Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Daniel Bryan pójdzie po WWE Title? Dean Ambrose pracuje na d

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Jak już wspominaliśmy – w poniedziałek na RAW mamy poznać sekretnego wielbiciela Kaitlyn. Pierwotnie zakładano, że będzie to – po przejściu face turnu – Mark Henry. Jednak jego nieobecność może spowodować zmianę planów i jako wielbiciela zobaczymy kogoś innego.

WWE podpisało kontrakt z ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-daniel-bryan-pojdzie-po-wwe-title-dean-ambrose.html
  • Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

3

• TheMarcin200

1

• B-Side

1

• ShowOff

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Wiadomość o Deanie mnie zaskoczyła, ponieważ ten zawodnik jakichś akcji wyższego ryzyka pewno nie potrafi (przynajmniej ja takich w jego wykonaniu nie widziałem), a może dołączyć do grona tych zawodników, którzy są gwarancją na świetną walkę :) Za Ambrosem przemawia jego zachowanie, sprzedawanie akcji i to jest dopiero naprawdę niesamowite :)

Wiadomość o Steambocie z jednej strony jest dobra, bo nie będę musiał oglądać trzeciego szaraka tułającego się w MR wśród wiecznych Mid-Cardów takich jak: Kingston i Bo (ten drugi też z całą pewnością wyżej niż mid-card nie zajdzie). Ale z drugiej strony jest to troszeczkę przykra wiadomość... Ale nie dla mnie, a dla niego samego, ponieważ prawdopodobnie będzie musiał się pogodzić z takim losem, zakończenie kariery :twisted:

Jeśli chodzi o oglądalność, to zysk widzów w następnych częściach nieco mnie zaskakuje. Widać jednak, że starania Kreatywnych nie poszły na marne.

Nie zdziwi mnie walka Bryana o pas bez konieczności zdobywania walizki. Face vs. Face? Już widzę, jak im Vincent na to pozwala...

Mark Henry jako wielbiciel Kaitlyn... no nie, tej głupoty już za dużo.

Mark Henry? Sexual Chocolate powraca :D

9895452751c9c9c847774.jpg

To że Sami wystąpi jest potwierdzone? To znaczy że nie podpisał kontraktu z WWE?

Możliwe, że na stronie jeszcze nie zaktualizowano informacji.

Dean to jest zdecydowanie materiał na wielką heelową gwiazdę. To jak odgrywa psychopatę jest świetne i bardzo dobrze się to ogląda. Ambrose jest takim drugim Punkiem i ma wszystko żeby osiągnąć w tej federacji bardzo dużo.

Dobra paka newsów.

To, że chcą przeprowadzić walkę Cena vs Bryan bez turnowania żadnego z nich, nie jest zaskoczeniem, ponieważ przy takiej reakcji jaką dostaje Dragon - a myślę, że niedługo będzie dostawać jeszcze większą- to fani w Filadelfii potraktują Cene jako "tego złego" i wygwiżdżą go lub dostanie bardzo mieszaną reakcję. Natomiast Daniel dostanie masywny pop, na pewno jeden z największych w jego karierze.

Fajnie, że Dean tak bardzo doceniają, chłop jest jak najbardziej godny pushowania i kiedyś będzie wielką gwiazdą.

Kreatywni nie rozważają jednak odwrócenia zawodnika. Chcą zrobić pojedynek face vs face i wykorzystać reakcję publiczności, którą zbiera Bryan.
Bardzo miła wiadomość ;) Tylko ciekawe czy rzeczywiście na to postawią.

Szkoda, że do grupy wrestlerów z którymi nie można dać złej walki nie zaliczają Cesaro ;)

"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"

Można gdzieś zobaczyć pełny event lub chociaż pojedyncze walki z House of Hardcore? Chodzi mi oczywiście o poprzednie gale.

