Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SmackDown 07.06.13r. - spoilery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Show rozpoczyna Miz TV z Randy' m Ortonem i Teamem Hell No. Dochodzi do sprzeczki Bryana z Randy' m i Kane' m. Teddy Long ustala dzisiejszy main event - Randy Orton & Daniel Bryan vs. Seth Rollins & Roman Reigns.

Curtis Axel w/Paul Heyman def. Chris Jericho - Y2J' a rozproszyła w czasie walki muzyka wejściowa CM Punka, co Axel wykorzystał i wygrał przez roll up.

Promo Wyatt Family, które na zapleczu oglądali Tensai i Brodus Clay. Członkowie Tons of Funk stwierdzili, że Bray Wyatt jest przerażający.

Segment na zapleczu - Ryback wyzwał Kane' a na walkę.

Heath Slater vs. Alberto Del Rio - Zanim walka się rozpoczęła 3MB zaatakowało Del Rio i odeszło. Na titantronie pojawił się Dolph Ziggler, który powiedział, że już może walczyć i że pojawi się we własnej osobie w poniedziałek na RAW.

Kane def. Ryback via DQ - Ryback złamał stół Kane' m.

Damien Sandow zaprosił Sheamusa do zagrania w szachy z jego superkomputerem. Irlandczyk wykonał na komputerze Brogue Kick, co rozwścieczyło Sandowa, który zaatakował Celtic Warriora stołem.

Fandango w/Summer Rae def. Zack Ryder

Kolejny segment na zapleczu. Kaitlyn i Natalya dowiadują się, że sekretny wielbiciel Kaitlyn ujawni się w poniedziałek na RAW.

Daniel Bryan & Randy Orton def. Seth Rollins & Roman Reigns w/Dean Ambrose via DQ - Dean Ambrose zainterweniował w trakcie walki. Po meczu Randy Orton wykonał na Bryanie RKO, został wybuczany przez widzów i najprawdopodobniej przeszedł heel turn.

R.I.P. Maurice ''Mad Dog'' Vachon 1929-2013

R.I.P. Mae Young 1923-2014

R.I.P. Nelson Frazier, Jr. 1971-2014

R.I.P. Ultimate Warrior 1959-2014

Złotousty Attitude Czerwca 2013

3201046834ece6f0da99b6.gif

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Sir Vade Ancelot

3

• maly619

2

• TakerFanKrk

2

• Bullinho

2

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Po meczu Randy Orton wykonał na Bryanie RKO, został wybuczany przez widzów i najprawdopodobniej przeszedł heel turn.
Oby to była prawda z tym turnem. Ja jestem osobiście bardzo zadowolony z tej decyzji, gdyż od dłuższego czasu postać Ortona ciężko było oglądać- facet się wypalił jako "dobry" i nie miał nic nowego do pokazania. Z turnu na pewno cieszy się sam Randy który wielokrotnie podkreślał że lepiej czuje się jako heel- na pewno będzie to z korzyścią dla SmackDown gdyż jakikolwiek powiew świeżości na tej tygodniówce jest ogromnie potrzebny.

Czyli jednak szykuje się dla Bryana program ze świeżo stuenowanym Ortonem? Co w takim razie z Kanem?

Co do Ortona, to ja czytałem, że wykonał RKO jakby w rewanżu za Dropkick który wykonał na nim Bryan(pewnie przypadkowy). Poza tym, czy zwykłe RKO po walce, na koledze to nie za mało na turn? Orton wykonywał już tysiące takich RKO i jakoś nigdy nie mówiło się o jego turnie.

Nie mówię, że nie chciałbym Ortona heela, ale wątpię, żeby to na SD! do niego doszło i to jeszcze w taki sposób. No, ale byłoby fajne, bo oznaczałoby to też Bryana face'a ;)

• Reputacja:   1

Co do Ortona, to ja czytałem, że wykonał RKO jakby w rewanżu za Dropkick który wykonał na nim Bryan(pewnie przypadkowy). Poza tym, czy zwykłe RKO po walce, na koledze to nie za mało na turn? Orton wykonywał już tysiące takich RKO i jakoś nigdy nie mówiło się o jego turnie.

