Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Po prostu RP...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Olsztyn, Okolice hali w której odbędzie się AWF Outbreak.

Offten i Knifer wysiedli z samochodu, po parkingu nie wiedzieć czemu kręcił się człowiek którego każdy darzy ogromnym szacunkiem, Pawel Macheta. Po chwili okazało się, że czekał tam po to by przeprowadzić wywiad z Oscarem. Paweł wiedząc jakim autorytetem jest obdarzony bez wachania podszedł do Knifera i zaczął przeprowadzać z nim wywiad.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Macheta : Mam zaszczyt przeprowadzic wywiad z Attitude Wrestling Federation Tag Team Chapionem Oscarem Kniferem! Witam!

Knifer : Dzień Dobry, jak zdrowie ?

Macheta : A, dziękuje, dobrze, jednak nie o mnie a o tobie chcialbym porozmawiac.

Knifer : Nie widze przeszkód.

Macheta : Każdy kto widział poprzedni Outbreak wie co sie stało, Vaclac już oficjalnie nie jest tag team championem.

Knifer : Nietsety, było to do przewidzenia, Paul mówił coś o tym że Vaclav nigdy nie był pewnym partnerem, niestety jego słowa potwierdziły się. Nie mniej jednak nie jestem z tego faktu zadowolony.

Macheta : Scythe przyznał pas Vaclava Methodowi z którym walczyłeś na poprzedniej gali..

Knifer : Z tego jestem jeszcze mniej zadowolony, nie mam pretensji do tego pijaczyny Scytha, on po prostu nie wie co robi. Szczerze mówiąc wolałbym już sam bronić tego tytułu, niż mieć za partnera właśnie Chrisa.

Macheta : Dziękuje za wywiad!

Knifer : Ja również.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Oscar i Paul udali się wewnątrz hali, okazało się, że w stolicy warmii i mazur zainteresowanie wrestlingiem jest dosyć duże. Specjalnie na potrzeby AWF cała hala została udekorowana wszystkim co związane właśnie z tą federacją. OScar przyglądał się gablotom na których widniały wizerunki wszystkich championów w federacji.

Knifer : Zaraz..coś mi tu nie pasuje, dlaczego na tym posterze jestem ja i Vaclav?! Czy tak k**wa ciężko zrozumieć że ten tag to historia ?!

Knifer odwrócił się i szybkim krokiem udał się do szatni, Paul Offten chciał iśc za nim jednak Knifer energicznym pchnięciem zatrzasnął mu drzwi przed nosem. W głowie Knifera toczła się prawdziwa burza, dopiero teraz zaczął zauważać czym jest bez Vaclava...Zdało mu się, że teraz przed nim nowa, gorsza, droga w jego karierze...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ostre gitarowe brzmienie zaczyna wypełnieać halę Olsztynie! Disturbed rozgrzewa publiczność do czerwoności!

Józef Penzer : Powitajmy AWF Wooorld Tag Team Championaaa Osaaaraaa Kniferaa!!

Czółkowski : A gdzie ten łysy prosiak Offten ?! O czyżbym słyszał nowy theme ?

Mzaur : Knifer?! Gdzie ten pewny krok twoarzyszący każdemu twojemu wyjściu na ring?! Owszem, Knifer wyszedł przy nowym theme'ie.

Czółkowski : No jak to gdzie ? Tym krokiem powędrował Vaclav wypinając się na niego! Swoją drogą ten theme jest tak samo kiczowaty jak poprzedni.

Mazur : On się na niego nie wypiął!

Czółkowski : Zamknij sie! Właśnie że tak...ja jestem chłop z Mazur..lalala

Mazur : Ależ dowcipne...

Knifer jest już w ringu! Bierze do rąk mikrofon, publiczność jest aż czerwona!