Na Youtube będzie raczej ciężko. Jest oficjalny kanał HoH ( http://www.youtube.com/user/TheHouseofHardcore/videos ), ale nie ma tam walk. Za to promo Edge'a można zobaczyć tutaj - http://www.youtube.com/watch?v=nJR4Wxgqj3Y

Tutaj jest z kolei jakaś walka z gali - http://www.youtube.com/watch?v=UgCQYL-_Mvo

Chicagowskiej powtórki z MitB 2011 raczej nie ujrzymy, ale jak najbardziej wierzę w plany walki dwóch face'ów, i tak wszyscy z zarządu wiedzą, że w pojedynku przeciwko topowemu ulubieńcowi fanów to właśnie Cena będzie wygwizdany.

Plany, że to Henry miał być wielbicielem Kaitlyn (w sumie to gabarytowo jak najbardziej do niej pasuje) powstały jeszcze przed tym, jak podpadł kreatywnym, boję się pomyśleć, czym uraczą go w obecnej sytuacji :???: Obawiam się, że gdy za kilka lat przypomnimy sobie postać Henrego, do głowy przyjdzie nam myśl: "Seksualna Czekolada wcale nie była taka najgorsza"

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

Co do Daniela to jeszcze za wczas, żeby dawać mu walki z Ceną, bo on ich nie wygra, natomiast w okolicach HiaC to byłby na pewno ciekawy feud, w którym tak na prawdę nie byłoby faworyta. Jednak zdecydowanie najlepsze dla niego byłoby gdyby dostał walizkę na MitB.