Nie mówię, że nie chciałbym Ortona heela, ale wątpię, żeby to na SD! do niego doszło i to jeszcze w taki sposób. No, ale byłoby fajne, bo oznaczałoby to też Bryana face'a ;)

Jest dużo racji w tym co mówisz ale ja raczej bym tutaj się dopatrywał chęci zaskoczenia tzn. wszyscy spodziewali się turnu Bryana (który już od kilku tygodni zachowuje się dziwnie) a Orton zszedł na dalszy plan: jeśli o mnie chodzi to przestałem myśleć o turnie Vipera po WM 29 gdzie większość (w tym ja) wróżyła że Orton odwróci się od Showa i Sheamusa, a jak wiemy stało się inaczej :) Poza tym może już Orton tak bardzo naciskał na kreatywnych że postanowili niezwłocznie spełnić jego życzenie (choć bardziej prawdopodobne jest to że doszli do wniosku że już i tak nic z niego nowego nie wycisną i stąd decyzja o turnie- niby po zwykłej pomyłce Daniela ale zawsze jakiś powód jest) :)

Masz rację ale wielu ludzi, którzy byli na tapingu i strony internetowe mówią, że był to heel turn. Podobno nie było to właśnie takie zwykłe RKO jakie Randy wykonywał bez powodu na np. face' owym Sheamusie. Randy został wybuczany i sytuacja ta wyglądała podbnie do ataku CM Punka na The Rocka na RAW 1000. Poza tym Randy nie pomógł zaatakowanemu przez The Shield Bryanowi gdy SmackDown zeszło z anteny. Tak więc wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że był to heel turn. W sumie podobna sytuacja jak ta z Rybackiem z RAW po WM. Też nie było wiadomo, czy był to turn czy nie.

-LIVE, it seems as though Randy Orton is now a heel. He connected with a sick RKO on Bryan and the crowd boo'ed instantly. Orton walked slowly out of the ring, pausing just before he exited the ropes, glancing back in the direction of Bryan laying on the mat.
;)

Masz rację ale wielu ludzi, którzy byli na tapingu i strony internetowe mówią, że był to heel turn. Podobno nie było to właśnie takie zwykłe RKO jakie Randy wykonywał bez powodu na np. face' owym Sheamusie. Randy został wybuczany i sytuacja ta wyglądała podbnie do ataku CM Punka na The Rocka na RAW 1000. Poza tym Randy nie pomógł zaatakowanemu przez The Shield Bryanowi gdy SmackDown zeszło z anteny. Tak więc wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że był to heel turn. W sumie podobna sytuacja jak ta z Rybackiem z RAW po WM. Też nie było wiadomo, czy był to turn czy nie.

-LIVE, it seems as though Randy Orton is now a heel. He connected with a sick RKO on Bryan and the crowd boo'ed instantly. Orton walked slowly out of the ring, pausing just before he exited the ropes, glancing back in the direction of Bryan laying on the mat.
;)

Jednym słowem czekamy na SD! i ocenimy jak zobaczymy to na własne oczy ;) Ale przyznaję, zapowiada się ciekawie ;)

Podchodzę do całej sprawy sceptycznie. WWE, jeśli tylko będzie chciało, to wytłumaczy to całe zachowanie tym przypadkowym dropkickiem i po kłopocie.

Fakt, wyglądało bardzo heelowo... ale czy to już był turn? Nie wiem.

Tak jak ktoś wcześniej napisał, WWE może to tłumaczyć złą naturą Randalla i tym, że to Bryan jednak znowu zawinił. Chyba, że ufać newsów o wielkim pushu dla Dragona na lato (podobno planują nawet to, że Bryan będzie w ME kolejnych PPV) i jego pozycję postanowią wzmocnić feudem z Ortonem.

