. Na tym kończy się gala.

Obecnie wygląda to tak jakby federacja rzeczywiście przestała istnieć, komentatorzy utrzymują, że zostali zwolnieni, odwołano wszystkie eventy, chociaż zagraniczne portale tu Observer czy PWInsider spekulują na temat rozwinięcia tej sytuacji. Nie dopuszczają do siebie, że może to być faktyczny koniec federacji.

http://www.youtube.com/watch?v=W_B3dvFMyDE

Teraz to ewidentnie wygląda na storyline. Coś nowego. Coś czego jeszcze nie widziałem, a cieżko o to w wrestlingu. Ciężko jest zaskoczyć dzisiejszych fanów. Miło, że próbują, ale muszą mieć naprawdę konkretny plan, skoro się ponieśli na taki ryzykowny krok.

Druga opcja - mniej prawdopodobna - to faktyczny koniec. Niby w stylu Chikary, ale... ... pieniadze są najwazniejsze. O wiele wiecej by zarobili, jakby faktycznie promowali gale słowami to nasza ostatnia.

Mam inną prośbę - abyście porozmawiali o ROH i przedstawili harmonogram walk o główny pas, bo ostatnio się już pogubiłem (wiem tylko, że na BiTW mają walczyć bracia między sobą).

Wejdź na stronę ROH i tam masz wszystko napisane.

Być może jestem debilem, ale dalej nie wiem, gdzie.

Zatrzymałem się na tym, że na iPPV walkę mają bracia. W międzyczasie, o pas miał walczyć również Matt Hardy, a ostatnio reklamowali jeszcze kolejny pojedynek...

Masz rozpiske obron:

08/06/13 Jay Briscoe vs. Eddie Edwards (dzisiaj w nocy)

22/06/13 Jay Briscoe vs. Mark Briscoe

23/06/13 Jay Briscoe vs. Matt Hardy

W sierpniu zapewne Elgin wykorzysta title shota

Wiadomo moze do ktorej mniej wiecej bedzie dzisiejsza auudycja

Are You Serious Bro? :wink: 18.00. Wszystko w tytule newsa

Are You Serious N!ko? Czytanie ze zrozumieniem się kłania xD

Cholera, zwracam honor. Tłumaczyłbym się, że jestem pijany - stosowany patent na forum - ale obawiam się, że nie przejdzie :wink:

To jest Live, tam nigdy nie ma gwarancji, ile czasu nam to zajmie. Myśle, że granicy 1,5h nie przekroczymy, mimo że jest nas 3.

Przypomniało mi się coś, kiedy tak zastanawialiście się, jak to zrobić, żeby zarówno AJ, jak i Hogan zmierzyli się z Bullym na BFG. I nie, nie chodzi o żaden triple threat.

Mała podpowiedź: Caesars Palace.

I? Mówi to wam coś? Niektórym pewnie przyszło na myśl Kac Vegas (jedynka), ale to nie jest dobry trop.

Więc odkrywamy karty: 1993 rok, Wrestlemania 9, w main evencie Yokozuna pokonuje Breta Harta i broni pas. Wszyscy myślą, że to koniec PPV, ale wtedy przybiega Hogan; Leg Drop, 1-2-3, nowy mistrz.

Do powtórki oczywiście nie dojdzie, ale, jak widzicie, da się to zrobić :twisted: W obecnej sytuacji udupiłoby to AJ-a na dobre, a Hogana wywindowało do roli boga.

PS: Brejver, strasznie mnie zawiodłeś. Bardzo chciałbym się odnieść do jakiejkolwiek twojej myśli, ale... nic nie powiedziałeś. Nie wiem, może przed następnym odcinkiem zainwestuj w amfę, żebyś był bardziej pobudzony, a nie w alkohol, który chyba cię usypia :)

Do powtórki oczywiście nie dojdzie, ale, jak widzicie, da się to zrobić W obecnej sytuacji udupiłoby to AJ-a na dobre, a Hogana wywindowało do roli boga.

Żeby tylko AJ'a udupiło, to pal licho. To by udupiło całe TNA. To by było jak powiedzenie - "Nie chcemy już istnieć. Żegnamy sie z Wami środkowym palcem" :wink:

Żeby tylko AJ'a udupiło, to pal licho. To by udupiło całe TNA. To by było jak powiedzenie - "Nie chcemy już istnieć. Żegnamy sie z Wami środkowym palcem" :wink:

Pieprzysz głupoty, brachu! Wyjrzyj tylko przez okno, a zobaczysz barwny czerwono-żółty korowód czekający tylko na ten moment, dude!