Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Da Pride Wrestling

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

szpicu,

Trzymajmy się realizmu i piszmy całe walk

http://stream1.gifsoup.com/view3/1290449/picard-facepalm-o.gif

Jakiego realizmu?! Przecież to nie jest gala PPV, gdzie powinienem rozpisywać się nie wiadomo ile. Jest tak jak trzeba, czyli krótko i na temat. A propos realizmu, tak Ty naprawdę trzymałeś się go podczas pisania wypowiedzi Super Dragona, który powiedział: ''kurwa'' :wink:

Nie ma takiej opcji, bo pierwsze miejsce należy do mnie drogi kolego

Tak zważywszy na to, że nikt obecnie wypocin nie czyta (ot co pozostawienie po sobie jakiegoś śladu, że się w ogóle zaglądnęło) i nikt nie zauważył tej ''kurwy'' w wypowiedzi Dragona, to możesz mieć rację...

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 8693

16

• Qba5000

3

• szpicu

3

• TheVillain

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Blaze9, Ty ciągle się przyczepiasz do tej kurwy, ale chyba nigdy nie słyszałeś wypowiedzi Dragona, a poza tym każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii, Ja twoją uszanowałem, więc Ty swoją też uszanuj. Aha i jakbyś chciał podyskutować o moim i twoim diary i jaki poziom one reprezentują to Ja bardzo chętnie mogę wymienić się argumentami.
Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

Proszę przenieść tę dyskusję na PW. Każdy wyraził swoją opinię i koniec tematu.

Odcinek wyszedł dobry. Odniosę się do długości walk. Według mnie są one wystarczające. Sądzę, że walki nie są tak bardzo ważne w Fantasy Bookingu. Oczywiście, znajdą się ci, którzy uwielbiają długie walki, ja jednak się do tych osób nie zaliczam. Dłuższe walki można robić na PPV, a na tygodniówkach to jest jak dla mnie idealna długość. Walka Angle'a z Kanem jest dobrej długości i zupełnie nie rozumiem czemu autor miałby rozpisywać całą walkę.

PS Czekam na rozwinięcie się programu pomiędzy Punkiem a JBL, mam nadzieję, że poprowadzisz ten storyline ciekawie.

Gdybys pisal 2-linijkowe koǹówki, to bym sie przyczepil, ale tak mysle, ze walki sa dobre i odpowiedniej dlugosci. Jak juz gdzies napisalem: dlugie walki to takie, ktorych nie chce mi sie czytac :).

Segmenty tez mi sie podobaja, story tez, a wszystko idzie w dobrym kierumku. Powodzenia!

• 2 tygodnie później...

Lipiec!

Epizod #03 Lockdown

http://www.youtube.com/watch?v=GGNNqAc1s4Y

Panie i Panowie witamy na otwarciu kolejnego epizodu federacji, Da Pirde Wrestling oraz za razem pierwszego, szarego brandu Lockdown. Odcinek rozpoczyna... The Miz wraz ze swoim Miz TV, którego dzisiejszymi gośćmi są dwaj byli przeciwnicy, którzy stoczyli pomiędzy sobą bój o pas WHC na Hardcore Rules, Mark Henry oraz Jack Swagger!

The Miz: Witam was, Marku oraz Jacku... Jak za pewne wiecie, zaprosiłem was do swojego, własnego show, ponieważ chciałbym z wami porozmawiać...

Mark Henry: A ja myślę, że jednak nie mamy o czym...

The Miz: Ale zaraz. Jak to nie mamy o czym?

Mark Henry: Bo nie mamy o czym tu dyskutować. Skoro ten oto siedzący tutaj naprzeciwko mnie, smarkacz dostał swoją szansę na pokazanie swoich umiejętności i... Na odebranie mi mojego mistrzostwa podczas Hardcore Rules i jej nie wykorzystał, tak też właśnie z tego powodu uważam, że nie mamy o czym w ogóle rozmawiać...

Jack Swagger: Wiesz, Mark... Nie mogę tego ani chwili dłużej słuchać w jaki sposób krytykujesz mnie jako wiarygodnego pretendenta do twojego mistrzostwa...

Mark Henry: Posłuchaj mnie synu... Jeśli jeszcze raz wtrącisz mi się w zdanie, to...

Jack Swagger: To? To co?!

Obaj zawodnicy wstają z krzeseł i stykają się głowami...

The Miz: Ależ panowie, uspokójcie się!

Jack SWagger: Henry, wyzywam cię do jeszcze jednej walki o twoje mistrzostwo!

Mark Henry:...

Na arenie pojawia się AJ Styles!...

AJ Styles: Mark, poczekaj chwilę, ponieważ mam coś ci do powiedzenia... Jak sam już to stwierdziłeś, Swagger dostał swoją szansę, której nie wykorzystał i teraz chyba ktoś inny powinien dostać szansę na walkę z tobą o twoje mistrzostwo...

Wypowiedź AJ Stylesa zostaje przerwana przez Matt Morgana!...

Matt Morgan: Ktoś taki jak ja!... Henry, obaj dysponujemy podobnymi gabarytami. Obaj jesteśmy gigantami i myślę, że każdy jeden fan siedzący czy to na arenie czy przed telewizorem chciałby zobaczyć taki oto właśnie pojedynek, ty kontra ja na Silver Night PPV o twój pas!

Mark Henry:...

Obecny mistrz Wagi Ciężkiej chciał zawrzeć głos, jednak nie pozwala mu na to rozbrzmiewające się po całej arenie theme song Austina Ariesa!

Austin Aries: Holly Shit! O czym wasza cała czwórka chrzani, to się w głowie mej nie mieści!... Kim do cholery jasnej jest AJ Styles? Co tu robi Morgan? A ty, Jack o czym tutaj chrzanisz? AJ wchodzi na arenę i stwierdza, że teraz szansę na pokonanie Marka powinien dostać ktoś nowy... No tutaj muszę się z tobą zgodzić, AJ, ale tym kimś nie powinieneś być ty!... Morgan, a czy ty tak naprawdę myślisz, że fani chcieliby zobaczyć starcie dwóch gigantów? To najwidoczniej myślenie nie jest twoją najmocniejszą stroną i musisz je zostawić komuś takiemu jak ja!... Swagger, a ty znowu chcesz walczyć z Henrym? Mało ci z tego, że skopał twoją dupę na Hardcore Rules, to chcesz jeszcze raz oberwać od niego?... This is bullshit!... Jedynym, który powinien walczyć o ten pas jestem ja we własnej osobie! Rozu-mie-cie?!...

Na arenie pojawia się GM Lockdown, Bruce Cymon!...

Bruce Cymon: To się jeszcze okaże, Aries, to się jeszcze okaże, czy to ty rzeczywiście powinieneś walczyć z Henrym o jego mistrzostwo... A dla was wszystkich mam świetną wiadomość, ponieważ przyszedł mi do głowy pewien pomysł, którym jest to, że spośród waszej czwórki wyłonimy nowego pretendenta do pasa Wagi Ciężkiej! Pretendentem zostanie ten, który pokona wszystkich pozostałym rywali do tego miana, ale w jaki sposób to się jeszcze okaże... Ponieważ będzie zależeć to od fanów, którzy będą mieli do wyboru albo The Beat Clock Challenge, w którym AJ zmierzy się z Swaggerem a Morgan z Ariesem lub F4W Elimination Match pomiędzy waszą czwórką. Wynik ankiety poznamy przed dwiema ostatnimi walkami dzisiejszego show, którymi będą właśnie te dwie walki Beat the Clock Challenge lub też przed samym Main Eventem, którym będzie F4W Elimination Match! To wszystko, co chciałem powiedzieć. Dziękuję za uwagę.

_________

Reklamy

_________

1.Single Match

RVD vs Christian Cage:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/196/Rob_Van_Dam_8.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/christianPSD-Dreams.jpg

Końcówka Walki: RVD przeskakuje nad oponentem za jego plecy. Chwyta go za włosy i wyrzuca poza ring, gdzie dobija go poprzez Slingshot Outside Body Press! Po chwili podnosi go, wbija w metalowy słupek, po czym chwyta jego rękę i uderza nią również o ten słupek. Następnie już wrzuca rywala do kwadratowego pierścienia, a sam wchodzi na apron, skąd dobija Cage'a, Slingshot Inside Body Pressem pin, 1..2.. Kick-Out! Rob od razu podnosi Christiana. Wymierza mu kopniaka w brzuch i przechodzi w Head lock. Jednak dźwignia ta nie trwa zbyt długo, ponieważ Kanadyjczyk odpycha od siebie konkurenta. Chwyta go za włosy, ale ten wymierza mu Pele Kick i ponownie przechodzi w pin, 1..2.. Kick-Out! Mr.PPV chce dobić Kapitana Charyzmę Rolling Thunderem, ale ostatecznie nadziewa się na wystawionego przez niego kolana. Peep Of Peepulation wstaje, podnosi Van Dama i wymierza mu Kneeling Gourdbuster! Teraz Cage przygotowuje się do wykonania Spearu, ale nagle na titatronie wyświetla się obraz jego TT przyjaciela, Chrisa Jericho, który jest obijany przez pewnego zawodnika, którego twarzy niestety nie widzimy i więc nie wiemy kim on jest... Christian jest zdesperowany, nie wie co ma robić! Czy ruszyć przyjacielowi na pomoc, czy pozostać w ringu!... The Whole Fucking Show wstaje na nogi, a Cage wymierza mu Spear i od razu w szybkim tempie rusza na zaplecze. Sędzia rozpoczyna odliczanie Count-Out... Jest już przy 8..9..10! Zwycięzcą walki jest RVD!

Winner: RVD via Count-Out! (8:15)

------

Conrad Rambox oraz jego gość specjalny, Daniel Bryan, z którym przeprowadza wywiad tuż przed samymi drzwiami wejściowymi do hali, w której rozgrywa się dzisiejszy epizod Lockdown...

Rambox: Witaj, Danielu. Zaczepiłem cię, ponieważ chcę przeprowadzić z tobą wywiad...

Daniel Bryan: Yes?!

Rambox:...... Pierwsze pytanie brzmi następująco... Jak się czujesz jako niespełniony mistrz Wagi Półciężkiej?

Daniel Bryan: Rambox, Rambox, Rambox... A jak ci się wydaje człowieku?! Jak mogę się do jasnej cholery czuć jako... Jak ty to określiłeś?... A tak, niespełniony mistrz Wagi Półciężkiej?! Czy ty naprawdę nie masz nic innego do roboty niż znęcanie się nade mną takimi dennymi pytaniami?!

Rambox: Ale...

Daniel Bryan: No! No! No!... Milcz jak mówię!... Czy ty przypadkiem zadając mi takie denne pytania nie drwisz ze mnie? A może chcesz spotkać się ze mną w ringu i sprawdzić jak naprawdę się czuję?!... Spokój, Daniel, uspokój się. Jeszcze na nic nie jest za późno... A więc drogi Conradzie, jeśli chcesz dowiedzieć się jakie jest moje samopoczucie, to powiem ci jedno... Musisz obejrzeć moją dzisiejszą walkę z Reyem Mysterio, który poczuje dzisiaj mój gniew! I proszę cię nigdy więcej, ale to nigdy więcej nie nazywaj mnie niespełnionym mistrzem, bo jeszcze nic nie jest zakończone.

Rambox: Mówiąc ''nic nie jest zakończone'' co dokładniej masz na myśli? Czy mógłbyś tą wypowiedź jakoś bardziej rozciągnąć?

Daniel Bryan: Nie... Wszystkiego dowiesz się w odpowiednim czasie, a teraz już muszę iść.

Rambox: W porządku. Dziękuję za wywiad.