Chyba, że idioci sturnują nam "latającego osła", a walki w ME PPV będą przeciwko Jaśkowi. Pożyjemy, zobaczymy...

Samo video tylko trochę wyjaśnia. Z drugiej strony, jeśli wierzyć pogłoskom o zmianie scenariusza na kilka godzin przed galą, to wierzę, że to nastąpiło w celu zwiększenia oglądalności Smacka.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 139 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 023 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 703 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 583 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 884 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Iyo vs Stephanie: Coś wspaniałego. Po walce jeszcze nasionka pod kilka kolejnych konfliktów w dywizji kobiet i mamy samograja na kilka najbliższych miesięcy. Nochal, nie popsuj tego. - Orton vs Cena przewidywalne, ale i tak się trochę jaram. - Frakcja Rollinsa? Tak, poproszę więcej (byle tylko nie skończyło się jak z Death Riders ). Cudownie, że dołączył Breakker, bo rakietę na plecach już ma - teraz tylko dobrze ją nakierować. - Guntherowi dalej psycha siedzi i ogląda się to bardzo dobrze, jestem bardzo ciekawy, jaki mają pomysł na Austriaka bez pasa. - Cały segment z celebracją Jeya z bardzo nerwową atmosferą, już miałem nadzieję że w końcu Sami będzie jakkolwiek strawny z racji heelturnu, no ale musimy chwilę poczekać. Myślę że nie za długo. - Bardzo dobrze, że Liv i Raquel znowu z pasami, ale całe Raw zepsute, bo Becky. Czekam nadal aż w końcu w ringu zrobi cokolwiek interesującego.
    • RomanRZYMEK
      Hogan Flair jobbnela czysto młodej? Niestety to chyba jedyny pozytyw ich walki - walki która miała wypromować Tiffy na nową wielką gwiazdę dywizji. Czy cały program i walka to zrobiły? Meh… Tak jak cały run Tiffy na razie jakiś nijaki. Może po WM’ce dostaniemy reset (NXT jest opakowane w ciekawe postacie), ale pewnie skończy się na rewanżu z Hoganem (no bo co ta może robić oprócz walk o pasy i rozwodów) i zrzuceniu pasa przez Tiffy na rzecz Charlotte na Backlash.    Yeet Man dostał swój moment. Do przewidzenia. Run Gunthera? Zydek nie dostał pola do popisu i to  Priest był ostatnim ciekawym głównym mistrzem WWE. Oglądało się go z przyjemnością, bo był tam element zaskoczenia i niewiadoma. Co z Yeetem? Pewnie dostanie jakiś „mocnych” rywali żeby go chronić. Żadnych Rollinsow czy Punków, tylko idziemy najłatwiejsza linia oporu, tak by chronić nowego mistrza i obecnych Main Eventerow. Bleh… po runie cofnie się do roli jaką miał - Upper MidCarder.    Rollo kradnie Heymana? Fajny Main Event. Punk dostał swój ZASŁUŻONY Main Event (na przestrzeni roku dawał stały bardzo wysoki poziom), Reigns został przypięty (to mu tylko pomoże dalej być over z publiką, bo w końcu nie bronią go na siłę), a Seth został zasłużonym zwycięzcą. Myślałem że przy tym programie będzie tylko takim psem na doczepkę, ale dowiózł swoimi promami i słusznie można go nazwać 2 raz z rzędu MVP WM’ki.    Zakebisty 3Way Babek - szkoda że nie poszli w zwycięstwo Blair. Sky jest zajebista w ringu, ale właśnie - będzie kolejnym nudnym mistrzem. Blair mogła by mieć fajny run z dużą ilością zawodniczek z którymi na historię - Cargo, Naomi, solo pojedynek z Ripley. Zostawili Azjatkę i będę musiał słuchać jej kaleczącego Angielskiego - a nie stóp. Zawsze mogę to przecież przewijać!    