Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Hogan trafił do szpitala z poparzeniem, Lawal otrzyma pozew

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Muhammad Lawal, znany fanom TNA jako „King Mo” Lawal został pozwany przez wrestlingowego promotora Stu Stone’a. Stu prowadzi Championship Wrestling z Hollywood oraz kilku innych federacji niezależnych na zachodnim wybrzeżu USA. Stone na Twitterze napisał, że Lawal za bardzo wczuł się w „rozrywkę...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-hogan-trafil-do-szpitala-z-poparzeniem-lawal.html
https://forum.wrestling.pl/topic/32977-hogan-trafi%C5%82-do-szpitala-z-poparzeniem-lawal-otrzyma-pozew/

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• 8693

1

• Bigbrother

1

• Bullinho

1

Top użytkownicy w tym temacie

Szczerze mówiąc padłem z tych foci...prawdopodobnie musiałobyć jakoś tak:

Hulk: O kur$$ poparzyłem się! Brooke, rob słitfocie na fejsika.

(godzinę póżniej)

Hulk: Panie lekarzu, niech Pan chwilę poczeka z bandażowaniem, Brooke musi zrobić kolejne zdjęcia.

• Reputacja:   1

Aż miło popatrzeć, że takie coś spotkało Hogana :grin: Przynajmniej mogę być spokojny, że nie będzie kolejnym pretendentem do pasa Bully'ego, a na to się pewnie zanosiło.

Lawalowi polecam powrót do MMA i zdobycie pasa Bellatora, bo we wrestlingowym biznesie nic nie osiągnie.

Hoganowi życzę powrotu do zdrowia, bo to oparzenie rzeczywiście wygląda okropnie...

A ja liczę na walkę Bully vs. Hogan. Temu pierwszemu skoczyłby prestiż, gdyby na ppv pokonał legendę, a marki dostałyby kurwicy. Jak dla mnie - naturalny (i dobry!) kierunek w tym storylinie.

• Urządzenie:  Android

Gdyby ktoś był ciekaw jak wyglądał atak Lawala na Stu zapraszam poniżej

http://www.youtube.com/watch?v=JOZL9PV7R4c

Zastanawiające jest pominięcia "Samobójcy" wśród tych powrotów.

Mam nadzieję, że to nie oznacza, że zniknie po Slammy, ponieważ liczę na solidny push dla tego gimmicku i pas X dywizji.

Co do Hernandeza, to nie jestem przekonany czy jest najsilniejszy.

Ciekawe, czy oprócz Dixie ktoś jeszcze cieszy się z powrotu Gunnera (nie licząc samego Gunnera oczywiście). Facet jest totalnie nijaki, nigdy nie zauważyłem, by zbierał jakąś konkretną reakcję i jedyne, co pamiętam z jego udziałem, to to, że wściekle trzymał TV title w zębach (ale nie mam odwagi nazwać tego gimmickiem). W dodatku przez te trzy lata, które spędził w TNA, nie zrobił nic, by wymazać z mojej pamięci twór o nazwie "Gunner & Murphy" (fantastyczna zbitka, prawie tak dobra jak Mario & Luigi).

Nawet na Onecie dali notkę i zdjęcie dotyczące urazu Hogana. Nawet w ten sposób dziadek próbuje sobie podbić wskaźniki popularności. Pewnie pojawi się z bandażem na ręku na IW i będzie liczył na masowe współczucie.

Co do tych powrotów, z których Dixie tak się cieszy, to z Samoa Joe i Shark Boya ja również się cieszę, ale Gunner? Hell No!