Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Vince szykuje się do wojny z NBA, Curtis Axel vs Triple H na

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Na profilu na Facebooku Stephanie Bellars opublikowała wpis, w którym prosi fanów o wsparcie. Nie może znaleźć pracy i nie ma nawet auta, żeby pojeździć i jej poszukać. Dodała, że ma bardzo dużo problemów i chciałaby, aby Bóg ją stąd zabrał. Na taki wpis otrzymała wiele pozytywnych odpowiedzi od fanów i nawet dostała z...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-vince-szykuje-sie-do-wojny-z-nba-curtis-axel.html
https://forum.wrestling.pl/topic/33086-vince-szykuje-si%C4%99-do-wojny-z-nba-curtis-axel-vs-triple-h-na/

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

2

• Bullinho

2

• Elitar

1

• Vercyn

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

tryplak niech se da juz siana i nie walczy bo go ogladac juz nie moge! cena rzeczywiscie mysli ze w wwe moze wszystko i juz mnie tym wnerwia!

undertaker vs hbk albo undertaker vs cena na wm to jakies kpiny!

wwe ostatnio spada na pysk coraz bardziej...

Vince chce isc na wojne z NBA ? Juz zaczyna wariowac na starosc.

Jeśli Drew to będzie ten BFA to padnę ze śmiechu.

Czy to znaczy, że 3MB się rozpada? :?

Drew jest przecież pod kontraktem u Vincenta, więc jak mógłby być "wielkim wolnym-agentem"? 8)

No chyba, że coś mnie ominęło...

Na miejscu Drew wolałbym przykuć Taryn do kaloryfera niż dać jej odejść, bo to chyba najpiękniejsza diva obecnie w MS.

Błagam, nie podbudowywujcie postaci Rydera tylko go zwolnijcie, bo nie mam siły go już oglądać.

dzięki Vercyn za wszystkie paczki newsów, które wstawiasz. Nie pod każdą się wpiszę, ale każdą czytam i doceniam Twoją pracę. Oby więcej takich newsmanów.

Od kiedy zadebiutował Curtis Axel, nie mogę w sumie przestać myśleć o starym Drew, przejście do TNA było by moim zdaniem dobrym rozwiązaniem dla jego, i jego postaci. Ale pewnie zadebiutowałby tam jako face.
Jeśli Vince naprawde chce iść na wojne z NBA to może nam to wyjść na dobre no trzeba przyznać że Orton ma troche racji Cena powinnien dać jakiś sygnał czy zrobić cokolwiek Orton zapewne przejdzie heel turn i odbierze pas Ziggler'owi w okolicach SS lub po

Jeśli Vince naprawde chce iśc na wojne z NBA to może nam to wyjść na dobre Orton ma troche racji bo jak się na coś umawia to się tak robi coż jego pozycja w federacji obecnie nie jest jakaś super ale sądze że

wróci do tytułowego obrazka za pare miesięcy zaraz po heel turnie w okolicach SS. Dzięki za paczke Newsów Vercyn :)

Skoro pojedynek Triple H vs Axel był planowany na SummerSlam, raczej wątpię, by odbębniono go na najbliższym RAW, a jeżeli już się odbędzie, to w formie zbliżonej do walki z przed 2 tygodni.

Przeczytałem wywiad z Ortonem w całości i wydaje mi się, że faktycznie nastąpiła jakaś zmiana w jego zachowaniu, o ile wcześniej narzekało na niego pół zaplecza, teraz jest częściej chwalony, jakby dostosował się do zasady "know your role.."

Vince z zasady zakazuje swoim pracownikom kontaktowania się z wrestlerami konkurencji, więc albo Drew już pożegnał się z WWE, albo chce zrobić wszystko, by do tego doszło.

Wojna z NBA jest z góry skazana na przegraną. Vince sobie może próbować, ale różnice w oglądalności między RAW a NBA są kolosalne i zawsze już takie będą.

Jeśli chodzi o Triple H - wiele naczytałem się narzekań na tym forum, jaki to on ma niby duży nos i musi wiecznie zaspokajać swoje ego. Tymczasem, co widzę od zeszłego roku? Widzę Huntera, który poświęca się, aby wypromować nowych zawodników. Zaczęło się od przegranej z Lesnarem, a skończy się prawdopodobną przegraną z Axelem. Czy końcem kariery? Niekoniecznie...

Jeśli rzeczywiście Pawełek chce promować nowe gwiazdy, chwała mu za to. Tak powinien czynić przyszły szef tej federacji.

Orton jest zadowolony z bycia opłacanych za to co kocha robic ? widac że nie jest tak ambitny jak CM Punk dla ktorego pozycja w fedce zawsze jest na pierwszym miejscu a dopiero pozniej kasa :)

CM Punk nie ma rodziny na utrzymaniu, co czyni (według mnie) dużą różnicę.