Dom i jego WM Moment - zajebiscie że nie obsrali się i postawili na Doma. Gość haruje od dobrych 2 lat, cały czas jest w topie najlepiej sprzedających się postaci w rosterze (zawsze ma jedne z najgłośniejszych reakcji publiki - pozdro bigo halls Star) i najprościej mówiąc zasłużył na swój wielki moment. Jego run napewno będzie ciekawszy niż pozostałych mistrzów (Zyan i szczekający Dog) i będę mu dalej kibicować aby w końcu doczłapał się do głównego pasa.    No i wisienka na torcie - walka Ceny była dobra? Nie! Oglądając jak Cody odkopuje po piątym AA dostałem wymiotów, ale w końcu udało się odliczyć Blondasa do 3 i zamarkowałem. Można psioczyć na program i samą walkę, ale reakcja publiki - to jak żyli cała walką - Main Event Wrestlemania Feeling. We wrestlingu szukam emocji - Main Event mi je dał. Cena z rekordem (zasłużył!), Cody jest naprawdę nowym Ceną (buczenie na blondasa piękne), jakby się nie starał i zapierdalal cały rok, to przy najważniejszej gali w roku zostaje nagrodzony buczeniem.    Ps. To co blondas będzie dalej buczany i tak jak w AEW odmówi Heel Turnu i ucieknie/wróci z powrotem do Khana? 
    • Kaczy316
      Raw po WM, jakoś się nie napalam, może skoro się nie napalam to wyjdzie świetnie? We Will See, może Cena wywali pas do kosza xD.   Raw zaczyna John Cena, ciekawe co powie, pewnie, że zrobił to co mówił, zniszczył nam wrestling ez. Fajny zabieg z tym dyrygowaniem typem i daniem mu karteczki co ma mówić. Ale to promo jest dobre, podoba mi się motyw Ceny z datami, fajnie by było jakby z każdym pojawieniem się była ta liczba na titantronie i za każdym razem malała, odliczanie do odejścia z tytułem, na razie świetne promo, lecimy dalej. Ale to co mówi jest prawdziwe i ładnie pocisnął fanów jak wspomniał o Rhodesie, który zrobił wszystko dla fanów, a teraz oni raz go buczą raz cheerują oj ten run pod względem story może być złotem. The Last Real Champion gimmick może być wybitny i na koniec pojawienie się Pontona i RKO! Czyli jednak Backlash, St. Louis Randy vs Cena nostalgia oj tak, a Cena jeszcze idealnie przed RKO "Shit" Dobre to było, mega dobry segmencik.   Liv i Raquel vs Lyra i Becky o tytuły WWE Women's Tag Team, po tym co widziałem na WM to nie wiem czy jestem wielkim fanem, ale zobaczymy jak to wyjdzie. Około 12 minutowa świetna walka, ta walka powinna być na WM, bo na WM dostaliśmy tygodniówkowy poziom pod hot taga durnego, a tutaj normalna pełnoprawna fajna walka i jeszcze Liv z Raquel odzyskują tytuły no i gitarka o to chodzi, czyli wiemy, że na WM to było tylko pod moment, mi się walka podobała i decyzja tym bardziej. Oj coś się wydarzy, Liv i Raquel już uciekły, a w ringu Lyra i Becky, kto turnie? BECKY! Dobra fajne odświeżenie będzie, Becky jako heel gigachad! To będzie dobre TV!   