------

2.Single Match

Alex Riley /w. Cody Rhodes vs Kassius Ohno:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2273/Alex_Riley_2012CutByJibunjishin2.jpg /w.http://psd-dreams.de/data/thumbnails/56/Cody_Rhodes_2012CutByJibunjishin12.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/610/kassiusohno.png

Końcówka Walki: Klincz. Riley zrywa rękę rywala ze swojego karku i przechodzi w Headlock. KO od razu odpycha go od siebie i wymierza mu szybkiego kopniaka w brzuch. Chwyta go za głowę i w taki oto sposób wymierza jego twarzą uderzenie o narożnik, w który go wrzuca i serwuje mu w nim serię uderzeń. Teraz Kassius decyduje się na Irish Whip dla konkurenta do naprzeciwległego narożni... Ale jednak Alex używa kontry na własny Irish Whip i to on wrzuca przeciwnika do narożnika, gdzie chce go dobić Running Corner Body Splas... Unik, a pomocnik Rhodesa uderza twarzą o narożnik. Kassius rozpędza się, odbija od lin i dobija Rileya, Springboard Back Elbowem! Teraz wykonuje pewny taunt, który najwidoczniej sygnalizuje nam nadejście Cravate Suplex, ale czy to uda się mu uda?!... Tak jest, pada Cravate Suplex! Próba przypięcia, 1..2.. Kick-Out! Ohno po nieudanej próbie przypięcia dobija rywala Sentonem i ponownie przechodzi w pin, 1..2.. Kick-Out! No cóż Kassiusowi nie udało się przypiąć konkurenta do 3 countów, ale co on teraz robi? Wchodzi na narożnik, gdzie czeka, aż Alex wstanie na nogi... Pomocnik Rhodesa jest już na nogach, a Ex-Hero skacze z Diving Laria... Unik w wykonaniu A-Ry'aja, który od razu wymierza oponentowi kopniaka w brzuch, a następnie decyduję się na Irish Whip dla Kassiusa w stronę lin, od których ten się odbija i inkasuje w Spinning Spinebuster pin, 1..2.. Kick-Out! Alex przechodzi w Fujijawa Arm Bar, ale niestety nie może nic tą dźwignią zdziałać, ponieważ The Young Knockout Kid chwyta się lin, a sędzia odciąga od niego napastnika. Alex podnosi rywala, ale ten wymierza mu niespodziewanego kopniaka w brzuch i dorzuca Hanging Neckbreaker pin, 1..2.. Reversal, 1..2.. Reversal, Handstand Low Elbow Smash od Young Knockout Kida, który przechodzi w Ohno Clutch! ...Czy Riley odklepie?! A może jakimś cudem uda się mu uciec?!... Cody Rhodes wskakuje na apron, czy przyciąga uwagę sędzi na siebie, a jego przyjaciel, Alex idealnie to wykorzystuje wpychając oponentowi palca w oko. Ten go puszcza, a Riley wstaje. Podnosi oponenta i wymierza mu Falcon Arrow i przechodzi w pin, 1..2..3!

Winner: Alex Riley via Pinfall (10:03)

Jednak Riley nie zamierza celebrować swojego zwycięstwa, a podchodzi pod pokonanego już konkurenta, którego podnosi... Rhodes wchodzi do ringu i przejmuje Kassiusa w swoje łapy pod pozycję do wykonania Cross Rhodes...

To Antonio Cesaro! Który wbiega do kwadratowego pierścienia i od razu rzuca się z pięściami na Rhodesa oraz Rileya. Jednak przewaga liczebna nie sprzyja teamowi, Da Dashings, z którymi Szwajcar daje sobie radę! Powala ich obu, a ci uciekają z ringu! Antonio podchodzi pod Kassiusa, któremu pomaga wstać na nogi i razem opuszczają arenę.

Przypomnienie tego, co nas jeszcze dzisiaj spotka, czyli wyłonienie nowego pretendenta do pasa Wagi Ciężkiej, którym może zostać Austin Aries, Matt

Morgan, Jack Swagger lub AJ Styles!

3.Triple Threat Match

Kofi Kingston vs Alberto del Rio vs William Regal:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/620/kofikingston1_wfmashupz.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2387/2436_Alberto_del_Rio.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/77/William_Regal_2012CutByJibunjishin3.jpg

Końcówka Walki: Obecnie Kofi Kingston znajduje się poza ringiem, w którym akcja naprawdę bardzo ciekawie oraz w szybkim tempie się rozgrywa. Regal oraz del Rio wymieniają się w nim punchami... Irish Whip od Williama dla del Rio w stronę narożnika. Anglik biegnie za oponentem, ale ten sprytnie przeskakuje nad nim za jego plecy handstandem na narożniku i odpowiada mu Low Kickiem, po czym dorzuca Flip-Over Bridging German Suplex pin, 1..2.. Kick-Out! Obaj zawodnicy wstają na nogi. Lord chce wymierzyć rywalowi Back Chop, ale ten blokuje jego cios. Odpowiada kopniakiem w brzuch i przechodzi w Cross Armbreaker! ...Czy Regal odklepie?! Czy może uda się mu jakoś wydostać z tarapatów?!... Kingston wchodzi na apron, skąd skacze z Diving Leg Dropem from Tope Rope dla Meksykanina, który trzyma Regala w Cross Armbreakerze! Ghańczyk podnosi Arystokratę i wyrzuca go z kwadratowego pierścienia. Następnie przechodzi w pin na Angliku, 1..2.. Kick-Out! Po nieudanej próbie pinu Kofi decyduje się na podniesienie oponenta, któremu chce wykonać Suplex, ale ten stawia mu opór i kontroluje to na Suplex Lift Neckbreaker!

http://img534.imageshack.us/img534/8821/goldustoverpowersmikekn.gif

Próba przypięcia, ale zostaje ona przerwana na drugim count'cie przez Alberto, który podnosi Regala, a ten niespodziewanie wymierza mu kopniaka w brzuch i dorzuca Delayed Double Underhook Suplex! Kingston wstaje na nogi i dosłownie znikąd serwuje Anglikowi Trouble In Paradise, ale ten na skutek tego fenomenalnego kopnięcia wylatuje pomiędzy linami z kwadratowego pierścienia. Ghańczyk podąża za rywalem. Podnosi go i wbija jego plecami w apron, po czym wrzuca go do ringu. On również chce do niego wejść, ale gdy tylko wystawia głowę pomiędzy linami, to otrzymuje w nią Drive by Kick od Alberto, który po wykonaniu tej akcji wciąga go za włosy na środek ringu. The Old Pro wstaje i atakuje Arystokratę, któremu wraz z Ghańczykiem serwuję Irish Whip w stronę lin, od których ten odbija się i inkasuje w Double Flapjack! Kofi od razu przechodzi w pin, co nie specjalnie odpowiada Regalowi, który zrywa go z Meksykanina za nogę i od razu wymierza mu Elbow Drop w plecy bezpośrednio przechodząc w Regal-Stretch! ...Czy The Wildcat odklepie? Czy może uda się mu uciec jakimś cudem?!... W zasięgu jego rąk znajdują się liny, a więc łapie się ich, a sędzia odciąga od niego napastnika. William od razu chce ruszyć na czarnoskórego zawodnika, ale nie zauważa tego, że Alberto jest już na nogach, co ten wykorzystuje i przechwytuje go w pin, 1..2.. Kick-Out! Obaj zawodnicy wstają w tym samym czasie. Zaczynają wymieniać się ciosami... Irish Whip od Alberto dla The Man's Mana w stronę lin, ten odbija się od nich i Back Body Dro... Nic z tego! Sir świetnie kontroluje tę akcję w Sunset Flip, ale nie udaje się mu wykonać tej akcji do końca, ponieważ Meksykanin stoi w dalszym ciągu, lecz chwieje się na nogach. Kingston wstaje resztkami sił na nogi i serwuje mu Trouble In Paradise i dopiero teraz Regal przechwytuje Arystokratę w pin, 1..2.. Kofi jest zbyt zmęczony, aby przerwać pin! A sam del Rio w ogóle się nie rusza!...

3! Tak jest! Zwycięzcą tej jakże wspaniałej walki zostaje William Regal!

Winner: William Regal via Pinfall (20:07)

------

Backstage:

Na zapleczu widzimy przyszłego miana do mistrzostwa Wagi Półciężkiej, Curtisa Axela, którego w pewnym momencie zaczepia obecny mistrz Wagi Półciężkiej, Dolph Ziggler...

Dolph Ziggler: McGillicutty, synu marnotrawny, chcę ci pogratulować tego, że wygrałeś turniej, który miał na celu wyłonienie nowego rywala dla mnie, który stoczy ze mną walkę o moje mistrzostwo. Pokonałeś tak wspaniałych zawodników jak AJ Styles czy William Regal... Ale dopiero to, czego dokonałeś w samym finale zasługuje na uznanie, ponieważ zaimponowałeś mi tym w jaki sposób pokonałeś swojego przyjaciela, który jak sam nieraz wspominałeś, pomagał ci w naprawdę trudnych sytuacjach życiowych...

Michael McGillicutty: Ziggler, takie pierdoły to możesz opowiadać małemu dziecku, ale nie mnie i mów o co ci tak naprawdę chodzi!

Dolph Ziggler: Wiesz? W sumie nabijanie się z ciebie nie sprawia mi żadnej przyjemności, a więc przejdę do konkretów... A więc twój ojciec, Curt Hening inaczej znany jako MrPerfect był dla mnie naprawdę wielką inspiracją, na której opierałem się i zawsze chciałem być taki jak on i wiesz co? Udało się mi to! A nawet mogę stwierdzić, z całym szacunkiem oczywiście, że jestem lepszy niż on! Twój ojciec naprawdę byłby zadowolony z syna... Z syna, którym byłbym ja a nie taki typowy szarak oraz nieudacznik jak ty!

McGillicutty nie może wytrzymać z nerwów i rzuca się z pięściami na Zigglera! Pomiędzy zawodnikami dochodzi do brawlu, ale nie trwa on długo, ponieważ przerywa go GM Lockdown, Bruce Cymon...

Bruce Cymon: Panowie, jeśli aż tak bardzo rwiecie się do walki pomiędzy sobą, to mam dla was pewną, ciekawą wiadomość... A mianowicie stoczycie ją już za tydzień, na kolejnym Lockdown!

Michael McGillicutty: Ale przecież!...

Bruce Cymon: Żadnych ale proszę! Moje słowo jest świete i będzie tak, jak powiedziałem! Rozumiecie? ...... To bardzo dobrze! Jestem z waszej postawy bardzo zadowolony!