103622114451b447aec2209.gif

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Vaquer z najważniejszej osoby w NXT staje się powoli jedną z topowych gwiazd całego WWE. Obecnie umieściłbym ją obok Toni jeśli chodzi o top kobiet w wrs. Kwestia czasu kiedy sięgnie po najważniejszy pas. No i w sobotę ma zaplanowane dwa występy - zarówno na MiTB jak i Worlds Collide. MVP ostatnich tygodni.
    • Kaczy316
      Ostatnie Monday Night Raw przed Money In The Bank czas zacząć! Let's GOOOO!!!   Zaczynamy od CM Punka! Zobaczmy co ma nam do powiedzenia! Mówi, że mamy Summer Time i jest to Summer Of Punk! A Punk chcę w to lato trochę złota wokół swoich bioder i dlatego będzie chciał wygrać walizkę po raz 3! A następnie mówi o obecnych mistrzach, którzy są mu bliscy obecnie tak naprawdę, ale jest to czas, w którym CM Punk chcę być ponownie mistrzem i mówi, że widzą się na Money In The Bank kiedy się tam zakwalifikuję! Jednak wszystko przerywa Sami Zayn! No Zayn wyszedł, żeby powiedzieć w skrócie, że skoro jemu nie udało się zakwalifikować do Ladder Matchu o walizkę to Punk musi to zrobić i żeby nie zrobił tego Seth Rollins, bo jeśli on to wygra to miejsce będzie skończone i dlatego potrzebują zwycięstwa Punka dzisiaj szczególnie! Ale Sami też mówi do Punka, że jeśli wygra walizkę i World Title to spotkają się w ringu ponownie tylko to będzie zupełnie coś innego, ahh jak ja bym tego chciał, Sami walczy o World Title to byłoby świetne i jakby jeszcze wygrał ten tytuł, ale no niestety to tylko słowa jak na razie, często je potrafi powtarzać, ale na razie nie mają przełożenia na rzeczywistość, a szkoda, ale przyjemny segment bardzo przyjemny.   Oj tak pora na ostatnią walkę kwalifikacyjną do Money In The Bank Ladder Matchu kobiet! Liv Morgan vs Stephanie Vaquer vs Ivy Nile! A Także tym samym debiut w main rosterze Stephanie po stracie tytułu NXT oj czuję ciekawe starcie, liczę na Steph, ale wygrana Liv też będzie tu git. Cyk Stephanie wygrywa po bardzo dobrej walce i kwalifikuję się jako ostatnia do Ladder Matchu o walizkę! Mega przyjemne prawie 10,5 minuty pojedynku, bawiłem się dobrze, zwyciężczyni świetna, ja jestem zadowolony, lecimy dalej!   Heyman i Styles na backu ulala i Heyman życzy mu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, nawet nie wiedziałem, że dzisiaj ma xD, Paul próbuję skupić uwagę AJ'a na tytule Interkontynentalnym i żeby zapomniał o walizce xD ciekawy sposób, ale Styles jak to na face'a przystało nie przyjmuje rady od heelowego Heymana.   Judgment Day w postaci JD McDonagha i Finna Balora vs War Raiders, widzieliśmy już ten pojedynek chyba 2 razy na początku roku coś koło tego, ale nie jest to jeszcze przejedzony temat, a może być ciekawie. The New Day komentowali starcie, ale w trakcie walki próbowali ingerować, wiec zostali oddaleni na backstage przez Panią sędzię, ale i tak ktoś inny zaingerował i dzięki Roxanne to Judgment Day wygrywa po lekko ponad 11 minutowej przyjemnej walce, kolejny dobry pojedynek odhaczony, ciekawe czy Judgment Day dostanie coś za pokonanie byłych mistrzów World Tag Team czy to była walka taka o, żeby była, no zobaczymy, fajny pojedynek JD wygrało i tyle w sumie jak na razie.   Lyra wbija na ring! Oj tak dajcie mi ją!! Wyzywa Becky do pojawienia się, bo chyba wkurzyło ją to co powiedziała w swoim wideo promo, ja mówiąc wprost przewinąłem, za dużo tych wideo prom ostatnio dla mnie xD. Kurde kolejny bardzo fajny segment, Lyry tak fajnie się słucha, tak się wyrobiła na micu, ten feud tak ją wybił i uwolnił jej prawdziwy potencjał, że to niesamowite, mamy jeszcze delikatny brawl przed ich walką na Money In The Bank, kurde no naprawdę bardzo dobry segment, dawno nie miałem tak, że wyczekiwałem właśnie dwóch Pań przy micu na tygodniówce, a teraz tak mam przy tym feudzie i jest to genialne, fajna osobista rywalizacja i mega dużo historii, podoba mi się to.   Myślałem, że to będzie main event, ale dostajemy to teraz, w sumie może to i lepiej? Jey Uso i Sami Zayn vs Bronson Reed i Bron Breakker! Ringowo może być sztosik, ciekawi mnie kto wygra, bo nie jest to takie pewne. Prawie 9 minutowa walka, która też była fajna solidna, ale zakończona przez DQ po tym jak Seth wykonał Curb Stomp na Jeyu kiedy ten był poza ringiem i się podnosił, no ok niech będzie, a następnie mamy brawl i Bronson chcę wykonać Tsunami z narożnika na stół komentatorski na Samim, jednak Punk ratuję Samiego! Wbija z krzesełkiem i przepędza stajnie Rollinsa i samego Setha też oj coś czuję jakiś Six Man Tag Team Match na Night Of Champions tylko pytanie czy u boku Samiego i Punka stanie Jey czy Roman, bo Jey jednak drugi raz z rzędu ma nie bronić tytułu na PLE? No nie wiem, ale sama walka dobra była.   