Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - maj 2013

Wrestlerem maja zostać powinien/powinna:  

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem maja zostać powinien/powinna:

• Mickie James
      0
    • AJ Styles
      21
    • Dean Ambrose
      15
    • Seth Rollins & Roman Regins
      6
    • Curtis Axel
      25
    • Daniel Bryan
      37

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Impact Wrestling:

Mickie James - Rodzynka w naszym głosowaniu. Wypadało umieścić tu nową mistrzynie kobiet w TNA.

AJ Styles - Nadal jedna z najważniejszych i najciekawszych postaci w TNA. Chcą go Asy i team Hogana, ale AJ trafia do naszego głosowania.

WWE:

Dean Ambrose - Nowy mistrz US wraz z kolegami z Tarczy znaczą coraz więcej w WWE. Pokonanie Kofiego nie jest czymś wyjątkowym, ale jest szansa, że nadejdą lepsze czasy dla tego pasa.

Seth Rollins i Roman Regins - Wiodą prym w federacji wraz z Deanem. Udało im się odebrać pasy tag team od Hell No.

Curtis Axel - Nowy podopieczny Paula Heymana pokonał na starcie Triple H'a. Jego kariera nabrała tempa, więc trafia do głosowania.

Daniel Bryan - Mimo utraty pasów tag team, Daniel jest jedną z najważniejszych postaci w WWE. Ostatnio jest wszędzie, co spotyka się z pozytywną reakcją fanów.

Głosowanie na podstawie Attitude Mówi Live - Unchained (

)

Głosowanie trwa do 8 czerwca.

Edytowane przez Schoop
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Schoop

2

• 8693

1

• kkp016

1

• Scarface

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mój głos idzie na Bryana. Stracił tytuł na rzecz Shieldów, przegrywał prawie każdy pojedynek ale i tak był postacią, która sprawiała, że Raw i SD nie przewijałem w całości. Zastanawiałem się jeszcze nad Shieldami i Curtisem. Ci pierwsi nie pokazali nic nowego (w zasadzie ciężko coś pokazać jak pokonywało się największe gwiazdy tego show ;]), ale utrzymywali solidny wysoki poziom. Dostali tytuły, które musiały zmienić właścicieli, więc to nie było jakieś wielkie zaskoczenie. Curtis dostał mocnego kopniaka na początek, ale z drugiej strony te wygrane jakieś niemrawe były. Podobało mi się jak nie dał się Tryplowi w pierwszym segmencie i za to plus :)

Tak przy okazji nie powinien być "wrestler miesiąca - maj"?

Głos na Bryana. Jeżeli miałbym możliwość to oddałbym głoś na The Shield żeby było sprawiedliwie ale, że dwóch odpowiedzi nie można zaznaczyć to korzysta na tym Daniel :P
"Suffering is the result of the game, Victory at the cost of pain"

Głos na Curtisa Axela. Dostał wielki push, moim zdaniem daje rade w ringu i na micu. Tylko czekać aż zacznie wygrywać "bezprośrednio".

Daniel Bryan dopiero zaczynał się rozkręcać w maju, a najważniejszą postacią będzie dopiero w tym miesiącu, bądź Lipcu.

A Dean highlight miał miesiąc temu.

Ostatno przestałem oglądac WWE wiec glos na Aj Stylesa, znakomicie budowana jest ta postac i jest ciekawie nie to co w nudnym WWE.

Głos na Axela.Gdyby to co się zaczeło dziać z Bryanem odbyło się chociażby 3 tygodnie temu, mój głos na pewno byłby jego. Natomiast Dragon dopiero teraz się rozkręcił i najbliższe dwa miesiące mogą być jego najlepszymi w WWE.

Curtis za to pokonał dwa razy Sin Care i Triple H z Ceną w main eventach RAW.Szkoda tylko, że przez count out ale nie ma lepszego kandydata.

Głos na Curtisa Axela. Nie każdy pokonuje na RAW Cenę i Triple H, tydzień po tygodniu. Postać mocno pushowana i pewnie czeka na nas feud z innym Paul Heyman Guyem.

• Urządzenie:  Windows

Głos na Dean Ambrosa. Facet zdobył tytuł, spisuje się świetnie + w ostatnim czasie ugruntował swoją pozycję w The Shield i to o nim możemy w końcu mówić jako o wyraźnym liderze tej stajni.

Na Daniela Bryana i Axela jeszcze za wcześnie. To co się z nimi dzieje jest fajne, ale jednak ma dopiero doprowadzić do rzeczy które wrzucą ich na szczyt tego głosowania.

• Reputacja:   1

Mój głos pada na Axela. Zastanawiałem się pomiędzy nim a Bryanem, ale jednak wybrałem tego pierwszego, ponieważ dostaną ogromną szansę na zaistnienie w federacji, którą jest Heyman u jego boku.

Głos oddałem na Reignsa i Rollinsa. Tak naprawdę doceniam jedynie Setha, który maju, a zwłaszcza w jego drugiej połowie, prezentował się najlepiej spośród wszystkich członków The Shield.
Stay negative

132907833053c542ed6bddd.jpg

Zastanawiałem się przez chwilę nad obecnymi mistrzami tag-team, aczkolwiek głos oddaje na Daniela Bryana, moim zdaniem najjaśniejszy punkt w tym miesiącu.
Sometimes It's Hell trying to get to heaven.

Sam nie wiem czemu, ale zdecydowałem się na Curtisa Axela. W sumie dostał mocny push i dołączył do dwóch wielkich gwiazd, które są pod skrzydłami Haymana. Niech sobie chłopak wygra tytuł wrestlera miesiąca, bo nie wróżę mu zbyt długiego czasu na tej pozycji w federacji, na której teraz jest.

28054889252fa02dfba372.jpg

• Urządzenie:  Windows

Curtis Axel. W innym przypadku mógłbym napisać, że przyszłość zawodnika po tak dużym i szybkim pushu jest niepewna. Jednak Axel oprócz zwycięstw nad największymi ma jeszcze w zanadrzu jednego z najlepszych mówców w WWE - Paula Heymana, który raczej nikomu ze swoich "guys" nie pozwolił spaść do jobberki. Tak więc o przyszłość ex-McGillicuttiego raczej bym się nie martwił. I przede wszystkim dlatego Curtis jest dla mnie wrestlerem miesiąca.

44775659151dfd1ab60abe.jpg

Głos leci na Deana Ambrosa co prawda wygrał ostatnim razem ale jak narazie jest wraz z kolegami z Shield najciekawszą osobą w WWE
2 MIEJSCE - Typer WWE 2014

• Reputacja:   1

Miałem dylemat pomiędzy członkami Shield a Bryanem, jednak po dłuższym namyśle postanowiłem wesprzeć swoim głosem American Dragona. Jego postać zmieniona z komediowej na brodatego obłąkańca znów zaczyna być ciekawa, wprowadza nowe akcje do movesetu oraz jest zajebiście over z publiką (ale to raczej nie nowość a standard :) ) Także głos na Bryana