Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Drużyna z wrogiem

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Fraz obudził się w samolocie lecącym z Bhutanu do Polski. Trochę nim trzęsło ale Franz się nie przejmował, bo w Belgii gdy był spawaczem po śmierci swojego brata to pracował na wysokich rusztowaniach a one były marnie zbudowane i też nimi trzęsło. Zauważała go stiłardesa.

Stiłardesa: Dać panu koc bo w lotach w nocy jest zimno i mógłby pan zmarznąć, bo noce są zimne w samolocie?

Franz: Nie jestem gejem!

W rekach Franz trzymał kask swojego tragicznie zmarłego brata ale został uszkodzony na gali i Franz był zmartwiony bo przegrał walkę i nie wygrał też Pucharu dlatego patrzy w niebo nad samolotem i mówi coś do swojego brata tam mieszakającego

Franz: Zemszcze się na nich za to co mi zrobili bo to ja powinienem wygrać tą walke a nie oni braciszku.

Dzień później. Franz siedzi w swojej siłowni na ławeczce i popija wodę z butelki bo właśnie skończył wyciskać klate i brał na nią 80 kilo. Do piwnicy wchodzi jego matka.

Mama: Choć na obiad.

Franz: A co jest?

Mama: Szparagi.

Franz: Nie lubię.

Mama: To dlatego, że Piotrek twój tragicznie zmarły brat lubił szparagi a ty je teraz nienawidzisz bo one przypominają ci o nim?

Franz: Wyjdź! Nie lubię szparagów!

Matka Franza rozpłakała się i zaczeła rozpaczać

Mama: Co z ciebie wyrośnie?

Matka Franza wyszła z siłowni.

Franz: Ona nic nie rozumie!

Franz podchodzi do ściany i zaczyna obijać ściane ze złością.

Franz: Seba! Zemszczę się! To ja miałem wygrać puchar!

Mr. Speedway uderzył w ściane z całej siły i rozłupał cegłę na pół, która wypadła i z hukiem upadła na podłogę.

Franz: Nie chciałem mamy zmartwić. Pójdę i przeproszę.

Kilka dni później. Toruń. Franz wchodzi właśnie do hali, gdzie przed chwilą przechodziła pielgrzymka do ojca Rydzyka starych bab i Franz sie zdenerwowal bo boga nie ma a głupi ludzie w to wierzą i są moherami i później cały świat się z Polski śmieje, bo tu taki syf i jest brudno i tylko swieta kościelne robia a ludzie nie maja za co zyc. Franz wszedł do hali i poszedł na ring. Na trybunach byli fani którzy klaskali na jego widok bo go zdarzyli polubic. Franz dostał mikrofon.

Franz: Nie wygrałem pucharu ale to nie koniec mojej kariery i bede walczyl dalej żeby sie na was wszystkich zemscic za to co zrobiliście kiedys. Seba słyszysz? Może i wygrałeś. Może i zdobyłeś ten puchar ale to nie wszystko, bo w życiu liczą się ważniejsze sprawy takie jak rodzina i honor a ty nie masz ich glupi matkojebco tylko chlasz i nikogo nie szanujesz i ci nie wstyd ja mam waleczne serce, a ty jesteś zakałą EWF. Taki jesteś. Brzydzę się, że będziemy musieli krzyzowac pięnści bo jesteś fujarą. Wygrałeś puchar tylko przez przypadek ale nie myśl sobie że go długo potrzymasz bo licze, że EWF zorganizuje kolejną edycję a tam już ja wygram i pokonam cię bez problemu i udowodnię że jestem lepszym wrestlerem i zjadam cię na śniadanie takich prusowców jak ty. Myślisz że Prusy są fajne? Oni męczyli Polaków! Rozbiory zrobili i chcieli zniszczyć Polskę i zniknela z mapy europy a ty ich wspierasz bo wstydzisz się polaków i swojej ojczyzny zamiast ja kochac jesteś draniem i sprzedawczykiem i zdrajcą i chcesz żeby Polska znowu znikla z mapy Europy i jej nie było i pewnie o tym tam z kravenem rozmawiasz bo na pewno jesteście kolegami i dlatego on ci dal ta walke ze mna. Brzydzę się że będę twoim tag partnerem ty śmierdzący wypierdku co tylko pije i pierdzi i taka jest boląca prawda amatorze bo jesteś tylko wrestlingowym amatorem, nawet nie potrafisz walczyć porządnie, a wszystkie twoje zwycięstwa pochodzą ztąd bo jesteś głupi wszyscy się z ciebie śmieją a ty nic nie rozumiesz, bo myślisz że jesteś fajny, a tak naprawdę to całe EWF się z ciebie śmieje. Jesteś pośmiewiskiem. Nie wiem jak możemy walczyć jako tag team ale musimy chociaż to będzie trudne bo ty nie masz duszy wojownika i będę musial walczyc za dwoch. Zapomnę na te kilkanaście minut o tych naszych niesmaskach i razem zwycięrzymy tą walkę bo ja lubię wygrywać i chcę to robić jak najczęściej żeby mój tragicznie zmarly brat był zadowolony. Ale uważaj, bo wsadzę ci piernika w dupę jeśli będziesz próbował sztuczek!