------

4.No Count-Out Match

Daniel Bryan vs Rey Mysterio:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/Daniel_Bryan_2012CutByJibunjishin25.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/28/Rey_Mysterio-2011Cutout_by_Jibunjishin39.jpg

Końcówka Walki: Akcja rozgrywa się poza ringiem. Rey z pozycji siedzącej jest oparty o barykadę, a Bryan serwuje mu swoją typową serię Yes-Kicków. Na zakończenie dorzuca Buzssaw Kick. Teraz Amerykanin podchodzi pod stół komentatorski, z którego ściąga osłonę, wyciąga monitoring i podchodzi pod Luchadora, którego podnosi i wrzuca go na ten stół. Daniel Bryan wchodzi po zewnętrznej stronie ringu na narożnik i co on chce zrobić?!... Skacze w stronę leżącego oponenta na stole komentatorskim z Diving Elbow Dro... Jednak nic z tego! Mr619 unika ciosu, a Daniel spada na stół! ...Na arenie rozbrzmiewają się chanty ''Holly Shit!''... Po upływie 8 sekund jako pierwszy na nogi wstaje Mysterio, który podnosi D-Bryana, którego wrzuca do ringu, gdzie równiez i on wchodzi i przechodzi w pin, 1..2.. I czy padnie 3 count?! Czy może raczej Smok odkopie?!... Kick-Out! Po nieudanej próbie przypięcia, Rey podnosi rywala, któremu serwuje Irish Whip w stronę lin i biegnie za nim. Jednak Bryan robi unik wyrzucając rywala na apron i serwuje mu powalające Roundhouse Kick ponad linami! Wciąga półprzytomnego Luchadora do środka kwadratowego pierścienia, gdzie go przypina, 1..2..Kick-Out! Amerykanin podnosi go. Wykręca mu rękę i wymierza mu Mid Kick'a w klatkę piersiową. Odpycha go w stronę lin, od których ten odbija się i inkasu... Jednak przeskakuje nad plecami skulonego oponenta i odpowiada mu łokciem w plecy. Bryan odwraca się twarzą do Luchadora, a ten dorzuca Dropsualt! Na skutek czego Daniel wbija się w narożnik, gdzie Mr619 chce go dobić Running Corner Laria... Amerykanin robi unik, a Rey uderza swoją twarzą o narożnik. No-Man przechwytuje zamroczonego rywala w swoje łapy i wymierza mu Pumphandle Gutbuster! Pin, 1..2..

Jednak Bryan na własne życzenie rezygnuje z próby przypięcia i przechodzi w LeBell Lock! ...Czy Mysterio odklepie?! Czy może uda się mu jakimś cudem uciec z tarapatów?!... Odklepuje!

Winner: Daniel Bryan via Submission (10:17)

Zapowiedź nadchodzącej gali PPV, Silver Night!

A teraz, gdy już reklamy dobiegły końca, pora na najważniejsze wydarzenie dzisiejszego epizodu Lockdown... Czyli wyłonienie nowego pretendenta do pasa Wagi Ciężkiej! O wygranie tego miana będzie starała się czwórka wspaniałych zawodników, takich jak: Austin Aries, Matt Morgan, AJ Styles oraz Jack Swagger! Ale zanim do tego przejdziemy przywitajmy gorącymi brawami gospodarza szarego brandu, Bruce'a Cymona!

Bruce Cymon: Panie oraz Panowie, czas na finaa-aał! Mojego niepowtarzalnego oraz jedynego w swoim rodzaju dziecka, którym jest Lockdown! Spójrzy więc na titatron, gdzie wyświetlą się wyniki głosowania sposobu na wyłonienie nowego pretendenta do pasa Wagi Ciężkiej!... ......

http://c.wrzuta.pl/wi14908/7b75dbd500135e9651c49901/adiary

... A więc sposobem na wyłonienie kolejnego pretendenta do najważniejszego pasa mojej żyły złota jest... Fatal 4 Way Elimination Match! Życzę wszystkim udanej zabawy oraz miłego oglądania walki!

ME 5.Fatal 4 Way Elimination Match for cotender for WHC Championship

Austin Aries vs Matt Morgan vs AJ Styles vs Jack Swagger:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/llcutout.png VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/642/64_Matt_Morgan_4-Anniversary.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/AJ_Styles_28.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1108/Jack_Swagger12_cutout_by_Crank.jpg

Czytajcie dokładnie, bo sposoby eliminacji są przemyślane tak, aby nikt nie ucierpiał!

Końcówka Walki: Swagger oraz Aries znajdują się poza ringiem, gdzie trwa już od jakiegoś czasu zacięty brawl pomiędzy nimi. Natomiast w ringu, Morgan dosłownie rzuca znacznie mniejszym Stylesem jak workiem ziemniaków nie dając mu żadnych szans na jakąkolwiek odpowiedź. Short-Arm Sidewalk Slam w jego wykonaniu dla oponenta, którego podnosi i serwuje mu Irish Whip w stronę narożnika. Matt biegnie za nim i... Jednak AJ przeskakuje nad nim za jego plecy poprzez handstand na narożniku i w bardzo szybkim tempie odpowia... Oj! Nic z tego! Potwór przechwytuje go w swoje łapy i wyrzuca go poza ring ponad linami, Fall-A-Way Slamem prosto na dwóch pozostałych oponentów, Ariesa oraz Jacka. Morgan wychodzi z ringu. Podnosi A-Double'a, którego wynosi pod Gorillia Press Hold i rzuca go jego twarzą prosto na barykadę. Na twarzy Austina pojawia się krew. Następnie z kolei, olbrzym chce coś od Jacka, ale ten zaskakuje go kopniakiem w kolano. Swagg szybko wstaje, wbija go jego plecami w apron i wrzuca go do kwadratowego pierścienia, gdzie zakłada mu Riot Lock! ...Czy olbrzym odklepie?! Czy może zdoła jakoś uciec?!... Na całe szczęście trzymający go w Riot Locku, Swagger niespodziewanie otrzymuje Top Rop Missible Dropkick od Stylesa! Uwolniony Matt ucieka z ringu natomiast AJ chce podnieść Jacka, ale ten nagle chwyta go w swoje łapy i serwuje mu Belly to Belly Overhead Suplex! The Phenomenal od razu po otrzymaniu tej akcji wstaje na nogi opierając się o narożnik. A-Double wchodzi do kwadratowego pierścienia i chce zaatakować Swagga, Running Elbow Smashem, ale ten robi unik i odpowiada Chop Blockiem w przód nogi! Chce dorzucić pewnie Gutwrench Powerbomb, ale Aries stawia mu opór, więc Jack szybko zmienia decyzję na Gutwrench Suplex! Po otrzymaniu tejże akcji Austin podobnie jak Phenomenal od razu wstaje na nogi opierając się o narożnik. Amerykański Patriota widząc to, że dwaj jego oponenci znajdują się w dwóch narożnikach, które są naprzeciwko siebie, wymierza jednemu z nich Running Corner Body Splash... Drugi również otrzymuje tę akcję!... Jack ześwirował! Odwraca się uderzając się pięściami po klacie, bo pewnie... Swagg nagle otrzymuje Carboon Footprint od Morgana, który przechodzi w pin, 1..2..3!

Jack Swagger is eliminated via Pinfall by Matt Morgan (11:12)

Matt podchodzi pod Ariesa, któremu chce zaserwować Irish Whip do naprzeciwległego narożnika, gdzie znajduje się AJ Styles. Chce, ale Austin nie pozwala mu tego dokonać. Używa kontry w Pull-Back. Wkłada olbrzymowi palca w oko i dobija go Brainbusterem!

Matt Morgan is eliminated via Pinfall by Austin Aries (12:30)

AJ Styles biegnie prosto na podnoszącego się, Austina, lecz ten robi unik, a Phenomenal wylatuje ponad linami poza ring, gdzie zostaj dobity przez oponenta Slingshot Outside Body Pressem... Nastała krótkotrwała przerwa w akcji pomiędzy zawodnikami, a już po 5 sekundach jako pierwszy na nogi wstaje A-Double, który podnosi rywala i uderza jego ręką o metalowy słupek. Chce go jeszcze dobić Running Lariatem, jednak ten robi unik, a Austin uderza ręką o słupek. Styles wrzuca go do kwadratowego pierścienia, a sam wchodzi na apron i... Slingshot Corksew Body Pre... Nic z tego! Nadziewa się na kolana rywala, który od razu wstaje i odpowiada serią kopnięć. Na zakończenie dorzu... Jednak AJ schylając głowę unika Jumping Spinning Heel Kicka i bezpośrednio wymierza Pele Kick! Pin, 1..2.. Reversal, 1..2.. Reversal, 1..2.. Handstand Soccer Kick! Pin, 1..2.. Kick-Out! Zawodnicy wstają na nogi w tym samym czasie i przechodzą w klincz. Styles wykręca rękę oponenta, ale ten się odkręca i bezpośrednio przechwytuje AJ'eja w Hammer Lock. The Phenomenal wbiega plecami w narożnik wbijąc w niego swojego konkurenta, a po chwili zarzuca go za niego, skąd wymierza mu Avalancha Frankesteiner! AJ podnosi rywala, ale ten wymier... Wow! Styles przechwytuje jego nogę i odpowiada mu Dragon Screwem. Trzymając go w dalszym ciągu za nią przechodzi w Single Leg Boston Crab! ...Czy A-Double odklepie?!... Jednak sam The Phenomenal rezygnuje z tejże dźwigni. Podnosi Ariesa, któremu wymierza Irish Whip w stronę lin, od których ten odbija się i... Pada kontra z jego strony z próby wykonania Hurricarany w Powerbomb prosto w narożnik, gdzie teraz Austin chce go dobić Running Dropki...ckiem! A-Double rozpoczyna swój taunt, który zapowiada nam nadejście Brainbustera! Przechwytuje oponenta. Wynosi go pod Suplex Lift i ...Czy padnie Brainbuster!... Tak jest! Pin, 1..2..

AJ zarzuca swoją nogę na liny, a sędzia przerywa pin! Wnerwiony Austin podnosi konkurenta i wymierza mu Irish Whip w stronę narożnika. Biegnie za nim i jednak ten przeskakując nad nim poprzez handstand na narożniku wymierza mu Sunset Flip Powerbomb, pin 1..2..3!

Winner and new cotender for WHC Championship[/b]: AJ Styles (22:42)

I widokiem nowego pretendenta do mistrzostwa Wagi Cięzkiej celebrującego swoje zwycięstwo kończymy dzisiejszy epizod Lockdown!

Chcieliście dłuższe walki? Dostaliście je. Teraz ja liczę na dłuższe i bardziej szczegółowe komentarze od Was. Oczywiście może być w nich zawarta jakakolwiek krytyka do czegokolwiek. Ja nawet nalegam na nią.

Karta na Silver Night PPV:

:arrow: Dolph Ziggler © vs Michael McGillicutty -for: Light Heavyweight championship:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/Dolph_Ziggler-2011Cutout_by_Jibunjishin5.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2272/2447_Curtis_Axel.jpg

:arrow: Kane & RVD © vs Cage & Jericho -for: TT Championships:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/2071_Kane.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/196/Rob_Van_Dam_8.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/Jericho32_cutout_by_Crank.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/1345_Christian.jpg

:arrow: Mark Henry © vs AJ Styles -for: World Heavyweight Championship:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/24/mark_henry_.png VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/AJ51_cutout_by_Crank.jpg

Pierwszy raz czytam twoje diary. Wcześniej jako gość śledziłem twój stary projekt, czyli Blaze Stream jak się nie mylę. Dłuższe walki są jak najbardziej na "+". Nie wiem jak innym, ale mi na przykład nie podoba się jak w trakcie walk "budujesz napięcie", czyli to:

Wynosi go pod Suplex Lift i ...Czy padnie Brainbuster!... Tak jest, 1..2..
Wiesz o co mi chodzi? Rozumiem, że tym spodobem próbujesz robić jakieś emocje, ale moim zdaniem jest to zbędne. Nie zrozum mnie źle. Będziesz pisał jak chcesz. Ja tylko dałem przykład co nie podoba mi się w twoim pisaniu jeśli o styl pisania walk. Do estetyki i storyline'ów nie mam się o co przyczepić, bo odwalasz dobrą robotę :)

>> Zapraszam do mnie, początkującego "bookera" WWE ! :)

:arrow: http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40850

52112036351dc17c035f8c.jpg

Kurde, pierwszy segment według mnie może nie zaczął się źle jednak Swagger wypadł tam jak Hornswoggle wygląda przy Big Show'e. Jednak potem pojawili się AJ, Matt, Austin, więc było lepiej, mamy F4W tylko że cholera w tym Miz TV Miz był tylko na początku a potem praktycznie nie wystapił.