Nowi mistrzowie World Tag Team wbijają na ring! Zobaczmy co nam powiedzą. W sumie powiedzieli, że są nowymi mistrzami, że są najlepsi i że pokonali War Raiders, ale wszystko przerywa Alpha Academy! No i w sumie chcą shota i ostatecznie The New Day zgadzają się na walkę ale zanim się ona rozpoczyna to wbija Rusev! I to z nowym theme songiem. Rusev przegania The New Day i ostatecznie atakuję Alpha Academy, niezbyt ogarnąłem o co tutaj chodzi, Rusev ma na celowniku pasy World Tag Team? Ale jest sam, nie wiem dziwnie to dla mnie wyglądało trochę.   JD na backu, nawet Balor pogratulował Domowi. Survivor Series będzie w San Diego, klatka w logu zapowiada, że znowu dostaniemy War Games, szkoda, cały czas brakuję mi 5 on 5 Elimination Matchy.   Iyo wbija na ring! Publika ją uwielbia to dostała chanty "You Deserve It" Iyo nie powiedziała nic czego wcześniej nie mówiła, ale wszystko przerywa Stephanie Vaquer!!! Ulala! Będzie się działo! Panie chcą walki ze sobą i ogólnie jest git, ale Adam wyszedł, żeby oficjalnie to potwierdził i dostaniemy to teraz! Oj będzie ciekawie! Prawie równe o ile nie równe 14 minut świetnego starcia pomiędzy mistrzyniami, naprawdę to trzeba obejrzeć i publika sama skandowała "This Is Awesome" "Fight Forever" Kurde Panie dały czadu, a wszystko zakończyło się przez DQ na korzyść Iyo, bo Roxanne wbiła i zaatakowała ją, ciekawe, ciekawe czy to oznacza debiut Steph jak i powrót Roxanne do MR? Ciekawi mnie to, chociaż nie wiem, bo przecież Perez ma jutro walkę ze Stephanie, więc która wygra to chyba zostaję w NXT, a przegrana leci do MR, a jeszcze Giulia wbija i atakuję Steph!  Ulala mamy alliance Giulia i Roxanne atakują Vaquer i Sky, ale wbija Rhea! Ale Ripley ma rozwalone oko ostatecznie Perez rozwalona, a Giulia po face to face z Ripley wychodzi z ringu, Ripley oddaje tytuł Sky, ale chyba powiedziała, że jeszcze to odzyska, tak mi się wydaję, że coś w tym stylu.   No i cyk Jey Uso wbija na ring jako World Heavyweight Champion! Zobaczymy czy mnie przekona, na razie było spoko wideo promo przed jego wejściem, ale zobaczymy czy przekona nas jako World Champion, ciekawe, że spotkał się z chantami "You Deserve It" a na WM fani byli znudzeni jego walką i ogólnie byli cicho xD, ale to Raw after mania tu jest inny klimat kompletnie. No w sumie typowo face'owe promo, nic ciekawego nie powiedział, ale pojawia się SAMI ZAYN!!! Oj tak, powrót na Raw after mania!!!! Oj tak Sami przytula Jeya i jest dumny ze swojego przyjaciela! Sami standardowo świetny na micu i potrafi porwać i nakręcić publikę oraz mnie! No i w sumie Sami podsumował to wszystko, jesteśmy na Raw after mania i jesteśmy tutaj po to by celebrować! W sumie prawda! Ale to jeszcze nie koniec, wbija brat! JIMMY USO! Dobra powiem tak lepiej tego nie mogli zrobić, bardzo fajny i idealny pomysł na segment i celebrację Jeya, z bratem i Samim u boku! Jedna z najlepszych celebracji na Raw po WM jakie widziałem!   Gunther jest przy stole komentatorskim i ma jakiś problem, o co chodzi? Kurde o co chodzi, Gunther ma jakiś problem do komentatorów xD. I udusił Pata, dobra booking się trochę naprawił jego postaci, chociaż zobaczymy jak będzie z innymi wrestlerami, a nie komentatorami xD. Dziwne to było typowa wyżycie się na kimś kto nie ma jak się obronić, ale chociaż fajnie, że wracamy do starego Gunthera, znaczy mam taką nadzieję.   