Knifer : Muzyka będzie teraz zbędna...Był sobie kiedyś debiutant, miał swojego dobrego przyjaciela, Paula Offtena. Na swojej pierwszej gali przegrał z , jak się okazało, swoim przyszłym partnerem z którym wkrótce odniósł spory sukces. Potem jednak jego partner zrezygnował z swego pasa który razem zdobyli i postanowił wieśc kariere na własną rękę. Tym partnerem był, powtarzam był, Vaclav (Knifer posmutniał, jego głos nabrał innej, cichszej tonacji)...nieco dziwny, aczkolwiek wspaniały wrestler któremu z tego miejsca chciałbym podziękować za to że naprowadził mnie na właściwy szlak.(Publika gotuje OScarowi owacje na stojąco i zaczyna skandować Oscar! Oscar! OScar!) Teraz Oscar Knifer i Paul Offten dostali Pantera, nie wiedzieć jednak czemu to nie Panter dostał pas, a wróg Knifera Chris Method. Z jakiej racji pytam ? Aby dostać ten pas ostro się namęczyłem, tutaj natomiast pojawił się chłopaczyna, zawalczył dwa razy, notabene nie wygrał ani razu, i dostał coś na co my tak ciężko pracowaliśmy. Scythe, naprawde nie wiem co cię wzięło by podjąć tak karygodną decyzję, równie dobrze mogłeś odebrać ten pas mi i użyć sobie go jako podkładki pod piwo które litrami pijesz. Pamiętaj, to wrestling, tutaj walczą wrestlerzy a nie walczy Scythe z jego problemami alkoholowymi!

Czółkowski : Toż to zniewaga! Scythe zrób coś!

Mazur : To nie żadna zniewaga tylko najszczersza prawda! Brawo Oscar!

Knifer : Wracając do ostatniego Outbreak, każdy z was doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że gdyby nie głupota Methoda to ja i Panter zostalibyśmy zwycięzcami tej walki. Niestety, los chciał tak a nie inaczej i ostatecznego rezultatu raczej już nie poznamy. Mam nadzieje ze przyjdzie mi się jeszcze z tobą Method zmierzyć. Chociaż teraz jesteśmy papierowymi partnerami, wiedz, że to jeszcze nie koniec i że wolałbym już sam bronić tych pasów niż być w tagu z kimś tak nie poczytalnym jak ty. Dywizja Tag Team nigdy nie była w AWF na pierwszym planie, mnie nie przeszkadzało to w ogóle, zawsze bowiem dostawaliśmy z Vaclavem swoją porcję mięsa usmażonego przez całokształt. Obawiam się że po ostatnim Outbreak sytuacja może się diamteralnie zmienić...

Czółkowski : Cóż Oscar, pora stać się wegetarianem!

Mazur : Zamknij się! Nie wiesz co on przechodzi!

Czółkowski : Ja jestem chłop z Mazur..lalalala....

Knifer :Teraz pora na teraźniejszość, przyjdzie mi walczyć z Destroyerem...naprawde nie wiem czego się po nim spodziewać, w sumie to jestem w stanie powiedzieć, iż był on tylko tłem dla Methoda. Ciesze się z tego z dwóch powodów, po pierwsze mój TT partner wcale nie jest taki najgorszy, co oczywiście nie znaczy że jest najlepszy. Z drugiej strony mój przeciwnik jak na razie też do bogów wrestlingu nie należy, jeśli pokaże tylko to samo co na Outbreak to zwycięztwo mam w kieszeni, z drugiej strony jednak taki bydlak jak on może pokazać wiele więcej i może się to skończyć dla mnei niezbyt różwowo. Nie opierajcie się więc złudnemu wrażeniu że rzucono mi go na pożarcie, bo jeszcze on pożre mnie...