Pierwsza walka dobra, widać że Rob jest u ciebie w świetnej formie, jednak to nie jest błąd tylko świetna decyzja że wykonuje on akcje z dawnego movesu. Zwycięstwo jednak nie było z byt przekonywujące.

Bryan mnie rozwalił, zgasił on zupełnie gościa od wywiadów i fajnie się to czytało bo Daniel ma u ciebie gimmick taki jak w WWE czyli genialny.

Druga walka dobra jednak ważniejsze jest to co było po niej, KOW u ciebie będą mieli reaktywacje ? Znakomicie.

Regal wygrywa po walce która była, hmm genialna. Nie no gratulacje, długa, bardzo długa walka którą do tego wygrał Regal, nawet na PPV takie walki praktycznie się nie zdarzają.

Segment a następnie brawl między Curtisem i Ziggim wypadł dobrze, za tydzień będzie ich walka i mam nadzieje że mistrz obroni pas.

Ja pierdziele, kolejna znakomita walka, tylko szkoda że krótka. Jednak panowie dali z siebie wszystko [czyli ty dałeś z siebie wszystko :D ]. Do tego Daniel wygrywa więc wszystko dobrze.

Main Event świetny tylko mam jeden problem, jak Aries ma wykonać Brainbuster takiemu gigantowi jak Morgan ? :shock: Jednak oprucz tego było świetnie i świetnie że wygrał Styles, czyżby nowy mistrz ?

Cała gala znakomita, i zajefajnie że sa długie walki i wszystkie były bardzo dobre a niektóre nawet doskonałe.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Poprzedni odcinek czytałem lecz nie skomentowałem, teraz postaram się wypisać kilka plusów i minusów.

- Trochę mnie zdziwiło że na całą galę jest tylko jeden segment w ringu, a myślę że jeśli show odbywa się co tydzień to powinno być ich co najmniej trzy.

- Piszesz bardzo dobre walki i wydłużenie ich wyszło ci na dobre.

- Jestem tego samego zdania co JohnyBoy, to budowanie napięcia podczas walk jest zbędne i sztucznie przedłuża ich długość. Mimo tego walki są naprawdę dobre.

- Backstage masz naprawdę na poziomie, ale kosztem segmentów z ringu.

Podsumowując gale są bardzo dobre tylko powinieneś robić więcej segmentów w ringu.

Zapraszam do czytania i komentowania mojej własnej federacji Artenis Wrestling Federation.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40846

• 2 tygodnie później...

F4W tylko że cholera w tym Miz TV Miz był tylko na początku a potem praktycznie nie wystapił.

Przecież w rosterze nie podałem Miza, a więc nie jest on u mnie wrestlerem :wink: Występować? Będzie występował, ale tylko jako prowadzący Miz-Tv lub w jakichś story-line'ach (bez uczestniczenia w walkach).

Daniel ma u ciebie gimmick taki jak w WWE czyli genialny.

Staram się tego trzymać ;) Tylko niektórym zawodnikom będę zmieniał gimmicki, np. Ortonowi, który będzie miał taki sam gimmick jak w moim poprzednim diary, Blaze Stream.

jak Aries ma wykonać Brainbuster takiemu gigantowi jak Morgan ?

Taki gimmick... Połączenie tak jakby gimmicku łagodniejszego SCSA z ''Strong-Boy'em'', który potrafi zajebać finisha gigantom :twisted: .

Jestem tego samego zdania co JohnyBoy, to budowanie napięcia podczas walk jest zbędne i sztucznie przedłuża ich długość

Ja sam lubię czytać to, co piszę i takie ''Wynosi, jeb, 1..2..3!'' byłoby według mnie do kitu. Pisząc walki i takie oto fragmenty chcę doprowadzić do niepewności czytającego, który ma być ciekawy tego, co się wydarzy.

Dzięki za komentarze chłopaki :) Kolejny epizod, Infinity powinien pojawić się gdzieś jeszcze w tym tygodniu.

• 4 tygodnie później...

Epizod #04 Infinity

Panie i Panowie witamy na otwarciu kolejnego epizodu federacji, Da Pirde Wrestling oraz za razem drugiego, zielonego brandu Infinity. Odcinek rozpoczyna się od akcji w pokoju generalnego menadżera Infinity, CD Blaze'a, gdzie widzimy jego we własnej osobie oraz rozmawiającego z nim, Dave'a Batistę...

CD Blaze: Słucham, Batista, co cię do mnie sprowadza?

Dave Batista: Blaze, przyszedłem tutaj tylko po to, aby powiedzieć ci, żebyś na dzisiejszy epizod Infinity zapowiedział starcie, w którym będę chciał wziąć udział...

CD Blaze: Powiem szczerze, że jestem zaciekawiony twoją propozycją. A powiedz mi jeszcze, z kim chcesz tę walkę stoczyć?

Dave Batista: Z nikim znaczącym... A tylko z dwoma staruchami, z Hollym oraz z Finlayem, którym muszę wymierzyć sprawiedliwą karę za moją zeszłotygodniową porażkę z jednym z nich i tym razem już dotrzymam mego słowa!

CD Blaze: Wiesz... Zrobiłbym to, ale ze względu na to, że Bob w dalszym ciągu przebywa w szpitalu, to jednak nie mogę tego dla ciebie zrobić, ale dla polepszenia twojego humoru mogę ci coś obiecać...

Dave Batista: Co takiego?

CD Blaze: Tej walki jeszcze dzisiaj nie otrzymasz, ale już za niedługo, dokładniej za dwa tygodnie odbędzie się gala PPV, Silver Night, na której będziesz mógł stoczyć te starcie z tymi dwoma zawodnikami i teraz już decyzja należy wyłącznie do ciebie, czy rzeczywiście aż tak bardzo zależy ci na wymierzeniu im, jak ty to powiedziałeś, hm?... Odpowiedniej kary.

Dave Batista: Ja nie tylko chcę wymierzyć im tę karę, ale i chcę ich zniszczyć! I przystaję na twoją propozycję, Blaze!... Ale mam jeszcze jedną prośbę.

CD Blaze: Jeszcze coś? No dobra, słucham.

Dave Batista: Ja nie tylko chcę zemsty na tych dwóch dziadkach, ale również i na sędzi, który sędziował mój zeszłotygodniowy pojedynek, bo taka jest prawda, że moja porażka stoi również za jego sprawą.

CD Blaze: Nie ma sprawy, Batista! Masz to załatwione, ale będzie to No DQ Match!... A teraz idź już, bo mam jeszcze inne sprawy do załatwienia.

Animal opuścił GM Room.

------

1.Single Match

Conor O'Brian vs Tyson Kidd:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2533/Conor_OBrian_3_Jess07Feb2013.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1427/tysonkidd1_wrestlingmaniac.jpg

Końcówka Walki: Kidd trzyma Conora w Slepper Hold, ale O'Brian wstając na nogi zarzuca na siebie, na swoje plecy rywala i wymierza mu Over The Shoulder Jawbreaker. Podnosi go. Wrzuca do narożnika, gdzie dobija go Running Corner Lariatem i wyrzuca na środek ringu poprzez Choke Toss. Następnie wykonuje taunt, który zapowiada nam nadejście pewnego ataku, ale jakiego to tego nie wiemy... Kanadyjczyk wstaje na nogi, a Conor przechodzi w Full Nelson Hold... Ale i Tysonowi wydostanie się z tejże dźwigni nie sprawia żadnych kłopotów. Od razu odpowiada oponentowi Inverted Jawbrekaerem, po którym dorzuca powalające, Jumping Spinning Heel Kickiem. Pin, 1..2.. Kick-Out! Kidd chwyta go za nogę i prawdopodobnie chce przejść w Sharpshooter, ale Conor stawia mu opór i odpycha go obiema nogami od siebie. Wstaje i chce odpowiedzieć konkurentowi Running Big Bootem, ale ten można powiedzieć, że spodziewał się tego i w odpowiedniej chwili unika kopnięcia robiąc fikołka w przód. O'Brian odwraca się, a Kidd w międzyczasie wskoczył na liny i wymie... Jednak nic z tego! Pada kontra w próby wykonania Springboard Hurricarany w Powerbomb od Conora, który dodatkowo podnosi rywala i dobija go Full Nelson Slamem! Pin, 1..2..3!

Winner: Conor O'Brian via Pinfall (7:13)

------

2.Single No DQ Match non title match

Dave Batista (Tv C) vs Refree:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/7/Batista_Babes_CutOutApril2010_1.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2583/Brad_Maddox.jpg

Nie. Sędzią nie jest Maddox. Po prostu nie mogłem znaleźć jakiegoś gościa w stroju sędzi.

Ledwo usłyszeliśmy gong, a Zwierzak już powala swojego można by powiedzieć, że rywala Running Clotheslinem. Podnosi go. Wrzuca Choke Tossem do narożnika, gdzie dobija go Running Corner Lariatem. Zarzuca go na narożnik i... Pada Muscle Buster! Batista przechodzi w pin, ale w tym samym czasie do kwadratowego pierścienia wbiega Finlay, który wymierza mu uderzenie prosto w głowę swoim przyrządem, czym go oczywiście nokautuje! Po chwili zarzuca rywala Animala na niego samego, a sędzia pojedynku rozpoczyna odliczanie pinu, 1..2..3!

Winner: Last Refree from match Finlay-Batista... Via pinfall (2:06)

------

Backstage:

Dokładniej znajdujemy się w szatni dwóch obecnych mistrzów Tag Teamów, Kane'a oraz Rob Van Dama, gdzie oczywiście widzimy tę dwójkę wrestlerów...

RVD: Kane... Mimo moich uwag, ty nadal robisz swoje i w każdym przypadku usiłujesz wygrać. Nie wiem, czy jesteś tego świadom, ale to co czynisz jak do tej pory bardzo źle o nas świadczy jako o mistrzach Tag Teamów, którzy gdyby nie twoje nieczyste zagrywki, to nigdy by nimi nie byli. Także z ręku na sercu proszę cię oto, abyś przestał tak się zachowywać.

Kane: Rob... Jesteś moim przyjacielem... I nie wiem dlaczego ty mnie oto osądzasz...

RVD: Nie zrozum mnie źle, ale takie mam przeczucie, że to właśnie ty za tym wszystkim stoisz, Kane. Gdy ciebie nie ma w pobliżu mnie, gdy walczę z jakimkolwiek zawodnikiem z przeciwnej drużyny, to zawsze coś się dzieje na zapleczu z tym drugim, także...

Kane nie może już wytrzymać z nerwów i łapie Roba za szyję!.

Kane: Nie zmuszaj mnie do tego przyjacielu... Jeśli mówię, że to nie ja... To znaczy, że to nie ja!... Rozumiesz?

Kane uwalnia szyję Roba ze swojej łapy, po czym przytula go...

Kane: Przepraszam cię za moje zachowanie... Ale to nie ja ich atakuję.

Zapowiedź nadchodzącej gali PPV, Silver Night!

Kamery przenoszą nas na arenę, gdzie widzimy trójkę zawodników, a są to Seth Rollins, Brodus Clay oraz... Dean Ambrose. Jako pierwszy z nich głos zabiera Uliczny Pies...