Dominik vs Pentagon o tytuł Interkontynentalny! Oj waleczka może oddać, ciekawe czy dojdzie do zmiany mistrza, boję się, że może dojść xD. Bardzo dobry, ale strasznie jednostronny 8 minutowy pojedynek, JD powrócił, no tak, bo go chyba nie było, nawet nie zwróciłem na to uwagi, myślałem, że po prostu sobie siedzi na backu xD, ale McDonagh powrócił, pomógł wygrać Dominikowi, ale dziwnie to wyglądało, w sensie Pentagon cały pojedynek jest w ofensywie, nagle 619, Frog Splash i koniec, w sensie cieszę się z obrony Doma, ale dziwnie rozpisane dla mnie, niemniej jednak brawa za pierwszą obronę Dominika!   I lecimy creme de la creme, SETH ROLLINS WBIJA NA RING JAKO NOWY PAUL HEYMAN GUY! Ulala Seth dostaje chanty "Thank You Seth"? Ciekawe, ale niezbyt ogarniam za co, za uratowanie WM? Czy co? O kurde, a Heyman dostaję "Fuck You Heyman" grubo, ciekawe czy to przez WM czy przez ten wywiad u Pata. Chciał powiedzieć czyste fakty, ale przerywa to CM Punk! I od razu mamy brawl! Punk chciał położyć też swoje łapy na Paulu, ale Seth go obronił i Curb Stomp! Heyman przedstawia Rollinsa jako nową twarz federacji i mówi, że to początek drogi do WM 42, kurde czuję się jak w 2014 przy namaszczeniu Setha na przyszłość federacji przez Huntera, naprawdę, a wszystko przerywa jeszcze ROMAN REIGNS! A JEDNAK SIĘ POJAWIł! O kurde Spear dla Setha, Superman Punch dla Heymana CO JEST KURDE! PRÓBA SPEARA NA HEYMANIE, ALE TO ROMAN DOSTAJE SPEARA OD.....BRONA BREAKKERA!!!! Seth chciał go zaatakować, ale po wymianie spojrzeń to Breakker jeszcze zarąbał Speara dla Punka, kurde WHAT THE HELL!!!!! BRON WELCOME TO THE MAIN EVENT OF WWE!!!!! Na koniec Spear w barykady dla Romualda i po Curb Stompie na Romanie i Punku w ringu, Podoba mi się to co właśnie zobaczyłem oj podoba, tak samo jak podoba mi się to wokół kogo będzie się ten rok kręcił, Seth Rollins, Bron Breakker, Roman Reigns i CM Punk, ale to będzie czyste złoto, WELCOME ON ROAD TO WM 42!!!!!   Plusy: Segment początkowy WWE Women's Tag Team Championship Match i odzyskanie pasów przez Liv oraz Raquel Heel turn Becky Lynch Świetna walka Stephanie i Iyo, a także późniejsza sekwencja z Roxanne, Giulią i Ripley! Jedna z najlepszych celebracji na Raw po WM! Powrót do starego Gunthera(?) Intercontinental Championship Match i pierwsza udana obrona Dominika! IDEALNE ŚWIETNE NIESAMOWITE ZAKOŃCZENIE SHOW!   Neutral: Segment The New Day i Alpha Academy oraz dziwny powrót Ruseva   Podsumowanie: Dawno nie widziałem tak dobrego Raw after mania bez kitu, dużo rzeczy tutaj było niesamowitych, fajnych i zrobionych praktycznie idealnie, segment początkowy, heel turn Becky, walka Stephanie z Iyo, a potem ta sekwencja z resztą kobiet, świetna celebracja Jeya, bardzo dobre walki o pasy WWE Women's Tag Team oraz o tytuł Interkontynentalny i na sam koniec dosłownie Creme De La Creme Seth Rollins i nowy Paul Heyman Guy Bron Breakker, stojący nad rozwalonym Romanem i Punkiem, ŚWIETNE SHOW POLECAM OBEJRZEĆ!!! TRYPLAK TY MOTHERFUCKERZE!!!!
    • Mr_Hardy
      Bardzo fajne są te vlogo Mike'a. BTE już nie ma, ale i tak już dawno temu mi się znudziło a filmiki MB są fajnym zastępstwem.  
    • MattDevitto
      Dwa lata temu, uwaga w walce przeciwko Liv i Raquel
  • Dodaj nową pozycję...