Oscar odkłada mikrofon a Bound Disturbeda po raz kolejny uderza w głośniki! Knifer schodzi z ringu, jednak po chodzie i spuszczonej głowie widać, że to wciąż nie ten sam Oscar co w przeszłości!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Komentarze oczywiście mile widziane ;)

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Scythe

3

• bRaYo

3

• LegendKiller

2

• mu

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ciekawie piszesz, szę ci to przyznać ;P

wiem że się pisze musze ale nie mogę się oprzeć :P

164305289646824b56733d3.gif

• Urządzenie:  Windows

to jakaś prowokacja , frajerze ? :x
czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

• Reputacja:   1

to jakaś prowokacja , frajerze ?

bro, czy ja mam Ci na next Outbreak wstrzyknąć jakieś środki na uspokojenie? :D

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Urządzenie:  Windows

hehz ... 8)

lepiej daj tej cauej jobberlandii jakieś valium na wstrzymanie bo to zaczyna mnie zniechęcać powoli . deadline do jutra ? :>

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg

deadline do jutra ? :>

hell yeah :D

btw. LK, sorry za off-topy :P Recke RP napisze Ci wieczorem, bo narazie czytałem tylko początek.

Do It Like A BOSS !

to jakaś prowokacja , frajerze ? :x

Spoko mó, ja nie mam zamamiaru to z ciebie się nabijać ani nic w tym stylu. Poprostu mówię że jesteś spoko. Nie wymyślaj tu sobie niewiadomo czego :)

Rp całkiem całkiem. Jasny i czytelny, jeśli chodzi o outline. Możnaby popracować troszkę nad całą otoczką (wszystko poza dialogami) - ale to się rozwinie wraz z całym warsztatem pisarskim - im więcej będziesz pisał tym lepiej. Wyraża się także w Twojej postaci wątpliwość co do wygranej (że może to przeciwnik Cię pożre), bardzo dobrze - respekt przed przeciwnikiem i skromność to dobre cechy (nie mylić ze zwątpieniem w swoje siły - tego nie powinno się nigdy robić).

Myślę, że jeśli trochę popracujesz nad warsztatem ( a warto, przyda się to nie tylko do pisania rpów), to staniesz się silną postacią w e-fedach.

Tako rzecze Bubba :spoko: . Pozdrawiam.

HardCore I.C.O.N.

877480213449ffc22ab4dc.jpg

Rp całkiem całkiem. Jasny i czytelny, jeśli chodzi o outline. Możnaby popracować troszkę nad całą otoczką (wszystko poza dialogami) - ale to się rozwinie wraz z całym warsztatem pisarskim - im więcej będziesz pisał tym lepiej. Wyraża się także w Twojej postaci wątpliwość co do wygranej (że może to przeciwnik Cię pożre), bardzo dobrze - respekt przed przeciwnikiem i skromność to dobre cechy (nie mylić ze zwątpieniem w swoje siły - tego nie powinno się nigdy robić).

Myślę, że jeśli trochę popracujesz nad warsztatem ( a warto, przyda się to nie tylko do pisania rpów), to staniesz się silną postacią w e-fedach.

Tako rzecze Bubba :spoko: . Pozdrawiam.

Właśnie :) On jest facem, to nie musi kurwić na lewo i prawo jak to niektórzy heel'e robią ;P

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Bubba, dzięki bardzo :) Usłyszeć miłe słowa od takiej legendy to wielka rzecz :D Postaram się zastosować do twoich wskazówek :) Ahoj!

[ Dodano: 2006-04-17, 16:14 ]

Omg. czekam na komencik od Book'ów :D

Dobra, czas się zabrać w końcu do tej oceny RP :) Zaczynam od Ciebie LK i na szczęście już na wstępnie ręce mi nie opadły ;). Dobry RP. jak tam go czytam, to do teraz nie wierzę, że mogłes napisać to "coś" na pierwszy Outbreak po przerwie :]. Zaczynasz nadawać swojej postaci konkretny styl i gimmick, a to bardzo dobrze, bo najgorzej, kiedy to bookerzy musza robić wszystko za wrestlerów. Podobają mi się te rozterki Oscara, który mimo wszystko sprawia wrażenie, jakby myślał: "Vacek, odszedłeś, trudno. Będzie mi Ciebie brakować, ale dam sobie radę". Z RP na RP jest lepiej, więc mam nadzieję, że na CR przeczytam jeszcze lepszą pracę :) No i mi się osobiście podoba, że to Knifer gra tutaj główne skrzypce i funduje nam speeche, a nie Offten.
Do It Like A BOSS !