Liv jednak ma problem z Roxanne, no to coś czuję feudzik pomiędzy tymi dwiema Paniami, prawdopodobnie na Evolution zobaczymy ich walkę albo jakiś punkt kulminacyjny.   Kairi Sane vs Raquel Rodriguez, nie jestem przekonany do tej walki, ale no dajmy temu pojedynkowi szanse. Po leciutko ponad 6 minutowej walce wygrywa Kairi Sane! Pojawiła się też Iyo, która zaatakowała Liv, no ogólnie dobry pojedynek, ale krótki, ciekawe co dla Kairi po tej wygranej, ale wyczuwam w sumie Liv vs Iyo o tytuł tylko pytanie kiedy.   Sami i Karrion na backu, Zayn w końcu się wkurza na Krossa, ciekawie się zapowiada. Jey i Gunther w szatni też przyjemne starcie słowne, Gunther wygląda mega dobrze i nawet nie musiał wygrywać ważnych pojedynków, wystarczyło, żeby zachowywał się jak za czasów panowania z IC Title i znowu jest wiarygodny, ja naprawdę wierzę, że Gunther ma szansę na odzyskanie tytułu, chociaż run Jeya jest naprawdę dobry.   Main event time! CM Punk vs El Grande Americano vs AJ Styles! Ostatnia walka o udział w Men's Money In The Bank Ladder Matchu, tutaj moim zdaniem największe szanse ma CM Punk, ale mogą miło zaskoczyć, zobaczymy, każdy mógłby wygrać i nie byłbym zły, AJ czy El Grande w Ladder Matchu czy nawet z walizką też brzmią jak fajna opcja. W ogóle jak publika przez dużą część gali skanduję dla Trutha xD dowiedzieli się o nie przedłużaniu kontraktu, ciekawe czy WWE coś z tym zrobi, ale wątpię. Ajj jednak Punk tego chyba nie wygra, został okradziony ze zwycięstwa identycznie jak Zayn tydzień temu przez Bronsona i Breakkera, ulala po prawie 12 minutowej walce wygrywa El Grande Americano! Kurde no tego to się najmniej spodziewałem mówiąc wprost, myślałem, że jak nie Punk to postawią na Stylesa, ale El Grande też mi się bardzo podoba, po prostu logicznie patrząc to Gigachad ma walkę tego samego dnia z Vikingo, ale no tak przecież El Grande to nie Gigachad, więc EL GRANDE FOR MR. MONEY IN THE BANK! Ciekawie by było gdyby w to poszli xD, ogólnie bardzo dobry pojedynek, fajny main event i ja jestem zadowolony po walce jeszcze brawl z udziałem stajni Setha i z Punkiem, Samim i Jeyem i znowu stajnia Setha wychodzi górą, kurde szanse Setha w walce o walizkę mocno rosną mam wrażenie.   Plusy: Segment otwierający Ostatnia walka kwalifikacyjna kobiet do Women's Money In The Bank Ladder Matchu i świetne pokazanie Vaquer Judgment Day vs War Raiders Segment Lyry i Becky Jey i Sami vs Bronson i Breakker Kairi vs Raquel Main event i El Grande Americano w Men's Money In The Bank Ladder Matchu!   Podsumowanie: Solidny odcinek czerwonej tygodniówki, przyjemne segmenty nawet te na backu, walki dobre bądź bardzo dobre wszystko miało sens, była jakaś historia i zamysł za tym wszystkim, wiadomo były lepsze odcinki, ale ten był fajny i przyjemny do oglądania, uważam, że nie było w nim nic złego i można było się dobrze bawić i ostatecznie fajnie to wszystko powychodziło, także ja polecam, ostatnie tygodnie są dobre, bardzo dobre bądź świetne, tutaj uważam, że jest tak pomiędzy dobrze, a bardzo dobrze, ale nie niżej zdecydowanie.
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1671 Data: 02.06.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Tulsa, Oklahoma, USA Arena: BOK Center Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Michael Cole, Pat McAfee, Kofi Kingston & Xavier Woods Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • Attitude
      Nazwa gali: PTW Dzien Dziecka Data: 31.05.2025 Federacja: Prime Time Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Koslow, Górnośląskie, Polska Arena: PTW Performance Center Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • -Raven-
      Ładnie pompują Jakuba Wędrowycza. Nawet face'owie (pokroju Klechy) wypowiadają się o nim z szacunkiem, stawiając w opozycji do reszty ekipy Sikawy. Face turn Tłuszczaka zbliża się co raz większymi krokami i widać, że WWE ma co do niego spore plany. Szkoda jednak, że Jacobs nie zakwalifikował się do MITB, bo tam spierdolenie mu szansy na wygraną przez Solistę jeszcze lepiej podbudowałoby ich konflikt i wręcz naturalnie ustawiło walkę na Summer Slam.
  • Dodaj nową pozycję...