Dean Ambrose: Długo zastanawiałem się nad tym, czy powinienem zaakceptować propozycję, którą złożyli mi ci dwaj, stojący za mną... Nieudacznicy, którym bardzo zależało na tym, abym do nich dołączył. Cóż wybór był dla mnie trudny, ponieważ nie planowałem tułać się z jakimiś... przydupasami, którym niezwłocznie była potrzebna moja pomoc i którzy zupełnie nie wiedzieli co mają odpowiedzieć na moje dość proste pytanie, które brzmiało następująco... A co ja z tego będę miał, jeśli do was dołączę?... I wiecie co mi w końcu odpowiedzieli? ...<Śmieje się>... Odpowiedzieli mi swoją ciszą. Jak i jeden tak i drugi milczeli!. Ale mimo ich w ogóle nieprzemyślanej propozycji, postanowiłem dać im szansę, którą powinni wykorzystać tak, aby w końcu zrobili na mnie wrażenie! A jak na razie widzę w nich tylko i wyłącznie szarych, bezbarwnych nieudaczników... Głupcy, otrzymaliście ode mnie tak wielką szansę i nalegam na to, abyście ją wykorzystali jak najlepiej, bo w innym razie opuszczę was, a dalszy was los będzie mi powiewał... Mimo mojej wielkiej niechęci do waszej dwójki mam dla was obu wspaniałą nowinę, która brzmi... The Force! Tak od dzisiaj będziemy się nazywać!...

Na stage'u pojawia się drużyna Sons Of Anarchy...

Graves: A jednak The Force... Clay, Rollins, jesteśmy pod wielkim wrażeniem pomysłowości waszego szefa. Naprawdę wybrał on dla was piękniuśką nazwę... A ty, Ambrose... Najeżdżasz na tych dwóch gości wyzywając ich od najgorszych, ale o tym, że uratowali ci dupę podczas Hardcore Rules, to już nie wspomnisz... Nie wspomnisz, bo nawet nie chcesz dopuścić do siebie takiej myśli, że gdyby nie oni, to mogłoby cię tutaj nie być. Pytasz ich oto, co będziesz miał w zamian za dołączenie do nich, czyż nie tak? A może lepiej zastanów się nad tym, żeby zrobić taki mały gest w ich stronę w ramach podziękowań za to, że cię właśnie uratowali przed Rybackiem. Także zamiast wyzywać ich od najgorszych, to mógłbyś zrobić ten gest i honorowo stanąć na czele tej pieprzonej drużyny!... Trochę się rozgadałem, ale teraz już powiem po co tutaj pojawiliśmy się... Pojawiliśmy się tutaj, bo chcemy z wami walczyć!... Co ty na to, Dean? Tchórzysz, czy akceptujesz nasze wyzwanie?

Dean Ambrose: Rozgadałeś się, a potrafisz tyle co mały kundel szczekający za płotem u sąsiada... Pytasz mnie, czy tchórzę? Śmieszne jest to

twoje pytanie, bo widzę, że mnie nie znasz, a gdybyś mnie znał, to byś wiedział, że ja nigdy nie pękam! I oczywiście akceptuję wasze wyzwanie, ale czy nie lepiej byłoby, gdyby odbyło się ono na Silver Night PPV, a dzisiaj ci dwaj moi przydupasy stoczyliby z tobą i z tym drugim, Burchem? Walkę?...

Ryback: Feed me more!... Ryback rulez!

Dean Ambrose: Eee... Tego komentował nie będę... A co do ciebie, Graves, ty zmierzysz się z Rollinsem, a ten drugi stoczy pojedynek z Clayem. Odpowiada wam to?

Corey Graves: Oczywiście, że tak!

Dean Ambrose: A więc zaczynajmy bitwę!

3.Single Match

Corey Graves vs Seth Rollins:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1429/Corey_Graves_4_CutOut_Jess-x.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/Seth_Rollins_10.jpg

Końcówka Walki: Irish Whip od Rollinsa dla Gravesa w narożnik, gdzie dobija go Running Elbow Smashem... Zamroczony Graves podchodzi do przodu i zostaje powalony Running Sick Kickiem przez oponenta, który przechodzi w pin, 1..2.. Kick-Out! Po nieudanej próbie przypięcia, Rollins przechodzi w Key Lock. Dźwignia ta nie trwa długo, a nawet zostaje przerwana przez napastnika, który najwidoczniej dochodzi do wniosku, że w niczym mu ona nie pomoże. Chwyta Coreya za nogę. Zarzuca ją na pierwszą linę i zaczyna wymierzać w nią krótką serię stompów. Sędzia rozpoczyna odliczanie rope-break, 1..2..3.. Rollins odchodzi od konkurenta. Po czym podchodzi pod niego, ale ten wymierza mu kopniaka w kolano. Szybko wstaje i dorzuca Snap Suplex dla niego. Długowłosy zawodnik od razu wstaje opierając się o narożnik, gdzie Graves chce go dobić... Ale ten robi unik, a Corey uderza twarzą o narożnik. Następnie inkasuje jeszcze w Lifting Reverse DDT, pin 1..2.. SJK chwyta się lin. Ex-Black wstaje i zaczyna obijać przeciwnika serią stompów. Po którymś z kolei kopniaku podnosi go. Wymierza mu Irish Whip w stronę lin, od których ten odbija się i inkasuje w Japanesse Arm Drag, po którym od razu wstaje, ale bezpośrednio otrzymuje powalające, Crucifix Kick. Rollins wykonuje pewien taunt, a jego oponent podnosi się. Seth przechwytuje jego głowę pod Snampare Hold i ...Czy padnie Asai DDT?!... Jednak nic z tego! Graves odpycha go od siebie i w szybkim tempie odpowiada mu powalającym High Knee Strikem. Teraz to SJK wykonuje taunt przykładając obie swoje pięści do siebie i czeka do chwili, w której Rollins zaczyna się podnosić... Graves rozpędza się, odbija od lin i wymierza rywalowi, Running knee lift followed into a Backstabber! Pin, 1..2..3!

Tak oto wygląda ta akcja, ale zamiast Neckbreakera pada Backstabber: http://images4.wikia.nocookie.net/wwve/es/images//7/76/Reality_Check.gif

Zastanawiam się jaką dać jej nazwę własną, ale nie mam zielonego pojęcia, co by pasowało.

Winner: Corey Graves vis Pinfall (10:33)

4.Single Match

Danny Burch vs Brodus Clay:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3754/Danny_Burch_5.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2535/Brodus_Clay_CutOut_Jess-x_5.jpg

Końcówka Walki: Klincz. Brodus zrywa rękę oponenta ze swojego karku i chce wymierzyć mu Clubbing Forearm Smash, ale ten robi unik i szybko odpowiada krótką serią punchy. Na zakończenie serii dorzuca Low Dropkick w kolano olbrzyma, który pada na kolana. Danny rozpędza się, odbija od lin i dobija go powalającym Running Low Shoulder Blockiem. Teraz już przechodzi w bocznego Headlocka, ale Clay z wielką łatwością wydostaje się z tej dźwigni. Wstaje na nogi, odpycha rywala i powala go z nóg Running Headbuttem w klatkę piersiową. Danny od razu wstaje i otrzymu... Jednak nic

z tego! Brodus chciał zaserwować mu T-Bone Suplex, ale ten będąc w jego łapach wymierza olbrzymowi uderzenie z łokcia w tył głowy. Dorzuca kolejne i kolejne, do póki do póty Clay ponownie pada na kolana. Anglik wchodzi na narożnik, skąd skacze z Diving Cross Bo... Nic z tego! Brodus przechwytuje go w swoje łapy i wymierza mu zmodyfikowane Vertical Suplex pin, 1..2.. Kick-Out! The Mastadon po nieudanej próbie przypięcia rozpędza się, odbija się i serwu... I znowu rywal przewiduje jego ruch! Grilla usiłował wymierzyć mu Body Splash, ale ostatecznie nadziewa się na wystawione przez niego kolana. Burch usiłuje wstać, ale ma z tym niemałe problemy. Czołga się w stronę lin, za których pomocą udaje się mu wstać. Wstał, ale po jego grymasie twarzy widać, że z jego nogą coś się stało, a nawet kuleje na nią. Olbrzym wstaje. Wymierza oponentowi Irish Whip w stronę narożnika, gdzie dobija go Running Corner Body Splashem. Dodatkowo serwuje mu Sitout Chokeslam i przechodzi w Collosal Clutch! ...Czy Danny odklepie?!... Tak jest! Odklepuje!

Winner: Brodus Clay via Submission (9:55)

------

5.Fatal 4 Way Match

Chris Jericho vs Kane vs Evan Bourne vs Kurt Angle:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/Jericho32_cutout_by_Crank.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/2071_Kane.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/920/Evan_Bourne_3_CutOut_Jess-x.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/129/anglecutout.png

Końcówka Walki: W chwili obecnej Evan Borune oraz Kurt Angle znajdują się w ringu, natomiast Y2J i Kane poza nim. That Kid wymierza Złotemu Medaliście low kicka, a za nim dorzuca Irish Whi... Jednak Amerykanin kontruje to w Pull-Back. Łapie on bezpośrednio oponenta wokół pasa i wymier... Evan pięknie unika rzutu, Release German Suplex spadając prosto na nogi i od razu odpowiada rywalowi Jumping High Knee Strikem. Do kwadratowego pierścienia wchodzi Y2J, który wymierza highflyerowi Forearm Smash w tył głowy. W tym samym czasie na nogi wstaje Angle, który wraz z Jericho wymierzają Bourne'owi Double Back Suplex! Po czym obaj przechodzą pomiędzy sobą w klincz. Jericho wymierza kopniaka kolanem w brzuch oponenta i od razu chce go dobić Enzugiri Kickiem, ale Kurt robi unik, a Y2J uderza swoim ciałem o ring. Amerykanin chwyta go za nogę i przechodzi w leżące Ankle Lock ...Czy Lion heart odklepie?! Jednak trzymający go w tejże dźwigni, Angle otrzymuje Leg Dropa od Kane'a, który w międzyczasie wszedł do ringu! Potwór chwyta Kurta za szyję i w taki oto sposób podnosi go na nogi i ...Czy padnie Chokeslam?!... W pewnej chwili na titatronie wyświetla się obraz leżącego i zwijającego się z bólu, Rob Van Dama, obok którego leży rozbita butelka! Jacobs uwalnia Angle'a i szybko udaje się na zaplecze. Amerykanin odwraca się twarzą do Y2J'eja, który serwuje mu Codebreaker! Powalony Amerykanin dodatkowo inkasuje w Air Bourne od Evan Borune'a! Pin, 1..2.. Chris jest zbyt zmęczony, aby przerwać pin, ..3!

Winner: Evan Bourne via Pinfall (11:57)

________

Reklamy

________

Po tym jak reklamy dobiegły końca, kamery przenoszą nas na zaplecze...

Gdzie widzimy trzymającego skrzynkę piwa w swojej ręce, JBL'ela, który właśnie zaczepia CM Punka.

JBL: Jak się masz, Punk? Właśnie dowiedziałem się o twoich problemach prywatnych i tak sobie pomyślałem, że jeśli nie masz komu się z nich wyżalić, to przy jednym piwku czy przy dwóch porozmawiamy ze sobą o nich.

CM Punk: Słucham?!

JBL: Dobrze wiesz co powiedziałem... Jakie chcesz piwo? A możesz chcesz Whisky albo Jacka Danielsa?

CM Punk: Kompletnie tego nie rozumiem. O co ci chodzi?

JBL: No już nie udawaj, że pomiędzy tobą a twoim ojcem czy też twoją matką jest wszystko w porządku.

CM Punk: Słuchaj, JBL, czy mógłbyś powiedzieć mi o co tak dokładnie ci chodzi?

JBL: Każdy na zapleczu mówi o tym, że masz nie najlepsze relacje ze swoimi rodzicami. Twój ojciec to alkoholik, który porzucił ciebie i twoją rodzinę, gdy miałeś 5 lat... A twoja matka za wszelką cenę chce na ciebie donieść.

CM Punk: Tak to prawda, ale nie wtykaj nosa w nieswoje sprawy!