Publiczność zaczyna chantować.

Franz: Walczymy w parze a naszym rywalem to debiutanci Prince i MN Rater. To chore że nie zostawili ich w Bhutanie bo widziałem ich dark match i były nie na miejscu, taka prawda. Nie macie umiejętności, nic nie macie bo jesteście słabi. Zaufajcie doświadczonym, którzy już występują trochę w EWF i nauczcie się czegoś a FRanz da wam lekcję wrestlingu za darmo taką że nie macie czego szukać na ringu! SeBa może i jest zdrajcą i śmierdzielem, ale trochę potrafi walczy a wy nie potraficie w cale. Nie wiem czego się spodziewacie matoły. Ten dark match to był najgorszy walka co EWF widziało w swojej historii, a wy go ztworzyliście gamonie. Jak możecie oglądać siebie w lustrze corano? Pytam się. ja walczę bo muszę, a wy dlaczego? Mój tragicznie zmarły brat gardził takimi jak wy bo nic nie potraficie a zabieracie tylko miejsce zdolniejszym bo pewnie macie jakieś kontakty, dużo pięniedzy i układy i tak jak ten Chicksaw ojciec wam wszystko zalatwia. Ciężko pracowałem i walczyłem jak drapieżny dinozaur był być tu gdzie jestem, to jest w EWF. A wy tak poprostu przychodzicie i wchodzicie z butami do mojego życia? Nie wygracie, bo jesteście słabi. I tyle mam wam do powiedzenia

Fani chantują.

Franz: Dam wam dobrą złotą poradę. Spadajcie z EWF. Idźcie tak daleko jak to tylko możliwe bo jak nie to się bardzo rozłoszczę. W Belgii widziałem takich jak wy leniwych marokanów którzy tylko pukali polskie panienki co dawały dupy za 10 euro nam a im za darmo bo mieli duże fiuty a my musieliśmy ciężko pracować a one rozkładały nogi przed nimi na zawołanie. Wy właśnie jesteście połączeniem takiej pustej panienki dupodajki i leniwego marokana bo się lenicie i dajecie się pukać. Brzydzę się wami bo świata nie widzieliście a ten MN Rater chce oceniać a Prince myśli że jest patriotom, podczas gdy wcale nie jest, bo nie był zagranicą i nie wie jak tam nam Polakom jest ciężko bo musimy pracować jak woły a w kraju nie ma pracy i jest bieda. Nie macie szans zniszczymy was, rozbijemy i udławicie się własnym gównem tak was zakręcimy z moim wrogiem seba. A jeśli nie to wsadzę wam po pierniku w dupę i sprawa będzie załatwiona!

Fani chantują, a Franz wychodzi z ringu a później z hali i idzie do hotelu odpocząć. Podrodze kupił sobie butelkę wody i gazetę piłkę nożną, bo chciał poczytać sobie czegoś o sporcie.

--

Franz wychodzi po swoim speechu przed hale gdzie czeka stoi jakiś fan który chce wziąć autograf. Siedzi na motorze i zaczyna do Franza krzyczeć.

Fan: Franz! Franz!

Franz: no co chcesz?

Fan: Podpiszesz mi się na kasku.

Franz patrzy na niego zły bo przypomniał sobie o swoim tragicznie zmarłym bracie który zmarł wieku podobnym do tego chłopaka co siedzi na motorze w wypadku żużlowym.

Franz: Dobra daj ten kask

Fan daje Franzowi kask i Franz chce się już na nim podpisac ale w ostatniej chwili traci nad sobą panowaie i rzuca kaskiem o ziemie tak ze on się niszcy i rozlatuje na tysiąc części.

Fan: Co robisz!

Franz go jednak nie slucha i spycha go z motoru apotem zaczyna po nim skakać i niszczyc a fan jest przerażony i wola policje.

Fan: Policja! Policja!

Franz nagle przestaje i pada na kolana i lapie się za glowe.

Franz: Ja nie wiem czemu to zrobiłem nie wolal policji bo zrujnujesz mi karierę czemu ja to zrobiłem?

Fan: Zawolam i będziesz mi placil za motor. Wiesz ile taka Yamaha kosztuje? Do końca zycia będziesz musial walczyc za darmo!

Franz nadal kleczy na kolanach i mysli co głupiego zrobil i teraz będzie musial placic za swoje bledy a on w EWF nie zarabia dużo i ciężko teraz będzie nakarmić rodzine i mama znowu będzie się denerwować za to co zrobil i powie ze taki agresywny jest przez wrestling.

--

Znowu się spóźniłem. Przepraszam

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ManieKO

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie