Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - maj 2013

Wrestlerem maja zostać powinien/powinna:  

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem maja zostać powinien/powinna:

• Mickie James
      0
    • AJ Styles
      21
    • Dean Ambrose
      15
    • Seth Rollins & Roman Regins
      6
    • Curtis Axel
      25
    • Daniel Bryan
      37

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Get ready to fly !!!!!!!!!!!!!!!!!! głos na AJ'a dawno nie widziałem czegoś tak wciągającego ( Mark mode ON ). Nadzieja na złoto dla AJ'a na BfG wciąż się tli.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Schoop

2

• 8693

1

• kkp016

1

• Scarface

1

Top użytkownicy w tym temacie

Akurat głos na Curitsa Axela wydaje mi się tutaj bezsensowny. Pchają go na wyżyny pomimo całkowitego braku warunków i zdolności (Charyzma przede wszystkim). W tym przypadku prędzej już punktuje Heyman, bo gdyby nie on, to perfekt junior usypiałby widownie zawodowo (Tutaj jednak wychodzi definicja własna sformułowania "Wrestler miesiąca").

Dean jak i jego kumple utrzymują stałą, konkretną pozycję, jednak w tym miesiącu bez większego szału. AJ jak na razie jeszcze odpowiednio się nie rozkręcił, a więc mój głos zasłużenie otrzymuje Daniel Bryan za świetny poziom jaki utrzymuje w feudzie z the shield oraz obecne wybryki + segmenty z jego wykonaniem, które kradną każde kolejne show. A to dopiero początek ;)

Głos na Bryana za to że go pełno. Ten miesiąc należał do niego i do Shield ale kapitalne pojedynki i obecność kozy na RAW sprawia że chce się to oglądać.

132426411251666524dd355.jpg

Wybór był miedzy Ambrosem a Bryanem ale to co Dragon wyczynia w ostatnich tygodniach przechodzi moje wszelkie pojęcie. Cały czas powiększany moveset daje nadzieje nie niezła przyszłosc :D Głos na Bryana.

Głos leci na AJ Stylsa, obecnie jego sytuacja ciekawi mnie najbardziej

Bryan robi sporo zamętu (pozytywnego) i mój głos leci na niego.

Głosuje na Bryana, bo widać, że daje z siebie wszystko w ostatnim czasie. Nie przejada się i jest w tym wszystkim odrobinę naturalny, co się ceni. Też mi się wydaje, że Axel zdecydowanie niepotrzebny tutaj. Jeszcze nie teraz.

Jeżeli ktoś od 2-3 tygodni ogląda gale od WWE to wie, że nie ma innej opcji niż głos na Bryana... gość jest obecnie główną atrakcją u Vincenta i coraz więcej osób na forum interesuje się story, który dla niego szykują... przejdzie turn, nie przejdzie turnu, czy jednak przejdzie?

Zostawcie go w spokoju, dajcie mu wygrać ,,Wrestlera Miesiąca", a później zróbcie z niego face'a #1 w fedce! ;)

Po długich zastanowieniach i eliminacji członków Shield - zarówno Dean, jak i mistrzowie TT utrzymują stały, wysoki poziom, co galę robią walkę wieczoru, ale w porównaniu z miesiącem kwietniem i wyczynami innych zawodników, żaden nie zasługuje na wygraną, podobnie jest z Stylesem - miał mocne ostatnie 2 tygodnie poprzedniego miesiąca, teraz wciąż jest o nim głośno, ale należało kuć żelazo póki gorące (stąd mój głos na niego w kwietniu), potem prowadzenie jego postaci straciło świeżość i momentum, stąd obecnie tak nie porywa i raczej nie wróżę mu wygranej, czarę goryczy przelała porażka (w sumie to już czerwiec) na Slammi oraz Mickie - poza zdobyciem tytułu nie pokazała praktycznie nic, postanowiłem docenić kogoś

z ostatniej dwójki, która zdominuje głosowanie i z pobudek czysto osobistych wybieram Daniela Bryana, który na finiszu miesiąca zaszalał w WWE, miał znacznie mniejsze osiągnięcia niż Curtis Axel (2x Cena, 2x Cara, 1x HHH), lecz poza wygrywaniem via count out i co najwyżej poprawnymi wypowiedziami nie pokazał nic, logicznym byłby wybór ex Mcgillicutty'ego, lecz znowu wyjdę naprzeciw i zaglosuję na "gorący towar" (choć nie wygląda :twisted:)

Rocznikowo miała 15

13616784565a4bd060e41e5.jpg

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Głos na Stylsa, który po powrocie stał się o wiele bardziej ciekawą, mroczną i brutalną postacią, która nie uznaje przyjaciół i chadza wyłącznie własnymi drogami. Ciekawy tweener, jakich obecnie brakuje w mainstreamie, a walka "sił światła i ciemności" o niego, jest ostatnio jedną z ciekawszych rzeczy w TNA.

Mój głos poszedłby jednak na Dragona (mały, brodaty wariat, który ostatnio czaruje zarówno w ringu, jak i w segmentach. To jak bardzo potrafił stać się over z publiką [mimo, że WWE nie promowało go jakoś na chama] jest wręcz niesamowite - ludzie jedzą mu z ręki.) gdyby Slammiversary (i to jak ujebali AJ'a) było jeszcze w maju.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

To Bryan daje nam obecnie największą rozrywkę, ale głos idzie tym razem na Axela . Mój wybór jest podyktowany nie tym, co sobą prezentuje, a jego błyskawicznym awansem z nikąd do wrestlera, który w dwa tygodnie pokonał trzykrotnie największe gwiazdy federacji i ma szansę zostać wielką gwiazdą w ciągu najbliższych miesięcy. Edytowane przez Bullinho

• Reputacja:   1 356
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

AJ Styles - w tej chwili to dla mnie storyline numer 1 w mainstreamie i ciężko to zmienić. Z wypiekami czekam na kolejne impakty by zobaczyć jak dalej potoczy się ta historia. Oby zakończyła się w przyszłości happy-endem, czyli zdobyciem głównego pasa w TNA. WWE ostatnio nie oglądam, więc opcja AJ'a w moim przypadku to był pewniak. :-) Miesiąc miał udany i był zdecydowanie główną postacią na impaktach obok Bully'ego i Stinga.

...

• Styl:  Jasny

Głos na Stylesa za bycie główną postacią najważniejszego storyline w TNA i ogólnie najlepszego w całym Main Streamie na dzień dzisiejszy. Segmenty z jego udziałem należą do czołowych wydarzeń każdego Impaktu, stał się mroczną postacią z kompletnie odmienionym move-setem, w której się sprawdza i wywiązuje z nowej roli bez zarzutów. Ma szczęście, że porażka z Kurtem przytrafiła mu się już w czerwcu i nie mogła być brana pod uwagę przy wyborze wrestlera maja.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

W tym miesiącu zagłosuje na Bryana bo strasznie jestem ciekawy storyline który mu przygotowali :D

66487669857979e1f5d8b5.jpg

Curtis Axel zaliczył znakomity debiut i zasługuje na to żeby być wrestlerem miesiąca.

103622114451b447aec2209.gif