JBL: A twoja siostra...

CM Punk: Powiedz coś o niej, a moje kolana wylądują na twojej twarzy!

JBL: A twoja siostra spłonęła w pożarze, do którego ty sam doprowadziłeś! Aha... I za ten atak na mnie z zeszłego...

CM Punk: Dosyć tego!

Punk rzuca się z pięściami na Boga Wrestlingu!

ME 6.Backstage brawl Non title match

JBL (DPW C) vs CM Punk:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/19/JBL_2.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/CM_Punk_2013CutByJibunjishin4.jpg

Mimo tego, że Punk rzuca się do boju jako pierwszy, to JBL z wielką łatwością nadrabia straty. Pomiędzy zawodnikami dochodzi do krótkiej wymiany ciosów, która kończy się na kopniaku w brzuch od Bradshawa dla Punka. God Of Wrestling chwyta rywala za włosy i wymierza jego twarzą kilka uderzeń o kontener na śmieci. Po czym dorzuca Pull-Back Flapjack prosto w ten sam kontener! Obecny mistrz DPW podnosi swojego przyszłego

oponenta, który niespodziewanie wymierza mu Low Kicka. Mistrz mu odpowiada uderzeniem z pięści i pomiędzy zawodnikami ponownie dochodzi do typowej wymiany ciosów. Wrestlerzy przechodzą przez drzwi prowadzące na parking, gdzie znajduje się masa najróżniejszych samochodów, począwszy od sportowych aut kończąc na busach i pickupach. CM Punk wrzuca konkurenta na jedno ze sportowych aut. Idzie za ciosem, podnosi Layfielda i najprawdopodobniej chce wymierzyć mu DDT na tym samochodzie! Jednak nie udaje się mu to, ponieważ God Of Wrestling wydostaje się z jego łap i odpowiada mu Swing

Neckbreakerem! ...Do zawodników przybiega sędzia, który czekał na arenie na zjawienie się tych dwóch zawodników, bo właściwie obaj dzisiejszego wieczoru mieli się zmierzyć w No DQ Matchu... Layfield zauważając sędzie przechodzi w pin, 1..2.. Kick-Out! No cóż to jeszcze zbyt mało, aby pokonać tak doświadczonego zawodnika jakim jest CM Punk. Bradshaw podnosi konkurenta, któremu chce wymierzyć Pumphandle, ale nic z tego! The Best In The World przerolowuje się nad nim, za jego plecy i odpowiada mu Mongolian Chopem. Dorzuca jeszcze swoją typową serię kopnięć oraz uderzeń. GOW pada na kolana, a T-BITH dobija go Super Kickiem, pin, 1..2.. Czy padnie 3 count?!... Kick-Out! The Voice of the Voiceless schodzi z auta i chwyta za Kendo Stick. Czekając na moment, w którym Layfield wstanie, Punk robi krótką pokazówkę swoich sztuczek z kijem... JBL wstaje. Schodzi z auta, a Brooks rusza na niego zbiegiem, z kijem w ręku i... Jednak inkasuje w Back Body Drop prosto na stół, który się łamie! John chwyta za krzesło i teraz to on czeka, aż jego rywal wstanie. Punk wstaje na nogi, a Layfield bierze rozmach krzesłem i ...Co się teraz wydarzy?!... Przyszły pretendent do najważniejszego pasa federacji niespodziewanie wymierza obecnemu mistrzowi Low Blow, przedramieniem w kroczę i szybko przechwytuje go poprzez Small Package w pin, 1..2..3!

Winner: CM Punk via Pinfall (16:37)

I w taki oto sposób najnowszy epizod Infinity dobiega końca!

Prośba!Czy moglibyście w komentarzach zamieścić swoje typery? Dziękuje z góry za komentarze i typery.

:arrow: Dolph Ziggler © vs Michael McGillicutty -for: Light Heavyweight championship:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/Dolph_Ziggler-2011Cutout_by_Jibunjishin5.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2272/Michael_McGillicutty_04.jpg

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/2071_Kane.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/196/Rob_Van_Dam_8.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/Jericho32_cutout_by_Crank.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/1345_Christian.jpg

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/24/mark_henry_.png VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/107/AJ51_cutout_by_Crank.jpg

:arrow: Sons Of Anarchy (Ryback & Graves & Burch) vs The Force (Ambrose & Rollins & Clay):

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2099/Ryback_2012CutByJibunjishin15.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1429/Corey_Graves_4_CutOut_Jess-x.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3754/Danny_Burch_7.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/Dean_Ambrose_3_CutByJess15Feb2013.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/Seth_Rollins_2_CutByJess15Feb2013.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2535/brodusclay1_wfmashupz.jpg

:arrow: Handicap Match

Dave Batista vs The Kings (Finlay & Holly):

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/7/Batista_Babes_CutOutApril2010_1.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/14/Finlay5.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/226/Hardcore_Holly_3.jpg

:arrow: JBL © vs CM Punk -for: DPW Championship:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/19/jbl_wweold.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/2005_CM_Punk.jpg

Fajnie, że promujesz młodych zawodników i dajesz im się pokazać. Trochę krótka gala jak dla mnie i tylko trzy ostatnie walki były znośne. Co poza tym? Raczej nic ciekawego...

116218737055c51bc30a173.jpg

@up, mam wątpliwości co do tego, że rzeczywiście przeczytałeś mój najnowszy epizod, bo wydaję się mnie, że napisałeś komentarz, bo napisałeś. Nic ciekawego? Batista domaga się walki z niedoszłymi legendami i przegrywa walkę z sędzią. Następnie powstanie The Force i krótka konfrontacja z SOA... Wygrana Bourne'a w walce, gdzie był z góry skazany na porażkę. Backstage brawl, to jest według Ciebie nic ciekawego?... No dobra dzięki za komentarz, ale jak macie coś pisać u mnie, to chciałbym, aby było tego więcej, tak jak to jest z mojej strony dla Was :wink: Bo to, co napisałeś, to tego nawet krytyką ani nawet pochwałą nie da się nazwać.

No właśnie mnie to nie powaliło, przeczytałem, bo przeczytałem i się zawiodłem. O ile poprzednie epizody były dobre i dopracowane, to według mnie ten pisany na szybko. Cóż, czekam na kolejny epizod ;)

116218737055c51bc30a173.jpg

• 2 tygodnie później...

Panie i Panowie witamy na otwarciu kolejnego epizodu federacji, Da Pirde Wrestling oraz drugiego, szarego brandu Lockdown. Odcinek rozpoczyna się od pojedynku pomiędzy Kanem oraz Christianem Cagem, którzy są wspierani przez swoich stojących tuż obok ringu, przyjaciół, Rob Van Dama oraz Chrisa Jericho...

1.Single Match with menagers

Kane /w.RVD vs Christian Cage /w.Chris Jericho:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/2071_Kane.jpg /w.http://psd-dreams.de/data/thumbnails/196/Rob_Van_Dam_8.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/1345_Christian.jpg /w.http://psd-dreams.de/data/thumbnails/165/Jericho32_cutout_by_Crank.jpg

Końcówka Walki: Obecnie Christian jest obijany przez oponenta w narożniku. Kane serwuje mu kopniaka w brzuch z kolana, następnie Back Elbow, a teraz wymierza mu Irish Whip do naprzeciwległego narożnika. Biegnie za nim, ale Cage poprzez handstand na narożniku przeska... O jednak nic z tego! Potwór przechwytuje go na swój bark, ale ten szybko z niego zeskakuje bezpośrednio mu serwując Inverted DDT! Pin, 1..2.. Kick-Out! The Big Red Monster trzymając się lin usiłuje wstać na nogi, ale jego konkurent, Kapitan Charyzma nie pozwala mu na to. Serwuje mu Front Dropkicka w plecy, na skutek czego ten pada głową na drugą linę, a Kanadyjczyk dobija go Slingshot Bitch Slapem, po czym z powrotem wchodzi do ringu. Peep Of Peepulation podnosi konkurenta, ale ten od razu wymierza mu Throat Thrust. Chwyta go pod Oklahoma Lift, ale Christian zeskakuje z niego za jego plecy i odpowiada mu Edge-O-Maticiem. Pin, 1..2.. Kick-Out! Po nieudanej próbie przypięcia Cage podchodzi pod narożnik, gdzie czeka, aż Kane wstanie... Big Red Monster jest już na nogach, a Kanadyjczyk rozpoczyna biec prosto na niego i... Pada niesamowita kontra z próby wykonania Spearu w Hotshot Flapjack od potwora, który w szybkim tempie dobija go jeszcze Chokeslamem i przechodzi w pin, 1..2..3!

Winner: Kane via Pinfall (9:03)

------

Po opuszczeniu areny przez czwórkę zawodników, na arenie rozbrzmiewa theme song...

McGillicutty powolnym krokiem zmierza w stronę ringu, w którym przebywając chce nam coś powiedzieć...

McGillicutty: Dolph, tydzień temu zaczepiłeś mnie na zapleczu i powiedziałeś mi kilka słów... Kilka bardzo ważnych słów! Które były bardzo kontrowersyjne w stosunku do mnie... Miałem tydzień czasu na przemyślenie tego, co mi powiedziałeś i muszę przyznać ci rację... Byłem zwykłym, szarym nieudacznikiem, który nawet do pięt nie dorównywał swojemu ojcu! Ale teraz... Teraz doszedłem do wniosku, że muszę w sobie dosłownie i w przenośni dokonać kilka zmian. Muszę zmienić swój charakter. Stać się bardziej bezwzględny i nie zwracać uwagi na to, czy ktoś mnie kiedykolwiek wspierał w ciężkich sytuacjach i czy kiedykolwiek w jakikolwiek sposób pomógł mi tak jak Rey, czy też właśnie miał mnie w poważaniu. Twoje słowa otworzyły mi oczy, Dolph. Całkowicie odmieniły moje poglądy na świat i teraz z całą pewnością będzie się mi lepiej powodziło w Da Pride Wrestling! Moim pierwszym krokiem w tym kierunku jest zerwanie przyjaźni z Reyem Mysterio... Rey, wybacz, ale jeśli chcę cokolwiek osiągnąć w tej federacji, to nie mogę mieć absolutnie żadnych, ale to żadnych przyjaciół, więc zrywam z tobą przyjaźń!... Kolejnym, drugim moim krokiem jest zmiana mojego imienia z Michael McGillicutty, które bardzo idiotycznie brzmi na bardzo obiecujące imię, które brzmi następująco... Curt Axel!

Na arenie pojawia się Rey Mysterio...

Mysterio: Amigo...

Axel: Nie jesteśmy już przyjaciółmi, więc nie nazywaj mnie swoim amigo!

Mysterio: Michael, a co na to twój ojciec?

Axel: Po pierwsze- Teraz, już nazywam się Curt Axel! Po drugie... Mój ojciec nie żyje!

Do rozmowy dwójki zawodników dołącza Dolph Ziggler...

Ziggler: Hohohoh! Teraz to już naprawdę nie dowierzam w to, co widzę i słyszę, Axel! Naprawdę zaskoczyłeś mnie tym, co wyciągnąłeś z naszej zeszłotygodniowej rozmowy na zapleczu i oby tak dalej, a osiągniesz naprawdę bardzo dużo. Nawet więcej niż twój ojciec, synu marnotrwany... Dobra, dobra teraz przejdę do konkretów... Czy ty naprawdę uważasz, że jeśli odwrócisz się od swojego wspaniałego przyjaciela, jakim jest dla ciebie Rey, którego mogę ci szczerze mówiąc pozazdrościć i tym, że się przechrzcisz odwrócisz coś?... Nie, Axel. Nietędy droga, ponieważ zwykły, szary nieudacznik na zawsze pozostanie zwykłym, szarym nieudacznikiem i nic i nikt tego nie odmieni. Mam nadzieję, że z tej naszej, dzisiejszej rozmowy również wyciągniesz jakieś wnioski.

------

Backstage:

Dokładniej znajdujemy się tuż obok szatni Antonio Cesara. Tuż przed jej drzwiami znajdują się również Cody Rhodes oraz Alex Riley, którzy pukają właśnie w te drzwi...

Cesaro: Wejść! Drzwi są otwarte!

Da Dashings wchodzą do wnętrza szatni.

Cesaro: Czego chcecie?

Riley: To my jesteśmy tutaj od zadawania pytań! Czy to, co uczyniłeś tydzień temu na Lockdown uważasz za zabawne bądź śmieszne?!

Cesaro: Śmieszna to może być wasza dwójka. Jeden zgrywa większego cwaniaka od drugiego i razem atakujecie trzeciego, bezbronnego zawodnika...

Rhodes: To czyli bawimy się w superbohatera, tak?... No to w takim razie wyzywam cię, nasz superbohaterze do walki, która odbędzie się jeszcze dzisiaj.

_________

Reklamy

_________

2.Tag Team Match

William Regal & Kofi Kingston vs Champions of Wrangle:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/77/William_Regal_2012CutByJibunjishin3.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/620/kofikingston1_wfmashupz.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/Wade_Barrett_CutByJess11Feb2013.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2387/Alberto_Del_Rio_2012CutByJibunjishin11.jpg

Końcówka Walki: Rio podnosi czarnoskórego zawodnika, któremu chce wymierzyć Irish Whi... Ale ten kontruje to na powalające, Pull-back

Double Back Chop. Kofi rozpoczyna swój taunt zapowiadający nam nadejście Boom Drop. Rozpędza się, odbija od lin i... Jednak nic z tego! Alberto odsuwa się. Szybko wstaje i zmienia się z Barrettem, z którym to razem wymierzają Kofiemu Enzugiri Kick + Big Boot /combo! Wade przechodzi w pin, 1..2.. Kick-Out! Po nieudanej próbie przypięcia, Barrett podnosi oponenta i zarzuca go na swoje barki, ale ten zeskakuje z niego i odpowiada mu Dropkickiem. Dorzuca Irish Whip w stronę swojego narożnika, przy którym dokonuje zmiany z Regalem i razem wymierzają oponentowi Double Suplex! Regal podnosi przeciwnika i chce wymierzyć mu T-Bone Suplex, ale ten stawia mu opór. Zaczyna wymierzać kilka uderzeń z łokcia w bok jego głowy i końcem końców odpowiada mu Hammer Lock Scoop Slamem. Zmiana w drużynie COW. Arystokrata dobija Lorda stompami w jego kończyny. Podnosi go i wymierza mu Irish Whip w stronę lin, od których ten odbija się i zaskakuje skulonego rywala Knee Tremblem! Pin, 1..2.. del Rio zarzuca nogę na pierwszą linę, więc pin zostaje przerwany. Lord wstaje przy linach, przy których stoi Barrett, od którego otrzymuje niespodziewane, Bullhammer! Alberto przechodzi w pin, 1..2.. Kofi stara się przerwać pin, ale Anglik z przeciwnej drużyny nie pozwala mu na to ...3!

Winners: Champions Of Wrangle via Pinfall (12:13)

------

3.Single Match with menagers

Antonio Cesaro /w. Kassius Ohno vs Cody Rhodes /w. Alex Riley:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/955/Antonio_Cesaro_2012CutByJibunjishin8.jpg /w.http://psd-dreams.de/data/thumbnails/610/Kassius_Ohno_2012CutByJibunjishin1.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/56/Cody_Rhodes_25.jpg /w.http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2273/927_Alex_Riley.jpg

Końcówka Walki: Cesaro podnosi Rhodesa za ucho i od razu chce wymierzyć mu Europan Uppercutter, jednak ten robi unik i przechwytuje go w pin poprzez Roll-Up, 1..2.. Kick-Out! Obaj zawodnicy wstaję w tym samym czasie. Dochodzi pomiędzy nimi do klinczu. Antonio zrywa rękę rywala ze swojego karku i przechwytuje go w pin poprzez School Boy, 1..2.. Kick-Out! Ponownie wstają w tym samym czasie, ale teraz, tym razem już Europejczyk zaskakuje swojego przeciwnika potężnym Yakuza Kickiem, po którym dobija go Gutwrench Suplexem. Cesaro wykonuje swój zapowiadający nadejście Neutralizera, taunt, po którym podnosi rywala. Wciska jego głowę pomiędzy swoje nogi i... Niespodziewanie Rhodes kontruje to na Back Body Drop! Cesaro po otrzymaniu tejże akcji od razu wstaje na nogi i inkas... Nic z tego! Antonio unika próby wykonania Diaster Kicka przez oponenta, któremu od razu odpowia... ...da Running Swiss Deathem! Pin, 1..2..3!

Winner: Antonio Cesaro via Pinfall (7:55)

Do ringu wbiega Alex Riley, który rzuca się z pięściami na Cesaro. Ohno nie ma zamiaru stać bezczynnie i przyglądać się temu, jak jego przyjaciel jest obijany, więc również wchodzi do kwadratowego pierścienia, gdzie dochodzi pomiędzy całą czwórką do brawlu...

Na arenie pojawia się GM Lockdown, Bruce Cymon, dzięki czemu atmosfera w kwadratowym pierścieniu robi się chłodniejsza...

Bruce Cymon: Panowie, widzę, że innego rozwiązania niż... Zabookowanie na przyszły tydzień TT meczu pomiędzy wami nie ma i właśnie zastanawiam się czy powinienem tak zrobić, ale to wszystko zależy od fanów, czy będą chcieli taki pojedynek ujrzeć na przyszłotygodniowym Lockdown czy też nie... Drodzy państwo, jak sami słyszeliście, to wszystko będzie zależało od was. W tym tygodniu również odbędzie się ankieta, w której będziecie mogli głosować.Pierwszą opcją z nich jest walka pomiędzy tymi wspaniałymi drużynami, a drugą... Zwolnienie ich!... To wszystko. Dziękuję za uwagę.

Zapowiedź nadchodzącej gali PPV, Silver Night.

Kamery przenoszą nas na arenę, gdzie widzimy stojącego w środku ringu, Austina Ariesa...

Aries: ...Holly Shit!... Tydzień temu na Lockdown odbyła się walka o miano pretendenta do pasa Wagi Ciężkiej, w której brałem udział i... Cholera jasna, nie wygrałem jej! Przegrałem, odpadając z niej jako przedostatni, a bycie tym drugim nigdy, ale to nigdy mnie nie satysfakcjonowało, ponieważ uważam, iż będąc drugim na podium jest się pierwszym przegranym!... Szansę swoją dostałem, której do cholery jasnej nie wykorzystałem, a szczęście dopisało komuś takiemu jak AJ Styles... Wyobraźcie sobie, że wasze dupska zostały skopane przez inwalidę, co w waszym przypadku jest bardzo prawdopodobne i to jest takie same uczucie, jakie odczuwam po przegranej z kimś takim jak Styles!...

Wypowiedź A-Double'a zostaje przerwana przez rozbrzmiewający się, theme song...

Bruce Cymon: Aries... Aries... Aries... Rozumiem twoją frustrację i z tego też właśnie powodu chcę jakoś, chociaż w minimalnym stopniu załagodzić twoje zachowanie, do którego doprowadziła twoja zeszłotygodniowa porażka... Ale przed tym, co chcę zrobić, muszę zadać ci pytanie... Chcesz tę drugą szansę czy nie?

Austin Aries: Oczywiście, że chcę.

Bruce Cymon: A więc mówisz, że chcesz ponownie zawalczyć o miano pretendenta do pasa Wagi Ciężkiej, tak? No więc dobrze! Przystaję na to i powiem ci, że oto czego chcesz, zawalczysz jeszcze dzisiaj. Twoim rywalem będzie sam we własnej osobie WHC Champion, Mark Henry!... A teraz to co ci powiem, musisz wziąć sobie głęboko do serca... W tejże pojedynku z tym gigantem, którym jest Henry musisz dać z siebie wszystko, a nawet więcej niż to na co cię stać! W innym przypadku spotka cię kara w postaci zakazu otrzymania title shota na najważniejszy pas mojego brandu, który będzie trwał... Aż do odwołania.

------

Backstage:

Dokładniej znajdujemy się na parkingu, gdzie widzimy Curta Axela, rozgrzewającego się do pojedynku z Dolphem Zigglerem o pas Wagi Półciężkiej... Axel zmierza w kierunku korytarza i... Nagle zostaje potrącony przez rozpędzone auto! Co to się stało?! Kto zastąpi Curta w walce przeciwko Ziggiowi? Czy coś się w ogóle poważniejszego stało przyszłemu pretendentowi do pasa Wagi Półciężkiej?! Tego wszystkiego z całą pewnością dowiemy się w swoim czasie...

------

4.Single Match

Jack Swagger vs Matt Morgan:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1108/Jack_Swagger_5_GD.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/642/Matt_Morgan_CutByJess13Feb2013.jpg

Końcówka Walki: Zawodnicy wymieniają się punchami poza ringiem. Pada cios za cios lub też cios za ciosem. W końcu cały brawl zostaje zakończony na potężnym kopnięciu z kolana od Matta dla Jacka, którego potwór chwyta za bark i w taki oto sposób wbija go nim w metalowe schody. A następnie już wpycha go do ringu. Morgan również do niego wchodzi przekładając nogę nad górną linę. W tym samym czasie Amerykanin wstaje na nogi i z rozpędu wymierza Running Big Boot dla Blueprinta, który wchodzi ponad linami do ringu! Chwyta go za rękę i wciąga do środka kwadratowego pierścienia, gdzie chce wymierzyć mu Short-Arm Double Leg Takedown, ale z racji tego, że olbrzym jest zbyt duży i zbyt ciężki. Matt odpowiada mu powalającą, maczugą w plecy. Podnosi go i wrzuca Irish Whipem do narożnika, gdzie chce go dobić Running Corner Body Spla... Unik! Morgan uderza twarzą o narożnik, a jego oponent rozpędza się i wymierza podchodzącemu do przodu, Blueprintowi powalające na kolana, Running Chop Block w przód nogi! American of All Americans chwyta olbrzyma za nogę i zakłada mu Ankle Lock! ...Czy Matt odklepie?! Czy może raczej uda się mu uciec z tejże dźwigni?!... Nic z tego! Odklepuje!

Winner: Jack Swagger via Submission (9:11)

Zapowiedź dzisiejszego ME:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/24/2411_Mark_Henry.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/llcutout_2.png

Backstage:

Conrad Rambox oraz jego gość specjalny, AJ Styles...

Rambox: Witaj, AJ. Zaczepiłem cię, ponieważ chcę ci zadać kilka, istotnych pytań...

AJ Styles: Jak na razie, w chwili obecnej nie mam żadnego zajęcia, a więc okej, mogę ci na nie odpowiedzieć.

Rambox: W porządku. A oto moje pierwsze pytanie... Jak się czujesz po stoczonym boju z jakże wspaniałą czwórką zawodników podczas ostatniego epizodu Lock Down oraz kto był dla ciebie najtrudniejszym rywalem spośród tejże czwórki?

AJ Styles: Wiesz... Czuję się znakomicie, w końcu doceniony oraz spełniony. A ponadto czuję się jak nowo narodzony człowiek, który dopiero co zaczyna stompać po tym świecie... Który może pójść dobrowolną drogą i przed którym wszystko może się jeszcze wydarzyć... Co do drugiej części twojego pytania, Conradzie, to mogę ci odpowiedzieć, że najtrudniejszym oponentem w tejże pojedynku był... A dokładniej mówiąc byłem nim ja sam, we własnej osobie.

Rambox: Hm... Bardzo zaskakująca oraz ciekawa odpowiedź, AJ. Ogólnie to nie pamiętam kiedy ostatni raz ktoś udzielił mi tak fascynującej odpowiedzi...

AJ Styles: A widzisz... A ja totalnie zostałem zaskoczony tym, że to właśnie mój theme song rozbrzmiał na arenie w zeszłym tygodniu po Main Evencie Lock Down... Życie lubi nas zaskakiwać, przyjacielu.

Rambox: Dokładnie tak, masz rację. A teraz moje, kolejne pytanie... Jak się czujesz jako nowy pretendent do pasa Wagi Ciężkiej, który w chwili obecnej jest w posiadaniu Marka Henry'ego? Czy obawiasz się nadchodzącego pojedynku z tymże zawodnikiem?

AJ Styles: Powtarzasz się z pytaniami, Rambox... Pytasz mnie już drugi raz o moje samopoczucie, czyżbyś o tym zapomniał?

Rambox: Wybacz, ale to początki mojej nowej pracy.

AJ Styles: W porządku. Rozumiem... Co do walki z Henrym to mogę obiecać wam, że już na Silver Night uwolnię was, drodzy fani oraz wszystkich, pozostałych wrestlerów od panowania Marka z pasem Wagi Ciężkiej. Jestem gotów na to, aby stawić mu czoła i aby odebrać mu jego mistrzostwo!

Nagle ktoś chwyta AJ'eja za bark. Ten się odwraca, a za jego plecami stoi sam we własnej osobie, obecny mistrz WHC, Mark Henry...

Henry: Synu... Podejrzewam, że nawet nie wiesz o czym mówisz. Pakując się do walki ze mną o mój pas możesz być gotów na to, że to będzie twój ostatni pojedynek, jaki kiedykolwiek stoczysz w tej federacji... A co do tej pewności siebie, to przystopuj ją trochę, bo może cię ona zgubić...

AJ Styles: Mark,...

Henry: Lepiej by było, żebyś milczał, bo nie ręczę za siebie, wiesz?... A teraz chciałbym ci zaproponować to, abyś usiadł podczas dzisiejszego Main Eventu Lock Down przy stole komentatorskim i dobrze się przyjrzał temu, co zrobię z Austinem Ariesem, bo taki sam los spotka i ciebie.

------

5.Single Match for Light Heavyweight Championship

Dolph Ziggler © vs Curt Axel:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/Dolph_Ziggler-2011Cutout_by_Jibunjishin6.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2272/Michael_McGillicutty_10.jpg

Ziggler jest już w ringu. Rozgrzewając się czeka na pojawienie się konkurenta. Jednak zamiast niego na arenie pojawia się...

...Bruce Cymon! Który ma nam coś do powiedzenia...

Bruce Cymon: Drodzy państwo oraz ty, Dolph... Wiem, że czekacie na tę walkę, ale jednak w związku z tym, że Axel został potrącony na parkingu przez auto należące do pewnego intruza, mam dla was przykrą wiadomość. Nawet samemu mnie jest to ciężko powiedzieć, ale jak na GM'ema przystało, muszę to zrobić... Muszę odwołać ten pojedynek, ponieważ jak już wspomniałem, Curt został potrącony przez rozpędzone auto, na skutek czego doznał kilku urażeń i z tego też powodu lekarz zabronił mu dzisiaj stawać do walki, a więc jest on niezdolny do podjęcia tego wyzwania...

Wypowiedź Cymona zostaje przerwana przez rozbrzmiewający theme song, Daniela Bryana! ......

Daniel Bryan: Ale wy lubicie wszystko komplikować, Ziggi i Cymon! Kto tak powiedział, że skoro Axel jest kontuzjowany, to ci wszyscy zgromadzeni tutaj ludzie nie będą mogli obejrzeć dzisiejszej walki o pas Wagi Półciężkiej, która została zapowiedziana w zeszłym tygodniu? Czy to, że Axel jest kontuzjowany jest przyczyną psucia humoru fanom, którzy wydali swe ciężko zarobione pieniądze tylko po to, aby ujrzeć starcie pomiędzy obecnym mistrzem a niedoszłym pretendentem z pasem Wagi Półciężkiej na szali?... Nie sądzę. Skoro fani chcą dostać walkę o mistrzostwo The Natural Boya, to powinni go dostać!... A ty... Ty, Dolph o tym wszystkim myślisz? To przecież do ciebie należy ten pas i to ty decydujesz, czy chcesz o niego walczyć, czy też nie i żaden Bruce Cymon nie ma tu nic do rzeczy! Posłuchaj, byłym pretendentem do twojego mistrzostwa byłem ja i to ja stoją przed tobą i to ja powinienem dostać tę szansę, aby skopać ci tyłek na oczach tych wszystkich ludzi, co ty na to?... Akceptujesz wyzwanie, czy może raczej je odrzucasz, po czym tydzień później wyeliminujesz mnie z gry o twoje złoto w taki sam sposób jak Axela?!

Słychać chanty ''Yes! Yes! Yes!''

Ziggler:...<Śmieje się>... A mnie się wydaje, że to właśnie ty go zaatakowałeś, ale mniejsza oto, bo ten człowiek jest nikim i nic nigdy nie osiągnie.

Bryan: A co z pojedynkiem pomiędzy mną a tobą?

Ponownie słychać chanty ''Yes! Yes! Yes!''

Ziggler: Hm... Zasłużyłeś sobie na to, więc dostaniesz to, czego chcesz!

5.Single Match for Light Heavyweight Championship

Dolph Ziggler © vs Daniel Bryan:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/Dolph_Ziggler-2011Cutout_by_Jibunjishin5.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/Daniel_Bryan_2012CutByJibunjishin25.jpg

Końcówka Walki: Daniel wymierza rywalowi serię Back Chopów w klatkę piersiową. Jeden Back Chop, kolejny i kolej... Jednak Ziggi robi unik i odpowiada powalającym z nóg, Dropkickiem! Bryan od razu wstaje i otrzymuje kopniaka w brzuch. Dolph chce dorzucić Swinging Neckbrea... Ale nie udaje się mu to! Smok sprytnie wydostaje się z jego rąk i odpowiada mu Forearm Smashem w tył głowy, po czym dorzuca Snampare. Szybko wchodzi na narożnik, skąd skacze z Diving Head... ...buttem! Pin, 1..2.. Kick-Out! Daniel po nieudanej próbie pinu przechodzi w Cattle Multication! ...Czy Ziggi odklepie?! Czy może raczej uda się mu wydostać z tarapatów?!... Jednak zarzuca nogę na drugą linę, a sędzia zrywa z niego napastnika. Daniel chce od razu pójść za ciosem. Zbliża się do oponenta, ale ten niespodziewanie wymierza mu kopniaka w kolano i w szybkim tempie wstaje na nogi, ostatecznie wyrzucając go poza ring. Blondyn wychodzi z kwadratowego pierścienia, gdzie dochodzi pomiędzy nim a Bryanem do krótkiej wymiany punchy... Po krótkiej chwili brawl zostaje zakończony na Back Suplexie na barykadę od The Natural Boya dla Yes Boya! Teraz obecny mistrz Wagi Półciężkiej wpycha pretendenta do swojego złota, do ringu, gdzie również i on wchodzi. Amerykański Smok wstaje na nogi i dochodzi pomiędzy nim a Dolphem do klinczu... Ziggler wykręca rękę oponenta, ale ten się odkręca przechodząc za plecy Blondyna, który wydostaje się z trzymania w ten sam sposób, czyli przechodzi za plecy konkurenta i wrzuca go do narożnika. Wchodzi na drugą linę i zaczyna wymierzać mu serię punchy, które są podliczane przez publikę. W końcu Bryan blokuje jeden z ciosów i odpycha od siebie rywala, który upada plecami na ring i szybko wstaje, ale od razu inkasuje w powalającego Dropkicka od Smoka. Pretendent wchodzi na narożnik, a w tym samym czasie obecny mistrz podnosi się i wskakuje na ten sam narożnik, na którym znajduje się jego rywal. Dochodzi tam pomiędzy nimi do krótkiej wymiany ciosów, która kończy się na Avalancha Sitout Facebusterze od The Natural Boya! ...Zapada chwila przerwy w zaciętej akcji pomiędzy zawodnikami, którzy są już bardzo zmęczeni. Obaj nie mają sił, aby podnieść się o własnych siłach. Po 9 sekundach jako pierwszy na nogi wstaje Ziggler, który staje obok oponenta i czeka, aż ten się podniesie. Bryan jest już na nogach i inkasu... Nic z tego! Smok schylając głowę unika próby wykonania Superkicku przez mistrza i szybko odpowiada mu Bridging German Suplexem, po którym ponownie przechodzi w Cattle Multication! ...Czy Showoff odklepie?!...

Tak jest odklepuje! A my mamy nowego mistrza, którym jest Daniel Bryan!

Winner and New Light Heavyweight Champion: Daniel Bryan via Submission (22:54)

Ponowna reklama nadchodzącej gali PPV, Silver Night.

ME 6.Single Match for cotendership for Austin Aries

Mark Henry vs Austin Aries:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/24/mark_henry_.png VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/220/Aries23.jpg

Końcówka Walki: Austin atakuje leżącego potwora. Wymierza mu jednego, drugiego i trzeciego stompa w dolne kończyny. Teraz wychodzi na apron, skąd chce wymierzyć oponentowi Slingshot Inside Body Spla... Jednak obecny mistrz Wagi Ciężkiej robi unik, a Aries uderza swoim ciałem o ring. Henry wstaje na nogi. Podnosi oponenta, którego chwyta w swoje łapy i wymierza mu serię Backbreakerów, a na zakończenie tejże serii A-Double inkasuje w Oklahoma Slam! Pin, 1..2.. Kick-Out! Czarnoskóry zawodnik po nieudanej próbie przypięcia chwyta Austina za rękę i przyciąga go pod narożnik, z którego chce wymierzyć mu Vader Bom... Jednak nic z tego! WH Champion nadziewa się na wystawione przez Ariesa nogi. A-Double wstaje i wymierza konkurentowi Dive Knee Drop z drugiej liny. Na skutek tego uderzenia pojawia się krew na twarzy Marka. The Star chce podnieść Seksualną Czekoladkę, ale ten będąc na kolanach niespodziewanie chwyta go w swoje łapy i od razu wymierza mu The World Stongest Slam! Pin, 1..2..3!

Winner: Mark Henry via Pinfall (10:05)

I wraz z widokiem celebrującego swoje zwycięstwo, Mark Henry'ego gala Lockdown dobiega końca.

:arrow: Sons Of Anarchy (Ryback & Graves & Burch) vs The Force (Ambrose & Rollins & Clay):

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2099/Ryback_2012CutByJibunjishin15.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1429/Corey_Graves_4_CutOut_Jess-x.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3754/Danny_Burch_7.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/Seth_Rollins_2_CutByJess15Feb2013.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/Dean_Ambrose_3_CutByJess15Feb2013.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2535/brodusclay1_wfmashupz.jpg

:arrow: Handicap Match

Dave Batista vs The Kings (Finlay & Holly):

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/7/Batista_Babes_CutOutApril2010_1.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/14/Finlay5.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/226/Hardcore_Holly_3.jpg

:arrow: JBL © vs CM Punk -for: DPW Championship:

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/19/jbl_wweold.jpg VS http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/2005_CM_Punk.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...